Jump to content
Sign in to follow this  
remix

Ce Facem Cand Suntem Hartuiti Pe Forum

Recommended Posts

Se da un user oarecare A si un alt user oarecare B. Ce se poate face atunci cand userul B vaneaza fiecare post al userului A si introduce mesaje offtopic de toata jena comentand in mod aberant orice cuvant interpretabil din post-ul userului A ?

Cum se poate rezolva aceasta problema ?

 

Iar pentru olimpici vine versiunea 2, mai reala. Ce faci cand userul B are drept de moderator si cu aceasta onoare vin puteri nemarginite de a sterge si edita post-uri, de a introduce warn-uri pe baza propriilor frustrari, de a face cam ce-l taie pe el capul in momentul in care interpreteaza regulamentul cum vrea el ?

 

In plus, daca ati rezolvat si problema de olimpici haideti sa v-o pun si pe cea pentru olimpicii internationali. Ce faci cand nici un administrator sau alt moderator nu ia atitudine impotriva userului B chiar daca activitatea acestuia din urma este evident exagerata si total deplasata iar userul A a atras atentia asupra userului B in mod repetat atat administratorilor cat si celorlaltor moderatori ?

 

 

Pentru cine raspunde la aceste 3 intrebari avem ca premiu o bombonica.

Mult succes !

Share this post


Link to post

Se face reclamatie la administratori, si in nici un caz nu se deschid topicuri cu plangeri/reclamatii, acestea neducand decat la aprinderea spiritelor.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...