Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Despre telefoane mobile

Recommended Posts

IP67 e doar protectie la praf si scufundare la 1 metru pentru 30 minute, nu ca poate fi si folosit sub apa.

Share this post


Link to post

Si sa vorbesti la telefon la.1 metru sub apa e fix la fel de hazliu :D

Share this post


Link to post

Da, e 1 metru. Ma gandeam la altceva. Teoretic, poti sa te uiti la un film la 1 metru adancime. :D

 

Poate chiar sa filmezi. :P

Share this post


Link to post

Foloseste cineva SkyTrip Road, care pare sa fie un fel de Waze romanesc ?

Share this post


Link to post
a luat sfarsit :P . Pana la urma mutarea a fost asa... I-am dat ei Samsung I9100, iar eu mi-am luat HTC One S :D Sper ca am facut o alegere buna :P

Share this post


Link to post

Hmm nu stiu sa iti spun, ca nu scrie nicaieri procesorul. Am auzit si eu ca sunt doua variante 1.7 si 1.5 ... :| Daca poti sa imi zici tu unde sa ma uit ar fi super :D

Share this post


Link to post

Nu se vede in meniu. Trebuie sa instalezi o aplicatie de pe Google Play. Incearca sa cauti ceva ce contine CPU type in descriere!

Share this post


Link to post

CPU Spy iti arata doar timpul petrecut in diversele stari si informatii despre kernel. Mai repede Sysinfo sau

cat /proc/cpuinfo

:)

Share this post


Link to post

Salut am un Nokia 6210 Navigator este dotat cu GPS ..problema este ca dupa 6 luni licenta la harta se duce si trebuie sa instalezi un program ceva..daca ma puteti ajuta cu asta ar fi super :) si niste pasi (explicatii) cum se instaleaza ce sterg,ce descarc :D

Mersi.

Share this post


Link to post

Am verificat, clasic cat /proc/cpuinfo cine stie linux cunoaste :) . Este varianta cu 1.7mhz. Vad ca se misca super ok, dar parca tot mai bine se misca S2-ul.

La modul ca One S-ul a facut un frame asa pe web la paginile ff mari gen gsp, ceea ce S2-ul nu prea facea. Una peste alta este super, camera si display-ul mai bune decat la S2.

Share this post


Link to post

Ce iti palce mai mult la display la One S fata de S2 ? E mai luminos sau ca are rezolutia mai mare ? Ca in rest, alt avantaj nu ar trebui sa aiba,fiind Pentile.

Edited by Raresh20

Share this post


Link to post

Are cineva "in dotare" dual sim MyPhone 3010? Ma intereseaza un aspect: daca vorbesc pe sim1 si ma suna cineva pe sim2, ce aude cel care ma suna: sunet de ocupat sau "in afara retelei". Din descrierile pe care le-am gasit, pare a fi un dual sim tehnologie cu un singur procesor. In schimb, pe forumurile poloneze se spune ca e diferit de majoritatea telefoanelor dual sim cu aceasta tehnologie. Inclin sa cred acest lucru, pt ca de anul trecut, abia, s-a schimbat "conceptia" acestei tehnologii.

Am avut un G3 Mobile chinezesc, care se comporta ca un dual sim dual procesor, dar nu puteam sa sun de pe o cartela pe alta, ci doar sa vad ca ma suna cineva pe celalalt sim si sa-i raspund. Din pacate, nevasta-mea l-a bagat la spalat si de atunci am mai incercat doua dual simuri: Cect dual processor (dar bateria ma tinea de pe o zi pe alta) si un Nokia X1-01 (care este dupa "noua viziune" de dual sim adica celui care suna pe sim2 in timp ce vorbesti pe sim 1 i se spune ca "abonatul este in afara retelei de acoperire").

In prezent umblu cu doua telefoane dupa mine, dar vazand acest model la care seamana meniul cu cel al "decedatului" G3 Mobile, as vrea sa imi cumpar unul. Ma intereseaza doar sa pot vorbi si sa tina bateria macar 5 zile.

Share this post


Link to post

Ia, cine isi regaseste primul telefon avut vreodata in pozele astea, mana sus :) )

mobile_collection_01.jpg

mobile_collection_02.jpg

mobile_collection_03.jpg

mobile_collection_04.jpg

mobile_collection_05.jpg

mobile_collection_06.jpg

mobile_collection_07.jpg

Share this post


Link to post

Astia nu sunt fani Alcatel. Nu-mi gasesc One Touch-ul 331. :D

Share this post


Link to post

Si al meu primul tot un alcatel a fost. Si s-a dovedit a fi si unul din cele mai solide.

 

@Cristics

Eu sunt la a treia chinezarie dual sim. Cum ma plimb destul de mult e util sa am si telefonul "meu" cu mine si unul local sau platit de cooperativa fara sa car prea multe aparate.

Primul era cu un singur core, android 2.3 si a decedat dupa un contact mai dur cu solul.

Al doilea a fost un dual core dual sim cu android 4 pe care l-am tinut pana recent. Merge decent, insa daca unul din sim-uri e conectat la date celalalt apare ca fiind "ocupat". In mod normal, din cate am inteles ar fi trebuit sa intrerupa legatura de date daca primea un apel pe celalalt sim insa la mine nu o facea intotdeauna, uneori pur si simplu refuza apelul. Asta e un bug pe care am descoperit ca il au foarte multe dual simuri, inclusiv marci asa-zis serioase.

Acum am un quad core cu android 4.2 care merge asa cum ar trebui, adica e dual stand by si nu refuza apeluri pe un numar cand sunt datele conectate pe celalalt. E bine sa verifici figura asta cand cumperi, ca sa nu ai surprize neplacute.

Share this post


Link to post

Primul meu telefon anul 1999,Mitsubishi Trium Astral.

Achizitionat nou pe abonament la Dialog.

 

post-24352-0-99372000-1367856360_thumb.jpg

Edited by florinellll

Share this post


Link to post

Ia, cine isi regaseste primul telefon avut vreodata in pozele astea, mana sus :) )

 

Pai astea sunt chiar "moderne" :D

Primul meu telefon a fost Nokia 1611

Am pus poza asta (de pe net), ca sa se vada diferenta fata de altele... http://img26.imageshack.us/img26/4923/loloc.jpg

 

Mare si cu multe butoane... dar a rezistat la multe cazaturi si la o baie in balta, toate fara mari urmari, doar estetice.

 

In schimb, regasesc in pozele alea un telefon care mi-a fost foarte drag si mi-ar place sa mai am unul, macar "sa fie acolo", Nokia 7110.

Share this post


Link to post

In spiritul usor nostalgic care domneste pe aici iete care a fost primul telefon mobil utilizat de mine prin jobul de la vremea aia: NOKIA 720, pe reteaua analogica NMT 450 (fosta Telefonica Ro). Asta era pe vremea cind Vodafone, Orange, etc. erau doar niste proiecte pe hirtie.

post-124-0-66789300-1367937635_thumb.jpg

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Am o mica problema cu chinezaria mea, cu android 4.2:

 

Problema e cu Igo. Am downloadat de pe neti un apk igo care sa stie si rezolutia mea (720x1280), care insa mergea doar fereastra (cred ca ceva gen 480x800)
Apoi am imprumutat de la un amic acelasi lucru, un apk care mergea pe S3, si am avut o eroare dupa instalare "global_cfg not found". Intr-adevar, un asemenea fisier nu exista nicaieri... ciudat, insa asta e. Am luat altul de ne neti si l-am copiat in memoria interna, in directorul cu igo, in content, insa degeaba.

Si pe deasupra, acum nu imi mai merge nici versiunea ailalta, care mergea doar fereastra, da aceeasi eroare. Am incercat sa le dezinstalez, sa sterg tot, insa degeaba, nu mai merge niciunul.

Ceva sugestii?

 

Share this post


Link to post

Primul meu telefon a fost Nokia 1611

 

Same here.

Super telefon. Din cauza lui am renuntat la S3 pentru Lumia 920.

Share this post


Link to post

Folosesc pentru net un stick de la RDS. Am observat ca are inauntru o cartela SIM. O merge s-o bag intr-un dual-sim (cu android) pentru a avea net pe el? ; <img src= ">

Share this post


Link to post

Pe softpedia zice unu ca merge doar daca telefonu e compatibil UMTS pe partea radio unde bag cartela (slot?). Nu-mi ramane decat sa incerc :D

Edited by hepea

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...