Jump to content
Sign in to follow this  
imperrio88

Zgomot Ciudat

Recommended Posts

Buna seara si un an nou cu impliniri pentru oricine.Am creat acest topic cu speranta ca voi gasi un raspuns relevant.Detin un Cielo din 96 cu care nu am avut mari probleme.De la un timp(cca.1 luna) cand circul cu el...se aude ca un fasait undeva in partea dreapta pe sub bord ori parbriz(nu am reusit sa localizez exact zona) Acest zgomot apare doar cand rulez cu viteza peste 30-40 km/h si se intensifica cu cat viteza creste.Nu se aude constant ,as putea spune ca in etape...de la o tonalitate scazuta creste apoi iar scade chiar daca viteza ramane constanta.Stie cineva ,este si altcineva patit cu acest fenomen?Si asta fara sa pornesc aeroterma.Multumesc pentru atentie si pentru eventualele raspunsuri.Sanatate si drumuri fara probleme de trafic ori tehnice.

Share this post


Link to post

da multumesc Viktor pentru linkurile postate insa la mine nu este vorba de scartait ori piuit.Este ceva legat de aerul ce patrunde undeva ...un fasait ce se intensifica odata cu viteza masinii.Cand satu pe loc e liniste si pace.

Share this post


Link to post

Inchide si matale geamu' cum trebue s-apoi nu se mai aude ... :mrgreen:

 

Probabil chederul usii/usilor nu mai etanseaza cum trebue.

Share this post


Link to post

Nu este vorba de cheder....altundeva este ,,buba,, aflu eu unde este necazul.Multam fain de raspunsuri.

Share this post


Link to post

Ai un furtun de vacum de la comanda climatizarii care este iesit din locasul lui/ nu etanseaza.Comenzile climatizarii functioneaza corect, inclusiv recircularea?

Share this post


Link to post

Mai mult ca sigur ii dai de capat ...

 

Da' ... ca idee doar, dusumea, dusumea ai , @imperiule ? Sau si matale ca Fredi si Beni si-apoi n-ai idee de unde te trage curentu' ...

 

=))

 

La dreq, c-am vazut si din astea pe viu, nene ... Zice unu : Viktore, arunca te rog o privire sub trasura ca parca atirna ceva acolo ... Cind ma uit ... sa crap de ris nu alta ... presul/mocheta din masina atirna pe asfalt in partea soferului ! Halal.

 

Sa o zic si pe aia cu partea dreapta fata. Io conduc trasura (unuia), un nene in dreapa statea bine mersi ... La un momendat ... aproape ca dispare de linga mine, deveni cu doua capuri mai scund cit ai clipi ... Ce sa vezi, nene, s-o rupt scaunul (partial) si-o cazul pe asfalt si scotea scintei intr-o veselie ... Noroc ca ne dadeam prin localitate si n-aveam viteza, mai exact, eram intr-un T-u la cedeaza trecerea , si cum am iesit ceva ma "nervos" in principala ... sa-l pierd pe nenea si nimic alta ...

 

Fir-ar ele de rable ca zau de ma mai mira sau surprinde ceva ...

 

:-j

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Nu iti ploua in masina?

Mai face asa si cand ai parbrizul deslipit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...