Jump to content

Recommended Posts

De 6000 de km, masina imi face numai probele :wallbanger: .

Am un Cielo cu gaz si la numai o spatamana dupa ce am cumparat-o, am avut probleme cu niste borne care cuplau electro-valva si nu-mi trecea pe gaz. Dupa aceea nu mi se mai deschidea portbagajul din masina si cu cheie putem dar foarte greu. Apoi senzorul de viteza nu mai lucra.

Ieri am pornit masina si dupa ce am lasat-o sa mearga putin pe liber, am incercat sa o trec pe gaz, am accelerat-o pana la 2500 de rotati si s-a auzit o bubuitura sub masina. Deschid usa si... ce sa vezi sub masiana, o bucata dintr-un inel cu gat, cred ca este de pe la toba, pe la catalizatorul ala, caci acum face un zgomot ciudat si de intensitate mare.

Ciudat este faptul ca ruperea acelui inel a fost una fragila si nu ductila, lucru care ma face sa cred ca s-a rupt din cauza calirii la temperatura foarte ridicata a materialului din care este confectionat.

Daca mai ma duc la service-ul la care am fost pana acum ma bat aia :o . M-au aburit ca nu au timp pentru toate gainariile, ca ei i-au doar 0,3% manopera, cu alte uvinte sunt foarte neseriosi. I-am amenintat ca le voi face o scrisoare deschisa la Craiova, dar degeaba si cu toate ca masina mea este in garantie.

Spuneti-mi si mie, e grav daca merg cu toba asa pana ma duc la service, bineinteles cand sunt programat?

Astep raspuns de la voi. :-?

Share this post


Link to post

In primul rand pentru toba sparta iti iei amenda si te trimite politistul (dupa ce te opreste) sa iti faci RARul, deci ai grija cand treci pe langa astia in intersectii sa nu accelerezi masina!

Share this post


Link to post

Iata aici un topic cu privire la probeleme de fabricatie Cielo Euro 3

Probelem de calitate

 

Nu dispera, toate se rezolva daca ai rabdare sa stai de capul lor. Eu am stat de 19 ori in service si o vizita la Craiova :spumelagura: , dar acuma merge in parametrii acceptabili :) >- .

 

Succes!

Share this post


Link to post

Apropos de problemel;e la Cielo euro3 . Am mers ieri cu un taxi Cielo Std Gpl . Care avea un an jumate si 180.000 de km .

Numai cuvinte de lauda pt. toate cele 11 bucati cumparatye o data . Bucse , pivoti si consumabile . In 180.000 km ...

Depinde si de noroc nu stiu ce sa zic...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...