Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

De bine despre service-uri (sau de rau)

Recommended Posts

As vrea si eu sa-mi recomandati si mie un locsor caldut (bun) pentru vopsitorie si tinichigerie pt ticutza al meu in Bucuresti!! Multzam mult!!

Share this post


Link to post

Dupa cum ziceam si aici:

B&P ELECTRONIC SERVICE

 

Telefon: (0722) 538 359

Magazin vinzare piese auto "Dacia"

Adresa: Sos. Bucurestii Noi, Nr: 191, Sector: 1, Localitate: Bucuresti

Fac treaba foarte buna la vopsitorie.

Share this post


Link to post

King Auto aia cu piese daewoo de pe Serban Voda a cumparat toate sculele de la euroservice si isi va deschide un service pe la piata ferentari. Cica king euroservice :-W

Share this post


Link to post

Prin zona Galati e vreunul priceput la partea de suspensie? Sa schimbe niste bucse si eventual niste rulmenti sau amortizoare fara sa-mi fie teama ca-mi pica rotile la Nubira?

Si vreau si tobe :)

Si vreau si o vanatoare generalizata de greieri prin fetele de la portiere...

 

Baietii de la Ena langa cimitir mi-au facut o geometrie foarte buna la vechitura de Ibiza acum cativa ani, pe care mi-o stricasera meseriasii de francezi :mda: . Mai sunt la fel de priceputi si acum?

 

M-ar tenta unul care sa se priceapa, sa lucreze cu piese originale, sa nu fure la factura si care sa nu ma dea afara din sala in timpul operatiei, cum fac altii.

 

Ma bate in gand sa dau o fuga pe acasa in vara asta, si n-ar fi rau sa profit inca de avantajele locale...

 

PS De fapt, si un diagnostic generalizat ar prinde bine, in special la suspensie/directie/frane. Pentru motor poate ma duc la OVI :D

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Azi am fost la Autonet cu o problema la stergatorul drept. Baietii s-au comportat exemplar, de la seful de service ( foarte amabil) pana la omu` care s-a uitat la masina. Totul a durat cateva minute, s-au oferit sa imi puna si lichid pt. parbriz, gratis binenteles. I-am dat 50 de mii tipului care s-a uitat la masina, si asta numai pt. ca mi-a placut cum m-a tratat. Sociabil, total diefrit de imaginea lu` nea Gica din spatele blocului. Nota 10 pt. Autonet.

 

ps: am obs ca se si renoveaza serviceul, se lucra de zor acolo. La prima vedere, am vazut ca au schimbat usile alea de metal cu unele care se inchid si deschid pe verticala...arata misto.

Share this post


Link to post

Unde, mai exact, e Autonet pe Giulesti? E la strada, daca ma plimb pe acolo dau de el?

 

Oare la GPL s-or baga? M-a lasat instalatia azi dimineata in drum spre serviciu :-W

 

Multam!

Share this post


Link to post

Cum vii pe calea Giulesti dinspre Orhideea, treci de podul Grand si te uiti pe stilpii de lumina. O sa vezi bannere cu Autonet, x metri. Cind x se apropie de zero te uiti spre stinga si o sa observi reprezentanta Autonet (scrie mare pe ea, n-ai cum sa o ratezi). Daca nu mai vezi bannere, ai mers prea departe (ca mine prima data cind m-am invirtit pe-acolo). La primul "scuar" intorci si imediat ce ai trecut de reprezentanta faci prima la dreapta. O sa ai in fata autobaza Giulesti. Tot inainte, cu grija ca sunt gropi, gasesti service-ul Autonet.

Share this post


Link to post

Exode, da, la Autonet Giulesti.

Cum a explicat si andreiv, daca vii dinspre Carrefour Orhidea, treci pe sub podul Grant, apoi o sa vezi pe partea dreapta banere pe stalpi cu Autonet din 50 in 50 de m. Mergi in fata, apoi o sa vezi un baner mare pe partea stanga, mergi putin mai in fata ( ca sa ai unde sa intorci pt. ca se lucreaza si n-ai cum sa schimbi banda) intorci, apoi faci dreapta unde ai vazut banerul cel mare si o tii in fata. Drumul nu e cel mai bun, intr-adevar, dar am obs ca au mai astupat din gropi. :) Ar fi bine inainte sa suni la ei pt. o programare si sa-i intrebi daca au oameni pt. problema ta. Succes!

 

ps: nr. de service: Tel: 221.91.38 ; 221.91.39 - mie mi-au raspuns numai la cel cu 39 in coada :)

Edited by stryder

Share this post


Link to post

Incercand marea cu sarea, dupa experientele neplacute cu IATSA, am ajuns la celalalt dealer din Brasov, Romintrade - Stupini.

Un service micut, ingrijit, dar mi-a lasat o impresie super placuta.

In toate "punctele de interes" gasesti anunturi de genul: din respect pentru clientii nostri, suplimentele materiale acordate angajatilor le consideram o atingere a mandriei.

Au vorbit frumos, de la portar, receptionera, sef atelier, sef garantii, pana la director, si nimeni nici macar nu a sugerat ca "vrea uns".

Problemele cu garantia s-au rezolvat: o noua testare a franelor - discuri ovalizate (au vrut sa le schimbe pe loc, dar din lipsa de timp am amanat) iar parbrizul, fara nici un comentariu va fi schimbat. Singura problema e termenul de 2 saptamani necesar pentru a comanda parbrizul de la Craiova (aici nu e vina lor).

Mai ramane de discutat impresia la proba practica - trebuie sa las masina o zi pentru schimbat discuri, parbriz si reparare acuatori inchidere centralizata. Aici am o intrebare: exceptand testul la drum, cum pot sa imi dau seama ca discurile vor fi intr-adevar schimbate?

M-am interesat si de revizii, si accepta consumabilele clientului, cu specificatia ca acestea sa fie agreate de fabrica.

Share this post


Link to post

Fratii mei, trebuie sa fac prima revizie, cea de 1000km. Spre ce service din Craiova ma indrumati???

Share this post


Link to post

Deja s-a deschis ! Am fost eu la ei ieri ( cei de la King ) si sunt supermultumit ! Baieti de treaba, preturi de bun simt, promti. Intradevar, au cumparat se pare toate sculele de la ei. Service-ul e in incinta fostei fabrici Autobuzul ( Vis a vis de piata Progresul )

 

Vad ca au tot telefoanele de la fostul Euroservice : 3304196 si 3306128

 

Mergeti cu incredere, nu au nici o legatura cu bu...gii aia ...

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Mie mi-au scos capacul la carburator (nu pornea la rece- iarna) mi-au suflat pe acolo cu aer comprimat si au taxat 900.000 acum 3 ani : "curatat carburator si reglat aprindere ACT" vrajeala... Binenteles ca a doua zi la rece nu a pornit ca era cablul de soc agatat de fapt, (mi l-am facut singur). Radeau de mine ca trebuie sa dau 8 milioane pe carburator nou ca: "toate e cu probleme la Damas" :mda:

Sa le fie de bine...si sa citeasca si alti sefi de service de cacao postul asta... sa invete ce inseamna economia de piata :banana:

 

Aviz Radacini Ferdinand...

Share this post


Link to post

Sunt n pic dezamagit de Autonet... Am fost sa schimb bucsile pe fata si dpa ce au demontat bascula...imi zic ca n au bucsi (care erau 30 ron) ci doar bascula cu totul (care era 300ron) si doar pe dreapta...M-as fi dus eu sa le iau dar nu am avut masina si era si aproape de ora inchiderii...

Data viitoare vin cu piesele mele...

Share this post


Link to post

Pt problema din posturile precedente nu am mai ajuns la ei - m-a ajutat Ovi prin PM. Acum am alta problema: o tamponare in coloana (fata si spate afectate). Aveti idee daca se pricep bine la tinichigerie si daca sunt agreati de Asiban? (da, stiu ca Asiban sunt jegosi dar acolo avea RCA-ul vinovatul).

 

Merci mult! :osanale:

 

EDIT: La Autonet ma refeream.

Edited by exode

Share this post


Link to post

Trebuie sa ma duc si eu in service... Am una bucata problema grava (se comporta ca si cum ar ramane fara benzina)

In afara de asta - as vrea sa-mi verifice diverse (filtru de benzina, injectoare, etc) si sa-mi regleze tot ce se poate pe la ea, eventual pe calculator (iac, senzor de oxigen, etc).

 

Unde as putea sa ma duc? La AUTONET ar fi ok? Trebuie neaparat sa intreb de cineva anume sau toti sunt ok? Aveti idee si cam cat m-ar costa distractia? Doar investigatia, fara piese.

 

Merci.

Share this post


Link to post

La autonet stiu ca tinichigeria e super...Cam scumpa...cei drept ...dar daca e prin casco sau rca...e ok. Am vazut ca au Omniasig si Asirom. De asiban nu stiu...

Mie mia reparat o aripa...gratis ca a fost vina lor...(o alta bilutza neagra, nu-i lasa sa-ti alerge masina ) si a iesit superb...Deci du-te c toata increderea...

Share this post


Link to post

Pentru cei din Baia Mare sau imprejurimi le recomand sa evite reprezentanta Siromex Daewooo&Chevrolet! Sunt total neprofesionisti si nepriceputi!Pe langa asta te si toaca de bani mai ales la preturile pieselor.Cine e curios de experientele avute cu ei sa ma intrebe!

Share this post


Link to post

Poate spune cineva ceva de service-ul de la Victoria global sau de dealer? Vreau sa iau in leasing un chevrolet aveo in 5 usi. Daca e de evitat, ce alt service e de recomandat? Am vazut de la cineva ca cel din Sibiu ar fi bun, pana la urma nuar fi chiar asa un capat de tara daca altul prin apropiere nu gasesc

Share this post


Link to post

Sa pun si eu patanile cu service-urile din Bucuresti, desi am mai trecut si pe la topicul "Jurnal de bord" (in 1.5 ani am avut 2 evenimente..de fapt 3 :) ):

 

1. La vreo 3 luni de la cumparare am ajuns la Radacini Vitan cu bara spate indoita, nu infundata, doar torsionata cumva in partea dreapta, tabla usa portabagaj infundata nu prea mult, podea portbagaj indoita binisor (m-a lovit la semafor una cu Nissan X-trail), si capota fata infundata (vecin beat urcat cu picioarele pe ea, la 2 zile dupa patania cu Nissanul..noroc ca nu apucasem sa ajung la service).

Baietii veseli au schimbat capota+revopsit, refacut podeaua si usa portbagaj si vopsit doar jumatate din bara spate :dizzy: ; total 22 milioane, din care 8 milioane capota !! de au urlat asigurarile, mai sa nu plateasca :(

Surpriza a venit dupa ce am luat masina, murdara ca dreak, si la spalatorie am constatat ca toate geamurile au milioane de picatele albe, par stropi de vopsea, care nu ies decat la frecare sanatoasa.. sunt si acum dupa mai bine de 1 an, nu stiu cum sa le scot

 

2. Cu 2 luni in urma, CityCenter Dorobanti, probleme aripa stanga fata indoita, ornamet far, suport numar si bara fata de schimbat (un berbec de taximetrist mi-a taiat calea) + de rezolvat probleme la AC (baga aer rece foarte putin, uneori cupla ceva pe la motor si incepea sa bage OK aer rece, se auzea un vajait suspect - decizia a fost de a schimba compresorul, cu explicatia ca o garnitura s-a rupt, a infundat o supapa, compresorul a fost suprasolicitat si s-a defectat).

 

Parti bune: comportament amabil, vorbesc frumos, pare ordine la programari, masina o curata binisor, afacerea a fost pana in 9 milioane, pe asigurare .. cum au luat cei din vitan 22 mil pe mai putin de facut ?? :-?

 

Parti rele:

- aproape 3 saptamani a stat matizul la ei pentru cele de mai sus

- cand am fost sa ridic masina, surpriza! desi pe hartie era trecut ca totul a fost facut, ornamentul far era tot cel vechi, zgariat, nici macar miscat din locul lui, suportul numar era tot cel vechi, spart, maneta de la bord pentru recirculare aer nu se misca decat jumatate de cursa

- partea ce mai urata a fost cand am pornit motorul, tupaia ca o motoreta, becul de "check" clipea , iar dupa 10 sec a ramas aprins, desi motorul facea urat in continuare, un fel de tup-tup-tup-tup, masina trepida...

Verdictul a fost ca injectoarele sunt infundate; m-a costat inca 130 ron aproape curatarea, interesant este ca dupa asta chiar merge mai bine motorul, trage mai bine, e mai sprinten; inainte se mai oprea dupa prima pornire, indiferent daca era cald sau rece, abia la doua pornire mergand

Edited by orange

Share this post


Link to post

Din nevoie am gasit un service foarte bun pe partea de tinichigerie in Constanta (deocamdata aici am testat, saptamana viitoare urmand si vopsitoria, tot la ei). Service-ul este in spatele Dealerului BMV (Bavaria), inspre Ovidiu... Stiu, este destul de departe, dar: sunt dotati foarte bine, fac eforturi sa nu taie/foloseasca autogenul pentru a indrepta tabla, doar din "ciocanit". Eu am avut de indreptat usa stanga spate, iar un prieten a avut de indreptat portbagajul/fundul masinii...(Clio simbol) ... fundul fiind facut acordeon... si masina scurtata cu mai bine de 5 cm. Ambele masini dupa ce au iesit de la tinichigerie au iesit perfect! In plus, daca masina se poate folosi, dupa ce este indreapta masina se poate folosi pana cand ii vine randul la programarea facuta la vopsitorie. In cazul meu am dus masina dimineata si dupamasa am luat-o cu usa indreptata... urmand sa se aplice inainte de vopsire sprtchitul sistratul de zinc.

Toti in service sunt tineri (de la seful de atelier, pana la tinichigiu) si ca maisini personale au Cielo.. asa ca le-am facut o invitatie sa ne viziteze pe forum.. in plus o sa le ofer si cateva autocolante.

 

Din pacate, la partea de mecanica nu stiu daca sunt autorizati pentru Daewoo (in sensul ca nu stiu daca au scaner Daewoo). O sa intreb oricum, si sper sa ii avem cat mai curand pe forum!

Share this post


Link to post

TransServ Piatra Neamt (sau Strungariu, cum e cunoscut in zona) - fiind in concediu, am ajuns pe la ei din cauza unor probleme la instalatia de gaz (sare de pe gaz pe benzina in mers). Incompetentii ... nu s-a gasit nimeni de acolo care sa se priceapa la instalatii de gaz. Atunci, de ce mai vand masini cu GPL?

Solutia propusa de ei a fost sa merg la un dealer din Bacau sau Brasov.

Share this post


Link to post

Service Radacini Plevnei (ala de vizavi de Primarie) - Parere (adica o certitudine) proasta.

 

Azi dimineata mi s-a oprit motorul la semafor (cauze "naturale", nu din cauza ambreiajului uitat ridicat). Ma chinui sa pornesc... ceva se auzea ca se invarte sau ca se chinuie sa... traga ceva... pana la urma apas acceleratia si o ia.

 

Sun la service... ajung acolo... Se uita la masina... desi i-am zis ca bujiile sunt bune ala s-a apucat sa le scoata, apoi nu mai stia sa bage cablurile inapoi... dupa aia vroia sa scoata (nu mai stiu cum ii zice) chestia aia care regleaza acceleratia CARE ERA IN MOD EVIDENT EXTREM DE CURATA fata de restul motorului si i-am zis sa o lase asa ca e curatata... unge ala cureaua de la alternator... zice ca nu are nimic. Coduri de eroare nu are... Bine ca nu mi-a luat bani... si plec.

 

Cum fac stanga spre carrefour (eram pe plevnei) se aude ca un fel de scurtcircuit electric (ATENTIE: DOAR SUNETUL, adica pocnea ceva...) si se opreste iar motorul. O las sa curga pana la fabria de tigari ca sa nu stau in drum (eram in fata la bricostore) si stau putin. Sub masina nu a curs nici un fel de lichid...

 

Dau sa plec iar... iar nu pornea... accelerez si o ia apna la urma...

 

Cuncluzie: am programare la autonet militari saptamana viitoare.

 

Intrebare: are cineva idee ce se poate intampla? :scarpin: probabil nu are benzina in momentul pornirii DUPA ce in prealabil ori accelerez eu prea tare, ori fac fara sa vreau frana de motor... ca in service au pornit-o si oprit-o aia de 50 de ori si mereu a mers perfect.

Share this post


Link to post

Ecomax Cluj - niste incompetenti:

 

Cand am luat masina - nu mergea inchiderea centralizata. Au luat siguranta de la ceas si au pus-o la inchidere.

Ma duc a doua zi - zice ca se rezolva - imi face ceasul - plec.

Mutasera siguranta de la oglinzile electrice la ceas :) ) -> in sfarsit le-au facut sa mearga toate simultan! :)

 

Partea mai nasoala: am avut un accident si piesel de Lacetti vin taaaare greu sau sunt ei extrem de nesimtiti. Dupa 3 luni si multe certuri cu seful de service (si cu managerul general ) au reusit si ei sa-mi schimbe aripa/far/masca/telescop/fuzeta/modul aprindere. Mai trebuie sa-i vizitez - telescopul scartaie parca-s intr-o caruta. Plasticele de sub aripa nu le prinsesera bine - a trebuit sa stau langa ei sa mai faca odata ... in plus in tot timpul asta nu au vazut ca e lovit si pragul ...  <img src= (">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...