Jump to content
Sign in to follow this  
alexinno

Piese De Calitate Inferioara-Contrafacute

Recommended Posts

M-am lecuit complet de calitatea Lemforder made in China. Dupa 6 luni, vreo 15k km, au cedat complet ambele capete de bara, primul cel din stanga, apoi dreapta. Luate in tipla cu holograma prin distribuitor autorizat national. Praf!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ehe ... Ceea ce-i sopteam lu' Ionel referitor la jante (de-o fi prins ideea) ca merita din plin rectificate alea originale din dotare, ca la cite tentative is pe piata ... mare-i riscu' a se face 8 de la primul hop, da ma rog, decizia ii apartine si i-o respect, fireste.

Share this post


Link to post

Pai esti bine cu 15.000 km... eu am schimbat pivot lemforder dupa vreo 3000 km, era praf, praf. Al doilea vad ca inca rezista, dar a inceput sa troncane usor si el. Va primi inlocuitor CTR, la fel ca si primul.

Share this post


Link to post

Capetele alea de bara nu-s concepute pentru off road. In alta ordine de idei, trebuiesc ocolite meleagurile cu autostrazi accidentate. Ce zici Alex, de acolo i se trage ?  <img src= )">

Share this post


Link to post

Am fost prin Romania, in Slovenia si in Polonia cu ea de atunci pana acum, adica din noiembrie pana in prezent. Nu am avut parte de drumuri belea. Pur si simplu au fost drumuri decente, ocolesc pe cat posibil gropile, am ceva vechime in ani si km la volan (11 ani si undeva peste vreo 240k km), ma mai pricep si eu. Daca astea sunt piese de calitate si chiar le face Lemforder, ce sa mai zic de piesele Sung Yong (sau naiba sa le ia...) care vin ca echipare originala pe caseta de directie KDAC si au cedat undeva abia peste 150 k)? Asta da calitate!

Edited by alexinno

Share this post


Link to post

Eu inca am capetele de bara originale, aproximativ 130.000 km. Si nu dau semne de oboseala, le las acolo pana incep sa trozneasca.

Cu pivotii lemforder am facut aia 3000km aproape numai pe A2, care nu e cea mai buna, dar nici distrusa.

Share this post


Link to post

Mie nu stiu ce capete de bara marca Phu-Thai mi-au pus din fabrica, dar pe stanga a inceput sa trancane la 11.000 km si pe dreapta la 19.000. Am pus TRW si pana in prezent (aproape 80.0000) nu au facut probleme.

Edited by Andrei.ss

Share this post


Link to post

Lemforder-ul il gasesc oarecum la inaltime ca si calitate si cel mai probabil cred eu, problema ii atrasa de provenienta a piesei, in cazul de fata China. Poate avea o cu totul alta provenienta insa oricum, ca si cel original de la mama lui nu-l prea scoate nimeni cred eu, cu toate ca-i pe aceiasi tehnologie (sau mai avansata chiar).

 

Ceva experiente cu lemforder-ul original (in adevaratul sesn al cuvintului) ce sa fi cedat inainte de vreme? Al tau ce provenienta fu, Geo ?

Share this post


Link to post

Cica Germany, daca tin bine minte. Nu mai am cutiile, le-am aruncat la momentul montarii lor. CTR-ul ieftin le-a dat clasa bine de tot

Share this post


Link to post

Un 3000 km doar ii de-a dreptul obraznicie. Cu litere mari scria nemtia, da' cu literi mici, mici, mici, mici , ce scria ? Ori nici n-ai bagat de seama ... :) )

Urit din partea lor de intr-adevar s-au prostit la calitate.

 

Cred ca tot pe Lemforder as merge si de data asta da' suta-n suta produs nemtia sa vedem cit tine. Personal nici nu mai retin ce am pe caleasca si a doua la mina habar nu am cind am schimbat ultima data capetele de bara si joc nu au, cel putin nu am sesizat si garantat o mai duce vreo 10 ani (de n-o scot la plimbare :mrgreen: ).

Share this post


Link to post

Referitor la pompele de apa - au data stantata pe corpul pompei luna/an sau saptamana/an. Mecanicul mi-a spus ca presetupei nu ii face bine sa fie tinuta uscata, de aceea trebuie sa fie montata in max 1 an de la data fabricatiei.

Ca idee, pompa Hepu pe care am pus-o pe Epica cand am schimbat distributia era la limita, fabricata in dec 2016, montata in februarie 2018. O sa vedem cat tine, efectul imbatranirii se va vedea in timp.

  • Like 1

Share this post


Link to post

E doar o plasa metalica. Am eu pe masina, e buna acolo ca nu mai intra frunze, dar va scadea debitul de aer cu recircularea oprita

 

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Share this post


Link to post

Multumesc pentru raspuns! Se monteaza usor? Si in legatura cu debitul de aer scazut, face fata AC-ul? Eu de obicei il tin la treapta 2 pe ventilatie. Asta inseamna ca trebuie sa-l tin la 3 sau 4?

Edited by cristidavid

Share this post


Link to post

Ac-ul eu il tin pe recirculare. Mi se pare mult mai logic sa raceasca aerul din masina, si nu aerul cald de afara. Si pe recirculare nu contează

 

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post

Rulment conic pe ambalaj si cod nemtesc, iar pe rulment scrie vientnam.

Tare, nene ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...