Jump to content
Sign in to follow this  
zack

Accesorii Kalos/aveo

Recommended Posts

Eleroane am vazut si la riderauto.hu, care ar fi aduse si pe la noi dar cam la 5 mil...

Share this post


Link to post

La dealeri exista o lista de accesorii care se aduc la comanda. Dupa ce mi-au dat pretul pentru bandouri laterale mi-a trecut. Nu mai tin minte, e chestie de acum un an, dar stiu ca mi-a cazut fata.

Share this post


Link to post

Am gasit un site cehesc cu accesorii pentru Kalos si Matiz (cel intermediar, intre Matiz I si Spark), plus alte modele. Am incercat sa dau un search, ca sa nu descopar ca am redescoperit America, dar nu reusesc sa gasesc nimic, se pare ca nu pot face search dupa adrese web. Asa ca o pun aici, cu speranta ca ma veti ierta daca nu am fost original. :dizzy: Apropo, cehii se lauda ca livreaza worldwide. Aviz amatorilor.

Edited by mad_hindu

Share this post


Link to post

doamne ce preturi astronomice!!! :dizzy:

4 "dungi" de pus in colutile masini 85 de euro !!! cred ca la noi nu e mai mult de 100 mii lei bucata(din targ)

"kiturile" cu imitatie de aluminiu\lemn pentru bord mi se par oribile!! mai sunt si 185 euro. cu banii aia al schimb cu totul > :)

Share this post


Link to post

Acceptabil pare a fi doar cotiera ... insa daca mai pui la socoteala si transportul treci lejer de 3 mil. ... sau o fi inclus si asta-n pret :->

Share this post


Link to post

Cam astea sunt preturile, din pacate... Oricum, in Vitan ati incercat, ca le gasiti si acolo. Avantajul ar fi ca nu mai platiti transportul din Ungaria pana aici!

Share this post


Link to post

mad_hindu, daca citeai mai bine forumul, ai fi aflat ca de acolo mi-am luat cotiera. la momentul respectiv nu se gasea in alta parte. acum mai ai si alte optiuni, s-au inmultit masinile si a crescut interesul de a vinde elemente de tuning pentru ele.

Share this post


Link to post

nu prea se gasesc jante de 5.5jx14 pt kalos-ul care nu e echipat cu acestea !

 

si daca se gasesc sunt cu 5 prezoane nu cu 4 cum e la kalos!

 

stie cineva unde sa caut sau daca se potrivesc alte marimi fara sa scimb cauciucurile(185/60/14)pe care le am de cand am luat masina????????????

Share this post


Link to post

Pai...alte marimi de?

Daca nu schimbi cauciucurile, nu poti schimba nici jantele.

 

Jante merg de 6J * 15 (in 4prezoane), iar cauciucuri 185/55 R15 fara probleme (Kalosul meu vine cu asa ceva din fabrica). Mai mult chiar, ar merge si un 195 sau chiar 205/45/R16, fara abateri mari ale vitezometrului si cu o modificare a circumferintei de ~2cm.

 

Dar, ca sa fiu on-topic, nu poti schimba janta si sa pastrezi cauciucul. Decat cu alta janta de aceiasi marime :)

Share this post


Link to post

janta de aceeasi marime, pe 14, cu 4 prezoane gasesti la dealeri...dar is cam scumpe

Share this post


Link to post

Exista si la firmele specializate (anvelope si jante).

Cel putin in Sibiu exista (si nu cred ca in alta parte sa nu se gaseasca), la dealer-ul RIAL - asta este cel pe care-l stiu eu, dar in mod cert mai sunt si altii.

http://www.sigemo.ro/2006/jante2.php?masin...&srchJnte=Cauta

 

PS: Daca vrei sa vezi cum arata masinuta ta cu diferite modele de jante (RIAL), intra pe http://www.rial.de -> Wheel Configurator

Edited by marr

Share this post


Link to post

mă uitam pe diverse site-uri europene chevrolet. unele seamănă între ele (au acelaşi template ca cel .ro) altele au o structură diferită dar la nemţi am găsit pdf-ul ataşat. accesorii originale pentru kalos.

 

există vreun dealer la noi care să importe aşa ceva? la următoarea rată (zilele astea) am să întreb şi eu la expocar/kamsas constanţa; totuşi poate e vreun dealer în ţară care are acces la aşa ceva?

 

 

Catalog PDF

Edited by gangboy

Share this post


Link to post

scut pentru chevrolet kalos, la comandă (cică) de la expocar/kamsas constanţa: 600 ron (cu montaj inclus). nu au ştiut să-mi spună dacă sudează ceva sau e perfect compatibil... preţul nu mi se pare chiar astronomic dar am citit pe aici că prin bucureşti ar fi maxim 300. le-am spus şi ăstora şi răspunsul lor a fost de-a dreptul hilar: "păi mergi să pune-l în bucureşti" iar eu am răspuns "păi şi garanţia?". apoi lucrurile au devenit puţin confuze... ba că garanţia e la orice dealer chevrolet dar totuşi să întreb la dibas sau gtt înainte... wtf?!

Share this post


Link to post

Dupa cate stiu eu, in Bucuresti nu mai gasesti scut cu 3 mil dar, daca il gaseai, era la dealeri/serviceuri autorizate deci nu pateai nimic.

Share this post


Link to post

Are cineva montate bare portbagaj pe aveo sedan(thulle etc).???

Share this post


Link to post

Se pare ca nimeni nu are suporti portbagaj montati. M-ar interesa si pe mine, dar in nici un caz de la reprezentanta pt. ca au astia (AWP - Pitesti ) preturi de cazi jos.

De ex. am fost sa intreb pretul unui set ornamente plastic pt. usi si stiti cat au spus : 420 RON in momentul ala nu stiu ce fata am facut dar tipul de acolo a inceput sa zambeasca cand mi-a vazut fata. Bun zic, probabil ca ornamentele vin de pe afara si costa, transport si ce-o mai fi, pe urma intreb vizavi de preturi si pt. bujii deoarece vreu sa le schimb, se uita tipul in talon pe urma in calculator si zice sec: 30 Euro / buc. fara TVA dupa un calcul rapid 120 RON/buc x 4 = 480 RON/set

Am spus un multumesc cu juma' de gura si am plecat fratilor de pe loc cu a cincea. Deci nu vreau sa mai am de-a face cu iei.

Astia or fi crezand ca suntem fraieri lor si nu am mai vazut piese de masini, ma rog asta este impresia mea de om cu un venit modest.

 

La buna vedere tuturor

Share this post


Link to post

Cat ai masina in garantie trebuie sa iei piese de la ei si din cauza asta umfla preturile.

Share this post


Link to post

Ei vezi stimabile "mazzy4you" tocmai de aceea nu mai vreu sa le dau lor o caruta de bani pt. lucrari facute superficial sau deloc si incarca factura, de aceea i-mi asum riscul de a scoate masina din garantie, deoarece tot un an mai am de garantie. Oricum nu vreau sa mai intru in alte detalii pt.ca nu este topicul adecvat si nu vreu sa suparam moderatoru pentru folosirea neadecvata a discutiilor privind problemele masinilor. Deci intr-un cuvant NESERIOZITATE? iar ca si concluzie referitoare la elemente tuning sunt interesat a cumpara,DAR IN NICI UN CAZ DE LA REPREZENTANTA ( un prieten de la AWP mi-a spus ca au adaosuri si de 100% )

 

Cu stima

Share this post


Link to post

Au adaosuri cu mult peste 100%. :)

 

Parerea mea este ca merita sa mai faci un sacrificiu si sa faci revizia tot la ei pentru ca un an de garantie conteaza. Intr-un an se pot intampla multe...

 

LE: Tu nu ai avut 3 ani de garantie?

Edited by mazzy4you

Share this post


Link to post

Da exact "am avut" 3ani garantie, pe care nu o mai am deoarece nu am putut face revizia la 30.000km. Acum am ~36.000km si nu cred ca vor mai fi dispusi a-mi tine masina in garantie. De fapt pe la 31.000km am fost nevoit sa plec la Cluj la rude (o bunicuta a mea) fiind bolnava, deci efectuat vreo 2000km cu toata alergatura prin zona. Ma intorc inapoi si aproape de casa primesc alt telefon caci a mea bunicuta a murit. I-ti dai seama ca in acele momente nu m-am mai gandit la a mea revizie si uite asa am sarit "calu" la nr.de km.

Nici nu am mai indraznit sa intreb la reprezentanta pt. ca din discutie in discutie cu un tip de acolo (vanzator la Opel) mi-a zis ca

intradevar este cam mult peste limita.

 

O zi buna tuturor

Share this post


Link to post

Condoleante.

 

Poti incerca sa faci revizia la un alt service unde te va costa categoric mai putin sau daca te pricepi o poti face singur. Am intrebat eu la un service din Pitesti si mi-au zis ca nu ma costa mai mult de 300 RON toata treaba.

Share this post


Link to post

Multumesc mazzy4you

Am un coleg care se pricepe (a lucrat la Dep.Finisari in Uzina ca mecanic ) si pe care o sa-l rog sa ma ajute, nu de alta dar vreau sa vada si ochiul meu pt. viitor. Ieri (15.07.08) am intrebat la un magazin de piese auto aici in Mioveni si am gasit de ex. ulei motor GM GENUINE bidon 5l (la bidon 1l nu aveau )/ 120 RON + Bujii (NGK BKR6E-11 conf. apecificatiei din carte) 12 RON/buc. in schimb nu mai retin pretul la filtru ulei marca VLINE ( vroiam MANN sau PUROLATOR ) vanzatorul mi-a spus ca sunt aceleasi filtre ca la CIELO. Deci dupa un calcul ar fi undeva in jurul a 250 RON

De curiozitate poti sa-mi dai adresa service-ului respectiv

 

Merci  <img src= ">

Share this post


Link to post

Ai mesaj pe privat.

Share this post


Link to post

Mutumesc "mazzy4you" pt. pont :osanale:

Negresit cand voi avea drum prin zona am sa trec pe la baieti sa vad ce si cum, dar docamdata pt. ce am de schimbat voi colabora cu al meu coleg, oricum informatia ta este foarte pretioasa

 

O zi buna tuturor forumistilor

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...