Jump to content
Sign in to follow this  
silviu75

Probleme Ventilator Aeroterma,ac, Buton Recirculare Si Dezaburire Luneta

Recommended Posts

Salut baieti, problema : masina, un aveo 1,2 din 2006, eram la semafor si dintr-o data se opreste ventilatia. Apes pe recirculare...nimic...nici becul nu se aprindea,ca sa nu mai lungesc nu mai mergeau nici ac-ul si nici butonul dezaburire. Opresc masina...o repornesc...mergeau toate.Ce naiba s-a intamplat?


Nimic!?...chiar nu are idee nimeni?.... chiar daca acum merge, poata cand voi fi plecat se va repeta defectiunea...nu vreau

Share this post


Link to post

Verifica sigurante/releu, posibil supraincalzire.

Share this post


Link to post

cu siguranta a fost vroba de o siguranta care face figuri se pare. E posibil la un moment dat sa se arda complet si atunci nu vor mai porni deloc sistemele. O schimbi si nimic altceva.

Share this post


Link to post

salutare am si eu o problema asemanatoare cu ventilatorul pe nubira 1 pana nu de mult a mers pe urma a facut iar o pauza cautat sigurante sunt in regula toate acum cateva zile sa oprit si dupa 3 minute a pornit inapoi insa ieri am ramas fara ventilator azi am desfacut ventilatorul am curatat tot la-m pus inapoi am facut proba pe direct pe baterie functioneaza insa nu functioneaza pe trepte imi poate zice cineva ce e si cum e ????

Share this post


Link to post

Vezi ca la treptele 1-2-3 ai o siguranta, la tr 4 o alta siguranta.

SI mai vezi ca aici se discuta de Kalos/Aveo/Lacetti, e o alta sectiune pentru Nubira.

Share this post


Link to post

Alimentarea aerotermei pe primele 3 trepte se realizeaza printr-o serie de rezistente. Treapta a patra este alimentata "pe direct" . Rezistentele primelor trepte formeaza o piesa metalica prevazuta cu o mufa cu 4 pini, este introdusa in carcasa aerotermei, curentul de aer asigurand racirea acesteia. Arderea rezistentei, sau a contactelor acesteia este un defect destul de des intalnit la sistemele de acest gen la diferite tipuri de masini. Simptomul tipic este de functionare a aerotermei doar pe treapta a patra.

 

 

 

post-8360-0-72001600-1397241608_thumb.jpg

Edited by wwillym

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...