Jump to content
Sign in to follow this  
mikken

Huse Scaune Cielo

Recommended Posts

am gasit zic eu cele mai tari huse posibile...in targ vitan, huse identice ca material si model cu tapiseria de la cielo, pareau foarte groase si rezistente si...se asorteaza perfect fiind la fel ca tapiseria originala. pretul mi s-a parut si el acceptabil ...1 milion setul...sunt speciale pentru cielo! cu prima ocazie cand ajung prin vitan imi cumpar!

Mikken, daca ti-ai luat arunca si tu o poza aici. Poate imi zici si mie producatorul sau alte detalii sa incerc si eu un search prin Galati. Daca nu, poate gasesc un binevoitor forumist bucurestean, sa-mi ia si mie un set din vitan (rimeaza - ce misto!). Caut de multisor, dar la noi cele de la reprezentanta sunt 2,2 mil. ROL. Multam anticipat.

Share this post


Link to post

Imi pare rau nu mi-am cumparat husele. Eu o sa si vand masina saptamana viitoare, poate noul proprietar o sa preia stafeta si va mai tine el la curent. Oricum nu o sa parasesc forumul :)

Share this post


Link to post

:o fftopic: intrebare cum scot bancheta din spate de la cielo...am huse pe ea si nu vad daca are vreo clema..surub...ceva de prindere,multumesc

Share this post


Link to post

ZaiR fii atent : intai rabatezi sezutul inspre fata, pentru asta il impingi un pic in spate si ridici, se prinde in niste cleme acolo; apoi iei o cheie de 17, de preferat tubulara ( o sa-ti fie mai usor) si desfaci alea 2 suruburi in care se prind centurile de siguranta cat si bancheta in partea de jos; dupa ce le-ai desfacut...pur si simplu ridici de spatar si tragi in fata...o sa iasa foarte usor ;) Spor la lucru.

Share this post


Link to post

Vinzi, ok. Dar ce iti iei in loc? Si nu ma "supar" daca la intrebarea mea cu husele raspunde altcineva... :D

Share this post


Link to post

am mers cu diferiti taximetristi ( asta pana sa imi iau Cielo ) si la unii am vazut tot felul de huse,insa fff confortabile mi s-au parut alea cu bordura laterala pronuntata, cand am ajuns insa la magazin, surpriza, nu iti poti da seama care sunt ( nu de alta dar sunt in pachet ).

Sunt fff confortabile ziceam , exceptie daca eti gabarit depasit cand probabil te-ar deranja la spate.

Are cineva idee ce tip sunt alea sau daca v-ati luat, ce model, eventual niste poze ceva ????????

Edited by SAG

Share this post


Link to post

Am avut eu de alea, dar suportul ala lateral, dupa vreo 2 luni s-a facut praf. E facut dintr-un fel de spuma poliuretanica intarita care se macina si se duce naibii. Am scos suportii care erau bucati aproape si am lasat husele fara nici un suport. E mai bine asa.

 

PS. Plus ca se deformeaza la urcat si coborat din masina si arata ca naiba, strambi si urati. Si nu am chiar gabarit depasit...

Edited by radux

Share this post


Link to post

deci sa inteleg ca nu exista huse pt cielo din pile, nu stofs nu carpa nu imitatie piele..deci nu exista..cine are niste poze cu tipuri de huse cu bordura sau fara cum arata?

Share this post


Link to post

Pe 4tuning se lauda cineva ca face tapiterie din piele.

Share this post


Link to post

Eu am luat niste huse frumoase cu 130 RON.Merita bani.Estetic si functional sunt foarte bune ...partea proasta e ca se incing vara caci sunt dintr-un material asemanator vinilului...dar arata super pe masina...iar pozitia la volan este ceva mai buna.O sa fac si poze sa le pun aici.Decat alea textile sunt mult mai bune astea.

Share this post


Link to post

Am huse de la RXM (scuze daca se considera reclama) care imita pielea; sunt excelente, arata perfect, ba de multe ori am fost intrebat de cand cielo are tapiterie din piele; se potriveste si culoarea cu interiorul. Singurul defect, ei hai, fie, singurele doua defecte ar fi ca s-au ros putin la scaunele din fata (spatarul) pe partea cu portiera (de la urcat / coborat cu tot felul de haine si fermoare) si vara se incalzesc destul de puternic, insa dupa ce pornesc AC-ul totul e ok (mentionez ca masina mai e si nearga).

Share this post


Link to post

Nu se considera reclama, considera ca te-am intrebat noi de unde ai niste huse de care esti multumit. Nu inteleg, eu i-am intrebat pe mail si mi-au spus ca nu au de Cielo, numai de Matiz. Cand le-ai luat de fapt? Stau bine pe scaune, nu se strang, nu fac cute etc?

Share this post


Link to post

Cred ca le am de mai bine de un an.

 

De asezat se aseaza absolut perfect, trebuie doar sa fie legate foarte strans. La bancheta din spate poti spune ca asa este tapiteria ei deoarece nu se vede din nici un punct tapiteria originala.

 

Merita orice banut, oricat ar costa (in limita bunului simt, desigur), efectul e nemaipomenit, repet, unii m-au intrebat de cand este pe Cielo tapiterie din piele.

Edited by _spong_

Share this post


Link to post

Ti-am zis ca mi-au placut si mie in poze, nu stiam cum sta pe scaune husa. Dar baietii nu mi-au dat nici o speranta... Ca fapt divers, cat au costat acum un an?

 

Daca tot nu gasesc si daca sunt destul de scumpe, imi fac la comanda. Am vazut la cineva, bestiale.

Share this post


Link to post

Eu nu am dat bani pe ele, insa stiu ca erau pe la 3 milioane si ceva.

Share this post


Link to post

Multumesc de informatie. O sa mai caut.

Share this post


Link to post
Imi cer scuze pentru marea intarziere a pozelor cu husele. Atentie, sunt huse normale din stofa nu sunt incalzite... si alte chestii.

salut, eu sant din iasi pe aici nu prea sant huse care sa vina bine, imi poti face si mie rost de un set? imi spui cat costa si gasim o modalitate sa mi le trimitzi...plizzz

Share this post


Link to post
Acesta este modelul cu bordura si burete pe mijoc(1cm grosime).

Se pot face simple(fara bordura si burete),

fara bordura dar cu burete,

cu bordura fara burete,

orice combinatie vreti !

Eu am ales imprimeul cel mai inchis,dar sunt vreo 6-7 modele,pe diferite culori.

Materialul este din cel cu care se imbraca scaunele la fabrica.

Se fac pe comanda.

 

 

 

Sharpe pe ngru are ceva material,cu piele nu face?????Hai sa facem o treaba .

Share this post


Link to post

Salut , am zis sa va informez si eu de aceste huse care le-am achizitionat de la Carrfoure cu 1.200.000 si care vine foarte bine pe cielo si chiar se potiveste de minune cu culoarea interiorului unui cielo 2002-2003 executive si altele! Sunt huse universale si se pot monta foarte usor! :banana:

 

 

Pozele vin acum,sunt foarte calde:

post-6405-1172037336_thumb.jpg

post-6405-1172037440_thumb.jpg

post-6405-1172037451_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Imi pare rau ca nu-s f clare pozele. Am luat si eu niste huse pt Cielo acum 6 luni sa zic, din Vitan (tot cam 1 mil), dar nu mi-au placut inca din prima zi.. din urmatoarele motive: nu s-au potrivit husele la tetierele din fata (erau pt tetiere mici), deci am ramas cu ele dezvelite..; la tetierele din spate arata f urat de asemenea, pt ca era model cu tetiere separate spate.. deci e drept de la un cap la altu in spate; in plus, nu imi place materialul.. un fel de burete, s-a shi agatzat pe alocuri, adica am mici gaurele acu.. de la pantaloni.. fermoare ceva..

 

Acum intrebarile mele pt tine: 1: chiar se potrivesc f bine cum zici, adica inclusiv tetiere fata si spate? 2: din ce material sunt, ca nu imi dau seama, si e subtire/gros? 3: sunt roz cu negru, au si alte culori? 4: din care Carrefour?

 

Astept raspunsurile, mersi!

Share this post


Link to post

Saleve dobrescucris! Ma bucur ca ai sesizat subiectul pus de mine, eu in ultimul an si jumatate am incercat sa fac dintr-un Cielo 2002 Executive cat mai frumos si mai tinerel sa ma pot asorta cu el! Fata de huse uite cum sta problema aicea, toate huse dar toate husele gasite in comert nu se vor protivi exact ca cele de pe masina adica astea originale care le are cielo! Tatal meu are o masinuta 4x4 cam delux cu piele pana si in dinti :banana: ideea este daca nu faci comanda la firma de unde ai cumparat-o sa aduca originale in exact aceleas dimensiuni sau sa mergi la un tapiter de meserie,daca nu le poti face pe astea trebuie sa ne limitam in niste huse din comert care se protivesc si ajung aproape de perfectiune! Eu am incercat sa ma preumblu in tot Bucurestul (ba Selgros,Metro,Cora,Carffoure Militari Voluntari Ordiheea si mult mai multe locuri de genul asta) nimic nu e asa perfect, inainte sa le folosesc pe astea am folosit niste huse tip maieu din bumbac care m-au tinut o vara si o iarna excelente si se potiveau super, se intindeau cum vrei tu dar s-au scamasoit! Am zis daca i-au de piele nu-s bune te incingi,daca i-au imitatie de piele sunt proaste si am observat ca se rup pur si simplu si pentru piele sunt infecte! " Dupa toate aceste cautari am luat decizia ca la Carrfoure Voluntari sa gasesc,un material bun chiar intre cele precizate mai sus, materialul este o combinatie dintr-un burete la suprafata cu multe particole deschide si cu o combinatie de material ce se poate intinde!Materialul se combina bine incat are o grosime ideala plus ca am observat ca e cam alunecos cel putin sper sa nu ma prind de ele! Am fost si la Carrfoure Militari si baeti sunt mult mai experimentati in huse am observat si gasesti mult mai multe modele de huse ba chiar si negru-negru, negru-argintiu,negru-rosu inchis,negru-argintiu astea sunt din gama care le-am achizitionat si eu! De protivit huse scaune fata + tetiere fata se protrivesc,problema e una singura husele din spate cea de la spatar si cu cele 2 tetiere spate nu vin exact la tetiere, cum am rezolvat problema? simplu am pus toata husa spate spatar si peste tetiere si le-am prins cu un ac care sa redea forma celor 2 tetiere direct din materialul husei propriu-zise,daca aveam 3 tetiere in spate era perfect perfect deci problema e intre cele 2 tetiere spate unde ramane gol si materialul nu vine corect dar cu mic retus cum ti-am spus mai sus nu vei regreta! Magazinele de prefecat Carrfoure Militari si Voluntari! Succes :thumbl:

 

Va recomand cu multa caldura! Reclama !

post-6405-1172067328_thumb.jpg

post-6405-1172067464_thumb.jpg

post-6405-1172067505_thumb.jpg

Edited by ovi_jer

Share this post


Link to post

Hai sa va spun cum am facut eu!Am achizitionat un set de huse din imitatie la 120 Ron dupa care am dat jos scaunele si bancheta din spate si le-am intins foarte bine,dupa care le-am legat cum am putut pe sub scaune si bancheta...La spatarul din spate am mers la un croitor si l-am rugat ca din husa sa-mi modeleze tetierele.Mi-a taiat husele pentru tetierele din spate si a facut niste adaugiri la husa...au iesit beton!

Ce e rau ca in timp s-au slabit legaturile pe sub scaune iar acum pe sezut husele ( la scaunele din fata) au facut mici cute...In rest totul e OK!

Share this post


Link to post
Hai sa va spun cum am facut eu!Am achizitionat un set de huse din imitatie la 120 Ron dupa care am dat jos scaunele si bancheta din spate si le-am intins foarte bine,dupa care le-am legat cum am putut pe sub scaune si bancheta...La spatarul din spate am mers la un croitor si l-am rugat ca din husa sa-mi modeleze tetierele.Mi-a taiat husele pentru tetierele din spate si a facut niste adaugiri la husa...au iesit beton!

Ce e rau ca in timp s-au slabit legaturile pe sub scaune iar acum pe sezut husele ( la scaunele din fata) au facut mici cute...In rest totul e OK!

 

 

:worthless:

 

Daca n-ai asta e... :(

 

Dar tare as vrea sa vad cum e bancheta spate

Share this post


Link to post

A iesit exact ca la husele normale pt. Cielo!Nu detin un aparat foto si...imi pare rau.Nu e greu...daca te duci la un croitor si ii spui ce vrei sigur te rezolva!Descosi husele exact pe cusaturile ei iar din husele pt tetierele din spate tai 2 bucati pe care le atasezi unde ai descusut astfel incat sa acopere partile laterale ale tetierelor si sa capete forma lor!Sper sa intelegi ce am vrut sa spun!O sa incerc si macar o poza dar nu promit!

 

 

Am facut niste poze cu telefonul...precum ziceam marele dezavantaj este ca se lasa si trebuie intinse din cand in cand!

post-5366-1172417135_thumb.jpg

post-5366-1172417174_thumb.jpg

post-5366-1172417352_thumb.jpg

post-5366-1172417372_thumb.jpg

Edited by webcath0s

Share this post


Link to post

Sunt faine husele lui ianakysss, si eu le-am luat tot din carrefour, dar la promotie  <img src= /"> 60 ron si sunt rosu majoritar cu negru pe laterale. Sunt foarte multumit de ele, si in plus nu transpiri, pt ca au o tzesatura ciudata, desi sunt sintetice. Modul de prindere e foarte usor, interiorul adera pe materialul scaunului, mai putin pe spate, unde daca nu e rabatabila bancheta, e putin de munca sa o dai jos, ca sa o prinzi ca la carte. Isi merita banii, chiar si daca nu le gasiti in promotie.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...