Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Despre telefoane mobile

Recommended Posts

Ca se consuma mai multe date pentru incarcarea hartii cu traseul.

 

Daca o sa mergi din nou pe acelasi traseu harta se incarca din cache si date se consuma doar pentru actualizari despre trafic.

Share this post


Link to post

Pricepem, multumesc . Chiar ma surprinse ca pe acelasi traseu (la intoarcere) un consum mai mic pe un timp mai mare .

 

Altfel, nu imi pare a hali exagerat dupa cum se graira in zona ... Sau e ?

Share this post


Link to post

@Mircea

Ca exemplu, m-ar fi tentat Sony Xperia Z3 compact. Ala are bateria suficient de mare si consumul suficient de mic. Insa am citit ca ecranele alea ale lor gorilla crapa si spontan, de la deochi, si fara sa fie nevoie sa le trantesti...

Asta e o tâmpenie spusa de vreun frustrat de prin forumurile de aiurea, în speranța că maica.sa vede ca i s.a spart "din senin" telefonul odorului și acum salivează la unul nou. Ce naiba, Mr, ești om serios, cum poți cred asa aberație?!

Am z3, prieteni cu z2 sau chiar z5 și nimeni nu a auzit măcar de așa ceva :-D

Share this post


Link to post

Mareste-ti esantionul reprezentativ :) )

 

http://www.androidheadlines.com/2015/01/sony-xperia-z3-owners-complaining-fragile-screens-glass-back.html

 

Of the 1369 respondants of the survey 376 are reporting that the screen or the back have cracked with no apparent reason attached to it, such as dropping the phone or placing it in a tight pocket. While this is nearly impossible to prove large numbers of people complaining about a similar problem could definitely help the community at large, and could help provide an answer to frustrated owners of a rather expensive device.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Treaba cu ecranul crăpat la z3 compact prea apare din Canada pana în Malaezia, și prea e specifica modelului asta. De exemplu de z1 n-am auzit sa aibă problema asta deși bănuiesc ca sunt și alea scăpate pe jos.

Z5 compact pare ok, deși autonomia e mai mica decât la z3 compact. Si are și mai mult plastic

Edited by mr_

Share this post


Link to post

În spiritul teoriei conspirației, personal mi se pare un brainwash colectiv curentul, moda, nevoia stranie care îndeamnă spre produse chinezești sau de aiurea, SCUMPE, în detrimentul celor cu tradiție de zeci de ani, fiabile și performante. Sa nu.mi spună nimeni ca un Huawei sau cum dracu s.or mai numi, va fi vreodată de talia lui Sony sau Motorola, Blackberry, etc. In spiritul aceleiași teorii, toată aceasta tevatura și publicitate extrem de agresive ale ăstora noi, în dauna celor care produc și inovează de la jumătatea secolului trecut, sunt doar praf în ochi plătit cu bani grei. Cum da Sony un parţ și scoate un produs nou sau chiar doar un update al celui vechi, sar rechinii mass media care îl fac praf și pulbere, pe nedrept. Când vine Whang xiang și scoate un rahat, mare revoluție high tech, mare!! Nu ați văzut review-uri plătite? Forumuri sau postaci agresivi și partizani pana la cer și înapoi? Zicea cineva ca dacă Apple ar produce hârtie igienica, atunci aceasta ar fi cea mai vândută din lume! Give me a break, will you?

In momentul când voi fi atât de păcălit și.mi voi lua o chestie media, oricare ar fi ea, de la Xiang și nu de la Panasonic,Sony, etc, înseamnă că s.a dus naibii tot respectul de sine și fata de banii mei.

Înseamnă că de vreo 20 de ani de când am numai Sony sau orice altceva similar, am fost cel mai norocos mo'fo în viata, de vreme ce nu am avut nicio problema tehnica sau de performanta cu vreunul... Și sa nu.mi aduceți argumente de genul "marelui progres" făcut de chinezoi sau ca toate produsele cu orice nume sunt făcute, de fapt, în China. În calitate de nou competitor al Sony, îmi permit oricând sa plătesc 5 mii de șomeri care sa mănânce rahat peste tot în lume despre ecrane sparte din senin și Poltergeistul din buzunarul de la spate. Sa ma scutească de porcăriile astea de marketing și reclame plătite în aur, nu toată lumea e atât de naiva și credula pana la idolatrizare.

Edited by Englishman
  • Like 1

Share this post


Link to post

teoriile astea de "conspiratie" cam devin realitati recunoscute si publicate in acte oficiale,vezi UN...

acuma,chinezesti sau nu,pana si iPhone-ul e facut in China DE CATRE CHINEZI...

c-o fi bine c-o fi rau... mie mi se rupe oricum de tehnologie! mai mult face rau decat bine! Imi amintesc cu nostalgie de copilaria mea(acum 25 ani) cand toti copiii SE JUCAU P-AFARA nu stateau cu ochii beliti in niste rahaturi "high-tech" de trece viata pe langa ei... da' imi si place sa ascult muzica preferata in masina doar scotand telefonul din buzunar si accesand microsd-ul de 32 Gb... made in taiwan... :shock:

dar,sa nu "jignim" COMUNISTII... vor fi la conducerea lumii cam intr-o generatie de acum inainte...

Share this post


Link to post

Adevărat. Însă adaptându-ne de voie sau de nevoie vremurilor, apar pe partea asta high-tech unele contradicții și frizari ale bunului simt care pe mine, personal, ma lasă masca! Valorile, ca de obicei, mor în mizerie. Și nu merita.

Share this post


Link to post

In momentul când voi fi atât de păcălit și.mi voi lua o chestie media, oricare ar fi ea, de la Xiang și nu de la Panasonic,Sony, etc, înseamnă că s.a dus naibii tot respectul de sine și fata de banii mei.

 

Stii ca prin anii '60-'70, Sony si marcile japoneze erau considerate o marca slaba, nu ? :) )

 

Young Doc: No wonder this circuit failed. It says "Made in Japan".

Marty McFly: What do you mean, Doc? All the best stuff is made in Japan.

Young Doc: Unbelievable.

 

Va place sau nu, China cam domina deja piata de electronice. Inca nu stiu foarte bine sa inoveze, da' nici japonezii nu stiau  <img src= )">

Share this post


Link to post

Mai, eu nu sunt deloc conspirationist. Dar dupa Samsung S3 mini (peste 1 an), Samsung Grand Duo i9082 (un an), Huawei Ascend P7 (8 luni) si Huawei P8 lite (9 luni and counting), iti pot spune ca, de cand am trecut pe Huawei nu mai stiu ce e ala blocaj de soft sau altceva. Si chiar se misca bine, si eu sunt un utilizator intensiv de smartphone, mail, net etc.

Share this post


Link to post

Si stau excelent la semnal din ce-am citit, mai ales ca ... cre' ca juma' din echipamentele de GSM ale operatorilor sunt acum Huawei :) )

Share this post


Link to post

Sincer, mi-au oferit Iphone 6 de la job si am preferat sa raman la P8 Lite (ma rog, le-am cerut un P8 curat :P )

Share this post


Link to post

Prin anii 70, marca slaba? Sincer...nu ma interesează perioada aia..de atunci încoace au trecut zeci de ani, însă existau și au avut de unde progresa. Asa cum nu ma interesează ca Mitsubishi a fost un colos în aceeași perioada în industria mașinilor cu comanda numerica, de calcul, utilajelor industriale, etc..prezentul ma interesează însă respect tradiția și inovația mai mult decât numele noi care mușcă din piață. Mereu prefer o Toyota decât o Kia, o combina Panasonic în loc de Gorenje (care părinților mei li s.a bulit în primele luni), un Philips față de Domotec. Adevărat, se strica la un moment dat și ele, însă experienta mea cu ele nu m.a dezamăgit vreodată.

Cat despre Sony, pot sa jur ca cei care se îndoiesc de el nu au folosit nicio secunda ceva din gama Z din Xperia. Glitches? :-D

Zilnic ma minunez de ceea ce poate face un marketing performant și un brainwash ca la carte...adică exact unde Sony și similarii suck big time.

Edited by Englishman

Share this post


Link to post

Eu cred ca toate companiile mari trec printr-un ciclu de viata in care la un moment dat sunt pe val pe buna dreptate, apoi din inertie si in final reajung la fund. S-a intamplat cam in toate industriile, diferenta fiind viteza ciclurilor astea. Cine-si mai aduce aminte de Grundig? Phillips chiar (n-au murit, insa nici nu mai sunt ce-au fost)? Alcatel? Nokia? Cine isi mai aminteste cu ce se ocupau Akai? Cand Fiat faceau limuzine, japonezii de la Toyota sau Honda se incaltau cu fesul. Intr-o vreme masinile de calitate se faceau in Anglia, iar nemtii faceau cacaturi low cost. Apoi nemtii au devenit simbolul calitatii, iar despre japonezi se spunea ca fac "masini de unica folosinta". Apoi au invatat sa faca masini japonezii si i-au spart pe nemt... acum vin tare coreenii, in timp ce Toyota bate pasul pe loc iar Honda sunt in cadere libera. Probabil dupa valul corean va urma unul chinezesc, si dupa cel chinezesc unul vietnamez sau din bangladesh. De englezi isi mai aminteste cineva?

 

@Englishman

Postacii platiti ar da cu pietre in toate telefoanele Sony. Ori, ei dau cu pietre intr-un singur model... fix ala care ma tenta pe mine :D

Edited by mr_
  • Like 3

Share this post


Link to post

@mr_ bah da' bine ai zis-o... de-abia astept sa vad un "val ROMANESC"! cred ca mai am de asteptat...

Share this post


Link to post

Luați de vă desfătati ochișorii...pentru cine nu știe a citi în eng, toți măreții producători de telefoane își iau senzorii camerelor de la nenea Sony. post-3072-0-27529600-1460111762_thumb.png

Edited by Englishman

Share this post


Link to post

Daca intereseaza pe cineva capitolul baterie, al meu s3 are asa:

- in prezent 18% ramas;

- 5 zile si 15 ore standby;

- 5 ore 50 min convorbiri;

- 1 ora 30 min ecran activ.

Ma declar multumit, sa vedem cat o sa tina asa.

Share this post


Link to post

Luați de vă desfătati ochișorii...pentru cine nu știe a citi în eng, toți măreții producători de telefoane își iau senzorii camerelor de la nenea Sony. attachicon.gifScreenshot_2015-12-08-18-00-01.png

 

Si tot Sony nu e in stare sa scoata niste poze ca lumea cu propriul lor senzor (alte telefoane cu acelasi senzor scot poze mai bune) :) )

  • Like 1

Share this post


Link to post

Am înțeles. Sony sucks.

Pe al meu l.am făcut la comanda

...de aia, cred, îmi scoate niște poze impecabile. 😀

Long live Allview & other crap!

Share this post


Link to post

Matale ce model de Sony ai?

Share this post


Link to post

Eu am pornit 'fanatismul' Sony odata cu Ericsson S888 , Sony Ericsson T68i...dupa experienta fantastica cu acestea, s-a terminat cu Nokii si alte alea...

 

Deocamdata am Z3+ si sotia Z1. Am avut si Z (pierdut...) si Z2 ( pe care l-am scapat de la etaj....), si Xperia Neo, si Xperia S, P, etc. Pe acestea le-am dat mai departe in stare perfecta cand au aparut modele mai noi.

Z3-ul l-am folosit intens si in piscina, poze, etc...merge dupa un an ca in prima zi, abuzat multe ore continuu, mailuri, un joc de retarzi care-mi ia macar vreo 2 ore zilnic, etc...bateria cade abia seara tarziu dupa multa munca.

Astept sa mai scada putin preturile la Z5 premium, acum ma irita ca e peste 3000 de lei.

Ma credeti, bine, nu...multa sanatate, :) ) insa cu niciunul nu am avut nicio problema, nu "agata", nu fac figuri, sunt extrem de rapide, update-uri foarte dese de la ei, etc...Pana si cele 2 Smart TV Sony pe care le am primesc update-uri automate macar o data la 2-3 luni, din punctul asta de vedere sunt extrem de seriosi, duse demult sunt vremurile cand scoteau un singur update pe an....;

Ce naiba bre, oameni buni, mananc rahat acilea degeaba, doar nu ma plateste Sony sa le fac reclama... :) )

Daca erau niste gunoaie, spuneam clar, feriti-va ! ;)

Edited by Englishman

Share this post


Link to post

Pe mine ma atrag cele compacte, sub sa zicem 5" ecranul sau maaaaxim 140mm lungime cu totul. Din ce au acum ma tentează z5 compact deși mi se pare de porc ca are autonomie mai slaba decât z3 compact... Și ca la prețul asta n-au băgat un ecran 1080p.

Share this post


Link to post

... un joc de retarzi care-mi ia macar vreo 2 ore zilnic...

 

Stii bancul ala, un IT-st ii povesteste altuia, "Frate, mi-am tras o gagica noua si am vrut sa i-o trag, am dat la o parte noul meu laptop si am pus-o pe birou..." , la care alalalt, vadit curios, intreaba: "da' ce laptop ti-ai luat?"

 

... asa si eu... ce joc? :D

  • Like 1

Share this post


Link to post

Da' bancul ala cu adminul care-ti zice ca esti offtopic il stii ? :mrgreen:

  • Like 2

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...