Jump to content
Sign in to follow this  
ileana

Barbatii La Volan

Recommended Posts

N-a fost inca timp de teapa, si nici nu cred ca va fi :D . De cateva zile schimb mailuri cu seful de service la care am ajuns prin cineva din managementul de la Radacini.

Ziceam doar ca mi-au acordat mai multa atentie si au vorbit cu mine intai, desi erau mai multi care asteptau. Si din cauza asta s-a enervat pe mine unul care zicea care astepta de mai demult, desi eu nu facusem nimic. :) ) Doar stateam sus la receptie la o masa si asteptam sa se elibereze locul de la vorbitor si m-au chemat pe mine.

Share this post


Link to post
Eu am observat punctual vorbind, ca femeile nu iti multumesc cand le dai prioritate, desi nu au. Din 10 cazuri numai una a aprins avariile, fata de 8 din 10 barbati.

 

Ei, nu mi-ai cedat mie prioritatea pana acum. :mrgreen: Eu multumesc intotdeauna. Din fericire, am intalnit multi conducatori auto amabili, asa ca am avut cui multumi. :osanale: Nu-mi amintesc sa-mi fi dat prioritate vreo gagica... poate unde sunt prea putine in trafic... :scarpin:

 

La randul meu, de cate ori se poate cedez prioritatea-mi. Si 99% multumesc, ceea ce e ok. Un tip care conducea un camion imens mi-a facut semn ca-mi pupa mana pana la cot =))

 

Inainte de intersectarea centurii Bucurestiului, de cele mai multe ori incetinesc sau chiar opresc si las cateva camioane de pe centura (unde tot timpul e coloana) sa intre in fata mea. In 50% din cazuri, domnul inspumat din masina din spatele meu ma claxoneaza si gesticuleaza nervos. Ce-o vrea?? :-W

Share this post


Link to post

Saracu' :spumelagura: . Nici dupa ce i-a cazut masina nu si-a dat seama ca "lipseste" ceva de langa el! :) )

Share this post


Link to post

Ce cretin! Incredibil - ar trebui să i se anuleze definitiv permisul de conducere că poate provoca oricând un accident. Este mult prea idiot!

Share this post


Link to post

:D  <img src= S">

 

Dumnezeu a creat barbatul cu volanul in mana. Cand loveste cu piciorusele burta mamei, baietelul cauta de fapt ambreiajul si frana. La 3-4 ani conduce prima masina (teleghidata), iar la 14-15 ani e deja expert in masini si femei. Chiar daca experienta lui se reduce la Dacia lu' tata si la mana lui dreapta ...

 

La 18 ani isi cumpara o Dacie, iar dupa 1 an o vinde. N-a impresionat nicio fata. Masina trebuie sa fie de vina!

 

In viata unui baiat, Dacia e precum armata. Il face barbat. Invata sa sufle in jiglere, sa desfunde carburatorul si sa curete rugina de la praguri. O are, dar nu-l ajuta cu nimic.

 

La 20 de ani, barbatul iese cu masina la agatat. Barbatii capata curaj doar in spatele volanului. Daca ii dai jos din masina, se rusineaza ca niste fete mari. Daca vede o femeie cu decolteu generos si fusta mini, ce credeti ca face? Ii cumpara flori? Ii recita o poezie? O invita in oras? Nu. O claxoneaza ca tembelu'. Ca doar atat il duce capul. Sa claxoneze.

 

Barbatul este atat de obsedat de masini, incat trateaza femeile de parca ar fi autoturisme. In ambele cazuri, el vrea sa fie PRIMUL. Primul care "da in ea", primul care-i rupe "tzipla"... de ce sa ia una "alergata" de altii? Ce, el e mai prost?!?

 

Daca nu are bani, barbatul se afla intr-o dilema existentiala. Daca ar avea bani, si-ar lua o masina frumoasa, scumpa si noua. Prin analogie, si-ar lua si o femeie frumoasa, inalta si virgina. Dar nu are bani. Ce sa aleaga? O masina frumoasa, dar second-hand sau o masina urata, dar noua (a se citi " Dacia Logan ")? La femei e la fel: o femeie frumoasa, dar "alergata" de altii, sau una urata, dar virgina?

 

Viata e cruda. Dumnezeu e sus. Iar barbatul e jos. Jos de tot. El sfarseste intr-un Logan (visand la Mercedes E-Klasse), alaturi de o femeie grasa si urata (visand o frumusete hollywoodyana)...

  • Like 4

Share this post


Link to post

Da, am observat. Da nu-s prieten cu banana! :) )

 

Citeva rinduri adevarate in textul de mai sus, trebue sa recunoastem. In plus, incurajez nitel fetele. :P

Share this post


Link to post

@ Viktor - mami, esti un pic deprimant. Sper ca nu vorbesti din experienta.

Share this post


Link to post

Bai viktore e deprimant rau ce scrii acolo... Inceputurile sunt corect ilustrate, dar sfarsitul este literalmente tragic :(

Share this post


Link to post

Off: legat de soferii de logan; astia nu vad ca atunci cand franeaza li se aprinde semnalizarea stanga ? :D Le e greu ca macar odat' pe luna sa verifice luminile?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Nu bre, dar din momentul in care a renuntat la 1310 are E- klasse si la astea nu mai trebuie nici macar sa verifici, dar sa si repari?

 

Nu e deprimant deloc, e realitatea pentru majoritatea :) , mie mi-a placut.

Share this post


Link to post

Hai sa va lamuresc pe toti. Textul nu-mi apartine, l-am copiat si sa fiu sincer, mi-a placut dat fiind ca exista si adevar.

Share this post


Link to post

Lucrurile sunt simple: daca femeile conduc atat de prost nu mai beti la petreceri, micati-va fiintele demiurgice la luat copii de la scoala si gradinita si la facut cumparaturi. In general femeile gresesc din nestiinta, barbatii din nestiinta plus teribilism. Exista un motiv pentru care companiile de asigurari taxeaza mai putin la rca proprietarii de masini femei. N-or fi feministi cu totii, zic...

Share this post


Link to post

Pai e simplu, femeile nu sunt periculoase, pentru ca nu conduc, tin permisul in rama :D

Share this post


Link to post

Da,da... si barbatii, cand primesc poza radar prin posta, il scot din rama si il trimit pentru suspendare. Deci este foarte util, nu conduce dar este mare vitezomana.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...