Jump to content

Recommended Posts

Salut 

In luna decembrei 2017 am schimbat rulmentii pe spae la matiz, acum in luna mai mi-a cazut roate de pe dreapta spate in timpul mersuului(bine ca mergeam foarte incet ca altfe....)

Rezultatul a fost ca totul sa datorat rulmentului ce s-a spart. Dupa ce am luat masina din service in decembrie tot se auzea un hurui ba se oprea ba troncani ba iar huruit, ba se oprea. Am fos la service si mecanicul a zis ca e janta stramba . dupa ce am schimbat janta la fel... pana cand in luna a 5 a a cazut roata. Am  schimbat  mecanicul dar si rulmentul. Dupa ce am schimbat  in luna a 5 a din nou la doua zile se aude un zgomot si la fel huruit si troncanit de am zis ca iar cade roata. Vine mecanicul iar desface scoate tamburul si erau 5 bile de la rulmentul spart care probabil au   fost in spatele  sabotilor.  A doua zi... iar ... acelasi zgomot, huruit etc... si problema este ca am fost eu langa meganic , am dat cu ciocanul, am tras eu cu mana mea de saboti si am curatat cu spray  de frane, am pus vaselina etc tot... e posibil sa mai fie vre-o bila?

Acum nu stiu ce sa mai fac... asept si eu nise sfaturi de la alte persoane, ce ma sfatuiti? Mecanicul zice sa vin cu  ea la el sa o mai verifice... dar nu as vrea sa cada iar roata.

Edited by danydany

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, am avut si eu probleme cu rulmentii, am schimbat de 2 ori toti rulmentii, iti recomand SKF si schimba mecanicul!

Share this post


Link to post
Share on other sites

il recomand pe Claudiu DNC   (Darac Claudiu)  www.dncservice.ro

0722174812/0765446160   SOSEAUA GARII CATELU (INCINTA ANTILOPA), BUCURESTI

vad ca esti din Bucuresti

Edited by paneuroil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×