Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

Regulamentul forumului

Recommended Posts

[color="red">Incepind de astazi 27 MAI 2004 intra in vigoare

Regulamentul de utilizare al forumului DaewooClub [/color]

 

Detalii despre REGULAMENTUL forumului DaewooClub

 

 

In momentul înregistrării se consideră că aţi fost de acord în totalitate cu regulile acestui ghid. Dacă la momentul introducerii sau a modificării ghidului eraţi deja înscris ca utilizator, acţiunea de a scrie mesaje în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestor reguli

Share this post


Link to post

Incepind de Vineri 22 Octombrie 2004 vom sterge toate Avatarurile, Custom Title si Semnaturile care incalca regulamentul.

Gif-urile animate din avataruri se vor sterge.

 

Atasez citeva avataruri care desi NU contin imagini ale auto propriu sint permise.

197877430140ffd6f123261.jpg

1089375028412f5492da6c5.jpg

778714856417349fd9a85a.jpg

509028120414aa86e57a8d.jpg

41325213406de76446748.gif

Share this post


Link to post

Sa inteleg ca imi stergeti tanculetul? Najpi. Alesesem un Cielo din lista dar il aveau foarte multi si au iesit confuzii. Putem spune la o adica ca si tanculetul meu are legatura cu AUTO, tot vehicul este, nu?! :P

 

As mai comenta legat de 3 smilies-uri la rand! Parca scartaie. :?

 

In rest e decent regulamentul.

Share this post


Link to post
Sa inteleg ca imi stergeti tanculetul? Najpi. Alesesem un Cielo din lista dar il aveau foarte multi si au iesit confuzii. Putem spune la o adica ca si tanculetul meu are legatura cu AUTO, tot vehicul este, nu?! :P  

 

As mai comenta legat de 3 smilies-uri la rand! Parca scartaie. :?  

 

In rest e decent regulamentul.

Da, te-am uitat. Sorry. Am adaugat. ;)

 

Legat de smilies-uri : E vorba de abuzul de smilies-uri in mesajele cu informatie care tinde spre ZERO.

Share this post


Link to post

thanks a lot! :thanks:

 

Cunoasc problema mesajelor gen "cool", "suchs" etc ... din experienta oamenii se linistesc in timp si realizeaza ca spre deosebire de mIrc, icq forumurile au si "personal tehnic"! :lol:

Share this post


Link to post

Azi, 29 decembrie 2004, regulamentul a fost actualizat. Este accesibil prin linkul aflat în partea de sus a fiecărei pagini, intitulat Regulamentul forumului.

Share this post


Link to post

Azi 10 martie 2005 regulamentul a fost modificat:

 

Punctul 4.3 se transformă din 4.3 Puteţi renunţa oricând la contul dumneavoastră. Trimiteţi un e-mail sau mesaj privat unui administrator în care cereţi acest lucru, iar contul va fi şters (mesajele scrise de dvs. nu vor fi însă şterse). în 4.3 Puteţi renunţa oricând la contul dumneavoastră. Trimiteţi un e-mail sau mesaj privat unui administrator în care cereţi acest lucru, iar contul va fi închis (mesajele scrise de dvs. nu vor fi însă şterse).

 

Punctul 4.2 se transformă din 4.2 Conturile care nu au fost activate în 3 luni de la înscriere vor fi şterse. Conturile activate, dar care nu au fost autentificate în forum pentru 6 luni vor fi de asemenea şterse. Conturile cu 0 mesaje scrise, dar activate şi autentificate nu vor fi şterse. în 4.2 Conturile care nu au fost activate prin validare (conform instrucţiunilor primite în mesajul de înregistrare) în timp de 14 zile de la înscriere vor fi şterse..

Share this post


Link to post

Azi 20 aprilie 2005 regulamentul a fost modificat:

 

Se adaugă: 2.10 Este interzisă aducerea în atenţie a subiectelor vechi prin postarea de mesaje tip "up!" (bumping). Subiectele în cauză vor fi şterse în întregime.

 

 

Se modifică: 2.8 Imaginile asociate au o limită a dimensiunii în pixeli şi o limită a mărimii de fişier în kilobytes precizată în momentul înregistrării. Folosiţi o imagine a autoturismului propriu - dacă nu aveţi una, alegeţi din galeria 'Daewoo' modelul de autoturism pe care-l aveţi. Dacă doriţi, puteţi scrie în câmpul 'Custom title' modelul şi tipul său (de exemplu 'Matiz E/AC'), eventual culoarea; orice alte informaţii suplimentare vor fi şterse de către administratori.

 

în 2.8 Imaginile asociate au o limită a dimensiunii în pixeli şi o limită a mărimii de fişier în kilobytes precizată în momentul înregistrării. Folosiţi o imagine a autoturismului propriu - dacă nu aveţi una, alegeţi din galeria 'Daewoo' modelul de autoturism pe care-l aveţi. Nu se acceptă avataruri animate. Dacă doriţi, puteţi scrie în câmpul 'Custom title' modelul şi tipul său (de exemplu 'Matiz E/AC'), eventual culoarea; orice alte informaţii suplimentare vor fi şterse de către administratori.

Share this post


Link to post

actualizat la 09 octombrie 2005.

 

S-a adăugat:

 

2.11 Nu se acceptă introducerea în mesaj a imaginilor găzduite pe alte site-uri. Acest lucru este incorect faţă de respectivele site-uri (utilizarea conţinutului fără accesarea site-ului respectiv), cât şi deranjant pentru utilizatorii cu conexiuni de viteză redusă. Dacă politica de copyright a celorlate site-uri permite utilizarea conţinutului, imaginile pot fi salvate şi ataşate în mod normal în mesaj.

 

S-a modificat:

 

4.1 Pentru înregistrare şi activarea contului este necesară completarea tuturor câmpurilor cerute, cât şi o adresă de e-mail funcţională. Adresa furnizată va fi folosită doar pentru procedura de înregistrare în forumul DaewooClub şi pentru anunţurile administrative.

 

4.2 Conturile sunt aprobate manual de către administratori, numai dacă datele personale au fost completate şi adresa de email este funcţională. Conturile fără datele personale completate în întregime NU VOR FI APROBATE.

 

6.1 Încălcarea punctului 2.3 se pedepseşte cu avertisment 20% (în cazurile speciale, avertismentul poate fi dat într-un procent mai mare). Când suma avertismentelor atinge 100%, contul va fi suspendat pe o perioadă de timp la alegerea administratorilor sau a moderatorului care a acordat ultimul avertisment. În cazuri excepţionale, se poate închide definitiv contul unui utilizator şi interzice accesul pe bază de adresă IP ('ban').

Share this post


Link to post

Adica tag-ul IMG e useless??? Mi se pare, cu tot respectul, aberant... Bafta in continuare.

 

P.S. si daca mi le hostez pe imageshack cum consideram problema? De acolo pun doar un thumbnail cu link catre poza mare, thumbnail care arata marimea pozei...

Share this post


Link to post

de aceeasi idee cu viper.. E o aberatie.. Site-urilor care le pasa, nu permit asa ceva (ca pozele lor sa fie referite, cum e la ams.de de exemplu). Si incarcarea cu poze apare ghici unde.. la noutati auto .. dar oare din ce cauza?

Share this post


Link to post

Includerea imaginilor de pe siteuri dedicate găzduirii imaginilor este OK (Imageshack şi cele similare); ideea este evitarea încărcării unei pagini cu imagini de dimensiune mare.

 

Maximus, calm; n-are nici o legătură cu ştirile auto, are legătură cu viteza de navigare a site-ului şi a faptului că destui vizitatori ai siteului folosesc încă o conexiune de viteză redusă. Dacă sunt atât de importante pozele, nu e o problemă salvarea lor şi ataşarea la mesaj, pentru a le face să apară ca "thumbnails", din respect pentru alţii.

Share this post


Link to post

da dar de exemplu in cazul meu, la un moment dat voi ajunge sa imi ocup rapid quota de 100 de mega, mai ales ca in general imaginile sunt mari, multe necomprimate. Si pentru mine e prea mult sa mai stau la fiecare imagine sa o comprim(sa il pun la un jpeg care sa nu ocupe chiar asa de mult) , eventual sa ii dau un resize.. Incerc cat pot de mult sa folosesc optiunea de a atasa imaginile pe forum(chiar imi place ideea cu thumbnail) insa nu pot sa stau ca la fiecare imagine sa fac lucrurile de mai sus, mai ales ca e clar ca in general stirile auto (unde is foarte multe imagini) de ceva vreme eu le aduc. Si cred ca era mai important ca la topicul ala cu noutati sa fie fragmentat intr-un subforum, ca si topice separate pentru incarcarea mai usoara.. In sfarsit.. asta e parerea mea

Share this post


Link to post

Poţi pune link la adresa pozelor.

Share this post


Link to post

nu stiu altii cum is.. si desi am promis ca pun link-uri.. insa mie ca pasionat de masini nu prea imi place ca atunci cand vreau sa vad detalii despre masina sa mai dau si click pe un link sa se deschida o mie si una de pagini.. dar asa gandesc eu.. Ideea e simpla.. oricum imaginile alea vor fi vizionate de cel care il intereseaza (si deci incarcate) , asa ca cel mai bine e sa il lasi pe omul care e interesat de subiectul x sa vada numai pozele subiectului x, fara cele ale lui y,z etc.. Si cum se face asta? Printr-o mai buna organizare sub forma de topice separate.

Share this post


Link to post

Am mai discutat chestia asta, şi concluzia rămâne aceeaşi. Un mesaj cu informaţii despre mai multe maşini + linkuri către poze după descrierea fiecărui model este foarte uşor de urmărit şi se încarcă repede.

Share this post


Link to post
nu prea imi place ca atunci cand vreau sa vad detalii despre masina sa mai dau si click pe un link sa se deschida o mie si una de pagini..

Acelasi lucru l-am primit ca sesizare. Pe unii nu-i intereseaza sa vada detalii despre un anumit model.

Avem multi utilizatori care inca merg pe dialup sau pe o conexiune slaba, sharuita in tspe.

Cind atingl limita de spatiu, iti cauti singur posturile care nu mai sint de actualitate si rogi un moderator sa le sterga. Nu cred ca exista un modertor care sa nu te intelega si sa te ajute.

Share this post


Link to post

cer prea mult sa mi se mareasca quota? :) >- Oricum , decat orice limitare, cred ca mai bine e o sistematizare. Cu cat informatia e mai bine sistematizata, cu atat poate fi accesata mai usor si pe rand, incarcandu-se numai ce intereseaza pe cel ce da click

Share this post


Link to post
Cu cat informatia e mai bine sistematizata, cu atat poate fi accesata mai usor si pe rand, incarcandu-se numai ce intereseaza pe cel ce da click

 

Absolut corect. Citeşte atent:

 

Un mesaj cu informaţii despre mai multe maşini + linkuri către poze după descrierea fiecărui model este foarte uşor de urmărit şi se încarcă repede.

Share this post


Link to post

pai din punct de vedere al urmaritului, am avut grija sa fac informatia usor accesibila. Adica mai intai informatia, ceva spatiu dupa si apoi pozele.. singura problema e cu incarcatul, insa cine vrea sa vada cum arata o masina, mai devreme sau mai tarziu va incarca ACELEASI POZE MARI, IMENSE.. etc

Share this post


Link to post

Da, dar le va încărca doar dacă VREA.

Share this post


Link to post

Well, daca totusi pot pune de pe Imageshack, e OK. De aia am sarit, ca si ala e o combinatie intre imagine de pe alt site si URL...

Edited by VIPER

Share this post


Link to post

Modificare nouă, 10 octombrie 2005:

 

4.2 4.2 După înregistrare, trebuie să vă completaţi datele personale. Conturile fără datele personale completate în întregime NU VOR FI APROBATE.

Share this post


Link to post

Banuiesc (ca de altfel orice "lege") ca aceasta prevedere nu se poate aplica si retroactiv, pentru cei ce s-ar putea regasi in situatia respectiva :-?

Share this post


Link to post

E o chestie de respect reciproc sa stii cu cine stai de vorba.

se poate trimite un MP de catre orice utilizator al forumul, care doreste sa ajute in acest sens.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...