Jump to content
Sign in to follow this  
masterbobs

Cheie Tip Briceag Cu Butoane Alarma Si Inchidere

Recommended Posts

Totusi, in Cluj unde gasesc o cheie din asta?

Share this post


Link to post

Eu am 'gasit' la un magazin de copiat chei, la Central(Muscarul stie unde e), dar tipul de acolo mi-a spus ca ma costa vreo 80 lei briceagul, vreo 30 lei sa-mi bage cheia mea in briceag si tot asa.Si din ce am inteles eu cred ca mai erau si furate sau gasite cheile si ar fi scris Vw sau Audi pe ele.Asa ca am lasat-o balta.

Share this post


Link to post

Scump, domle, scump. Nu merita:d

Share this post


Link to post

Cheia tip briceag cu telecomanda...nu reusesc sa o fac sa invete alarma actuala. Cand apas butonul ptr. Functia 1 face un bip diferit fata de cel normal cum face telecomanda originala si nu merge. De aceea m-am gandit sa imi cumpar o alarma cu cheia briceag. Dar...am scos masca de la volan cu ideea sa montez chipul pe undeva...Dar nu pot porni decat cu chipul pus exact langa partea de plastic din jurul butucului. Si asta nu intoteauna. Nu prea mai am idei :) . Solutia...las cheia exact cum e :) )

Share this post


Link to post

Si totusi...cum sa fac sa lipesc cipul pe undeva pe langa butucul cheii? Iarasi imi surade ideea de a avea chei tip briceag > :)

Share this post


Link to post

Maine dimineata sunt prezent pe Poporului sa vad si eu cheia aia minunata a lu tanti aia cu tatze mari :> . Daca pare ok am si luat-o, la centrele de copiat chei sub 60 ron nu am gasit si alea sunt goale.

Edited by TBirdi

Share this post


Link to post
Si totusi...cum sa fac sa lipesc cipul pe undeva pe langa butucul cheii? Iarasi imi surade ideea de a avea chei tip briceag > :)

 

Desfaci cochilia la volan si o fixezi pe partea din interior a acesteia poate asa merge, o lipesti si tu cu un silicon ceva ca sa stea bine acolo, vezi tu.

Share this post


Link to post

Mda, am fost pe poporului la tanti acolo si nu mai are. Am cautat si pe la alte magazine de langa dar nimic...Daca stie cineva in constanta unde pot gasi, il rog sa zica pe aici sau pe pm ceva :P

Share this post


Link to post

Sigur nu are pe poporului cum intri de pe lapusneanu, dupa curba si dupa magazinul ala mare de piese dacia de pe stanga? Magazinul e pe partea stanga in partea de jos a strazii, sunt niste turci cu care nu prea te intelegi (tipul nu stie romana :) ). Dar...buba e ca eu nici acum nu am reusit sa invat telecomanda sa invete alarma...si sta aruncata intr-un dulap. Dar... ma gandeam sa imi iau o alarma cu cheie briceag, vreun milion jumate tot pe acolo vazusem. Si acum urmeaza al 2-lea dar... ce fac eu cu cipul? Mie mi-e sa nu-l pierd si pe asta... si daca il lipesc pe sub volan... si masina dispare...oare nu mi se cere pe undeva cheia cu cip? :) Citisem pe undeva pe aici de pus imobilizatorul pe off (nu mai stiu unde si nu mai stiu cum se facea)... oare se merita riscul asta?

De pus cipul ma gandeam sa scot partea de plastic (care citeste cipul) de pe butuc, si sa o bag pe undeva pe sub volan, iar in locul de pe butuc ramas gol sa pun alta bucata eventual de la un matiz e2... Dar ramane vesnica intrebare... daca raman eu fara masina si fara cip? Nu imi cere nimeni cheia? =))

Share this post


Link to post

Aaaa... eu am inteles cum intri de pe lapusneanu imediat dupa curba pe stanga... e un magazin intr-o viluta ceva... si vis-a-vis e unu de piese dacia...oricum am intrebat si pe la alti da tot nimic... o sa mai caut azi poate poate :)

Share this post


Link to post

Hai ca si asa am fost la registrul comertului si am trecut pe poporului acu 20 de min... Deci treci de viluta cu piesele de dacia de pe stanga...si sunt mai sus niste magazinase, e unul mic cu niste scari parca si unul cu o copertina galbena pe care scria parca piese nova sau ceva de genul... Dar eu nu pot sa cred ca nu ai gasit pe poporului o cheie de genul... mai era un turc care vindea alarme cu chei briceag si tot felul de briz-brizuri mai sus un pic... Tu pe exe al tau nu ai chip nu?

 

PS: S-o merita sa umblu cu cipul in bord doar sa am cheie 'smechera'? Unde as putea copia cipul dar sa nu fie la reprezentanta ca nu prea am chef sa dau ptr o cheie 1 milion? Oare imobilizatorul se poate dezactiva?(adica ce ma fac daca pierd si singura cheie pe care o am? ) :)

Edited by banzay

Share this post


Link to post

Nop nu am chip sigur, ca am facut o dublura la cheie si a mers... . La ora 15:00 termin programul si acolo ma opresc :) Mersi. La mine poate o fi mai desteapta cheia si invata alarma.

 

banzay ... de pe poporului vin m-am plimbat toata strada, nu cred ca am ratat vre-un magazin si nu am gasit nicaieri :( .

Share this post


Link to post

Tbird te rog frumos sa ma ierti... am fost si eu pe acolo azi, si intradevar nu mai aveau... si magazinul e inainte de vila cu piese de dacia la parter. Am avut drum pe acolo si am intrebat dinadins de cheie briceag ... si da, asa e... nu mai aveau... scuze inca o data...

 

PS: cine are idee... pierd singura cheie ramasa (cea cu cip mai am una briceag dar fara cip deci nu pot porni masina...)... ce fac? Masina nu porneste, si imi ramane doar tablita de la chei cu numerele din fabrica? Ce se face in cazul asta? Pot folosi si cheia fara chip sa pornesc masina?

Edited by banzay

Share this post


Link to post

Asta e... mai astept ca nu dau atatia bani pe o cheie goala ... poate poate gasesc pe undeva.

Share this post


Link to post

salutare ! 

 

stie cineva in bucuresti de unde pot procura o cheie tip briceag ?

 

 

 

multam

Share this post


Link to post

Daca te duci la un centru de copiat chei un pic mai rasarit, sigur gasesti. Daca vrei ca butoanele de pe cheie sa fie functionale cauta la magazinele de accesorii auto, sau cumperi o alarma care are asemenea chei.

Share this post


Link to post

Stie cineva daca cheia de Aveo sedan are chip? Eu n-am alarma la masina, am doar inchiderea pe cheie, asa cum mi-au dat-o cei de la Chevy. Adica doua butoane, unul de deschis/inchis usile si celalalt pt deschis portbagajul. Ma tenteaza si pe mine o astfel de cheie, dar nu gaseam anumite raspunsuri la intrebarile mele, insa citind ce s-a scris aici, m-am mai luminat putin.

Share this post


Link to post

Din cate stiu eu - si rog sa fiu corectat daca ma insel - toate masinile din ziua de azi au cip in cheie. Pentru imobilizare. Nu conteaza daca respectiva cheie are si butoane pe ea;deci poate sa aiba cip chiar daca nu are baterie. Rolul cipului este de a nu permite alimentarea cu benzina. Daca dai la automat cu o copie fara cip, se invarte electromotorul dar nu porneste masina-> poti sa furi tot din ea, dar nu o poti fura cu totul.

Share this post


Link to post

Din motive de alarma stricata... am decis sa imi iau o alarma cu cheie briceag de la turcii mai sus mentionati de pe strada poporului. Alarma pare ok, cheile nu sunt chinezisme ieftine, ci par bine lucrate, au loc de chip pe ele, acum sa vedem cum se comporta alarma, azi-maine o montez... Am mai vazut tot pe poporului modul de inchidere cu chei briceag, dar erau ca fosta mea cheie cumparata (un chinezism slabut luat tot de la turcii respectivi), si de aici mi-am dat eu seama de ce nu se putea invata alarma sa foloseasca cheia respectiva...probabil se potrivea doar cu un anumit tip de inchidere...Apropo...alarma a fost 1,4 mil, cheia veche briceag de o luasem era 500 de mii acum juma de an, iar modulul de inchidere cu chei briceag 900 de mii parca, desi pe net gasisem cu 730 de mii... alfaromtrans.ro (daca se considera reclama rog pe Domnii Moderatori sa stearga)...

Edited by banzay

Share this post


Link to post

Gataaaaaaaaaaaaa!!Mi-am cumparat chei tip briceag!Este cu inchidere centralizata ( desi nu am nevoie de motorase si de sistemele de prindere- apropo...daca are cineva nevoie de ele pm si vedem la ce pret ne intelegem). Cheia este frumos lucrata, are 3 butoane: de armare, dezarmare si silent.Pretul pentru tot pachetul a fost 150 lei din Vitan. Existau mai multe modele dar asta a fost singura cu astfel de cheie :uff: , restul cu telecomenzi clasice. Lama a costat 15 lei la Mr. Bri...Iar cip-ul a fost ff usor de extras din carcasa cheii. Voi reveni cu poze despre minune... :P

Share this post


Link to post

Asta e cheia mea...cu cipul inauntru...merge ok alarma dar trebuie sa invat turca (manualul e in turca) ca sa o pot programa calumea. Adica vreau de la ea sa se inchida usile cand pun contactul si sa nu se inchida dupa 30 de secunde dupa ce inchid o usa... Alarma e CARUB dar e lucrata finut. Modelul nu il stiu.

Share this post


Link to post
Dl Mircea hai sa-ti zic o smecherie, cheie briceag gaseai in pavilionul H din Herastrau, parca era mai aproape :) )))

Unde anume in H, ca eu nu am vazut.

Share this post


Link to post

Scuze ca vin cu poze dupa o perioada atat de lunga...probleme cu pc-ul X(

post-17813-1225478907_thumb.jpg

post-17813-1225478923_thumb.jpg

Share this post


Link to post

sal tuturor. un pic de ajutor as dori in legatura cu intrarea in meniul de programare a alarmei auto carubam montat-o pe skoda octavia, si ar fi 2 probleme:

1.dupa dezarmare(deschidere) semnalizatoarele clipesc cca 1min

2,la armare nu se inchid geamurile(inchiderea centralizata montata din fabrica)

montajul alarmei sa facut dupa schema de mai sus postata(multumiri )

precizare --- in meniul exista o optiune de a dezactiva clipirile semnalizatoarelor

dar nu pot intra in meniu.

daca cineva poate ajutor THX.

Share this post


Link to post

Am cumparat o inchidere centralizata Briceag pentru Cielo-ul meu.O problema am: nu stiu unde sa fac copie dupa cheia originala, ca apoi sa o adaptez la cea briceag.In Cora Lujerului era un baiat care mi-a zis ca nimeni nu poate sa o copieze, ca nu au santurile alea longitudinale.Asa o fi? Voi unde le-ati "multiplicat"?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...