Jump to content
Sign in to follow this  
Squirelex

Probleme Chevrolet Aveo

Recommended Posts

Salut. Am și eu o problemă și o nelămurire. Îmi cer scuze dacă s-a mai discutat, dar nu am găsit nimic asemănător.

Problema ar fi la direcție, când iau de volan stânga-dreapta, servodirecția scoate un zgomot infernal și vibrează puternic volanul. Aveți idee de la ce ar putea fi? 

Iar nelămurirea este dacă se potrivesc centurile de pe față cu cele de la Cielo sau alte mașini Chevrolet/Daewoo. Mulțumesc.

Share this post


Link to post

Banuiesc ca ori pompa de servo, ori caseta de directie sunt defecte. Mai ai ulei in bidonul de lichid de servo? La un service decent ar trebui sa iti primesti un diagnostic corect.

Cu centurile nu stiu, banuiesc ca nu se potrivesc, oricum gasesti mai usor centrui noi pt Aveo decat pt Cielo.

Share this post


Link to post

Am rezolvat problema cu servo. Cureaua de accesorii nu mai antrena pompa cum trebuia. Era atât de slabă încât patina și de aici reieșea și sunetul. Întrebam de centuri pentru că ale mele s-au blocat în urma unui accident ușor și speram să găsesc unele în stare bună pe la dezmembrări. Am văzut destule Cielo-uri întregi cu centuri bune și m-ar tenta să iau de pe un Cielo.

Share this post


Link to post

Dacă tot am topicul deschis, întreb tot aici. Și îmi cer scuze pentru post multiplu.

Aveți idee unde are Chevrolet Aveo senzorii de airbag? Sau dacă are? Am avut accident frontal cu mașina, airbag-urile s-au deschis, toate cele. Treaba e că atunci când am schimbat aripile și masca față, nu am găsit niciun senzor și nu a rămas nicio mufă decuplată la montare ca să zic că aia era pentru senzor. Vreau să refac sistemul de siguranță și nu știu de unde să încep. Degeaba pun alte airbag-uri dacă în caz de ceva nu se mai declanșează. 

Și încă ceva, computerul de airbag se poate reseta? Sau trebuie schimbat?

Share this post


Link to post

Si asta a fost accident usor?Cum l-ai fi caracterizat pe cel grav,cu ceva morti?

Share this post


Link to post

Prefer un răspuns care să mă ajute, nu ironii. Având în vedere că lonjeroanele sunt întregi, motorul neatins și până și farurile întregi, nu pot spune că a fost grav. Nimeni nu a fost rănit, masca față s-a spart iar aripile s-au strâmbat ușor de la șoc la terminațiile din față. Le-am schimbat pentru că nu se mai meritau îndreptate având în vedere că am găsit unele în stare bună la sub 90 de lei de la dezmembrări. În schimb, airbag-ul a făcut ce trebuia să facă, a sărit. Probabil avea ceva senzori în mască sau în zona măștii. De aici și întrebarea mea. Unde sunt senzorii? De avut, sigur are, dar nu îi găsesc.

Share this post


Link to post

Deobicei, cablajele pt airbaguri au o protectie de copex (tub gofrat) de culoare galbena. Poate iti ajuta informatia.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...