Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

De bine despre service-uri (sau de rau)

Recommended Posts

Am scos masinuta din service. De la radacini giurgiului. Am avut de indreptat o aripa (si de vopsit) spoilerul, semnalizatorul dreapta, farul reapta. Aripa a iesit super OK. Mi-au tinut masinuta vreo 4 zile in service adica s-au miscat repede zic eu. Toata lucrarea a facut 7,6 mil lei. In afara de faptul ca intre far si spoiler este un luft de 1 cm lucrarea a iesit OK. Tipul de acolo a fost super de treaba vazandu-mi autocolantul daewooclub.ro a spus ca pe timp urat sa facem intalniri in hala lor. A mai spus ca s-a inregistrat si pe forum.

Nu stiu daca in toata reteaua radacini as fi fost tratat la fel de bine (nu cred) pentru ca difera mult oameni mentalitatea conducerii si a angajatilor. Ca o concluzie recomand serviceul de pe sos giurgiului, personal am fost multumit chiar daca nu am incercat cafeaua. Sper sa nu ma mai aiba de client dar cu siguranta au o bila alba de la mine. :lavolan:

Share this post


Link to post

:o fftopic: daca s-a inregistrat unde e? sa ne dea detalii! Daca nu-ti aduceam eu autocolant ;)

On topic! Augsburg sucks! Am un prieten care s-a dus la ei cu un Passat sa-i schimbe distributia. I-au comandat piesele gresit ( au uitat un amortizor la alternator) s-au purtat sub orice critica cu el, i-au scos masina afara din hala pe motiv ca nu au piesa respectiva desi ei le comandasera, au tipat si urlat, pana a scos baiatu' legitimatia si i-a potolit, nu mai stiau cum sa-si ceara scuze. Omul a cerut banii inapoi pe piese, i-a injurat frumos si a plecat. Si-a facut distributia intr-un service Woo ulterior, la autocenter...aceiasi care au gasit si leacul directiei mele asta vara, cand faimosii de la Radacini Plevnei ma puneau sa schimb pompa de servodirectie...

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Serviceurile Radacini au fost date in locatie de gestiune,la cei de acolo.Fiecare traieste pe piciorele sale.

Si mie nenea de la Radacini Giurgiului mi s-a parut ok.

Share this post


Link to post

Am si eu o intrebare..tine tot de service-uri.. Cam la cit merge spaga pentru macanici si la ce lucrari. Intreb pentru ca am 2 probleme de rezolvat: una la cutia de viteze, agata din treapta 2 in a 3a si o problema de tinichigerie (m-a busit un bou in spate) si am cite ceva de indreptat si de schimbat pe acolo. Ma bate gindul sa ma duc la radacini pe plevnei vis-a-vis de primaria sect 6...Aveti alte idei??

Share this post


Link to post

La banii pe care o sa-i dai sa-si mai faca treaba ca lumea. La cutie iese bine ca vezi daca merge bine sau nu. La fel si la tablarie poti spune daca nu-ti place cum iese. Ce eu primesc spaga, sa mai terminam cu astea... :spumelagura:

Share this post


Link to post

Revin cu ceva amanunte : cei de la service nu stiu sa imi faca masina. X(

 

S-au blocat de tot, dupa ce au aranjat-o cat de cat nu se poate termina ca nu au instalatia electrica fiindca nu stiu ce sa comande, aceasta fiind arsa si cica trebuia sa existe o eticheta pe ea pe care sa scrie ce tip de instalatie este. Zice ca Nubira II are vreo 7 tipuri posibile de instalatie. Ca la balamuc. Se pare ca spun adio masinii ! !

Share this post


Link to post

Nu poti sa faci poze mufelor (firelor) din ambele parti si sa le trimiti la Craiova? Sau sa trimiti codul din talon (am uitat cum ii zice) la Craiova? Or fi 7 tipuri de instalatie dar ei stiu ce au pus in fiecare masina.

Share this post


Link to post

Ce naiba in functie de VIN nu pot stabili ce natie de instalatie ai? Sau nu pot adapta o alta?

Share this post


Link to post

Ideea e ca cei de la Radacini imi spun mie ca ii incurca groaznic masina acolo, ca le ocupa spatiu, ca vor sa termine masina pentru a-si lua banii pe piesele comandate de la asigurare si altele, insa ei nu fac NIMIC concret pt. a finaliza aceasta situatie, ieri ridicand neputinciosi din umeri, ca nu mai stiu ce sa faca. Si ma refer la sefu de service nu zic de un mecanic oarecare, adica om cu puterea deciziei.

 

Daca eu nu ma apelam la Craiova unde am dat de un stimabil domn Iovan care mi-a trimis prima parte de instalatie, iar acum a lamurit problema, adica a aflat ca era incomplet codul trimis de radacini, dupa ei si peste 6 luni as fi primit raspunsul : "Noi am comandat instalatia, dar nu a venit !" Cu replica asta am fost intampinat de vreo 10 ori.

 

 <img src= /"> Acum 30 de min. m-a sunat acest Iovan de la Craiova si mi-a zis ca a identificat codul si ca astazi la trimis, maine va fi in service si se poate termina masina. :thumbl: Doamne ajuta !

Share this post


Link to post

Salutare oameni buni posesori de Daewoo. Din noiembrie sunt fericitul posesor al unui Matiz E. Masinuta e cumparata de la Radacini Leasing Otopeni. Toate buna si frumoase pana acum, numai ca acum masina a ajuns la 1350km si trebuie sa-i fac prima revizie (1000-1500km). Am tot citit si rasciti ce ati scris voi pe forum despre service-urile Daewoo insa nu am reusit sa ma decid asupra vreunuia. Eu stau in Vitan si deci cel mai aproape de mine ar fi chiat Radacini Leasing Vitan dar nu prea stiu nimic despre el. Ar mai fi varianta Radacini Giurgiului care este destul de aproape si el sau varianta Autonet Giulesti. Ce imi recomandati? Sa ma risc la Radacini Vitan sau sa ma duc la Radacini Giurgiului sau Autonet Giulesti. Va multumesc anticipat pentru sfaturi si sper ca nu va deranjez cu intrebarea asta dar vreau sa fac tot ce e mai bine pentru masinuta mea.

Share this post


Link to post

Pentru 2 litri de benzina in plus, mergi la Autonet.

Share this post


Link to post
...sa ma duc la Radacini Giurgiului sau Autonet Giulesti.

 

1. ...initial - parere proasta, dar se pare ca s-a schimbat ceva pe acolo. Dupa cate vad, merita incercat.

2. ...e "departe", dar merita. Programeaza-te, ca sunt cam aglomerati.

3. ...indiferent unde te duci, bagi aici un review.

Share this post


Link to post

Despre Radacini Giurgiului-parere foarte proasta depre vopsitorie.Am vopsit integral fostul Matiz accidentat.Tinichigeriria este langa vopsitorie si tot praful se duce acolo,vopsitorii au o atitudine de lehamite totala,desi au fost bine rasplatiti in avans,nu respecta tehnologia de lucru,finisari sub orice critica,iar pe elementele de tabla schimbate au aplicat vopseaua direct ... pe tabla,fara a mai folosi tatamentul necesar-am uitat cum se numeste,ca sa nu mai spun ca unele portiuni,destul de mari,din praguri au ramas nevopsite.In cuptorul de vopsire era o mizerie de nedescris,praf din belsug,iar in timp ce se usca masina, au realizat ca au gresit temperatura de uscare.Rezultatul final-groaznic-vopsea lipsita de stralucire,si foarte aspra la pipait-ceva comparabil cu lucrarea lui nea Vasile din fata blocului.Pe partea de tinichigerie au lucrat bine,iar lucrarea a fost destul de complexa-userul Sprite a vazut cum arata masina inainte de reparatii.Pe partea de meanica a fost mult prea putin de lucru ca sa-mi formez o parere.Deci,daca aveti probleme cu vopsitoria,sunt de evitat.

Share this post


Link to post

La mine a fost doar o aripa care a iesit foarte bine. La minusuri am mai zis, detalii crima. Acum am vazut ca nu mi-au pus nici bec de pozitie la farul care l-am schimbat la ei plus un luft ramas intre spoiler si far.

 

Cam peste tot tinichigeria este langa vopsitorie. Asa cere fluxul tehnologic daca astia la radacini nu respecta alte lucruri (curatenie etc) e alta problema. Notata cu minus la topic. :-W

Edited by dreaQ

Share this post


Link to post

Acum 5 zile am lasat masina la Autonet Giulesti pentru o reparatie pe Casco (Alliantz) .Astazi i-am sunat (asa mi-au zis, nu i-am sunat mai devreme) si stupoare:trebuie reconstatare .M-au apucat toti dracii ,pentru daca nu-i sunam eu ,ei nici nu se sinchiseau.Am sunat la Alliantz de unde mi s-a spus ca pana acum nu s-a cerut reconstataredin partea Autonet.

Concluzia :Autonet de rahat

 

PS: Daca aveti idee cum sa-i ard pe astia , ajutati-ma.

Share this post


Link to post

Ciudat, pana acum cei de la autonet m-au sunat ei de fiecare data.

Share this post


Link to post

Poate ca multi dintre cei de pe acest forum au fost pe la euroservice unirea. Au mai ramas 3 mecanici in tot serviceul care, dupa spusele lor, mai lucreaza maxim 3 saptamani. Au spus ca nici garantiile nu le mai onoreaza poate doar la otopeni. Asa ca daca aveti probleme cu masinile pe acestia sa ii taiati de pe lista.

Cine nu e serios nu rezista pe piata...

Share this post


Link to post

In sfarsit! A dat Domnu' =D>

Niste jepcari si niste hoti... asta au fost... si se pare ca de la asta li s-a si tras.

Eu am cumparat masina chiar de acolo si din pacate am avut si o reparatie de tinichigerie + vopsitorie acolo, iar rezultatele acesteia au determinat natura spuselor mele de mai sus...

Oricum, justice has been served > :)

Share this post


Link to post

Se faceau numai magarii acolo in acel service...

Share this post


Link to post

Da erau multe mãgãrii acolo. Nu stiu ce se va intampla cu cei care mai au matiji sau cielo cu garantie se pot duce la altii care sunt agrementati de daewoo?

@mike 1 reparatia cred ca au facut-o la otopeni ca la unirea nu aveau vopsitorie.

Share this post


Link to post

Desfiintarea este cel mai bun lucru care s-ar fi putut intampla pentru cei ce isi faceau garantiile acolo :)

Oricum vor putea fi preluati de catre alte service-uri autorizate de Craiova.

@dreaQ: tot ei sunt de blamat, indiferent de locul reparatiei :mda:

Share this post


Link to post

faza faina cu un mester de acolo..

da cu degetul plin de ulei peste cilindrul de ambreiaj...

-scapa lichid domnule, ti-l inlocuiesc, iti pun eu unul bun

-cat costa unul nou?

-ne-ntelegem noi...

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Da Tommy, bravo... bine ca mi-ai adus aminte:

 

probabil acelasi nene imi spunea mie, dupa ce a examinat specialistul din el , ca ar cam trebui sa schimb placutele de frana abia la 10 k km ca sunt uzate rau [-X (vorba aia: sa mananca si gura lui ), iar acestea le-am schimbat la 50 k km cand intr-adevar le sosise vremea (eu conduc mai putin sportiv :) )

Special pt Tommy:

Exact ce am zis de prima data : Justice has been served :D

 

PS: @ tommy: imi place tare mult poza din profilul tau :)

Edited by Mike1

Share this post


Link to post

nu m-ar mira sa le ia de la tine, sa le puna in cutie si apoi unuia "de noi" .. si i le da mai ieftin, se intelegeau ei

 

da... e o poza semnificativa :) mersi frumos

ps: sper sa prinzi pestele cel mare ;)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...