Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Despre telefoane mobile

Recommended Posts

Ca e Symbian si ca ... aaa ... nu a aparut inca :P in rest, pare un pachet interesant, in ansamblu.

Share this post


Link to post

Zmeule, e un comment acolo foarte bun. E doar un telefon mid range care arata foarte bine, specializat pe "music play". Daca asta iti doresti, go for it, dar nu il compara cu N-uri, de exemplu, acelea sunt avioane pe langa el.

Share this post


Link to post

Am un nokia6670 , cu tastatura varza , nu pot tasta *,2 (a fost folosit de nepotu-miu pe post de zuzeta si covrig pt gingii =)) ).Il folosesc ca modem in reteaua Orange , conectat prin bluetooth cu pc-ul.Problema e ca se restarteaza singur si cam des , si ma gandeam ca daca il "formatez" o sa isi revina.Cum po sa il formatez?

Share this post


Link to post

Exceptand primul telefon - un Sagem luat la inceputurile Dialog-ului (cand aveau doar doua telefoane in oferta: Sagem si Alcatel) am avut numai Nokia - 2800, 3300, 6100, 7150 si acum am un 6500 Slide.

Super multumit de toate (in special de 6100 si de actulalul).

 

Cand mi-am luat actualul telefon - Nokia 6500 Slide - m-au interesat doar doua lucruri: stabilitatea semnalului si durata de viata a bateriei.

Si de astea sunt absolut multumit.

Restul gadgeturilor gen camera foto, GPS, navigare internet ca sa nu mai vorbim de radio sau music player ma lasa absolut rece.

Pentru mine un telefon trebuie sa fie telefon, un GPS - GPS, o camera foto-camera foto. Adica prefer instrumentele dedicate ce fac un singur lucru dar il fac bine celor care fac de toate la un nivel ... mediocru.

Si la firma am fax, imprimant(e), scanner nu un multifunctional.

Share this post


Link to post

Daca cautati un tel bunutz + GPS bun+ internet accidental + email zilnic =HTC

Modele pe piata Cruise si Diamond.

Cruise-ul cu un rom bun pe el zburda, se poate decoda moca, merge bine, baterie 2-3 zile folosit putin, daca-l freci tine 1 zi. Dar la ecran de 2.8" touch nu poti sa ceri mult mai mult.

Diamondul nu se poate decoda decit pe bani, merge relativ incet cu rom-ul lui mai trebuie sapat - nu are card (are 8g intern)

Trebuie sa apara (mai ieftin) Touch Pro (e diamondul dar cu tastatura) care sa speram ca va fi ceva mai bun.

Iphone-ul 3G destul de scump la oficial ( eventual de pe piata gri-neagra) este beton pt multimedia (IPOD+telefon) in rest sucks...

Share this post


Link to post

Apropo de HTC

post-23-1224681121_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Ala e Diamondul din poza. Aaaaa uitai, chiar daca Diamondul e mai finutz dar la utilizare e destul de naspa, eu am Cruise de vreun an iar de vreo 2 luni am butonat Diamondurile luate la 2 fraieri de firma la mine in birou...si am renuntat sa fac "upgrade" la asta mai nou.

Astept modelele mai noi sa se ieftineasca.

Ideea era alternativa la N95 care eee nasppaaaaa comparativ cu HTC-urile .

Cine mai vrea amanunte apropo de HTC just ask...

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Ideea cu poza pusa nu e sa vezi(eti) telefonul...ci cum arata display-ul dupa o perioada de folosinta.

Share this post


Link to post

Pai specifica mosule :) din poza nu prea i-ti dai seama de uzura ecranului.

Dar banui ca e numai folia de protectie pe care o poti schimba cu citeva zeci de RON.

Eu folosesc HTC-uri de XDA I incoace adica sa fie vreo 4-5 ani dar daca nu-l dai de pamint sau prin nisip sint destul de fiabile, nu am avut probleme cu ele. Nici cu ecranul...

Share this post


Link to post
Trebuie sa apara (mai ieftin) Touch Pro (e diamondul dar cu tastatura) care sa speram ca va fi ceva mai bun.

 

A aparut de mult, e greu si sufera de bube multe la fel ca si fratele Diamond (bube serioase, cum ar fi microfon cu probleme, convorbiri intrerupte, probleme cu standby-ul, samd samd, e plin xda-developers de probleme si schimba baietii ROMurile ca pe sosete, asta NU e o solutie pentru un telefon mobil). Acum in atentie sunt Xperia (care se pare ca a durat atat de mult sa apara si a iesit un fas), in noiembrie HTC Touch HD, si cand o aparea si la noi G1 cu Android. Pretul la ambele oricum a cazut foarte mult in asteptarea HD-ului, care se zvoneste ca va fi lansat la un pret foarte bun pe piata (aproximativ 600 eur la liber).

 

Pai specifica mosule :) din poza nu prea i-ti dai seama de uzura ecranului.

Dar banui ca e numai folia de protectie pe care o poti schimba cu citeva zeci de RON.

 

Fals, e vorba de straturile ecranului (care e rezistiv, nu capacitiv), ceea ce se traduce nu numai prin aspectul ala de "pata uleioasa" ci si prin probleme in partea de touchscreen (decalibrare, clickuri inregistrate aiurea, etc).

Share this post


Link to post

Inca unu "plecat" care sparge bani pe HTC-uri :)

Mosule nu stiam de problema cu ecranul, eu am lasat-o balta dupa ce am vazut abureala cu romurile ... Touch pro ul stiu ca a aparut de o bucata de vreme si nici ala nu e prea reusit , eu asteptam sa se duca pretul la vale :)

Cu Diamondul e a doua oara cind o dau rasol baietii (din cite le-am probat sau avut)

Pina acum Cruise-ul m-i s-a parut cel mai bun cu romul Vega R1 de la udk.

E stabil , destul de rapid, bateria bunutza, cu telefonul nu am avut probleme nici pe munte si se aude bine, iar GPS-ul e merge chiar bine comparativ cu ASUS-ul pe care il am pe masina.

Share this post


Link to post

Culmea, n-am dat inca banii pe nici un HTC, studiez piata in vederea trecerii de la Symbian la WinMo dar pana acum nu m-a convins definitiv nici un device de la ei, toate au mult prea multe probleme pentru a putea fi utilizate ca telefon "de forja". Sa vedem Touch-ul HD, dar inclin totusi spre ceva cu Android (chiar uratelul de G1).

Share this post


Link to post

Pai cam degeaba...scapi de WM dar dai de acelasi hardware de cacao...asa ca..ce afacere ai facut?

Share this post


Link to post

Pana acum opiniile sunt bune despre hardware-ul de pe G1, in ciuda aspectului de "l-am luat la pila ca sa iasa telefon mobil".

Share this post


Link to post

Inca nu am auzit nici un PPC cu telefon sa mearga BETON, comparativ cu un telefon dedicat bun.

Am vazut destule tigai (cu pretentii) cu Symbian care percutau mai mult mai lenes decit Cruise-ul meu. Chiar si N95 care parca e vf de gama de la Nokia. Sta destul sa incarce o poza sub 1mb pe cind patratelul meu percuteaza instant si la poze de 1-2 mb.

Stabil si bun de multimedia e Iphone-ul dar ca facilitati e sarac la dotari standard. Tre' sa mai pui pe el (si pe bani uneori) ca sa arate a telefon cu pretentii.

Share this post


Link to post

Eu am trecut la N82. Pana acum e perfect. Aparatul foto e demential, aplicatiile se misca super rapid. Ce-i drept nici nu am pus prea multe.

 

Si portarea de la vechiul N70 a fost foarte rapida. Am pornit o aplicatie pe N82 iar aplicatia asta a uploadat in N70 un programel prin care a supt tot din el: agenda, sms-uri, poze, filme, calendar.

 

Vroiam sa astept si eu Androidul sau alt telefon cu tastatura pliabila (eventual touchscreen) dar daca nu a aparut inca... Intotdeauna vor aparea telefoane sau dispozitive mai bune in viitor. Daca astepti sa il iei pe cel mai bun posibil nu o sa iti iei niciodata nimic. O sa imi fie mai greu sa ma obisnuiesc cu tastele dar nu sunt la fel de imposibile pe cat apar in poze.

 

Ah, si l-am luat pe negru ca sa nu se mai cojeasca ca N70-ul.

Edited by Zmeul cel rau

Share this post


Link to post

Am avut eu dupa multe nokia 6680 E61, E61i un HTC Diamond. O PORCARIE. Dupa 2 sapt l-am schimbat cu un N95.

Share this post


Link to post

Deci a aparut monstruletul, s-a lansat aici la GITEX, in 11 noiembrie va fi pus la vanzare la ~1000 USD. Singura mea grija e cat o sa tina bateria, in rest e frumos in toate aspectele.

 

click / ceha / cu poze

1.jpg

2.jpg

3.jp.jpg

128432779.jpg

Share this post


Link to post

Asa, asa :mrgreen: deci disputa se va da intre asta, iPhone 3G si G1 se pare...

Share this post


Link to post

Astia de la HTC ma scot din sarite...vad ca deja s-a trecut la stocare de 16 giga on-board :D si ei vin in continuare cu stocare pe card. ce dreaq au in cap? :mrgreen: ...in afara de aspectul asta HTC HD e...yummy :P

Share this post


Link to post

Avantaje si dezavantaje iei 3-4-x carduri de 8 si ai stocare la greu...Igo-ul ea o problema pe diamond ...si nu mai este :)

Pe mine unul ma enerva cu intern ca te obliga sa folosesti cablul si msync pe cind cu card il bagi in cititorul de la laptop si transferi fff repede cantitati mari.

Si pina la urma la ce-ti trebuie 16G ? :) ) filme si muzica ? :) )

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Sincer? Daca ar fi sa aleg intre draciile astea, as lua dracu ifonu. Nu am auzit pana acum de om normal care are grija normala de telefon si la care un HTC sa fi rezistat mai mult de 3 luni fara service.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...