Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

Nemultumiri

Recommended Posts

Bine mai, ai dreptate!

Share this post


Link to post
Daca cineva a facut ceva pentru  alt/i  coleg (colegi) de forum, consider ca a facut-o din placere.

Da, din placere si NU din obligatie. Nu erau baietii obligati sa ma astepte cand eu nu gaseam locul de intalnire asta iarna pe frig si sa ma caute dupa aceea si nici Csergogaby acum 2 saptamani sa stea dupa fundul meu cand voiam sa-mi branduiesc masina noua cu sigla forumului. Categoric nu au facut-o baietii din obligatie. :osanale:

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia cu "idiotii" in definitiv ii raspunsese lui Flex si era o problema de principiu, adica sa traduc: de vazut nu ma vezi la intalnire, dar de raspuns imi raspunzi pe forum.

A spus si Viper mai sus. In traducere se cheama ca la intalnire vin prea multi pentru ca sa ai timp sa-i saluti pe toti si pana la urma se vine la intalnire pentru a te simti bine nu pentru a saluta.

La noi in comunitate fiecare face ce vrea atata timp cat respecta regulile de bun simt si cat nu are cineva de pierdut. Nu este nimeni obligat sa salute pe altul. Daca o face, o face din placere. Si la cati membri aud ca vin... :-W Acu ce era sa faca Flex, cu ce era el obligat sa faca asta?Poate era si el obosit. Cum spunea si NFS mai demult:"consider ca am facut suficiente pentru forum ca sa mi se ierte cateva prostii". Flex intra in aceeasi categorie.

 

Observ ca fiecare interpreteaza cum vrea.

Fiecare interpreteaza cum crede el ca-i mai bine.

Ideea era:  Sunteti proprietari/gazde pe forum.

                 Sunteti gazde si in parcare?

           Daca da, de ce nu faceti oficiile de gazda , de ce nu spuneti  regulile, nemultumirile  legate de comportamente etc.

           Daca nu, de ce faceti observatii atunci cand sunteti pe forum.

NU SUNT OBLIGATI MODERATORII, ADMINISTRATORII, ETC SA VA FACA VOUA OFICIILE DE GAZDA. Am zis enspea mia oara ca se face din placere acest lucru.

Despre comportamentul la intalniri s-a discutat si rasdiscutat.

 

Asteptati sa ajungeti acasa sa le spuneti ce aveti de spus?

Eu nu cred ca atunci cand se apuca vreunul sa faca liniute, etc nu sare lumea la el cand se gandesc toti ca poate sa le vina politia pe cap.

Ce tot aduci in discutii problema oglinzilor etc, etc. Nu am multumit sau care este problema?

 

 

Si tu vi sa imi spui mie acum de oglinzi? Doresti alte discutii cu mine?

 

Si Moeciu tot o intalnire a fost si era normal sa ne cunoastem cu totii, pentru ca am venit impreuna, am stat impreuna, am mancat impreuna, toate au fost la comun.

Sa zic parerea mea, sa n-o zic... :-W mai bine nu. Cine are ochi de vazut sa vada.

 

Ce o avea oglinzile cu intalnirile din parcare chiar nu pricep. Poate imi vei explica tu NFS (ca vad ca Sergiu a inceput sa deranjeze si mai este scris si cu rosu) la o viitoare intalnire.

=)) Explica-i NFS, ce esti rau ? Mai fa-o odata =))

Dar sa nu aveti parte de lingusitori! 

Nu ma deranjeaza daca-s considerat asa.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post
Au fost persoane la Moeciu care au dus acolo tot greul, si au facut-o din placere si nu din obligatie si nu au dorit niciodata sa iasa in evidenta cu ceva si acum se abtin de la comentarii, in timp ce unii dintre voi au stat si au visat la stele.  Asta ai vazut-o? Tot circoteca este?

 

Da, greul la Moeciu l-au dus unii care au facut gratarul timp de 3 zile si s-au afumat de le-au sarit capacele si nu s-au plans. Greul la Moeciu l-au dus cei ce au platit avansul si s-au ocupat de organizare, de impartirea costurilor etc. Se pare ca trebuie sa reamintim totusi cine au fost cei ce au facut asta pt ca unii membri ori dormeau ori erau :heavydrinkers: .

 

Eu am fost membru nou la intalnirea de la Moeciu, am batut jumatate de tara ca sa va vad si o sa o mai fac si cu urmatoarea ocazie, pentru ca m-am simtit bine si nici o clipa nu m-am simtit exclus (de fapt nu cred ca a fost nimeni in aceasta situatie).

Edited by andreib

Share this post


Link to post

deschid o lista cu cei ce mi se alatura la rugamintea de a inchide topicul asta

 

1. @ileana

Share this post


Link to post
Se pare ca trebuie sa reamintim totusi cine au fost cei ce au facut asta pt ca unii membri ori dormeau ori erau :heavydrinkers:

 

Printre care consideri ca te regasesti? Printre cei care dormeau sau printre cei :drinkers:

Share this post


Link to post

Eu nu tin minte sa ma fi dus f repede la culcare (inainte de ora 2-3 noaptea nu am ajuns in camera, tinand cont si de faptul ca eu am avut un drum de 2.5 ori mai lung decat bucurestenii) dar nici sa fi mers in parti...Hai sa facem un poll sa vedem ce zic si ceilalti, poate eu sunt subiectiv. ;)

Share this post


Link to post

Prea tarziu sa se mai inchida acum. S-au lansat niste acuzatii grave si asta nu poate ramane asa. Psihologie ieftina cu scoala stefan gheorhiu la baza, ambalata in trening la culoare asortata dogmelor? OK!

PS: proprietate intelectuala va spune ceva?

Share this post


Link to post

 

Substratul era altul.

 

 

Dar, de la ce s-a pornit si unde s-a ajuns.

Era in principiu vorba de intalnirea de la Buc. iar Moeciu a fost un exemplu.

Toata lumea se baga in discutie si-si da cu parerea cand nu este intrebat.

 

 

Daca nu stii despre ce este vorba , ori stai acasa ori abtinete. Ce , nu mai aveti unde sa postati si sa va dati cu parerea ,decat aici?

Edited by Speranta

Share this post


Link to post

de cand trebuie sa imi dau cu parerea doar daca sunt intrebata, pe forumul asta?! :o ..doamnă, esti nervoasa acum si fii atenta ca inţepi unde nu trebuie..

Share this post


Link to post

Nene Mecmar/Napoleon (da de ce ti-ai schimbat nick-ul, chiar? Hmmm... :-W ) da ce citesc io acilea ma sparie, sa moara calu'n zi de targ!!! Mantale ai stofa de orator, zau asa! Si, uite, sa nu zici ca-s nustiucum, o sa-ti zic asta si joi. Tot ii dai cu Moeciu-n sus si in jos... Da ce ai fi vrut, sa faca toti o treaba la care doar unii se pricep??? Ia intreaba-i pe cei care au/am fost la Moeciu in Noiembrie 2004, cine a tras greul la pregatit papica? Cine a stat la gratare afara noaptea la -15 grade??? Cine dimineata, etc, etc. Si, zau, conteaza? Nu a zis nimeni nimic, nu a batut nimeni moneda asa tare pe treaba asta! Fiecare a facut ce stia mai bine, si ce i-a placut, si totul a fost perfect! Io am tras 2 luni dupa asta la ORL din cauza frigului, dar nu regret 1 secunda!!! Acolo trebuia sa vezi intr-ajutorare pe bune, pe serpentinele pline de gheata!!! Si vii mantale, cu darul oratoricesc care, sincer, imi aduce aminte de o cladire maaaare de vis-a-vis de Apaca, si tot zici ca aia si aialalta! Pai daca ai balls, ia mantale fraiele intalnirilor in mana si fa mantale orificiile de gazda. Eu, unul, chiar daca sunt scris pe forum cu albastru, zau ca nu pot, si zau ca nu vreau asa ceva! Nu am nici veleitati, nici putere sa fac asta... Vin acolo for fun pur si simplu. Nici nu cred ca ar putea memoria mea sa ma ajute sa-i retin pe toti... O sa fac poze la fiecare si o sa iau un album foto la mine... Dar asa, unde mai e fun-ul? Clar nu voi putea vorbi cu toti, clar nu ma vor interesa toate subiectele de discutie! Doar nu suntem in marele film "1984"! Si tot ii dai cu "conducerea" etc... Zau, fara sa vrei, nenominalizand pe nimeni, ma bagi cumva in aceeasi oala si cand e vorba de termeni din astia comunisti iau foc foarte repede!

 

Apoi, alta treaba: tot ii dai cu varsta... "dar vad ca tot continuati si nimeni din cei tineri nu va avea curajul sa va spuna voua ca gresiti." Pai mai suntem pe vremea romanilor (aia de mergeau in toga pe strada)? Adica cei mai tineri ca mine nu spun daca au ceva de spus? Atunci chiar ca nu traim amandoi pe aceeasi planeta!

 

"Insa voi nu gresiti niciodata (unii dintre voi)." Daca ai fi studiat mai cu atentie darul vorbirii si al scrierii ai fi realizat ca ai folosit in aceeasi fraza 2 parti care se anuleaza reciproc. Intai dai cu parul in toti si apoi zici pardon, dar capul e deja spart... O sa mai disec un pic spusele mantale, ca imi aduc aminte de tinerete...

 

Predau legatura...

 

Later edit: "Toata lumea se baga in discutie si-si da cu parerea cand nu este intrebat." Gizas!!! Suntem chiar pe vremea inchizitiei, bag seama???? Adica trebuie sa ceara cineva voie sa scrie aici??? Atentie, ca deschid Codul Forumului la rubrica Sanctiuni!!!

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Hai sa o lasam naiba de discutie. Am vrut de fapt sa transmit un alt mesaj, de aceea am si facut legatura cu Moeciu. Nu stam acum sa facem liste cu cine dormea, cine facea micii mai arsi, si care numara banii. Exista totusi o realitate.

Hai ca sa incheiem. Vroiam sa spun ca nu trebuie confundat forumul cu intalnirile din parcare si atunci cand vine unul nou, cei care ,,conduc'' ostilitatile si pe forum dar si acolo la intalnire, dar nu numai ei, trebuie sa se implice un picut in introducerea in atmosfera, si nu lasat asa de izbeliste. Nu am vrut sa atac pe nimeni ca pierdem frumusetea intalnirilor si a forumului, si nici nu avem aici cenzura, dar ca sa vi sa iti dai cu presupusul este o aiureala. Cine nu are habar despre ce este vorba sa dezbata subiectul la intalnire si nu pe forum.

Lamurim noi lucrurile joi. Hai sa scriem si la alte rubrici ca asta am incheiat-o :drinkers: .

Ave Maria!

Edited by Napoleon

Share this post


Link to post
Atentie, ca deschid Codul Forumului la rubrica Sanctiuni!!!

do it! > :)

Share this post


Link to post

@Mecmar:

 

Frustrarile fiecaruia se rezolva de catre personal medical specializat nu pe acest forum. Poti discuta cu Speranta si in bucatarie nu e nevoie sa umplii aici pagini intregi de polemici si cuvintari.

 

Vom incerca sa lamurim si un aspect legal care l-ai incalcat si anume

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Mai departe, de acesta problema se vor ocupa citiva "membri neimportanti" cum spui, care au pregatirea necesara.

Share this post


Link to post

Dupa cum spuneam, Napoleon, ai deschis o discutie pe prea multe fronturi si lucrul amestecat miroase a ... ambipur:

1. mesajele moderatorilor catre useri au un ton nepotrivit

2. moderarea nu e corespunzatoare

3. moderator pe forum = moderator si la intilniri sau nu?

4. nustiuce de la ultimul Moeci

5. Moshulik - de ce n-a mai intrat pe forum

6. Flex a fost nepoliticos cu tine si sotia ta

7. haita de aplaudaci a moderatorilor care impiedica sa razbata lumina

 

1. de raportat la admini, ei sint in masura sa ia decizii

2. de discutat, sa vedem ce se poate imbunatati

3. as dori sa se inteleaga o treaba: prima intilnire a reunit oameni care s-au vazut atunci prima data in viata; la cit de diferiti sintem prin genetica, educatie si altele n-am fi reusit sa facem ceva decit pornind de la o baza comuna, adica pasiunea pentru masinarii, un anumit fel de a pune problema, placerea interactiunii cu alti oameni; grupul mic a crescut in timp si au aparut si altfel de manifestari si dorinte la aceste intilniri; ce ar fi trebuit sa facem, domnule? sa lasam lucrurile in voia sortii si la bunul plac al unora, sau sa ne implicam? pina la urma, venim la intilniri pentru placerea personala de a vorbi cu oamenii si de a vedea fierotenii mai mari sau mai mici, in loc sa jucam sah sau rummy acasa, in papuci; faptul ca avem de "lucru" si la intilniri, nu numai pe forum, nu e vina noastra, dar trebuie s-o facem si pe asta; regretabil, am obosit un pic sa tot spunem aceleasi si acelelasi lucruri si la ultimele intilniri au aparut mici probleme. "Pastrarea liniei" TREBUIE (din pacate) sa fie grija noastra, dar a nu se confunda cu obligatia de a face oficiile de gazda, integrarea in grup e numai si numai problema persoanei care vine la intilniri; te oferi s-o faci tu, foarte bine, ai tot sprijinul meu ideatic.

4. nu cunosc detalii, imi pare rau ... chiar a fost si Smeagol? interesanta persoana, as fi vrut sa-l cunosc.

5. moshulik si-a luat DSN, a fost o vreme cind vroia sa-si ia Matiz si asa a ajuns pe DwC; de altfel, forumul lui de suflet e cel de Oltcit, din cite stiu eu; as vrea sa-l cunosc si pe el

6. domnule, la ora aia n-o mai cunostem nici pe mama dupa 14 ore de munca si o noapte cu somn scurt, venisem cu 3 treburi clare in cap, de una am uitat, a doua am reusit sa n-o uit si a treia am facut-o mai pe indelete, fiindca eram foarte curios. Atit. Ca nu te-am salutat pe tine si sotia ta a fost o impolitete din partea mea, recunosc, dar faptul ca imi pui in circa intentia, bazat pe nu stiu ce presupuneri, e cam nasol; oricum as fi preferat un MP, daca tu ai simtit nevoia sa iti exprimi dezamagirea in public e treaba ta. Poate ai facut-o ca sa ma scoti dintr-o discutie in care ai considerat ca n-am de ce sa-mi bag nasul si mai ales sa nu iti spun io tie "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intimple", ai interpretat ca o amenintare cu nustiuce si ai simtit nevoia sa-mi dai peste bot, ca sa stau in banca mea ... well, viata e complexa

7. iti pierzi timpul daca ai impresia ca cineva isi face lobby personal pe forum.

 

PS: "AI GRIJA CE-TI DORESTI, CA S-AR PUTEA SA SE INTIMPLE"

in putinele mele momente de liniste interioara, am reflectat un pic pe marginea acestei zicatori si nu ma pot opri sa-i admir intelepciunea. Cind esti copil, iti doresti sa fi om mare; cind ti se intimpla (inevitabil) sa ajungi om mare, incepi sa regreti lipsa de griji din copilarie; in adolescenta aspiri sa devi student si pe urma iti blestemi zilele in sesiune; proaspat angajat, iti doresti sa devi sef - ajuns sef, te izbesti de tot felul de lucruri nasoale.

Iti doresti ca la intilnirile DwC sa domneasca vocea poporului si sa se stearga rangurile de pe forum - ai grija, s-ar putea sa se implineasca si atunci pe cine responsabilizezi?

 

Am scris cam mult, sper ca n-am pierdut vremea; mai vorbim face2face, daca-ti face placere ... s-ar putea sa-mi faca si mie placere.

 

Nonono, de ce sa inchidem subiectul? doi useri au o nemultumire, sa vedem ce se poate face ...

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Flex, nu am reusit sa citesc mesajul tau transmis. Nici un moment nu mi-am inchipuit ca te-ai putea schimba. Imi cer public scuze fata de afirmatiile facute si totodata trebuia sa folosesc PM-ul in ceea ce te priveste.

Imi face placere oricand sa discutam fata in fata despre rable, femei etc. Nu pot sa trec insa cu vederea amenintarile lui Shenk.

Tuturor va doresc numai bine si primiti scuzele mele. Si tineri si carunti.

Sa auzim numai de bine si la buna vedere la intalnire.

 

 

P.S. Am inteles acum despre ce este vorba si corelez plecarea ta rapida de la intalnire.

Edited by Napoleon

Share this post


Link to post
Nu pot sa trec insa cu vederea amenintarile lui Shenk.

 

Ne o amenintare. E doar o atentionare publica.

 

Mai departe se ocupa cei avizati.

 

S-a incalcat sau nu legea drepturlui de copyright ?

 

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?act=boardrules

VS

http://www.sperante.lx.ro/forum/viewtopic.php?t=7

 

 

Am muncit la treba asta. E foarte usor sa copiezi. Una e sa te inspiri si alta e sa

copiez cum apuci.

 

Iar:

 

"In realizarea acestui material au fost consultate materiale puse la dispozitie de atre domnul CRISTIAN CIOFU". Din "bun simt" care zici ca-l promovezi puteai sa ceri acceptul sa copiezi si sa mentionezi si sursa. Faptul e consumat acum.

Ma voi adresa celor de la "CHML Web Services SRL" care iti gazduesc forumul si

mai departe e treaba juristilor. Nu am pregatirea necesara sa ma lupt cu tine pe partea legala.

 

Edit1: am atasat si regulemntul tau, ca sa nu existe dubi, sa fie modificat etc

mecmar_regulament.htm

Share this post


Link to post

Dupa tot rahatu' improscat cu sau fara discernamant in toate directiile posibile, si fara legatura cu ce era important de fapt, mie personal mi-ar fi rusine sa mai pomenesc de intalniri face2face. Mai stai, mai gandeste-te la ce ai scris, mai reciteste si raspunsurile, mai iunie, iulie, august si tot asa cativa ani. Nu te lua dupa filmele cu cowboys cu reprezentari romantate despre poker: popa de rosu si dama de inima neagra nu castiga, oricat s-ar stradui.

Share this post


Link to post

deci din astea 3 pagini rezulta ca o mie si ceva de membrii sunt pupincuristi si lingai ...numai napoleoan are puterea si daruirea de a se ridica deasupra celor tineri ( care sunt cei mai mari pupincuristi) si de a`si spune oful clar si raspicat.

 

gasca de aplaudaci a moderatorilor se retrage =))

Share this post


Link to post

Gizas!... :scarpin:

Share this post


Link to post
deci din astea 3 pagini rezulta ca o mie si ceva de membrii sunt pupincuristi si lingai ...numai napoleoan are puterea si daruirea de a se ridica deasupra celor tineri ( care sunt cei mai mari pupincuristi) si de a`si spune oful clar si raspicat.

 

gasca de aplaudaci a moderatorilor se retrage =))

 

NU am intentia sa jignesc pe nimeni! , DAR acest loc e un loc de intalnire al pasionatilor de o anume marca unde AR TREBUI sa primeze bunul simt, responsabilitatea, bla bla bla , intelegeti voi, nu? steph, persoanele de fata se exclud, da? dar exista destui pupincuristi... vezi mai sus ce ar trebui sa primeze, dar totusi nu se intampla asa si este normal sa fim corectati, dar de pe o POZITIE EGALA, cine pana mea a murit si a pus pe cineva sef aici? e absolut normal sa fii batut pe umar cand sari calu' (asta daca nu iti dai seama singur...), dar totusi, avertismente scrise, WTF? sau sanctiuni pt limbajul tip mirc, parca mirc=jargon, argou, etc..., fata de alte forumuri gen CarutzeClub.com e un forum in care 90% din membrii isi stiu lungul nasului si au un bun simt f dezvoltat, de unde ma repet ca regulamentul pare mai degraba o fanfaronada (oare exista cuvantul asta? :-? ) a carei invocare ad literam nu face decat sa trezeasca orgolii, avand in vedere ca marea noastra majoritate suntem tineri si foarte nelinistiti. eu unul am o enorma problema cu autoritatea si cred ca nu sunt singurul, dar daca vorbesti omeneste cu mine sunt o bomboana de baiat (prietenii imi zice Bombonel =)) ).

Share this post


Link to post

tico_rs stiu daca ma uit in warn log am cred ca vreo 14 warnuri pt. limbaj mirc... pt. ca si eu eram obisnuit sa scriu aiurea dar gandeste-te ca nu toti se invart in jurul varstei de 20 ani ca noi si cand incepeau sa citeasca se ingrozeau.

 

pana la urma limba romana oficiala nu cuprinde tz sau sh etc.

 

uite ca fapt divers si pe mine m-a deranjat ultimu warn dat de vaxxi parerea mea nu foarte la obiect dar cu cateva pm s-a rezolvat si warnu a fost retras.

 

si da sper ca pers. de fata se exclud :)

Share this post


Link to post

steph, asta nu face decat sa dovedeasca bunul tau simt si respectul pentru ceilalti.

Daca celorlalti "eroi" li se pare atat de nefiresc sa se supuna unui firesc, care nu e nici pe departe asa de "cainos" cum il cred, le vom rezerva pe forum cate un megabyte me pentru plangeri!

Share this post


Link to post
le vom rezerva pe forum cate un megabyte me pentru plangeri!

Da nu mai bine imi donati mie spatiul ala de care se pare ca nu aveti nevoie? :D

Share this post


Link to post

holy jesus and mary! "sa se supuna" , sa "respecte un " , sa suporte "sanctiuni" nu ati avut jucarii? intre oameni civilizati nu exista reguli (bine, regulamente)... aici discutam prieteneshte, nu incheiem contracte, nu facem fuziuni, etc, parca ati fi Curtea Constitutionala, de unde formalismul asta hilar de-a dreptu'? de exemplu de la nfs am vazut scris "btw" nu am stiut ce inseamna, am intrebat si mi-a raspuns, no harm done, ma intreb, el o fi fost atentionat la fel de formal? :-? Ce naiba, s-au terminat topicurile si tre sa avem postari? stau si ma gandesc din atatia "membrii din administratie" cati au adus o contributie reala la forum, sunt foarte interesat cate posturi serioase la problemele din diversele sectiuni are, de exemplu tov. Claz, the king of off-topic dar care apara cu tastatura in mana onoarea forumului?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...