Jump to content
Sign in to follow this  
CSY87

Probleme Căldură

Recommended Posts

Salutare.Am schimbat termostatul la cielo dar tot nu bagă căldură bine cred că este caloriferul înfundat cu ce solutii se curăță caloriferul de căldură.                  Bagă prea puțină căldură.                             Cîteva idei. 

Share this post


Link to post

Se poate folosi Liqui Moly Radiator Flush 300ml, dar atentie. am vazut situatii in care s-a folosit solutii de curatat ( desfundat ) calorifare si dupa un timp a inceput sa curga radiatorul de apa . Citeste cu atentie cum se foloseste, mai mult ca sigur se introduce in instalatia de apa a motorului se lasa sa functioneze un timp si apoi se goleste instalatia.Asta se intampla datorita starii radiatorului de apa ( Sunt patit). de asemenea verifica si cand iti declanseaza termostatul , de exemplu la mine declanseaza exact la 90 grd (Espero 1.5 16V)

Share this post


Link to post

Pana acuma 3 ani si la mine baga o caldura cielo de faceai sauna , acuma mai slabut ... Am curatat caloriferul ala cu otet , liqui molli si dertratant pentru wc-uri . Apa iese imaculata din calorifer ... In urma unor teste am vazut ca in sarcina baga caldura de frige , mai ales turata peste 3000 si aici ma gandesc sa fie termostatu sau pompa de apa + ca acuma a venit iarna la botosani si in prima zii mi-a bagat o pacla de antigel pe parbriz ,si in urmatoarele zile nu . Curios ca sub calorifer nu gasesc deloc umed ca sa spui ca ar fii spart, posibil sa aiba un por :-?

Ceea ce iti recomand eu sa incerci , incearca o curatare doar a caloriferului in prima faza . Dai jos furtunul de tur si retur al acestuia si bagi solutia liqui molli sau ce ai tu la indemana si dupa 5-10 minute bagi apa fiarta (De preferat cu presiune) prin retur si vezi ce iese , si pe urma repeti procedura dar bagi apa prin tur . Automat mizeria care e blocata acolo ar trebuii sa se deblocheze (asta in caz ca ar fii) . Daca apa iese imaculata , te apuci sa testezi in sarcina sa vezi cum se comporta .

Share this post


Link to post

În primă fază am zis să încerc cu oțet să văd ce face.Dar a dat rezultat nu a fost chiar asa rău înfundat    Mulțumesc pentru sfaturi

Share this post


Link to post

Foarte bine ca ai reusit , eu inca ma lupt cu caldura .. nu e chiar fierbinte dar merge 😞

Share this post


Link to post

Mie mi-a bagat mecnicul aer cu presiune, apoi apa, iar aer, iar apa... samd pana mi-a desfundat caloriferul...

Acum e totul ok.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...