Jump to content
Sign in to follow this  
maximus

Sugestii

Recommended Posts

Sato deja imi datoreaza 1 rotita de scroll noua, te trec si pe tine pe lista, deci Sato, 2 rotite de scroll la pachet

Share this post


Link to post

Sa le consumi pe triburi? No way, dude!!! :P

Share this post


Link to post

Ieri am intrat fara sa ma loghez si am observat ca nu apare sectiunea Bursa(ori sunt eu ...chior).Nu inteleg de ce e accesul restrictionat daca nu esti inregistrat pe acest forum.Pe mine nu ma deranjeaza prea mult, ca nu am cine stie ce de vanzare; insa sunt multi forumisti care pun anunturi cu masinile lor.Ce-i asa rau sa le vada si altii( chiar daca apar fara poze)? E drept ca daca dai un search pe google, apare link-ul cu topicul vanzarii, dar daca vrei sa il accesezi, iti cere parola si nume :wallbanger: .

Eu v-as sfatui sa indepartati aceasta restrictie.In acest fel poate ajutati pe cineva sa isi vanda masina mai usor.Sa nu mai vorbim de faptul ca sunt multi useri ce frecventeaza acest forum, care nu s-au inscris in randul membrilor si poate cauta anumite informatii despre un anumit tip masina pe care ar achizitiona-o in viitor.Insa, bineinteles ca o vor cumpara din alta parte, pentru ca nu au de unde sa stie ca sunt si aici masini, mai mult sau mai putin impecabile, spre vanzare :tongue: .

 

P.S.: Pe oricare alt forum auto(bmw, vag, opel, alfa, 4tunning, etc... etc) era prezenta sectiunea BURSA...

Na, sa vad ce mai ziceti acuma :P ..

post-5587-1182357480_thumb.jpg

Edited by iulian19

Share this post


Link to post

Mai studiaza pe vwforum si pe bmwclub si vezi daca poti accesa sectiunea bursa fara a fi logat :)

S-a luat aceasta decizie pentru a elimina pe cei care se inregistreaza numai pentru a posta anunturi publicitare.

Share this post


Link to post

Intr-adevar, pe vwforum si pe bmwclub sectiunea Bursa este ascunsa pentru cei care nu sunt logati.Greseala mea :) (n-am mai tinut minte).Insa, ca fapt divers: pe cluburile opel, ford, renault, dacia, peugeot, alfa romeo, toyota, honda, mazda , fiat, 4 tunning, softpedia s.a.m.d. este prezenta Bursa si fara sa fii inregistrat.

Deci, in continuare, nu vad un lucru rau in a indeparta aceasta "bariera".Sa nu mai vorbim de faptul ca userii neinregistrati de pe acest forum sunt de 7-8 ori mai multi decat cei inregistrati.Asta inseamna ca ar fi de 7-8 ori mai multi posibili clienti decat in momentul de fata.Daca ar fi sa continuam "lantul", ne putem da usor seama ca automobilele/produsele/serviciile puse la Bursa ar putea fi vandute mai usor.Aceste bunuri/produse detinute de forumisti au fost achizitionate, la randul lor, cu bani.Bani care au fost castigati prin munca depusa(exercitata) de catre forumisti in viata particulara.

Si nu vad ce probleme ar pune cei care s-ar inregistra pentru a posta anunturi publicitare sau care ar cere informatii despre un anumit bun pus la vanzare.Nimeni nu are nimic de pierdut, ci doar de castigat.

------------

Pana acum nu m-am gandit ca din 200 sau mai multi useri prezenti pe gmclub.ro la un moment dat, doar 20-30 au posibilitatea sa vada anunturile.Restul de 170 probabil habar nu au ca exista sectiunea Bursa :) ) .

------------

Sa facem o comparatie mica :D : Am de vanzare un mobil( de ex).Ma duc intr-o clasa de liceu, in fata a 30 de persoane si zic: "-Vand acest mobil !". Apoi ma duc intr-un amfiteatru, intr-o facultate, in fata a 250 de persoane si dau acelasi anunt.Unde credeti ca as vinde mai usor acel mobil?

Nota:

Nu intra in calcul faptul ca toata lumea m-ar crede nebun sau ca studentii sunt saraci :) ).

------------

In fine, faceti cum vreti.Am postat mai mult pentru ca eram curios sa vad de ce exista aceasta "bariera".Daca voi credeti ca aceasta situatie e cea mai buna, treaba voastra :somn: ...

Share this post


Link to post

Forumul acesta nu este specializat in vanzari sau cumparari de bunuri. Pentru aceasta activitate este plin Internetul de situri.

 

Am intrebat diversi cunoscuti care apar nelogati, la un moment dat, pe acest forum, iar raspunsul tututor a fost unul unic: "cand o sa am probleme cu masina si n-o sa ma descurc, atunci o sa ma logez".

Share this post


Link to post

Cu toate ca nu imi place sa fac comparatii, nici forumurile de mai sus nu sunt specializate in vanzari sau cumparari de bunuri.Pana la urma, sectiunea Bursa poate fi privita si ca un favor/bonus pentru forumisti.Este asigurata publicitatea gratuita si ordonata pe subcategorii.Nu e un pacat sa vinzi ceva.Problema e sa ai cui.Iar atata timp cat accesul este interzis majoritatii, sansele scad.

 

E drept ca e plin Internetul de site-uri care se ocupa doar cu vanzari.Insa, daca as vrea sa imi achizitionez o masina s-h, as cumpara-o, poate, de pe un club dedicat acelei marci.Se stie ca anumiti membri ai cluburilor isi intretin f bine masinile.

 

Din nou un mic exemplu: deci, sa zicem ca vreau sa imi cumpar un matiz (de ex).Intru pe acest forum, consult unele topicuri, ma mai uit si la "Masina mea" , vad cateva matizuri ingrijite ca la carte, salivez, mai accesez cate un topic ici-colo si ies.Din pacate, pentru ca nu sunt un membru inregistrat, habar nu am avut ca exista si sectiunea Bursa.Si mai ales, habar nu am avut ca unul sau mai multe dintre acele matizuri care mi-au placut foarte mult erau puse...la vanzare.Asta e.

 

P.S.: Oare cati au fost in aceasta situatie?

Edited by iulian19

Share this post


Link to post

Iti zic din ce am observat eu de-a lungul timpului.. masini se vand greu aici. Cel putin asta e pararea mea.

Cine are de scapat de o masina, indiferent ca e mai buna sau mai junghi.. tot Vitanul sau Rematul e solutia.

Eu unul sunt de acord ca locul asta sa nu se umple de samsari si bisnitari, sunt usor de gasit in locul susnumit.

Share this post


Link to post
Insa, ca fapt divers: pe cluburile opel, ford, renault, dacia, peugeot, alfa romeo, toyota, honda, mazda , fiat, 4 tunning, softpedia s.a.m.d. este prezenta Bursa si fara sa fii inregistrat.

Si hyundai? Hyundai. Pe hyundai cum e?  <img src= )">

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Nu stiu... Tu sa ne spui :D ...

Share this post


Link to post

Am o propunere si in acelasi timp o rugaminte pt domnii administratori si anume:

 

As vrea , si nu numai eu, sa se faca daca se poate un topic la intalniri cum sunt cele de la Nationale, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Iasi, Galati, etc. si pt. intalnirile de la Focsani.

 

Multumiri anticipate de la toti userii din Focsani

 

O zi buna  <img src= ">

Share this post


Link to post

Mda, asteptam un raspuns din partea domnilor admini/moderatori inclusiv "nu se poate"; "nu vreau" s.a.

Sau poate nu a citit niciun admin/moderator postul meu. In acest caz imi cer scuze si astept un raspuns

 

O zi buna in continuare  <img src= ">

 

L.E. Scuze pt postarea consecutiva

Edited by uskt2005

Share this post


Link to post

Daca sunteti suficienti care frecventati acele intilniri facem sectiune separata.

Share this post


Link to post

Am facut-o. Hai sa o umpleti cu topicuri acum :D

Share this post


Link to post

Imi cer scuze daca s-a mai intrebat, nu se poate pune gmclubul si pe trafic.ro ??

Share this post


Link to post

A mai fost pus, nu numai ca nu am avut nimic de castigat dar paginile se incarcau forte greu.

Share this post


Link to post

As avea si eu o sugestie care tine de ergonomie sa zicem...

Cred ca ar fi util pus un link macar catre index la sfarsitul paginii din topicul citit, sau acel path catre topicul curent care este si sus. In acest fel, in momentul in care termini de citit un topic, sa nu mai fie nevoie de scroll pana sus pentru revenirea intr-un forum. Poate fi considerat un moft, dar nu cred ca e prea multa munca si e o chestie de comoditate.

Share this post


Link to post

Pai pentru asta e facuta lista aceea din stanga jos, la sfarsitul paginii, imediat dupa caseta cu "x users are reading this topic". Implicit este pusa pe sectiunea in care este plasat topicul pe care-l citesti, deci apasand butonul "Go" mergi inapoi in sub-forumul in care citesti.

Share this post


Link to post

My bad.. pur si simplu nu o vazusem. Am sa incerc sa fiu mai atent data viitoare cand incerc sa dau sfaturi :)

Share this post


Link to post

Bre, a trecut Craciunul. Scoate reclama de la Coca Cola de pe banner! Multumesc.

Share this post


Link to post

Bine, grinciule :P

Share this post


Link to post

Propun separarea ariei chevrolet astfel

spark

kalos

aveo

laceti

epica

captiva

 

toate cu cele trei ramuri probleme, imbunattiri, piese

 

este mult mai usor sa separam problemele pe generatii si tipuri

Share this post


Link to post

Exista pe "motorul" asta de forum posibilitatea de a semnala printr-un icon diferentiat faptul ca un user a postat in topicul respectiv? Ar fi mai usor de urmarit zonele de interes. Eu unul incers sa-mi impart "filtrul" vizual intre numele topicului si arie, in msaura in care activez cu prediceltie in KLES probleme si Electronica...

Nu e vorba aici de marcaje gen "subscribe", ci pur si simplu, daca "apari" in topicul respectiv cu macar un post, atunci orice icon folosit sa aibe un "ceva" distinctiv (undeva am vazut un simplu punct - e drept maricel :) )

Share this post


Link to post

Da, exista; se cheama "Mark topics a user has posted when displaying a forum?" si tocmai am activat-o (cu mentiunea ca daca papa resurse prea multe, voi fi nevoit s-o dezactivez iar)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...