Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Ecuson DaewooClub Si Bannere Pentru Intalniri

Recommended Posts

Io iar intreb ce am intrebat la inceput: cine imi face si mie contra cost? Multumesc. A, e vorba de color, ca alb-negru pot si eu...

Share this post


Link to post

sa curga PM-urile atunci...ecusoane fac mai multe, ca merg si dupa bicaz..

@viper, costurile le ai mai sus...dar ptr tine fac exceptie daca ma plimbi cu Arnold si dai o inghetata in vagonul restaurant :D

Share this post


Link to post
P.S. mcojo ..vezi ca o sa ai nevoie de el la Bicaz ..nu-l ascunde-n portofel :D

 

Sa nu ma intelegeti gresit...

In portofel se afla doar legitimatia de servici...

Cea cu daewooclub se va afla la gatul meu pe drum si la Bicaz bineinteles... :thumbl:

Share this post


Link to post
come on, ecuson de tinut la gat? ce, e team-building connex?

De pus pe masina e ok dar eu nu voi purta ecuson, e de rahat. Intrebi omul cum il cheama daca nu stii si repeti daca nu tii minte...

As vrea io sa fiu pe la team-building-ul Connex. Multumim, intr-adevar vom fi de rahat. Adica nu esti mandru deloc ca esti membru DaewooClub.ro ? No problem, nu-l purta. Eu zic ca-i diferenta fata de ecusonul de scarbici, totusi.

 

Mda, chestia asta e valabila pentru una mica de maxim 4 persoane. Unii nu au memoria numelor, altii sunt nou veniti si nu cunosc pe nimeni, spre deosebire de cei care vin des la intalniri.

 

In orice caz, in bunul stil romanesc, ati reusit sa dovediti inca o data ca romanul e bun doar de comentat. N-am vazut o propunere de imbunatatire, n-am vazut o sugestie, o parere, doar "e asa si pe dincolo", "cum sa imi pun io asa ceva de gat" si altele asemenea. Am vrut sa fac o chestie care s-a cerut, si sa fie de ajutor, mai ales celor nou-veniti; nu a fost nimeni obligat s-o foloseasca, dar imediat s-au gasit protestatari; n-am vazut sa se ofere cineva pana acum sa faca ceva, si cand o face unul e criticat. Cam ca-n bancul ala cu cazanul romanilor din iad.

 

In fine. Sper sa fie de ajutor cuiva ecusonul asta, asa bun sau prost cum e el.

Noi, cei din provincie, nu va vedem pe voi, marea majoritate asa de des precum va vedeti voi la intalniri. Si cand te saluti cu 20-30 de oameni, si mai ales cand ii iei la rand, nu ai cum sa-i retii pe toti, mai degraba nu retii pe nimeni ca s-o spun p-aia dreapta.

Vaxxi, ai dreptate la faza asta, lumea nu stie decat sa comenteze, pana la urma ce-i asa de greu sa porti vreo 3 zile ecusonul ala nenorocit? In loc sa ganditi pozitiv, ca purtatul ecusonului ala va va face mai grei si in acest fel veti da jos cam 2-3 calorii pe ora? :dizzy:

 

 

Ca idee, eu ma voi duce cu ecusoanele pe discheta si le voi tipari la un copy-center, le gasiti in apropierea complexelor studentesti sau a facultatilor, unul A4 iar celalalt in functie de ce plic de ecuson voi gasi la papetarie. M va costa mxim 2 lei toata afacerea, cartusul meu color din imprimanta are saracu 4 ani, cerneala e ca granitul inauntru. mie alb-negru imi trebuie doar. Nu am de gand sa astept sa mi le aduca cineva la intalnire, eu vreau sa fiu cu el in geam cand voi iesi din Galati si voi ocoli Combinatul. Punct.

 

P.S: va place ecusonul meu? Lucida handwriting e fontul, altul sa-mi placa n-am gasit

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Si eu sunt de acord cu ecusoanele.

Share this post


Link to post

nu ma deranjeaza ecusonul daewooclub; daca un (o) coleg(a) imi va pune un ecuson la dispozitie (n-am imprimanta) voi fi incantat sa-l port (spre deosebire de cel de la scarbici de la care am sa folosesc totusi snurul si plasticul).

luati cele de mai sus ca pe o cerere de oferta.

P.S. am marker, doar sa nu-mi tremure mana la scris.

Share this post


Link to post

Eu am preferat sa mi-l fac asa, mie nu-mi iese la scris de mana.

 

Vreau sa repet figura si la cel A4, dar in pacate eu lucrez din paint, nu am stat sa invat mai multe programe. Numele l-am scris in word, dupa care am dat printscreen si l-am selectat din imaginea obtinuta si l-am facut jpeg pe care l-am suprapus peste ecuson, l-am marit etc.

figura nu pot s-o repet si la cel A4, intrucat paint-ul nu imi ofera posibilitatea de a vedea toata imaginea si a vedea cum sa lucrez. Aveti vreo sugestie?

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Pai, sa inveti sa lucrezi cu un program de grafica mai serios :) uite aici varianta custom (n-am avut exact acelasi font , am folosit ceva asemanator).

daewoo_minibanner.jpg

Share this post


Link to post

Thanks pentru efort. Eu nu prea lucrez des in programe de grafica. La scrisul meu urat mai bine tiparesc si numele. Si n-am rabdare sa astept pana la intalnire.

Share this post


Link to post

parerea mea este ca cine nu-si face ecuson va primi oricum la bicaz ca doar e intalnirea oficiala anuala, nu trei stuleti intr-o parcare ca sa nu zic altfel... sigur sunt binevenite si pentru noi si ptr. masini

Share this post


Link to post

cu siguranta va avea toata lumea la bicaz!!

Share this post


Link to post

Gata, mi-am facut ecusonul si afisul din geam. Pentru ecuson am folosit o husa luata de la Diverta cu 7500 lei si o chinga de agatat telefonul la gat. Mai erau si carlige de prins ecusonul la piept, la 17500 lei, dar nu mi-au placut ca sa justifice pretul. eu voiam sa atarne precum medaliile.

cu listatul a fost mai greu. M-am dus la copy-center, am gasit o tipa cam gretoasa acolo care nu stia prea multe, s-a uitat aia la ce aveam de listat cu un fel de curiozitate amestecata cu greatza si a listat banner-ul. La ecuson a fost mai greu, in sensul ca prima data a iesit mai mare. Detaliile de printare trebuiau puse acolo, dar aia habar nu avea ce-s alea, dar pana la urma a venit altul si s-a descurcat si mi le-a listat in 2 exemplare, ca sa fie pe ambele parti. Ce nu-mi place e ca sigla Daewoo a iesit cam verde, nu argintie cum voiam eu, dar asta este. 10500 lei m-a costat toata afacerea iar data viitoare cand mai am de listat daca e cuminte merge si o invitatie la o cafea. Deocamdata nu merita. :P Banner-ul l-am bagat in folie transparenta si o sa-l lipesc in geam.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

am in portbagaj o sacosa plina de ecusoane si bannere proaspete, taman bune ptr completat! :banana:

Share this post


Link to post

Te astept maine cu bratele deschise.Sa usurezi primaria si de un marker.Albastru daca se poate.

Share this post


Link to post

De ce albastru? Negru, frate! Se vede mai bine!

Share this post


Link to post

Pai albastru se asorteaza cu culoarea lui maty meu :) ) sau a supermoderatorilor :-?

Share this post


Link to post

Deci albastru pentru supermozi, verde pentru mozi, portocaliu pt admini si rosu pentru doamne si domnisoare. Negru sa ramana pentru membrul de rand.

 

Deci cine vine cu carioci ?

Share this post


Link to post

Eu vin cu un schneider negru :lavolan: .

Share this post


Link to post

Alo eu vorbeam pentru mine.

Share this post


Link to post

am luat deja negru...nu stiu daca am albastru..cautam

Share this post


Link to post

Ai grija ce faci cu gestiunea starii civile!!  <img src= )">

Share this post


Link to post

Eu tin sa-i multumesc foarte frumos :) @ileana pentru ecusonul daruit joia trecuta la intalnire, ecuson pe care deja l-am completat...

Share this post


Link to post

mai dar eu am o intrebare (tampita sau nu)

 

de exemplu am vazut ca multi mai vin cu inca cineva, acel cineva care probabil nu este membru al acestui forum. deci dupa cate imi dau seamat acestia nu vor avea ecusoane, asa ca inevitabil aparare intrebarea : "tu cu cine ai venit/tu cine esti ?"

 

propunere: sa se faca/facem ecusoane si pt insotitoare/insotitori

problema e cu numele...

Edited by K-Pax

Share this post


Link to post

Spre exemplu, eu stiu ca exista atat ecusoane direct inscriptionate cu numele membrului respectiv care se pot lista si , de asemenea, exista si niste ecusoane blancuri (ca altfel nu stiu cum sa le zic :P ) ce pot fi completate de fiecare dupa bunul plac. Eu intru la categoria a II-a, gratie Ileanei :)

Edited by Mike1

Share this post


Link to post

am facut ecusoane si bannere cu numele deja tiparit ptr cei care mi-au trimis pm-uri..ptr insotitori sau copiloti(oate) nu cred ca mai pot face..ecusoane in alb am destule..cu plasticele stau mai rau..am impartit deja 20(setul complet)..deci, daca va luati singurei platicul, eu am ecusoane tiparite..mai trebuie doar sa va treceti numele(al vostru sau al insotitorului)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...