Jump to content
Sign in to follow this  
AND

Warn-ul Meu

Recommended Posts

N-as vrea sa par nerecunoscator pt warn-ul de 60% primit deoarece am spus ca Espero consuma 14 iarna ..dar ar putea sa-l taie cineva? De cate ori imi vad nick-ul , vad si warn 60% si nu-mi place sa stiu tot timpul cand scriu ceva ca am fost taxat pe nedrept.

 

Why can't we all just get along? :drinkers:

Share this post


Link to post

Warnurile nu se dau pe nedrept, ci cu motive intemeiate in functie de . Cei 60% sunt pentru jignirea altor membri, pe topicul "ce masina sa-mi iau".

 

Warnul nu se reseteaza decat dupa ce se ajunge la 100%, moment in care contul e suspendat, si warnul revine la 0%.

Share this post


Link to post

"Cielo iti ia 10l vara , cu motor de 75 cai si Leganza iti ia doar cu un litru mai mult + AC si 135 cai ? ha ha ha ho ho si asa mai departe "

 

Asta am zis si mi-am luat warn... Nu am jignit nici un membru ! ovi_jer pur si simplu a zis ceva de genul " pt ca nu stii despre ce vorbesti (legant de consumul leganzei) iti iei warn 60% ".. imi pare rau ca l-am enervat. In fine, nu este asta citatul exact al lui ovi_jer pt ca topicul a fost "curatat". Jignirea mea posibil sa fii venit la adresa automobilului dar in nici un caz la adresa vreunei persoane.

Sustin ca nu am meritat warn-ul!

Share this post


Link to post

Te-am avertizat : daca mai vi cu informatii false o sa ai un mare warn.Warnul l-ai primit din alte motive pe care ti le-a explicat VAXXi mai sus.

E greu de citit sau iti place sa scrii de dragul de a scrie?

Share this post


Link to post

Ok :

1. Imi pare rau ca nu ai stat mai mult sa te gandesti inainte sa-mi dai warn. Tu sustineai ca Leganza iti ia 11% cu AC pornit iarna. Iar eu vorbeam strict de bucuresti! Spunand ca ia mult mai mult de 11% in bucuresti(strict) nu este o informatie falsa ci cat se poate de exacta. De ce nu incepi sa le dai warn pe capete celor care doar presupun? Cum ar fii in topicul otto vs. diesel ..la cate pareri diferite sunt acolo despre diferite motorizari , cu siguranta mai multi au venit cu informatii false! Sau daca maine apare un nou membru pe forum , caruia un prieten i-a spus ca Cielo sau altceva mananca 14% in oras , iar el foloseste aceasta informatie eronata pentru a sfatuii pe altul care ar intreba "Care este consumul unui Cielo urban?" Ce se intampla? E informatie falsa! Ia warn? Dar nu este vina lui..este vina persoanei care i-a spus! Intelegeti? Macar recunoaste ca informatia "falsa" care ti-am dat-o te-a calcat pe nervi si d'aia am warn.

2. Pe cine am jignit eu mai exact? Nu-mi vine sa cred ca am JIGNIT pe cineva!

 

In fine , puteti sa stergeti topicul...stiu ca n-am ce sa rezolv.

Share this post


Link to post

eu de ce am 20% warn?ce am facut?

Share this post


Link to post

@AND: remember topicul cu "ce masina sa-mi iau", care a fost curatat de replici ofensatoare. Poate ca tu nu consideri ca ai jignit pe nimeni, dar altii au considerat unele replici jignitoare si au raportat mesajele catre moderatori.

 

@sonyk: click pe procentaj si vei vedea cine a dat warnul si care a fost motivul.

Share this post


Link to post

nu stiu de ce am un sentiment de deja-vu :-?

stii vorba aia: te doare romaneste? iti trece romaneste =))

Share this post


Link to post

De acum in colo ar trebuii sa am grija sa raportez fiecare user care mi se pare ca ma jigneste , si sper ca va avea parte de aceeasi justitie dura care mi-ati aplicat-o si mie. Cine s-ar fii simtit jignit , ar fii putut sa-mi trimita un mesaj privat si am fii rezolvat treaba ca niste oameni adevarati. Mi se pare chiar hilar faptul ca am fost PARAT la moderatori!

Credeti-ma , m-am simtit prost de cateva ori pe acest forum (referitor la niste 'shtouri' la adresa mea) si dar am trecut peste.

 

Hai topic over!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...