Jump to content

Recommended Posts

Salutări tuturor si scuzați ca deschid in topic vechi dar am anumite nelămuriri cu privire la anulare egr-ului la un aveo 1.2 din 2012

Am citit topicurile cu acest subiect dar pozele nu mai sunt active si nu am înțeles cum ar trebui sa procedez

Sa dau supapa in sine jos si acolo sa montez ace tăbliță pt anulare sau in altă parte

Mulțumesc frumos.

Share this post


Link to post

Da, tablita se monteaza pe flansa unde se prinde valva EGR, adica acolo unde o demontezi ca sa o cureti. Vezi ce tabla pui, din ce am vazut unii se plangeau de tabla de aluminiu de la cutiile de bere pentru ca in timp se deformeaza si se topeste.

Share this post


Link to post

Aveo 1.2 an 2008  cu urmatoarele coduri de eroare P0403 - EGR Circuit OPEN, P0036 - HO2S Circuit control bank 1 senzor 2, P0030 - HO2S Circuit control bank 1 senzor 1, P0045 - evap sistem purge control valve a circuit shorted, P0341 - cam shaft pozition senzor a circuit, schimbat sonda lambda 1, senzor evap, senzor temperatura admisie, EGR, senzor de pe volanta.... masina la rece merge OK, la cald dupa 80 grade imi da in nas ...     ce sa mai fac?  pareri   va rog

Share this post


Link to post

revin cu detalii

garnitura am reusit sa o ciupesc, 

am dus masina la reprezentanta FORD, am schimbat garnitura, curea transimsie, ulei, antigel, bujii, 

problema persista masina la rece merge OK, la cald dupa 80 grade imi da in nas ... , nu pot sa o pornesc decat cand se raceste, acele din bord o iau razna  ... ?

HELP

Share this post


Link to post

Salut. Din ce ai mentionat mai sus, masina intra in protectie. Cauta pe cineva cu o diagnoza dedicata Chevrolet/ Daewoo ... sau fostele reprezentante Chevrolet/ Opel, posibil ca multe din ele sa iti fi pastrat bazele de date pentru Chevrolet. Din pacate mai toate "reprezentantele" lucreaza dupa ureche cand e vorba de alta marca - experimente pe banii clientilor.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...