Jump to content
Sign in to follow this  
kosfunny

Consultanta Despagubiri Daune Auto !

Recommended Posts

Oferim consultanta si asistenta specializata in vederea obtinerii de despagubiri a daunelor produse ca urmare a accidentelor rutiere . De asemenea asiguram suport si persoanelor care au deschise deja dosare de dauna dar care intampina probleme in relatia cu asiguratorii sau care doresc sa verifice corectitudinea evaluarii cuantumului despagubirilor.
Clientii nostri sunt indrumati pas cu pas incepand de la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila pana la virarea integrala in cont a despagubirii cuvenite.
In acest sens:
- Oferim suport la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila , la intocmirea corecta a dosarului de daune , a cererilor de despagubire si a eventualelor sesizari si reclamatii catre autoritati.
- Va informam asupra procedurii corecte pentru deschiderea dosarelor de daune, pentru solicitarea despagubirilor si pentru primirea acestora
- Ne asiguram ca asiguratorul sa efectueze constatarea si evaluarea pagubelor in mod corect , conform prevederilor legale in vigoare
- Verificam corectitudinea devizelor intocmite de catre reparatori si verificam daca reparatiile au fost facute conform acestora

Daca nu dispuneti de timpul necesar sau daca doriti sa scapati de stresul necesar obtinerii despagubirilor va putem reprezenta in fata asiguratorilor in baza unui mandat .

Comisionul este intre 1 - 10 % in functie de serviciile solicitate de catre dumneavoastra.

Avand in vedere ca dorim o reprezentare teritoriala cat mai larga suntem deschisi colaborarii cu brokerii de asigurari si cu service-urile auto care dau dovada de seriozitate si se bucura de o buna reputatie
.
0752.632.862 (075 AM DAUNA) - ---9.00-17.00 (luni – vineri )
consultanta@amdauna.ro


PS: Ne rezervam dreptul de a refuza cazurile in care avem suspiciuni ca se incearca obtinerea de foloase necuvenite !

Share this post


Link to post

Vrei sa te scapam de bataia de cap pe care o poti avea cu asiguratorii ? Iti putem cumpara epava si dreptul de despagubire la un pret avantajos !

 

0752.632.862 (075 AM DAUNA )

 

 

Share this post


Link to post

Daca aveti o dauna minora pe RCA platim reparatia in locul dvs indiferent de asigurator si tot noi ne recuperam banii in baza unei simple procuri notariale !

 

Deocamdata oferta este valabila pt zona Bucuresti !

 

Mai multe detalii la 0752.632.862 (075. AM.DAUNA )

Share this post


Link to post

Pret imbatabil la RCA !

Cea mai buna cotatie la Casco prin ABC Asigurari !

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...