Jump to content
Sign in to follow this  
perfidus

Consum Lacetti

Recommended Posts

Dacă tot nu găsesc secțiunea consum lacetti 1.8 AT, iacătă că am scos 7.1% extern mers (aproape) regulamentar, cu clima pornită, primăvară, temperatură medie 17C, ploaie densă, traseu șerpuit, gen zona deluroasă a jud. Timiș. Când mai fac un consum urban , am să-l postez. COnsumul l-am făcut de la plin la plin, la aceeasi benzinărie, pompă, la primul click, pe o medie de 350 km. 2 persoane,+bagaje totalizând o încărcare de 165 kg (eu, soția și un troller balșoi)

Share this post


Link to post

Bun consumul pentru o automata de 1,8!

Share this post


Link to post

1.6 benzina , consum obtinut in Bucuresti ( pantelimon - colentina - voluntari + centura intre voluntari si pantelimon ; nu va imaginati ca pe centura merg incet in zonele cu asfalt ok ) , cu cateva reprize de peste 70km/h in treapta a 2 a - 8.5% din plin in plin dupa schimbarea distributiei . mai sus de 9-9.5 oricum n-am 'reusit' sa urc niciodata in Bucuresti .

Share this post


Link to post

Consum pe 1.6 verificat acum 3-4 plinuri la rand 14% numai bucuresti...luna asta decembrie ca s-a lasat frigul 14.7 benzina de la luk. mers destul de sportiv.

Share this post


Link to post

Asa consuma toate, stai linistit. Eu am scos acum 12.5/100 in Bucale, cu motorul de 1.4. Afara, in schimb, cu un mers de pensionar (105-110) scot intre 6.5-7.5, in functie de incarcarea masinii. Cand am mers constant cu 150 am consumat fix 9L/100. Eu m-am obisnuit.

Share this post


Link to post

Lacetti 1.6 extraurban 7-8 mers normal,sub 7 mers pana in 120 si in oras incepand de la 11 in functie de conditii.Cam asta e consumul si alte motoare de 1.6 aspirat.

Masina are ~80K KM in momentul de fata.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...