Jump to content
Sign in to follow this  
B 68 VLD

Nubira Mea Modificata :)

Recommended Posts

Salut baieti. Am o Nubira 1 model 2000, motor 1.6 DOHC modificata. Kit-ul exterior este facut la Zeno Tuning (bara fata/spate, praguri, priza capota, eleron, stopuri vopsite), jantele sunt pe 16' Fondmetal. La interior nu am facut nimik deoarece imi place interiorul simplu de la Nubira. Ca sistem audio am urmatoarele: casetofon cu cd, mp3, afisaj dot-matrix (animatii) 4x50W, 2 statii ( Pioneer - 4x50W RMS sau 2x75W RMS + 1x150W RMS , Directed Audio 1x300W RMS ) , 2 subwoofer-e ( Kicker incinta sealed 400W RMS, Magnat tub bass reflex 300W RMS ), boxe fata Magnat 50W RMS, boxe spate Pioneer 90W RMS, condensator Boss 1 Farad. La motor am urmatoarele modificari: pompa de benzina electrica cu debit muuuult mai mare fata de pompa originala, alt regulator de presiune pt a intra mai muuuulta benzina, volanta usurata, chip tuning facut la Aspad, filtru' de aer sport care primeste aer rece, galerie de calibra firma SuperSprint originala modificata putin pt a merge pe masina mea, catalizator inlocuit cu toba sport Borla, intermediara data jos si pusa teava, toba finala sport Borla. Masina este de asemenea de vanzare. Eu cer 8000E pe ea. Din punctul meu de vedere este un pret foarte bun deoarece pe mine toate modificarile m-au costat 6300E. Faceti voi un calcul 6000E costa o Nubira + 6300E tuning = 12300E :banana: ! Topic-ul nu a fost facut ca sa vand masina ci ca sa v-o prezint. Am vrut sa impusc 2 iepuri dintr-un foc. Numai bine. VLD

post-1321-1117477251_thumb.jpg

post-1321-1117477270_thumb.jpg

post-1321-1117477293_thumb.jpg

Share this post


Link to post

citi km are?

Edited by BigMe

Share this post


Link to post

E super masina .Am vazut-o si am ramas impresionat.Masina are 118.000 km si 140 CP.

Cat consuma?

Share this post


Link to post

si eu am vazut masina in poligon la Ilioara-invata o gacica sa conduca pe ea

si am m-ai vazut-o si pe Daewooclub.com sau ceva de genu' asta

misto masinuta da nu prea se vede nika prin stopurile alea

Share this post


Link to post

in sfarsit cineva cu tuning pe Nubira - arata misto masina - am vazut-o prin oras - felicitari !!!

 

- imi plac f . tare si jantele - spune-mi te rog ai facut modificari la aripa (tras de aripa) sau ti-ai pus suspensii sport - ca sa-ti incapa jantele acelea fara ati agata in contraripa la gropi ?

Ce ET au, stii ? (eu incercasem niste jante de 15 si-mi agatazu in contraripa la gropi si cu 3 persoane pe bancheta spate)

 

- de curiozitate - ce consum ai acum dupa tuning-ul de motor

 

Dinu

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Multumesc pt parerile voastre bune! :banana: In poligon conducea gagica-mea! :X Exista un forum strain pt masinile Daewoo si tuning pt acestea. Se numeste www.daewootech.com ! Oamenii sunt super de treaba si unii chiar pot da sfaturi folositoare. Acolo exista cateva nubira si cateva lanos-uri turbo cu motoarele originale Daewoo. Din pacate cei de pe-acolo nu sunt ca noi sa faca prea multe filmulete cu masinile lor sau chestii de genul asta. Masina are 140cp estimati. Nu am dus-o la dyno ca sa fiu sigur. M-am dat de exemplu cu un Ford Mondeo 2002 de 150cp cu galerie de evacuare sport si filtru de aer sport si l-am facut. Prima treapta m-a depasit dar in a doua l-am ajuns din urma si l-am si depasit. :banana: In fine nu conteaza cu cine m-am dat si pe cine am facut. In legatura cu jantele nu am facut absolut nici o modificare ca sa se potriveasca. Acum ceva timp aveam jante de la TeamDynamics pe 16' si de vreo 2 luni (cred) am jante de la Fondmetal(Italia) tot pe 16' care sunt muuuuuuult mai usoare si alearga mai bine masina cu ele. dinoc, jantele pe 15' ar trebui sa-ti mearga lejer pt ca pe Nubira scrie in cartea tehnica sau nu stiu unde ca merg jantele pe 15'. Ideea este daca-ti pui jante mai mari sa scazi din talon. Eu am vrut sa-mi jante pe 17' dar ca tampitu mi-am luat pe 16'. :wallbanger: Va recomand tuturor cauciucuri ca ale mele. Sunt Goodyear Eagle F1 D3. Sunt fantastice. Nu pot descrie ce stabilitate exceptionala am cu acestea. Suspensia este toata Monroe si este putin mai tare decat cea originala. De consum nu pot sa spun sigur cat consuma deoarece niciodata nu i-am facut testul. :scarpin: Pot sa va dau cateva exemple de consum:

1) de la iesirea din Baneasa pana pe centura Ploiestiului mergand cu viteze intre 120-200km/h, deci pe o distanta de maxim 50km, masina fiind accelerata de fiecare data pana la fund am consumat in jur de 10l.

2) din Berceni de unde stau eu pana in Valenii de Munte unde am vila, distanta este de fix 110km, mergand cat se poate de tare (vroiam sa fac record :mrgreen: ) si cu aerul conditionat dat drumul cred ca am consumat cam 25 de litrii.

 

Nu trebuie sa va speriati de consum deoarece consuma foarte mult decat daca bagi picioru' foarte des si pana la fund. Mergand de la Bucuresit pana la Sinaia (cam 120km) fara sa fie accelerata tare si mergand cu maxim 110-120km/h in general am consumat cam maxim 12l.

 

Prin stopuri ziua nu stiu daca se vede dar noaptea se vad perfect, ca si cum nu ar fi vopsite. :>

Share this post


Link to post

Legat de jante - ai incercat vreo data sa duci 3 persoane pe bancheta spate si peste gropi ? Eu asa mi-am dat seama ca-mi freaca in contra-aripa - altfel cu masina in gol sau 1 persoana in spate nu-ti dai seama. Ma rog in carte scrie ca-s ok 195x55 R15 - cu jante 6Jx15 ET 54 - iar cele pe care le testasem eu erau Oz superturispmo 6,5Jx15 ET 37 - si-mi frecau cu 3 persoane in spate in contraripa

 

Dar la tine cred ca conteaza si suspensiile sport care-s mai rigide ...

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Am dus in masina in spate 3 persoane care aveau in total 250kg si in fata eram eu si iubita mea. Problema la mine nu era ca-mi atingeau jantele de contra aripa si ca peste denivelari loveam cu fundu' masinii cam de orice. :-"

Share this post


Link to post

Hmm ... mda ce sa zic, o fi Nubira I altfel din punctu asta de vedere ... avantaj Nubira I (eu am II)

:)

Share this post


Link to post
Hmm ... mda ce sa zic, o fi Nubira I altfel din punctu asta de vedere ... avantaj Nubira I (eu am II)

:)

 

Nu stiu daca difera. Ar trebui sa te duci la un mecanic priceput si sa-l intrebi ce-ai putea face ca sa-ti intre jantele dorite de tine.

 

Uite ca uitasem ca eu mi-am pus distantiere de 5mm si pe fata si pe spate deoarece pe fata imi atingeau etrierele de frana cand imi pusesem jantele pe 16'.

Share this post


Link to post

eh ... am fost in service iar aia au ridicat din umeri - metodele erau:

- tras de aripa

- suspensii sport

 

Masina fiind noua - n-am vrut nici una nici alta .

 

Am tras concluzia ca imi trebuie niste jante care sa-mi intre mai inauntru ET 53 ~ 54 , ela pe care le-am testat erau mai in afara ET 37 ... numai ca-i greu de gasit astfel de jante si care sa-ti si placa :)

Share this post


Link to post

Man eu am jantele de la TeamDynamics pe 16' care au fost pe masina mea. 2 dintre ele sunt foarte putin zgariate. Eu am dat 26 de milioane pe ele cu factura. Eu le dau cu 15mil daca te intereseaza. Poate chiar mai scadem la pret.  <img src= ">

Share this post


Link to post

ai poze cu ele (imi plac cele multi-spita cum le ai tu fondmetal) si parametrii tehnici , ET-ul ? :)

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Poze cu ele am puse deja pe masina pt ca le-a luat taica-miu si le tine la el la firma. Am pus si o poza luata de pe net. In poza janta are 5 prezoane dar cele care le am eu sunt universale adica au de la 4 prezoane pana la vreo 6-8 nu mai stiu exact si sunt 4x100. Parametrii tehnici nu-i stiu si nici nu ma prea pricep la asta. Incearca sa cauti pe net jantele. Sunt TeamDynamics modelul Omega pe 16'.

post-1321-1117539055_thumb.jpg

post-1321-1117539225_thumb.jpg

Share this post


Link to post

mda, imi plac mai mult ale tale ... :P ... sunt multi-spitza asa cum vreau si eu (initial incercasem Oz Racing Supertusismo daca le stii) ... m-am mai gandit si inclin totusi catre 15" deoarece nu vreau sa scad talonul sub 55, imi place mai mult comoditatea decat sportivitatea :)

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Uite astea-mi plac mie de la Oz Racing sau in genul asta : modele Superturisom GT pe 15 " - numai ca au offset-ul prea mic (parametrul acela ET - inseamna cat de mult intra roata inauntru) - deci ies mai in afara decat ar trebui si de aia imi freaca roata in contraripa (cu pneuri 195x55 R15) ... imi trebuiesc unele cu ET mai mare

post-485-1117540061_thumb.jpg

post-485-1117540075_thumb.jpg

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Imi place foarte mult janta din stanga! :thumbl: Eu in locul tau as incerca sa-mi pun jante ca-n poza de mai jos. Nu stiu cum se numesc. Sper sa intelegi la ce ma refer.

post-1321-1117541443_thumb.jpg

Share this post


Link to post

aha , model "my boyfriend is out of town" :) ) - sunt misto

Share this post


Link to post
aha , model "my boyfriend is out of town" 21000000.gif - sunt misto

 

Este prietena unui prieten de-al meu. Abea acuma am observat si eu ce scrie la ea pe tricou. =))

 

Jantele din poza sunt din alea care partea cu gauri unde vin prezoanele este foarte in dreapta jantei nu in stanga. Nu stiu cum se numeste tipul asta de janta. :wallbanger:

Share this post


Link to post

da de astea ce zici - 4 jante noi pe ebay - 260 $ - defapt n-am inteles daca-s jante sau un fel de capace ...

post-485-1117542483_thumb.jpg

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Arataaaaaaa super tare! Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata pe o Nubira. @-)

Share this post


Link to post

Sigur nu sunt capace! Daca erau capace nu mai spuneau rims . Faza nasoala este transportul pana-n tara. Plus ca acele jante au o greutate destul de mare si va trebui sa platesti o graaaaamaaaaada de bani la transport. :(

Share this post


Link to post

n-am vrut sa zic capace ci mai degraba "un fel de capace" - asta deoarece zice mai jos ca-ti trimit adaptorii pt ce ai nevoie 5,5Jx15, 5Jx15, ... daca-s jante sunt super ... iam trimis un mail sa vad ce si cum ... acu platesti pt 4 jante 260 $ , transportul cat sa fie ... sa zicem cred ca te ajunge cu totul aproape cat ai da pe 4 jante mai bune pe la noi (unde o janta > 100 EURO) - avantajul este ca o sa ai niste jante deosebite :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...