Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

Nemultumiri

Recommended Posts

Guest Mecmar

Sunt de acord cu atitudinea pe forum, repet pe forum a celor care conduc destinele acestuia si care merita si respectul meu pentru munca depusa. Stiu ce inseamna sa iti petreci ore in sir in fata calculatorului si sa veghezi la bunul lui mers si de aceea le si aprob atitudinea cu un singur amendament: lipsa lor de tact (nu generalizez) in a da explicatii la probleme sau pareri ale celor care de fapt reprezinta acest forum si inutilitatea atator postari pentru a explica ce? Ca aici sunt niste reguli care trebuiesc respectate si ca parerea userilor conteaza si ea, fiind ulterior dezbatuta si transmitandu-li-se tuturor decizia ,,consiliului de conducere''.

Modul cum intreaga echipa de conducere - administratori si moderatori - reactioneaza la anumite pareri, sugestii etc., lasa de dorit si nu este prima data cand se intampla asa ceva. Sa stiti domnilor ca avem de invatat cu totii si ar fi bine chiar si voi sa retineti cateva aspecte. Ca sunteti suparati, sunt de acord, dar ca sa ii ,,rupeti'' omului gura, personal nu accept, ca un simplu user al forumului.

Nu sunt de acord cu transformarea intalnirii din parcare intr-o atmosfera care sa dauneze tuturor. Cunosc bine problema cu politia care patruleaza de cateva ori prin zona si stim ce se poate intampla. Dezavuez actiunile, insa NDI nu este el principalul vinovat ci sunt aceia care i-au cerut acest lucru. Demonstratiile s-au facut la cerere si nu NDI a fost cel ce a provocat aceasta situatie.

Am ramas extrem de surprins cand am citit faptul ca si la INTALNIRI aveti functiile de moderatori si administratori (se subintelege nu era musai sa si faceti o asemenea afirmatie). De cand si pana cand stimati domni? Daca este asa de ce nu va imbracati in tricouri pe care sa scrie functia pe care o detineti in cadrul forumului si cand unul dintre useri are o problema si este nelamurit sa stie unde sa se adreseze. Mai mult decat jenant nu mi s-au parut flacarile si zgomotul, cat faptul ca la intalniri vin oameni pentru prima data si nu sunt bagati in seama de nimeni. Cel ce vine pentru prima oara nu stie despre ce este vorba, ar dori sa intre in discutie intr-un anumit grup sau cu anumite persoane si orice prima intalnire, prim contact este foarte greu pentru toti. Iar daca domniile voastre detineti aceste functii, de ce nu procedati ca atare, daca tot lasati sa se inteleaga ca si in parcare aveti drepturi de ,,conducere''.

Persoanele care stateau si ne priveau nici eu nu le cunosteam si poate mi-ar fi placut sa discut cu ele. Era acolo o persoana cre statea nemiscat in spatele masinii mele si pur si simplu mi-a fost rusine sa ma duc eu sa il intreb. Insa nimeni din ,,conducerea consiliului de administratie'' nu a miscat un deget.

Va rog sa imi spuneti si mie acum, cine era acea persoana? Este vorba despre un domn imbracat cu o camasa alba si avea cravata.

Vreau sa va reamintesc faptul ca la Moeciu s-a intamplat ceva asemanator. Deci fenomenul se perpetueaza. Este penibil cum a fost tratat Moshulica. L-a mai vazut cineva? Aceeasi soarta ar fi avut si Wolfman si prietenii lui.

Am inteles faptul ca venim la intalnire sa ne cunoastem CU TOTII, si sa stim cine este unul si cine este altul, de unde vine, ce parere are despre forum, despre noi ca persoane, ca putem sa dialogam unii cu altii s.a.m.d. La urma urmei ce rol are aceasta intalnire daca nu sunt indiscret? mai bine stam acasa domnilor si facem intalniri pe forum, grupuri, grupulete ca vad ca este la moda, se poarta.

Domnilor daca dreptul de conducator il aveti atat pe forum cat si in parcare va rog frumos sa va asumati si acest rol de a media intre oameni si sa aduceti cat mai mult in discutie problema informarii tuturor (tuturor) userilor si participantilor despre intentiile voastre, astfel incat sa stie toata lumea cum sa procedeze. Lipsa de comunicare a dus la ceea ce ati vazut joi. De aici si interminabilele postari.

Reactia dura a unuia sau altuia dintre moderatori nu face decat sa puna in umbra o intreaga munca a multora dintre voi si se transforma intr-o pierdere de timp totul atat pentru voi cat si pentru useri.

Nu ma intereseaza faptul ca vor fi replici dure la postare mea.

Aceasta este parerea mea si mi-o mentin si a venit momentul sa mai si criticam nu sa aducem numai osanale.

Fenomenul daewooclub este ceva deosebit dar orice om poate sa greseasca. Inclusiv membrii din conducerea consiliului de administratie.

La buna vedere domnilor!

Edited by Napoleon

Share this post


Link to post
(...) Nu ma intereseaza faptul ca vor fi replici dure la postare mea. (...)

Evident ca nu te intereseaza, tov Napoleon. Asa cum nici eu nu mai am rabdare sa conving pe fiecare, pe rand, ca regulamentul si deciziile importante sunt luate nu de un singur om, ci sunt rezultatul unor discutii care au loc pe durata multor ore de stress. Care e de fapt problema ta si a lui remix? Ca nu ati fost consultati? Mai sa fie! Ia citeste:

3.2 Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalţi utilizatori ai forumului şi a interveni în discuţii prin modificarea sau ştergerea mesajelor, urmând în acelaşi timp prezentul ghid. Funcţia de moderator implică responsabilitatea peste o secţiune a forumului sau pe întregul forum, fără a fi necesare explicaţii pentru acţiunile efectuate.

Lamurit?

Bafta maxima si spor la offtopic in continuare!

Share this post


Link to post

Tatutilor, ingropam securea razboiului? Nu ajungem la nimic constructiv, zau! Sint satul de PM-uri si de amibuitati, fiecare intelege ce poate sau ce vrea! Chiar vreti sa devina topicul cu intilniri, topic de cearta? Moderatorii si adminii vor veni la intilniri, putem sa ne expunem live neintelegerile, nedumeririle, ca si faptul ca Forumul nu trebuie confundat cu intilnirile! Chestiile astea le putem discuta si joi, barbateste, la o saminta! Ha? :-W

Share this post


Link to post

Ha! :mrgreen:

 

@ Napoleon: ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca. Mai ambiguu decit atit nu pot fi :lavolan:

Share this post


Link to post

Desi imi promisasem ca nu mai raspund la asemenea provocari, nu ma pot stapani.

 

    Modul cum intreaga echipa de conducere - administratori si moderatori -  reactioneaza la  anumite pareri, sugestii etc., lasa de dorit si nu este prima data cand se intampla asa ceva. Sa stiti domnilor ca avem de invatat cu totii si ar fi bine chiar si voi sa retineti cateva aspecte. Ca sunteti suparati, sunt de acord, dar ca sa ii ,,rupeti'' omului gura,  personal nu accept, ca un simplu user al forumului.

 

Ai vreun exemplu de rupt gura? Sau iti place pur si simplu sa arunci aiurea noroi?

 

Am ramas extrem de surprins cand am citit faptul ca si la INTALNIRI aveti functiile de moderatori si administratori (se subintelege nu era musai sa si faceti o asemenea afirmatie). De cand si pana cand stimati domni? Daca este asa de ce nu va imbracati in tricouri pe care sa scrie functia pe care o detineti in cadrul forumului si cand unul dintre useri are o problema si este nelamurit sa stie unde sa se adreseze.

 

1. De ce sa ne imbracam in tricourile propuse de tine, din moment ce se subintelege?

2. Cine isi asuma responsabilitatea pentru ce se intampla acolo (si cineva si-o asuma) este moderator si administrator la intalnire. Capisci? Sau procedam ca in varianta aceea superba a comunismului in care nimeni nu stie si nu raspunde de nimic?

 

 

...

 

Mai mult decat sa ii se ofere posibilitatea unui nou venit sa vorbeasca, nu se va face. Nu avem de gand sa tragem pe toti de limba si sa ii facem cunostiinta cu toti ceilalti ca la plenara. Fiecare face ce vrea (respectandu-i pe ceilalti - asta e de fapt problema) nu va fi fortat sa se prezinte si sa ne povesteasca viata lui. Daca l-ai observat pe acel domn ca sta retras, de ce nu ai vorbit tu cu el? Trebuia sa emitem ordin de partid, scuze forum, pentru asta?

 

Multi viteji mai apar dupa lupta. :mda:

Share this post


Link to post
...

Am ramas extrem de surprins cand am citit faptul ca si la INTALNIRI aveti functiile de moderatori si administratori (se subintelege nu era musai sa si faceti o asemenea afirmatie). De cand si pana cand stimati domni?

Eu sunt tare curios de unde ai tras tu concluzia asta?!? :rolleyes:

 

 

Mai mult decat jenant nu mi s-au parut flacarile si zgomotul, cat faptul ca la intalniri vin oameni pentru prima data si nu sunt bagati in seama de nimeni. Cel ce vine pentru prima oara nu stie despre ce este vorba, ar dori sa intre in discutie intr-un anumit grup sau cu anumite persoane si orice prima intalnire, prim contact este foarte greu pentru toti.

De unde le scoti? Parca nu-mi amintesc ca tu sa fi fost tratat cu raceala. De unde deducem ca mai gresim si noi!

 

 

Era acolo o persoana cre statea nemiscat in spatele masinii mele si pur si simplu mi-a fost rusine sa ma duc eu sa il intreb. Insa nimeni din ,,conducerea consiliului de administratie'' nu a miscat un deget.

Va rog sa imi spuneti si mie acum, cine era acea persoana? Este vorba despre un domn imbracat cu o camasa alba si avea cravata.

Nu pot sa fiu sigur, dar dupa descriere as zice ca e vorba despre DaddyDei (scuze, nu-s sigur daca am scris corect). Domnul DaddyDei nu este deloc la prima intalnire si cred ca daca s-ar fi simtit nasol, n-ar mai fi venit.

 

Vreau sa va reamintesc faptul ca la Moeciu s-a intamplat ceva asemanator. Deci fenomenul se perpetueaza. Este penibil cum a fost tratat Moshulica. L-a mai vazut cineva? Aceeasi soarta ar fi avut si Wolfman si prietenii lui.

Chestia asta se vedea de la tine din camera? :rolleyes:

 

Ca sa-ti improspatez memoria, uite ce-a zis Moshulik dupa intalnirea de la Moeciu:

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=54800

Parere personala: daca nu i-ar fi placut cit de cit, cred ca s-ar fi abtinut.

 

 

Nu ma intereseaza faptul ca vor fi replici dure la postare mea.

Bingo! Asta e diferenta dintre noi: faptul ca ti-am raspuns arata ca pe mine ma intereseaza!

 

 

Aceasta este parerea mea si mi-o mentin si a venit momentul sa mai si criticam nu sa aducem numai osanale.

Pai critica domnule, da' nu asa, pe supozitii si pareri. Ai vreun cap de acuzare care sa stea in picioare? Nu.

Apreciez insa faptul ca-ti place sa te vezi scriind.

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Incercati stimati domni sa mai vedeti si realitatea si nu va mai ascundeti dupa degete. Draga Flex crezi ca interzicerea mea pe acest forum ar fi o paguba? Nu iti fa probleme dar nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca desi consider ca esti un baiat cu bun simt, nu ai avut amabilitatea nici macar sa imi saluti sotia. Despre mine no problem. Sa nu imi spui ca nu ai vazut-o. Nu avea nevoie de salutul tau, dar mai bine te-ai fi abtinut sa faci vreo remarca pe forum atata timp cat la intalnire din fericire pentru mine eu te-am remarcat insa tu...nu ai avut aceiasi ochi. Iti doresc numai bine. Te rog primeste salutul meu.

Se pare ca unii dintre voi nu au citit cu atentie ce am scris eu. Recititi fiecare fraza.

Repet: nu sunt de acord cu ceea ce se intampla in parcare. Sunt de acord sa respectam regulile forumului pentru ca la el se lucreaza foarte mult si este pacat de munca oamenilor care il administreaza. Clar? Este intr-adevar greu sa stai sa explici unuia si altuia in parte ce si cum sa se comporte. De acord, dar asemenea intaniri au si un anumit grad de risc pe care voi vi l-ati asumat promovand pe forum aceasta intalnire. La urma urmei este o intalnire publica, intr-un loc in care oamenii fara a stabili in prealabil aceasta si-au gasit un punct comun de parcare. Nu este una oficiala in care sa se aplice anumite norme si conditii. Cine vrea vine, cine nu, nu.

NFS nu imi aduce tu mie ca argumente ce a spus Moshulica dupa intalnirea de la Moeciu. Am intrebat daca pe forum a mai intrat sau daca a mai venit la vreo intalnire. Scurt fara alte comentarii.

Nu prea v-am vazut discutand cu Wolfman si cu prietenii lui. Lasati speculatiile si vedeti si ceea ce trebuie nu numai ceea ce vreti unii dintre voi.

Diferenta dintre mine si unii dintre voi la Moeciu a fost faptul ca eu m-am dus la un moment dat la culcare iar voi ati ramas la masa. Faptul ca intr-o seara eu eram in camera si voi in salon a contat in viziunea de ansamblu al lucrurilor? Sa fim seriosi. Nu cred ca pe parcursul celor 3 zile starea natiunii a fost de imponderabilitate.

Faptul ca m-am dus la culcare asta a insemnat ca imi cunosc limitele.

Nu mai vreau sa intru in discutii despre episodul Moeciu, de fel unul frumos, pentru ca nu ar fi cazul, insa comportamentul unora a lasat de dorit in relatiile cu ceilalti si ar fi bine sa fie cunoscute si aspectele mai putin placute nu numai cele de vis.

Intre useri se mai si discuta comportamentul unuia si al altuia asa ca nimeni nu este scutit de comentarii. Unii ies pozitiv, altii din pacate negativ. Este si cazul unora dintre voi. Eu unul va respect pe toti, insa o parte dintre voi ar trebui sa ii respecte pe absolut toti.

Voi fi banat? :tongue: Am mai fost odata. :thumbl:

Share this post


Link to post

Stimate Napoleoane, cine a vorbit de interzicere si alte alea? Am scris ce am scris fiindca rezuma in mare cam tot ce parlim noi aici.

 

Amesteci planurile de discutie si nu e bine. De altfel, sintem very offtopic si avem o rubricuta in forum pentru plingeri si/sau propuneri constructive.

Share this post


Link to post
NFS nu imi aduce tu mie ca argumente ce a spus Moshulica dupa intalnirea de la Moeciu. Am intrebat daca pe forum a mai intrat sau daca a mai venit la vreo intalnire. Scurt fara alte comentarii.

:) ) Pai argument mai bun, ce vrei? Uite, ca sa-ti mai demonstrez o data:

Moshulik

Ultima vizită 29th March 2005 - 12:07 PM

Asta inseamna mai mult de doua saptamani dupa intalnirea de la Moeciu. Puteai sa vezi si singur, in profil.  <img src= )">

Iar la intalniri, din cite stiu eu, n-a venit vreodata, a venit la Moeciu pt ca era si el prin zona!

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

NFS, hai mai ca suntem oameni seriosi ce naiba! Lipsuri avem cu totii, dar nici asa.

Ca imi place sa scriu este adevarat, ca deranjeaza este la fel de adevarat ca doar supara adevarul nu? Cat despre citit ma straduiesc. Din pacate mai vorbesc si cu oamenii inclusiv cu el si cu sotia lui (Moshulica).

,,Niciodata nu trebuie sa te rusinezi a marturisi ca ai gresit. Inseamna doar sa spui, cu alte cuvinte, ca astazi esti mai intelept ca ieri''. Asta a spus-o unul care a invatat sa scrie si sa citeasca in acelasi timp.  <img src= ">

Edited by satori

Share this post


Link to post

mai napoleon ce naiba ...

 

oamenii astia cu ``functii inalte``si anume moderatorii, pe aici vin la intalniri pt. ca se simt bine nu pt. a integreza in grup pe noii veniti ... ar fi chiar penibil sa stea la panda si sa interogheze fiecare matizac care apare in parcare pt al recunoaste.

 

faza cu stanjenitu e absurda... eu cand am fost prima data am dat si eu o tura pe la tuata lumea am salutat pe toata lumea si in mare am recunoscut persoane de pe forum. chiar intrebam in stanga si in dreapta cine e ``x`` sau cine e ``y``

 

si daca vrei sa fie mai usor incearca sa ajungi pe la 7 juma ca s anu ai multa lume de salutat =)) in felu asta asta restul venind la tine pt. a te saluta si asa scapi si de stanjeneala.

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Draga Steph, cunosc mult mai bine decat tine fenomenul si tu nu ai cum sa intelegi de fapt substratul. Stiu ce inseamna sa vina si 5 oameni la intalnire si mai multi. Si la ora 7 si la ora 21 si pe ploaie si pe ninsoare. Nu mai peria tu conducerea consiliului de administratie, ca sunt destul de destepti si stiu ei ce sa faca singuri. Fondul problemei este altul si nu aranjatul fiecaruia in fata unui numar de dala din parcare este problema. Nu individualizam si nu picuram acum lacrimi.

Din pacate nu toti sunt atat de indemanateci ca tine sa dea o raita si sa se integreze atat de repede. oficiile de ,,gazda'' trebuiesc facute. Dar mai bine lasa. Stiu ei despre ce este vorba. Nu stam acum pe forum sa analizam fiecare individ in parte.

Alte comentarii si nepotriviri de pareri la intalnire. Gata! :banana:

Share this post


Link to post

Mai, nene, da esti de coma! Stau, citesc, si nu-mi revin! Pai suntem la intalnirea alcoolicilor anonimi si noi, astia din "conducere" trebuie sa ghidam lumea ce si cum? Cutare, numele, zi de ce esti aici, etc? Eu am facut joi un tur la toti si pot sa zic ca am obosit, sincer! Parcarea era plina, toti erau peste tot si mi-a luat 15 minute sa dau mana cu toti. Sa crap daca am retinut cu cine am dat mana, in afara de cei pe care ii stiam deja! Si sa crap dinnou daca o sa vin la vreo alta intalnire ca sa fac ordine, ca sa fac prezentari etc!!! Pana mea, nu suntem la balul reginei! Care vrea, se pune in mijlocul parcarii, striga "Io sunt X!" si gata! Eu vin de placere acolo, dar sa ma ierti, nu pot sa ma socializez cu 30 de persoane!!! Nu sunt de la guvern, de la SRI, de la vreun partid, de la vreo societate de statistici etc. Sunt un om care vine 2-3 ore sa vorbeasca cu alti oameni. Dar nu pot, si chiar nu vreau, sa vorbesc cu toti. E imposibil si se duce naibii chestia cu placerea... Pana mea, nu vin acolo sa vand un produs, sau sa ma vand pe mine ca imagine, ci doar vin ca sa vin si atat...

Share this post


Link to post

napoleon> eu mi-am spus parerea si ma retrag

 

mie imi plac intalnirile asa cum sunt ;)

Share this post


Link to post

Eu m-am simtit excelent la Moeciu, si daca n-as fi fost cu nevasta si cu prietenii mei as fi fost mai in miezul discutiilor... Am venit mai tarziu decat ceilalti, cu toate acestea am reusit - zic eu - sa discut cu foarte multi dintre colegii de forum, chiar si cu Moshulik, pe la 8 duminica dimineata, cand toata lumea dormea. Parerea mea este ca ar trebui sa fim toti mai toleranti si sa vedem doar partile bune ale celorlalti.

Si am si eu o nemultumire, de ce nu organizam o intalnire vara asta, cu gratare, bere, dans si discutii despre motoare in jurul focului?

V-am propus de mai multe ori Bicazul, spuneti care vreti sa veniti si ma ocup eu de toate, inclusiv de costuri (ascunse sau nu), avans, rezervari.

Vara trece repede, nu stati mult pe ganduri! Locul unde vreau sa ne adunam este mai misto decat la Moeciu, doar putin mai departe (380 km), insa mult mai rapid traseul (se poate face in 4 ore de la Bucuresti).

Share this post


Link to post

Eu nu m-am simtit prea bine la moeciu. Mai ales dimineata :drinkers:

Si imi amintesc destul de bine ca am polemizat cu moshulik pe tema antigelului de la oltcitul lui :)

S-au simtit bine si Kali si Smeagol, dar probabil ca nu are tov Mecmar de unde sa-i stie, ca nu au stat in camera la el :)

Share this post


Link to post

Napoleon ? Ce-i aici, nene, #9 ? Un mic chat la coada la medicatie ? Nene, eu ma cer afara, ca jucam in alt film.

Share this post


Link to post

mai baieţi, membri şi nu numai, sunteti mai rau ca muierile!..despicati firul in patru si îl întoarceţi pe toate feţele, vă văitaţi mai rău ca ele că nu sunteţi băgaţi în seamă sau că cei din "conducere" au moţul mai mare decât al vostru!..dacă aveţi vână în voi, intraţi cu tupeu în gaşcă ..de ce trebuie să fie cineva gazdă_!..eu vin de la mama dracului, de la 70 km distanţă, nu mă simt şi nu m-am simţit niciodată musafir...la intâlniri întind mâna bărbăteşte să dau noroc...la prima intâlnire, m-am recomandat singurică (aia cu castraveţii!)...şi asta a fost tot..nu-i ştiu nici acum pe toţi "şefii" dar mă stradui să reţin pe toata lumea..

nu ajung prima la întâlnire, dar am plecat mereu cu ultimii noctambuli...fiindcă imi place sa casc gura, chiar particip la discuţii..de multe ori spun prostii( apropos de discuţiile auto), dar nu râde nimeni de mine..si mi se răspunde promt cand întreb ceva..de asta îmi place..eşti liber să vorbeşti orice...e imposibil ca în puzderia de lume să nu găseşti pe cineva interesat să te asculte..

aşa că am face bine să inchidem topicul ăsta...nu e în spiritul a ceea ce a fost şi sigur va mai fi mult timp, forumul ..lăsaţi văicărerile pe seama altora...nu ne caracterizează...treceţi la discuţii serioase sau mai puţin serioase, dar nu genul acesta

pace vouă! :) >-

Share this post


Link to post
mai baieţi, membri şi nu numai...

Eu le-am mai spus ca termenul de membru este nepotrivit, dar se pare ca n-au inteles. Sau unii atat pot sa fie.

Share this post


Link to post

dcat mai purtam aceasta discutie plecata de la cateva mici neintelegeri?

s-a gresit putin de partea ambelor parti, pe viitor sa se ia aminte de aceasta intamplare, totul sa revina la normal si sa fim fericiti pana la adanci batraneti...

io zic ca asa ca si simplu membru pe acest forum m-am simtit ok la intanlire, chiar daca nu am reusit sa asociez fete cu nikuri ca si voi ma intreb cati stiti care am fost eu ala...

deci punct si data viitoare sa ne purtam civilizat si toata lumea va fi multumita...

si daca se mai vrea lamuriri, macar aici functioneaza functia de pm, spre deosebire de alte forumuri...

Share this post


Link to post
chiar daca nu am reusit sa asociez fete cu nikuri ca si voi ma intreb cati stiti care am fost eu ala...

eu stiu, cel putin, ca n-ai fost Napoleon.

Share this post


Link to post
... ca deranjeaza este la fel de adevarat ca doar supara adevarul nu?

Nu, supara faptul ca ai senzatia ca esti detinator al adevarului absolut, le stii pe toate si ai tot felul de impresii care n-au cum sa fie decat adevarate (pt ca-s ale tale, nu?).

In plus, cind ai avut nevoie de oglinzi incalzite sau diverse, am fost buni, acu' n-a vazut-o Flex pe sotia ta si gata, suntem niste jigodii cu totii!

 

Sincer, Napoleoane, ai avut o zi buna, ti-a iesit un circ ieftin care in cele din urma ne bucura, pt ca ne-am dat seama, no offence, ce fel de om esti. Multumim.

Share this post


Link to post

NFS, da mai direct nu puteai s-o zici? Am ramas masca =D> =)) , acu dupa 20 de ore de nesomn.

Share this post


Link to post
In plus, cind ai avut nevoie de oglinzi incalzite sau diverse, am fost buni,

 

 

Acum ce facem, punem in balanta ce a facut fiecare?

Daca cineva a facut ceva pentru alt/i coleg (colegi) de forum, consider ca a facut-o din placere. Ne intrebam care a facut mai mult, care mai putin?(acum incepem sa enumeram fiecare ce am facut?)

 

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia cu "idiotii" in definitiv ii raspunsese lui Flex si era o problema de principiu, adica sa traduc: de vazut nu ma vezi la intalnire, dar de raspuns imi raspunzi pe forum.

 

Observ ca fiecare interpreteaza cum vrea.

 

Si poate nu l-ati inteles. El se pierde in detalii. Sa rezum eu putin.

 

Ideea era: Sunteti proprietari/gazde pe forum.

Sunteti gazde si in parcare?

Daca da, de ce nu faceti oficiile de gazda , de ce nu spuneti regulile, nemultumirile legate de comportamente etc.

Daca nu, de ce faceti observatii atunci cand sunteti pe forum.

 

Parerea mea este: pentru abaterile de pe forum, userii ii sanctionati pe forum, iar pentru abaterile din parcare, spuneti-le pe loc ce aveti de spus. Asteptati sa ajungeti acasa sa le spuneti ce aveti de spus?

 

P.S.: stati linistiti, daca e ,o sa va raspunda si singur.

Eu am vorbit in dreptul meu.

Sa aveti o zi frumoasa. :X

Share this post


Link to post
Guest Mecmar
Nu, supara faptul ca ai senzatia ca esti detinator al adevarului absolut, le stii pe toate si ai tot felul de impresii care n-au cum sa fie decat adevarate (pt ca-s ale tale, nu?).

In plus, cind ai avut nevoie de oglinzi incalzite sau diverse, am fost buni, acu' n-a vazut-o Flex pe sotia ta si gata, suntem niste jigodii cu totii!

 

Sincer, Napoleoane, ai avut o zi buna, ti-a iesit un circ ieftin care in cele din urma ne bucura, pt ca ne-am dat seama, no offence, ce fel de om esti. Multumim.

 

Am spus doar (doar) ceea ce am vazut, atat la Moeciu cat si la intalniri. NFS nu ai nici un drept tu sa comentezi ceea ce a facut sau nu Flex in ceea ce o priveste pe Speranta. De unde ai tras tu concluzia ca sunteti jigodii (nu mai vorbi aiurea si nu mai starni comentarii inutile). ,,Jigodii toti'' care TOTI??? Esti in stare sa citesti un articol de la cap la cap? Daca da te rog frumos nu face afirmatii gratuite. Cand ne intalnim nu aveti curaj nici unul sa spuneti ce aveti de spus, in schimb pe forum va aliati cativa si dati in cap oricui se pune de-a crumezisul voua. Vreti sa discutam cu cartile pe fata? Veniti la intalnire si discutam acolo, caci vad ca pe forum transformati discutiile in circoteca, in loc sa stati sa analizati asa cum spunea si Aztec sittuatia creata. ,,ne-am dat seama'' Cine ne-am dat seama, NFS? Esti purtatorul lor de cuvant cumva? Vorbeste te rog frumos in numele tau, si nu mai fi avocatul nimanui. Vino si discuta cu mine la intalnire nemultumirile tale si vedem ce rezulta de acolo. Ce tot aduci in discutii problema oglinzilor etc, etc. Nu am multumit sau care este problema?

Continui sa cred ca esti un baiat deosebit si nu imi coi schimba parerea doar pentru 2-3 cuvinte aruncate in vant, insa este regretabil faptul ca in urma unor discutii ale tale pe messenger ai ajuns sa crezi ceea ce vor de fapt unii si altii.

Nu am nici 19 ani si nici nu imi este teama de reactiile unuia sau altuia, care nu au nici o treaba cu aceste intalniri si evenimente. Teama ca se poate ruina totul intr-o clipa este mare, dar vad ca tot continuati si nimeni din cei tineri nu va avea curajul sa va spuna voua ca gresiti. Insa voi nu gresiti niciodata (unii dintre voi).

Uite ca din fericire sunt si persoane care gandesc si se abtin de la comentarii ca doar nu au avut ochelari fumurii la ochi sa nu vada ce se intampla si nici dopuri in urechi sa nu auda ce se spune.

Au fost persoane la Moeciu care au dus acolo tot greul, si au facut-o din placere si nu din obligatie si nu au dorit niciodata sa iasa in evidenta cu ceva si acum se abtin de la comentarii, in timp ce unii dintre voi au stat si au visat la stele. Asta ai vazut-o? Tot circoteca este? Si tu vi sa imi spui mie acum de oglinzi? Doresti alte discutii cu mine? Iti stau oricand la dispozitie si discut cu oricine care cunoaste problema si nu pe ceea ce doresc unii sa se scrie pe forum. Si Moeciu tot o intalnire a fost si era normal sa ne cunoastem cu totii, pentru ca am venit impreuna, am stat impreuna, am mancat impreuna, toate au fost la comun. Sau cum, participam doar la ce ne convine fiecaruia in parte? Unii sunt destepti, altii smecheri, iar restul prosti.

Acest forum nu are nici o vina, nu trebuie sa suporte el indispozitiile unuia sau altuia. Discutam despre modul de comportament atata timp cat v-ati asumat acest risc al intalnirilor. Ce o avea oglinzile cu intalnirile din parcare chiar nu pricep. Poate imi vei explica tu NFS (ca vad ca Sergiu a inceput sa deranjeze si mai este scris si cu rosu) la o viitoare intalnire.

Sincer imi pare rau ca port aceasta discutie cu tine. Dar faptul ca te-ai transformat in aparatorul unei cauze care nu sta in picioare si faptul ca nu ai puterea sa spui ce ai de spus si in fata altora lasa un gust amar, dar nu atat de amar incat sa spun ca ti-ai schimbat caracterul.

Sunt placut suprins de reactia ta pentru ca sti despre ce este vorba, ca doar ar fi stupid sa fi macar in parte de acord cu mine. Dar nu poti sa declari si public cu ceea ce nu esti de acord.

Iti stau la dispozitie joi. Probabil faptul ca am aratat ce fel de om sunt, si ca am curajul sa critic atunci cand este cazul, a deranjat si voi nu sunteti obisnuiti ca cineva sa aiba si alte pareri care sunt conforme cu realitatea. Pai ce oi vrea acum sa ti le spuna unul mai tanar? =)) Hai sa fim seriosi.

Iti doresc numai bine si raman la parerea ca esti acelasi Sergiu pe care l-am cunoscut candva. Sau acelasi NFS. :) )

Si pentru ca m-am schimbat si creez o atmosfera neplacuta pe forum, te rog frumos sa propui sa fiu banat. ;)

Sa aveti zile mai luminate domnilor! Dar sa nu aveti parte de lingusitori! :osanale:

Edited by Napoleon

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...