Jump to content
Sign in to follow this  
zztop

Vind Matiz 2004

Recommended Posts

Are in dotare:

Cauciucuri iarna-vara, folie omologata pe geamurile din spate si luneta, proiectoare, buzunare portiere fata, sistem audio boxele originale plus doua in portierele din fata, twittere, sistem AC, cotiera in culoarea si materialul huselor, avertizor usi deschise, temporizator stergatoare parbriz, avertizor luminos pe stopul din spate ( la actionarea frinei, se aprinde consecutiv de doua ori iar a treia oara ramine aprins), inchidere centralizata, alarma, bare portbagaj, suport bicicleta montat pe bare , 143000km, cutie portbagaj.

Probleme de rezolvat

La declansarea AC scirtiie si are tendinta de a se opri motorul, din ce am inteles trebuie schimbata o fulie la sistem...nu ma pricep insa e rezolvabila.
Contactul de la acul indicator al temperaturii lichidului de racire trebuie verificat...din timp in tim acul din bord oscileaza insa motorul e ok, nivelul lichidului la fel, intr-un cuvint nu are probleme cu racirea ci doar cu contactul indicatorului, la fel rezolvabila usor.
Din cauza ca nu m-am mai ocupat are parti afectate de rugina in mica parte la usile din fata si la capota putin si la fel putin pe aripa stinga.

In rest merge impecabil.

Daca e cineva interesat, hotarit si serios, negociem pretul si apoi il pun in legatura cu cel care ma va reprezenta pentru a perfecta actele.

Mentionez ca are ITP valabil pina in 09.03.2018 ir RCA pina in 10.07.2017

Multumesc

post-8951-0-96354000-1497342964.jpg

Share this post


Link to post

Trebuie sa pui un pret, altfel se sterge.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...