Jump to content
Sign in to follow this  
VIPER

Noutati GM - GMDAT - Chevrolet

Recommended Posts

"Antara este un SUV destinat soselei si macadamului. Nu se ofera diferential blocabil sau reductor. Distributia cuplului fata/spate se face prin intermediul unui cuplaj electrohidraulic, aflat in legatura cu sistemele ABS si ESP. Trenul de rulare este echipat cu suspensie McPherson pe fata si multilink pe spate"

sursa : http://www.auto-motor-si-sport.ro/article/10426

 

". Acesta este dotat cu un diferenţial electrohidraulic acţionat electronic care asigură o distribuţie optimă a cuplului între puntea faţă şi cea spate, în toate situaţiile. Transmisia este integrată complet în sistemele ABS şi ESP, îmbunătăţind controlul autovehiculului şi siguranţa activă."

sursa :http://www.informatiiauto.ro/?pid=promotii_det&prom=185

 

ps: probabil asa e si la captiva.

 

Ne "imbogatim cu un mic suv" :

http://www.auto-motor-si-sport.ro/article/10450

Share this post


Link to post
De auzit s-o fi auzind. Da' prost !

De scris , scrie cu totul altceva acolo. Nu stii, nu poti, nu vrei (sa citesti) ?

Sau faceai un test cu noi ?

 

Ce vrei sa spui cu asta? Despre ce test e vorba? Dar tu stii sa citesti?

"Topul celor mai ieftine masini noi cu toate taxele incluse vandute in Romania este deschis de micutul Matiz, urmat de Logan si de modelul FIAT Panda. Chevrolet Spark, Citroen C1, Lada 1.5 litri, KIA Picolo, Skoda Fabia, Ford ca sau Renault Clieo le urmeaza in acest top cate reflecta faptul ca romanii nu se orienteaza doar dupa pret, atunci cand cumpara o masina, ci si dupa notorietatea brandului, sau dupa promotii.

Sursa: StiriAuto".

Ia mai citeste o data, si dupa aia mai vorbesti, ok? Am si eu ceva scoala, presupun ca iti dai seama ca stiu sa citesc. Nu mai posta de dragul scoring-ului.

 

Later edit- pai eu vorbesc de avioane?- ca din cate stiu eu Matiz nu zboara. Spun ca INCA se vinde f bine. Nu fac apologia vanzarilor, mi s-a parut doar ceva bine de stiut si care merge cu mandria de a fi "matizar" !!!

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post
Io-te ce se mai aude

 

Articolul spune ca Matiz e cea mai ieftina nu cea mai vanduta. Cel putin eu asta am inteles din articol.

Share this post


Link to post
Ia mai citeste o data, si dupa aia mai vorbesti, ok?

 

Oi fi eu mai tampitel si nu inteleg. Daca e asa, scuze ca am deranjat. Daca nu, tot scuze...

Voi ce intelegeti din articolul respectiv? :

"Bineinteles, niciun producator intern sau extern nu a putut detrona cifra de vanzari a constructorului de la Colobasi, insa locul doi in top a fost, pentru prima data, ocupat de Skoda. [..]

Luna septembrie gaseste Dacia cu 38 de procente din toatlul vanzarilor de masini noi din Romania, Skoda detine o cota de 9,9 procente, Daewoo – cu toate ca are o situatie incerta – incheie podiumul cu 8,6 procente. Renault care se obisnuise cu podiumul detine o cota de piata de doar 6 procente, fapt ce il arunca pe locul patru. VW are o cota de piata de 5,5 procente si se situeaza pe locul cinci.

 

La nivelul celor noua luni scurse din 2006, situatia se prezinta putin diferit fata de luna septembrie. Pentru primul loc din piata, Dacia a strans 38 de procente si este de lider de necontestat. Pe locul doi se situeaza compania craioveana Daewoo, cu 9 procente. Renault derine locul trei cu 8,2 procente, iar Skoda este pe patru cu 8 procente.

[...]

Topul celor mai ieftine masini noi – cu toate taxele incluse – vandute in Romania este deschis de micutul Matiz, urmat de Logan si de modelul FIAT Panda. Chevrolet Spark, Citroen C1, Lada 1.5 litri, KIA Picolo, Skoda Fabia, Ford ca sau Renault Clieo le urmeaza in acest top cate reflecta faptul ca romanii nu se orienteaza doar dupa pret, atunci cand cumpara o masina, ci si dupa notorietatea brandului, sau dupa promotii."

Matizul e cel mai ieftin, nu cel mai vandut! asta ca sa nu se prezinte stiri care sa dezinformeze. Desi ar fi frumos ca Loganul sa fie batut de un Daewoo...

Edited by Bel_Ze-but

Share this post


Link to post

@Lucian M nici eu nu inteleg decat ca Matiz e cea mai IEFTINA masina, nu cea mai vanduta; Daewoo detine locul 3 ("incheie podiumul") cu toate modelele insumate, Te rog sa ne explici tu mai bine, poate ne scapa noua ceva ...

Share this post


Link to post

Eu am inteles decat ca sunt niste ziaristi amatori, dupa stilul anapoda de scris. Nu mai zic si de greselile gen Kia "Picolo"... Hi Hi

Share this post


Link to post

Pai eu spuneam de masini ieftine, nu de avioane. Matiz conduce la cele ieftine, nu? Gata, ca am dat o pietricica si a iesit tsunami. PACE !

Share this post


Link to post

"General Motors Romania, importatorul general al marcilor Opel si Chevrolet, a comercializat in primele zece luni ale anului 8.840 de autovehicule Opel si 5.768 de autovehicule Chevrolet, cu 99%, respectiv 46% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunict al companiei.

 

La cresterea Opel au contribuit in mare parte modelele Astra. Astfel Astra Classic cu un total de 4.607 de unitati, a inregistrat o crestere de 197% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce noul Astra s-a vandut in 1.789 de unitati, in crestere cu 81%. Vanzarile modelului Corsa s-au majorat cu 38% pana la 1.081 de unitati.

 

Vanzarile Chevrolet au fost sustinute de modelele Spark si Aveo. Modelul Spark s-a vandut intr-un numar de 1.565 de unitati in primele 10 luni din 2006, fata de 145 bucati in aceeasi perioada a anului trecut. Modelul Aveo cu 3.157 de unitati comercilizate in 2006, s-a vandut in luna octombrie in 540 unitati, iar SUV-ul Captiva s-a comercializat in 31 de unitati.

 

Datorita trendului ascendent al vanzarilor si al comenzilor pentru noile modele, reprezentantii companiei spera ca pana la finele anului sa vanda peste 11,100 de autovehicule Opel si peste 7,400 de autoturisme Chevrolet, iar cota de piata sa depaseasca 6%, fata de 4,1% in 2005."

 

Sursa: hotnews.ro

 

S-au vandut deja 31 de Captiva :shock:

Share this post


Link to post

Cinci mii de Chevrolet în primele nouă luni

Publicat în data de: 30 Octombrie 2006

Categorii: Chevrolet, Statistici, Stiri.

 

General Motors România a vândut, în primele nouă luni, pe piaţa autohtonă, 4.947 de autoturisme, înregistrând o creştere de 46 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Din cele şase modele Chevrolet prezente în România, modelele Spark şi Aveo au înregistrat evoluţii spectaculoase. Modelul Spark, prezent în clasa mini pe piaţa auto, este cea mai vândută maşină din clasa sa între automobilele de import, cu 1.372 unităţi comercializate în primele nouă luni din 2006.

 

Modelul Aveo, lansat în luna martie a acestui an, se poziţionează pe locul cinci în topul celor mai vândute maşini din clasa sa, cu 2.617 unităţi livrate.

 

"Chevrolet are două modele populare consacrate deja pe piaţa din România, care sunt foarte bine poziţionate în segmentele mini şi compactă, segmente în permanentă creştere. În plus, Chevrolet investeşte continuu în campanii de promovare şi marketing inovativ care atrag atenţia asupra avantajelor modelelor oferite de noi", a arătat directorul de marketing şi PR al General Motors România, Cristian Oltean.

 

În 2007, Chevrolet pregăteşte lansarea de noi motorizări - o nouă motorizare Diesel pentru Captiva de 127 CP şi, în premieră, motorizări Diesel pe gama Lacetti (127 CP) şi pentru modelul Epica (150 CP).

 

Gama Chevrolet se află pe poziţia 11 pe piaţa auto românească şi acoperă aproape toate segmentele de piaţă: Spark - clasa mini, Aveo - clasa mică, Lacetti - clasa compactă, Epica - clasa mare, Captiva - clasa SUV. Până la finalul acestui an, Chevrolet se aşteaptă să vândă peste 7.000 de maşini şi să atingă o cotă de piaţă de peste 2,5 la sută.

 

Chevrolet este prezent pe piaţa românească din 2003 şi are unităţi de vânzare şi service în toată ţara prin intermediul celor 20 de distribuitori. Chevrolet, alături de Opel, este reprezentat în România prin General Motors.

 

 

http://www.informatiiauto.ro/cinci-mii-de-...uni-sid639.html

Share this post


Link to post

A aparut reclama la Captiva si Epica la TV. Nu am prins decat ultima parte din ea (vreo 10 secunde). Oameni fericiti si o casa mare la final. Cred ca mai degraba mi-as lua Logan Break. Urmariri, depasiri in viteza, etc.  <img src= )">

Share this post


Link to post

Da, ca de obicei, sunt la pamant la capitolul asta..sa asculti reclama pt radio... :dizzy:

Nu intelg cum poti sa promovezi o masina spunand doar ca e eleganta...si alta puternica!! :dizzy:

Si de ce naiba le promoveaza la pachet...Chiar nu-s in stare sa faca doua spoturi?

Share this post


Link to post

Cautand reclama, am gasit altele la youtube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=B_9ISwZlCT0 (captiva)

 

(prezentare epica in franceza)

 

(tot epica, fara comentariu)

 

 

Si reclame la Daewoo Tosca:

 

http://www.youtube.com/watch?v=9D8HAGAeDUg (complet aiurea, masina asta nu are ce cauta pe pista)

 

 

Ultimele 2 mi se par super ok.

Edited by hawkeye

Share this post


Link to post
A aparut reclama la Captiva si Epica la TV. Nu am prins decat ultima parte din ea (vreo 10 secunde). Oameni fericiti si o casa mare la final. Cred ca mai degraba mi-as lua Logan Break. Urmariri, depasiri in viteza, etc.  <img src= )">

 

 

Reclamele sunt chiar penale, cu gemenii aia cu fete de copii batrani nef***ti.

Share this post


Link to post

Produsele Daewoo Craiova inca cerute la export

 

 

 

 

 

Intr-un recent comunicat de presa, conducerea Daewoo Craiova, a anuntat ca se astepta ca in 2007 sa aiba acelasi volum de vanzari precum in anul in curs.

 

„Uzina are comenzi pentru intreg anul viitor pe partea de productie a motoarelor si a cutiilor de viteza. (...) Speram ca in 2007 volumul productiei acestor componente sa fie cel putin la nivelul de anul acesta", a declarat Valeriu Garlea, Director de Comunicare la Daewoo Craiova. Uzina estimeaza pentru anul viitor o productie de 140.000 de motoare si 190.000 de cutii de viteze.

 

In prezent se foloseste doar 90 % din capacitatea de productie a fabricii. De asemenea s-au facut si noi angajari, astfel ca numarul angajatilor a atins cifra de 4.000. Cea mai mare parte a produselor craiovene ajunge in Coreea de Sud, iar restul in Polonia, Ucraina si Uzbekistan.

 

Cele trei modele de automobile: Cielo, Matiz si Nubira, vor fi produse in continuare, deoarece licenta este pe termen nelimitat. Cand General Motors a cumparat in 2001 compania falimentara Daewoo Motor, a preluat numai o parte din activele coreenilor. Daewoo Craiova nu a fost inclusa in tranzactie, insa a primit in continuare licenta de productie de la GM Daewoo, companie infiintata de americani in momentul preluarii Daewoo Motor. Pana atunci, uzina de la Craiova producea sub licenta Daewoo Motor, iar dupa infiintarea GM Daewoo, aceasta companie a primit de la Daewoo Motor drepturile de detinator a licentei.

 

Oficialii de la Craiova spun ca zvonurile de anul trecut, privind incetarea productiei, au plecat de la o intelegere gresita a anuntului facut de GM Daewoo. In 2002 acestia au spus ca vor mai furniza piese fabricilor ”necuprinse” in tranzactie (prin urmare si celei de la Craiova) ”cel putin ” inca 3 ani.

 

 

 

 

http://www.autoforumtv.ro/index.php?sectio...woo_Craiova.txt

Share this post


Link to post

Un moment de reculegere si un calduros HUO francezilor pentru finalul Craiovei.

Share this post


Link to post

Pacat. Film fara happy-end. Pacat de fabrica de la Craiova.

Share this post


Link to post

Urat, cu spume.

Share this post


Link to post

De cand au masinile ochelari ? :) ) :) )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...