Jump to content
Sign in to follow this  
Lucman

Vreau sa va fac moderatori

Recommended Posts

Dupa ce va apare acest mesaj, va rog sa-l lasati vreo 2-3 ore, sa-l citeasca cati mai multi membri si apoi puteti sa-l stergeti...Nu stiu daca acest mesaj il va aduce inapoi pe Iuzar, dar ati putea macar sa vedeti ce fel de om este.

In urma cu o luna si jumatate am cerut ajutor membrilor pentru manualul de Matiz in limba romana. Primul mi-a raspuns Viper, mi-a spus cum sa-l descarc dar, din pacate, nu cunosteam prea bine de ce++ si nici nu puteam sa descarc manualul dupa ora 20.00 (folosesc PC-ul de la work). La cateva zile mi-a raspuns Iuzar, i-am explicat greutatile mele in a folosi de ce++, etc.etc.etc. Peste 2 zile m-a anuntat ca mi-a descarcat manualul de la un tip din Timisoara, mi-a cerut adresa si mi-a spus ca-l va scrie pe un CD si ca mi-l va trimite acasa. I-am trimis adresa si ma asteptam ca peste o saptamana sa primesc coletul si sa-i pot returna omului banii. A DOUA ZI M-AM TREZIT CU COLETUL ACASA (PRIORI-POST) FARA RAMBURSAREA BANILOR SI CU DOUA AUTOCOLANTE (stati linistiti, le voi plati...). De atunci n-am mai luat legatura cu el (am disparut o luna de zile din cauza de licenta) ci abia astazi i-am trimis un mail pe care nu stiu daca il va mai citi veodata, prin care imi ceream scuze pentru intarziere si ca ii voi plati pentru toata osteneala sa... Acesta este Iuzar de care vreti sa "scapati", bunilor samariteni ce sunteti... N-avea nici o obligatie fata de mine, nu ma cunostea, eram un "pitzi-pitzi" din provincie, un neica nimeni pe care putea sa-l ignore! Datorita lui, am un manual de 1300 de pagini in limba romana... Va doresc o zi buna si sunt curios sa vad cine o sa arunce primul cu piatra...

Share this post


Link to post

Din câte ştiu eu, Iuzăr e în concediu, nu s-a retras de pe forum.

Share this post


Link to post

Florin in primul rand nimeni nu a incercat sa scape de Iuzar atata vreme cat o fost ok pe forum.Totul a pornit de la atitudine lui fata de unii membrii si fata de un administrator si ca urmare a primit admonestarile care s-au considerat necesare.Dupa acele mici admonestari atitudinea lui a fost buna si nimeni nu i-a mai reprosat nimic.Acele mici'mangaieri pe crestet' au fost primite de membrul forumului daewooclub Iuzar,nu de omul Adrian,pe care nimeni nu il judeca si nu-i contesta calitatile.Sper ca am fost clar in exprimare.

Share this post


Link to post

Imi cer suze, n-am stiut ca este in concediu! Mi-a luat ceva ore pana am citit cateva topicuri (si, Doamne cate mai sunt de citit!) si am observat disparitia lui Iuzar de la discutii (stiu ca-l cheama Adrian...). Ajungand la "Despre forum" si citind cele expuse aici, am presupus ca s-a retras. Mea culpa!

Share this post


Link to post

Florin, l-am cunoscut personal pe Adrian si e un tip super ok. Pe forum in spatele pseudonimului Iuzar insa si-a mai dat un pic in petic.

Daca e plecat in concediu zic sa incheiem dicutia asta aici si sa-l asteptam sa se intorca, postul de moderator CNE a fost ocupat de ISO care pina acum isi face foarte bine jobul, intre timp sa-i uram Concediu Placut!

Share this post


Link to post

Haide haide gata terminatzi !! :) ))))....O sa vina omu' din concediu si o sa rezolvati si cu banii!..Mai da' m-am speriat tare cand am vazut post-ul lui Florin!!!!

Share this post


Link to post

Ce pana mea, am crezut ca iar se lasa rau...

 

Iuzar: Concediu placut

Share this post


Link to post

Beyyy, voi ce puyyy lui Zeu aveti?...vreti sa ma ofticatzi?...doar ce mi s-a anulat concediu si nu o sa pup asa ceva pina in noiembrie, cel putin...

 

Multumesc mult, Florin, pentru apreciere :osanale: dar nu, nu m-a suparat nimeni... pur si simplu dupa 12 ore de munca zilnic, chiar nu mai am stare de intrat pe forum...noroc ca mi-a trimis dom' Luc bucata asta de discutie pe messenger altfel nu stiam ce se intimpla...

 

asa ca stergeti-va dreaq urarile de Concediu Placut ca va ard...cu BRRC, bineinteles... :lol:

 

 

See u :lol:

Share this post


Link to post

si, daca tot veni vorba de iuzar, cand ma faceti moderator la loc?... sau n-am inteles eu bine???.... :lollol:

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...