Jump to content
Sign in to follow this  
NYPD

Despre Red-Bull

Recommended Posts

Despre cofeina sau RB?

Daca iei doar continutul de cofeina, RB e Meridor cu gust de guma de mestecat.

Share this post


Link to post
Despre cofeina sau RB?

Daca iei doar continutul de cofeina, RB e Meridor cu gust de guma de mestecat.

 

Cum nu exista emoticoanse(cuvant inventat de mine...) :P care sa arate ca inghit in sec din cauza emotiei, va multumesc sincer pentru pareri si am luat hotararea, in urma lecturarii posturilor sa inlocuiesc RB cu un ness pe la pranz.De cofeina nu prea ma tem, unii zic ca ar fi tonic cardiac, altii dimpotriva, insa senzatia realmente de..."rup lantul...va omor pe toti..."pe care ti-o da RB m-a pus suficient pe ganduri ca sa renunt la el.

Asa ca multumesc de sfaturi si aveti grija cu alcoolul+RB, inca o data! :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Share this post


Link to post
[...] "rup lantul...va omor pe toti..."pe care ti-o da RB [...]

Stimati coforumisti! Iata dovada vie a escaladarii criminalitatii si a defectarii lanturilor. Probabil lanturilor de la baie, dupa un consum excesiv de Red Bull...

qed :D

Share this post


Link to post

Am impresia ca bautura asta e un drog ... legal. Bei una, inca una si uite asa dependenta. La fel si c*la, p*psi, etc.

Romani, profit de acest post sa lansez un apel ( :mrgreen: ) : inapoi la ceaiuri medicinale - obligeana, musetel, etc. Tip: daca pui o sticla de ceai in frigider, dupa ce se raceste bine are acelasi gust ca o bautura racoritoare :mrgreen: .

 

PS: fost bautor de 'bauturi racoritoare' masiv ; acum bautor de ceaiuri la frigider :) >-

Share this post


Link to post
Tip: daca pui o sticla de ceai in frigider, dupa ce se raceste bine are acelasi gust ca o bautura racoritoare  :mrgreen: .

Pai ceaiul rece ESTE o bautura racoritoare :)

 

PS: fost bautor de bere, acum bautor de beri!

Share this post


Link to post
PS: fost bautor de 'bauturi racoritoare' masiv ; acum bautor de ceaiuri la frigider  :) >-

me too :) >- ...deja sunt expert in cocktail-uri de ceaiuri

Share this post


Link to post

@sebian

@hitman

Si eu am schimbat regimul de la O sticla de P*psi de 2,5l ( V6 :banana: ) la aprox un litru de ceai racit si indulcit cu sucrazit(sau cum s-o mai numii).

Mi se pare mai prietenos acest regim pt. my heart :redface: decat alte chestii artificiale si nocive.

But what the hell, once upon a time :">

Share this post


Link to post

vedeti ca ceaiul home born sa nu il inlocuiti cu tampenia aia de ice tea...

si apropos de red bul... marti a trecut pe la mine pe la munca 2 dragute sa faca promovare la produs ocazie cu care au facut cinste cu un likid de persoana..

chiar eream putin obosit si stresat...poate din cauza ca tocmqai mancam 3 ciocanele de pui am ramas in aceasi faza ... edfect zero..

si am aflat ca vor sa inceapa si la noi cu faza aia sa te arunci in apa(dambovita-unirii)cu un simulacru de aparat...

 

=

Edited by aztec

Share this post


Link to post
si am aflat ca vor sa inceapa si la noi  cu faza aia sa te arunci in apa(dambovita-unirii)cu un simulacru de aparat...

adica? :shock: bungee jumping?

Share this post


Link to post

)) de zburat... ca da'aia itzi da aripi.

sorri ca nu am spus prima data..

adica ca pe aia care ii vezi pe eurosport la tampiti secolului

 

ca sa nu ma tot repet scriu aici replica @NFS

asta i-am spus si eu fetitei... dezinfectati apa inainte?

cica sant ceva premii, de plecat prin lume...la diverse locatii( una parca hangar 6)

Edited by aztec

Share this post


Link to post

Nu, d-aia care se lanseaza de pe o pseudo trambulina, de vreo 5 metri, cu o porcarie de "vehicul", care poate sa reprezinte orice, de la un Concorde pina la un porc inaripat si care cad in apa la vreo juma de metru de locul lansarii. Ei cica incearca sa zboare. Eu unul nu pricep ce naiba e asa de hazliu si cum poti sa cistigi ceva la concursul ala...

 

... poate niste boli de piele sa cistigi, la cit de cristalina e Dambovitza!

Share this post


Link to post
ai terminat ase, nu?

Unde dreaku, ca eu ma uit in jur si nu vad nik sa-mi dea aripi, nici macar sa-mi mai "ridice" moralul, asa putin.

Red bull am baut si eu, asta cand aveam nevoie sa rezit la drumuri lungi, dar doar atunci si nu mai mult de o doza. Intr-adevar chiar isi facea efectul, dar nu am bagat in mine daca nu am avut nevoie.

am o prietena pasionata de medicina nutritionista care ori de cate ori vin pe acasa imi explica cam ce porcarii se baga in bauturi gen cola, cafea, red-bull etc asa ca prefer sa nu. Nici cafea nu beau, una pt ca mi-e lene, 2 ca n-are efect si 3 ca cica ar fi nociva. Si nici nu prea am timp dimineata ca sa-mi fac chestia aia fara rost.

Share this post


Link to post

Red Bull este un tonic thailandez pe numele sau de botez Krating Daeng, adica un amestec de cofeina, taurina, un aminoacid si glucuronolact, un carbohidrat.

produsul a fost adus in Europa la inceputul anilor 80 de un austriac ce lucra pentru o campanie de cosmetice si calatorea foarte des in Asia.

Share this post


Link to post

obisnuiam sa beau vro 2-3 pe noapte inainte de examen cand invatam, dar am realizat ca devenem mult mai vioi dar imi pierdeam concentrarea si nu-mi folosea la nimic... acum il folosesc atunci cand merg la vreun chef si ma intorc acasa la 6 dimineata si am nevoie de 1/2 ora de luciditate :dizzy:

Share this post


Link to post
Nici cafea nu beau, una pt ca mi-e lene,

 

Lene sa bei ? Sau mai degraba sa o faci ... :>

 

Acum cativa ani mergeam la o sala de fitness si eram cam obosit, nu aveam chef in ziua aia. Cineva mi-a recomandat sa iau un RB si sa il beau cu 1/2 de ora inainte de a merge. Zis si facut, dupa ce am ajuns acolo m-a luat un somn, cred ca mai mult cascam decat sa stau pe aparatele alea...

 

 

PS. In loc RB in whysky, am incercat Cola si imi place mult mai mult. Verificati !

Share this post


Link to post

...

 

PS: neah! nu se compara!

Share this post


Link to post

Ati vorbit mult si tot nu m-ati lamurit in rpoblema Redbull .

La mine de ex. am observat ca Power Horse are mai mult efect fata de RB sau Burn . Nu stiu daca o avea alte concentratii , insa am mai observat ca daca te inveti cu ele nu prea mai au efectul mult scontat .

Eu nu beau decat atunci cand conduc sau am nevoie de 24 de ore de nesomn . Ultima oara am facut un Buzau - Cluj dus - intors , am bagat o cafea + 2 RB si am dormit cand am ajuns acasa de nu s-a putut.

Share this post


Link to post

Si cafea si RB e mult, mult de tot pentru o singura zi!!! [-X

Si eu am exagerat de cateva ori, dar din motive care atunci mi se pareau intemeiate(Franta-Nadlac fara somn, condus continuu, mai putin pishu si alimentare)!!

Depinde de organism, mie Power Horse-ul nu mi se pare bun, adica e total ineficient!Burn de la Coca-Cola in schimb era prea tare!!! :spumelagura:

De o saptamana m-am lasat, am dat-o pe sucuri, am gasit in Cora superoferte!

:drinkers:

 

 

NU mai cita tot mesajul precedent, te rog! Numai daca vrei sa selectezi ceva din el! (NFS)

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Una peste alta , cand sunt astfel de probleme , un ness e mai eficient zic eu.

Share this post


Link to post

da.. la ness simtzi cum tzi se "destupa" creeru' dimineatza.. parca face pîc-pîc..

faza nashpa insa e ca foote stomacul, iar io ma simteam probleme si cu articulatiile..

de RB ce sa zic?? placebo?? (sau cam pe acolo..)  <img src= )">

Share this post


Link to post

No no, no no no no, no no no no, no no there's no limit :) mortala reclama la Mentos.

 

http://www.redbullflugtag.ro/

 

Dacă pe 18 septembrie o să auziţi lumea vorbind de nişte OZN-uri care zboară peste Dâmboviţa, fiţi siguri că a început Red Bull Flugtag.

 

Sub deviza "Cum îţi aşterni, aşa zbori", pe 18 septembrie, mergeţi, sau mai degrabă zburaţi pe urmele Taurului Roşu, şi daţi-i aripi aparatului vostru de zbor şi, preventiv, o vestă de salvare, până la Bucureşti. Fiţi şi voi printre acei piloţi îndrăzneţi, care decolează de pe rampă în maşinăriile lor zburatoare, se ridică în aer, şi amerizează forţat în Dâmboviţa. Ca să participaţi, aveţi nevoie de-un dram de inventivitate şi de-o porţie zdravănă de curaj. Dar înainte să vă ia valul, şi să plutiţi în al nouălea cer, iată condiţiile de participare şi alte câteva informaţii necesare:

 

Aparatul de zbor:

Permisiunea de a decola de pe rampa înaltă de 6 metri, şi de a zbura pe la nasul spectatorilor, o vor obţine toate aparatele de zbor de construcţie proprie, cu o anvergură de până la 10 metri, care sunt puse în mişcare mecanic, şi doar prin forţa fizică. Aşadar, va trebui nu doar să construiţi, ci şi să vă şi antrenaţi. Nu vor fi acceptate surse de energie sau putere neconvenţionale, rezervoare de energie (praştii, propulsie cu reacţie etc), şi nici produse de serie, cum ar fi parapantele sau avioanele de vânătoare, chiar dacă au fost modificate.

Pentru ca echipelor noastre de salvare să nu le "paralizeze" aripile, aparatul vostru nu trebuie să cântărească mai mult de 180 kg. Şi, în încheiere, pentru ca aparatul să nu agaţe în zbor şi câtiva gură-cască, anvergura "carului ceresc" nu trebuie să depăşească 8m.

 

Startul:

Înaintea decolării se va verifica dacă aparatul de zbor respectă condiţiile de participare. Acest "test de doping" va avea loc începând cu ora 10.00. Pista de start se află in Piaţa Unirii. Pista de aterizare, în Dâmboviţa. Aşadar, cine vrea să devină Stăpânul Eterului, trebuie să fie şi Stăpânul Apelor (că Red Bull îţi dă aripi, dar nu şi pene gonflabile). Începând cu ora 14.00, primii cuceritori ai văzduhului îşi vor lua zborul. Cei patru membri "nezburători" ai echipei voastre au la dispoziţie patru minute în care să-şi prezinte maşinăria, să-şi încurajeze pilotul desemnat, şi să-l împingă spre şi dincolo de marginea rampei.

 

Evaluarea:

Zborul va fi evaluat după 3 criterii:

Depărtare: avem un sistem de măsurare electronic şi incoruptibil.

Creativitatea în construcţia aparatului de zbor şi inventivitatea prezentării echipei pe rampă, punctate de către juriu şi de către aplauzele spectatorilor între 1 şi 6 puncte.

Execuţia zborului: între 1 şi 6 puncte.

Un juriu format din invitaţi de onoare va hotărî la final dacă aţi dat lovitura şi sunteţi câştigătorii marelui premiu Red Bull Flugtag.

 

Înscrierea:

S-a trezit în voi avântul pionieresc? Imaginaţia a început să lucreze şi naşte cele mai năstruşnice aparate de zbor? Atunci trimiteţi-ne până pe 10 iunie o scurtă descriere a "armei secrete", sau, mai bine, un plan de construcţie, împreună cu datele personale. Adresa noastră este:

 

Red Bull România

Strada Sf. Vineri nr 29,

sector 3,

Bucureşti

 

Hotline Flugtag:

Tel: 0800 800 805

 

Deoarece numărul de participanţi este limitat, din păcate trebuie să facem o selecţie în funcţie de originalitatea şi frecvenţa cu care apare un anume tip de aparat de zbor. Atenţie: Autoritatea Aeronautică Română interzice participarea piloţilor sub 18 ani.

 

Programul spectacolului:

Cerul de peste Dâmboviţa va face ochii cît cepele începând cu ora 14.00, când se-arată primii piloţi cu capul în nori, când juriul freamată de uimire, iar spectatorii plutesc în al noualea cer.

Share this post


Link to post

Ne inscriem cu un tico?

Share this post


Link to post

E mai greu de 180Kg.

Poate daca-i demontam stergatoarele... :-?

Share this post


Link to post

Repede, să votăm cel mai nesuferit membru al forumului, că sigur nu depăşeşte 180 kg, şi să-l facem aeroplan ! :) )

Share this post


Link to post

hmmmmm... hmmmmmm...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...