Jump to content
Sign in to follow this  
gingiu2k

Cielo - Sunet Deschidere Usa Cu Faruri Aprinse!

Recommended Posts

Salutare,

 

Pana nu de mult (aprox 3 sapt) am avut un cielo GLE '99 si atunci cand deschideam usa la sofer in timp ce aveam farurile aprinse se auzea un sunet (la fel ca acela cand pui contactul si nu ai centura pusa).

 

Eh, acum am schimbat taurasul vechi cu unu ceva mai nou (2001) si sunetul asta nu se mai aude in aceiasi situatie - dar el se aude cand pun contactul si nu am centura pusa ... deci nu este de vina piesa aceia (care are forma cubica si e localizata undeva sub bord)

 

Stiti careva daca au scos kestia asta la modelele mai noi sau pentru situatia descrisa de mine exista alta piesa care face acelas sunet ? Ceea ce nu prea imi vine sa cred - 2 piese pentru acelas scop !

 

E destul de riscant asa, pentru ca m-am obisnuit cu ala vechi si mi s-a intamplat de cateva ori sa incui masina cu pozitiile pornite (noroc ca de fiecare data am observat la timp) :D

Share this post


Link to post

La cielo Euro 3 standard AC si LPG am chestia asta si e chiar folositoare.

MAsina a fost cumparata pe 17 iunie 2005.

Share this post


Link to post

Hmm - deci cred ca ar trebui sa fie si la mine, nu ?

 

Acum daca imi poate spune cineva cum se numeste piesa aia si unde se afla ?

 

Ar mai fi o kestie pe care am observat-o si care cred ca merita mentionata ... senzorul acela de la usa e ruginit/stricat si nu imi apare in bord ca usa e deschisa ... se poate sa fie de la asta mai degraba si sistemul, de fapt, sa functioneze corect ?

Share this post


Link to post

Da intrerupatorul de la usa este defect.

Share this post


Link to post

Am un Cielo din 95. Si la mine de aude "clopotelul" cand pun contactul si nu am centura pusa sau cand las luminile aprinse. Insa nu am auzit sa existe vreo masina la care se aude cand deschizi usa si ai luminile aprinse. Nu cred ca are nici o legatura usa cu luminile. Parerea mea.

 

P.S. De asemenea, pot sa ma insel. :-?

Share this post


Link to post

Sigur te inseli :P .Cum este la tine e asemanator ca la modelele GL.La modele ulterioare de GLE luminile aprinse erau avertizate decit la deschiderea usi.Era si normal sa faca asa ,doar nu o sa stai in masina pe pozitii cu bepaitoarea in cap.La alte modele daewoo este avertizat si faptul ca sant cheile in contact la deschiderea usii.

Share this post


Link to post

cum e la Nubira deschizi usa si ai cheia in contact sau farurile aprinse... BIP BIP BIP... ca si centura.. vrei nu vrei iti piuie 8 secunde...

Share this post


Link to post

Asa o fi. La mine bipaie cand lasi luminile (faruri sau pozitii) aprinse de te seaca la ficati. :wallbanger:

Share this post


Link to post

Problema este la senzorul de inchidere al usii!

Verificati daca acesta nu este cocsat sau firele desfacute. In cazul in care aveti alarma montata aceasta ar trebui sa va avertizeze!

Share this post


Link to post

Se aude clipcitul ala, cand pui contactul si nu ai centura pusa, si, cand uitit luminile aprinse, dar tu probabil uitasei luminile aprinse si ai deschis usa si ala facea incontinuu asa, la cielo mai noi de 2000 nu stiu sa se auda asa, dar totusi incearca sa vezi la alernatorul de lausa, poate sa fie defect.

Share this post


Link to post

Am un gtLE din 95

Functionaeaza buzerul in felul urmator:

La introducerea cheii in contact semnalizeaza centura nepusa e ok

La aprinderea pozitiilor chiar daca am usa inchisa si stau cu cheia in contact pe pozitia off sau cum ii spune tot beep beep beep. Senzorul de usa deschisa functionaeza normal adica si becul din bord si plafoniera care iau masa prin intrerupatorul plafoniera.

Cred ca buzerul pe pozitie ar trebui sa functioneze tot prin intermediul usii deschise si nu non stop daca pozitiile sunt aprinse.

Are cineva idee/solutii de remediere?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...