Jump to content
Sign in to follow this  
emi2009

Radare fixe si mobile

Recommended Posts

Amenda de viteza ? sau de ce ? Era singura masina suspecta, care era pe drum, si cu cat ma apropiam de ea, bipaia mai tare detectorul si cum am trecut de ea ... s-a lasat linistea :o

Edited by Alinutz

Share this post


Link to post

Pai daca era Dacie Logan, tot ce-i posibil, stii doar ca sa zis si la tv de redarele de pe Loganuri rosii... Am vazut si eu unul.

Share this post


Link to post

In seara asta m-a luat radarul pe sos.Alexandriei la intrare in Bucuresti dinspre Bragadiru. Erau cu un Logan galben B 23 A...

Share this post


Link to post

Pe langa Valcea e un Logan alb cu numere normale.

La Boita (inainte de Sibiu, dinspre Valcea) sta cam mereu un Logan rosu. Ultima data am vazut in zona si unul galben, dar asta cred ca era adus momentan de la Sibiu.

 

Cand sunteti aproape de ele, le puteti recunoaste dupa antena de comunicatii argintie plasata in partea din spate a pavilionului, exact ca Logan-urile cu girofar. Numai masinile "organelor" au astfel de antene (pana acum).

 

Cat despre utilitatea inmultirii radarelor si a camerelor video... Pe cat punem pariu ca, cu toate radarele si camerele video, "baietii" care merg acum ca in codru tot asa vor merge? Ca doar are cine sa "ingroape" dovezi si sa dea inapoi permise cu scuzele de rigoare. Probabil "atentia" va fi un pic mai mare, dar vor fi destui care or s-o ia in continuare. Nu va imbatati cu apa de ploaie. Radarele si camerele nu sunt puse ca putem circula noi, restul, mai in siguranta. Sunt achizitionate ca trebuie sa faca si anumite firme niste bani, nu?

 

In plus, limitarile de viteza sunt puse in anumite locuri total gratuit. Cine vrea, il invit sa mearga, in timpul zilei, de la Valcea la Sibiu respectand toate limitarile aberante de viteza! Daca poate suporta!

Share this post


Link to post

Aveti grija pe Bulevardul Unirii ... in 2 seri consecutive ... numai ca-si schimba locul ... Logan galben ... ba la intrare pana in primul stop .. ba la final pana in rondul de la AlbaIulia ...

Share this post


Link to post

Ieri, in Targu Mures, aproape de locul unde joi a murit un motociclist din prostia lui, pe strada Gheorghe Doja, un Logan galben, cu numere de Bucuresti, statea la "pescuit".

Share this post


Link to post

Tot pe Gheorghe Doja sta la panda o Dacia break alba MS-XX-CFC

Share this post


Link to post

In Piatra Neamt este un logan rosu cu numere MAI,un logan alb cu numar B-xx-FJI fara girofar si insemne,si restul sunt vw vento cu insemne pe ele.

Edited by CARABUSU

Share this post


Link to post

@Carabusu: nu-i uita pe cei cu Daciile berline ce isi fac veacul la restrictia de 30km/h din Dumbrava Rosie (e criminal, drum cu 4 benzi la inceputul localitatii, unde sunt doar cateva blocuri si nici tipenie de om). Pe zona sunt mai multe Logan-uri albe, albastre si Solenza.

Pe soseaua de centura din Piatra Neamt (de la gara spre Bicaz, in zona podului de la strand) stau baietii bine ascunsi (parca Wolfman spunea ca a incasat-o in zona); saptamana trecuta am avut treaba pe acolo si permanent i-am vazut: odata parcati printre masini pe margine, apoi parcati in alveola de la Mecanica Ceahlau.

Share this post


Link to post
Mda, si am mai luat una pentru viteza, intre fantana Miorita si Casa Presei Libere. 84 km/h. Detectorul tiuia in draci dar zicea banda X ceea ce se intampla de obicei in zona aia. M-am uitat special, radarul era python 2 si functiona corect. Ce sa inteleg ca sursa de banda X era mai puternica decat radarul sau ca radarele functioneaza si in banda X?

 

 

Pai cand piuie in X e ca si cum nu ar piui. Cred ca o sa opresc detectia la banda aia si sa experimentez. Bine ca au amanat astia punctele. :dizzy:

 

Azi am trecut pe langa un logan galben pe splai cu detectorul piuind in draci in ...banda X!!!!!

Asa ca atentie, e posibil sa aiba baietii ceva noutati...

Share this post


Link to post

In mod normal, in ce banda ar trebui sa fie ? Ca eu am gasit numai in K ...

Share this post


Link to post

Cred ca e zona crepusculara in Bucuresti. In ultima saptamana canta asta in X in draci. Am atenuat din sensibiliatea pe banda asta ca nu se mai putea. Nu am oprit-o de tot dar deja nu mai puteam sta in masina. Pentru cei care au Whistler l-am trecut in modul City 1. Cred ca imi dadea alarma in X si nu mi-o dadea pe aia in K ca radarul era sigur python 2. M-am uitat si pe PV.

Share this post


Link to post
Pe magheru, nu am vazut si in alt loc..

si daca nici asta nu e radar..

 

Dracia aia nu e radar in sensul conventional al cuvantului pentru ca detectorul tace malc. Iar aseara am avut confirmarea. Mergeam pe Magheru dinspre Romana spre Universitatii, se mergea bara la bara. Am trecut de el si eram cam la 15-20 de masini diferenta fata de el. La un moment dat s-a apucat sa dea blitzuri in draci iar detectorul tacea malc. Cred ca e pentru trecut pe rosu or something... Nu imi dau seama.

Share this post


Link to post

Corect, este pentru trecut pe rosu iar amenda vine acasa .

Spor la amenzi :D

 

PS> este functional nu e gluma .

Share this post


Link to post

Asta ar fi destul de distractiv avand in vedere ca in intersectia aia era un politist care te mai indemna uneori sa treci pe rosu :) )

Share this post


Link to post

Te indeamna numai cind se blocheaza intersectia, iar gunoiul ala de radar/camera nu are decit sa faca poza la tot cardul de masini ca nu rezolva nimic .

Oricum, am observat ca face poza(se vede blitzul seara) numai cind trece pe rosu cite o masina, nu cind este blocaj si se merge cu 0.5 km/h .Este gandita jucaria nu gluma .

 

PS> probabil ca este configurata de nemti =))

Share this post


Link to post

Probabil multi dintre voi au aflat..dar pt cine nu stie, detectoarele de radar vor deveni legale de la 1 ianuarie sau de cand se aproba noul cod rutier.

Share this post


Link to post

multumim de informatie, chiar nu aflasem  <img src= )">

 

Una bucata Logan rrrrosu rrrau B-28-AUW face naveta Calea Calarasi (pina in OMV) - Bd. Unirii (pina in Traian) cu radarul pe bord :mrgreen:

Edited by Sebian

Share this post


Link to post

ATENTIE exista si frasu care este deghizat in taxi ...adica e galbior :) )

Share this post


Link to post

Azi la drum vad un Logan albastru inchis parcat cam suspect pe marginea drumului. Preventiv incetinesc, apropiindu-ma de el vad o chestie mare si neagra cam cat un scaun de birou, pusa pe un soi de stativ. Incetinesc si mai mult de curiozitate, apuc sa citesc ce scria pe laterala ei: "Gatso". In masina nu era nici un politist, doar un tip cu freza "funky", fara uniforma.

 

Cu alte cuvinte, camera mobila, la fel ca cele de pe DN1. Problema e ca era intr-o amarata de localitate de pe un DN oarecare. Asta sa fie motivul pentru care se da liber la detectoare de la 1 ianuarie, faptul ca radarele clasice vor fi inlocuite cu camere video, care sunt nedetectabile ? :scarpin:

Share this post


Link to post

Aha...

Share this post


Link to post

Gatsoprostiile astea emit unde radar asa ca sunt detectabile. Problema este ca au un fel de low level sau ceva de genul asta pentru ca nu tipa detectorul decat cand esti aproape. Din fericire, mai intotdeauna este o masina de politie pe langa ea, nu de alta, pentru alimentare dar si pentru ca face un stativ bun pentru ligheanul vreunui roman...

Share this post


Link to post
Asta sa fie motivul pentru care se da liber la detectoare de la 1 ianuarie, faptul ca radarele clasice vor fi inlocuite cu camere video, care sunt nedetectabile ? :scarpin:

 

Io va spusei dar nimeni nu ma crezu...

Share this post


Link to post

Some Gatso's are hard to detect because they may face away from you & the radar beam is coming from behind you as well.

The detector can only pick up radar or laser that is in use. Once you pass a camera, it detects your movement and turns on. It then takes an additional 7-10 seconds after the alert for the camera to measure your speed. Once the detector alerts you, you'll have plenty of time to slow down before the camera can get a reading.

 

Problema este ca ei chiar le pun asa, orientate in sensul de deplasare, sa te ia din spate. Prostia aia de camera foloseste blitzul noaptea pentru a fotografia infractorul si daca le-ar pune in fata ta, primul copac ar fi al tau. Nu e dracu chiar asa de negru, nu va lamentati.

Share this post


Link to post

Oare si camerele de la Cosereni de pe E85, au blitz? Am trecut sambata pe la ora 2 noaptea cu 70km/h pe langa ele si nu s-a aprins nici un blitz. Sa inteleg ca am scapat? :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...