Jump to content
Sign in to follow this  
andreicri

Chevrolet Lacetti - Impresii

Recommended Posts

sedan mi-a zis.culoare nu stiu n ua mintrebat.el mi-a zis doar daca cunosc pe cineva

numarul ia-l de pe site ca nu-l a mla indemana.Intrebi de sabin dragoi la chevrolet si-i spui ca domnul Crivat mi-a zis ca aveti un lacetti la 10000

 

si daca ti-l iei astept sa ma plimbi ca imi place!

Edited by andreicri

Share this post


Link to post

Imi pare rau dar sedanul nu are nici un fel de apeal pentru mine. Nici macar nu seamana cu hatchback-ul. Sedan au vrut sa-mi dea si astia de la Gold and Platin dar le-am zis sa nu se mai oboseasca ca nu-mi place deloc. Arata uratel, mai degraba un hatchback mai chelbos de 1.6 fara oferta de 9.900eur, caruia ii lipseste controlul tractiunii(am parere mai buna despre mine ca sofer ca sa nu-mi trebuiasca asa ceva), jantele al(dupa astea imi pare rau dar imi trece mie), cd changer(n-am nevoie, ii pun mp3), servodirectie sensibila la viteza(nu-mi trebuie, nu merg chiar asa la limita), suport lombar pasager, cotiera spate, consola spate. Le consider chestii nenecesare la o masina, pe cand daca masina nu-mi place cand o cumpar in 3 ani cat platesc la leasing innebunesc cu ea.

Share this post


Link to post

Ok.Eu mi-am facut datoria sa anunt..Parca era cineva aici care vroia...Iso parca!

Edited by andreicri

Share this post


Link to post

Dupa cum observ se pare ca sunt primul/singurul (?) proprietar de Lacetti de pe forum. Haideti sa va spun primele impresii despre "bijuteria" mea achizitionata recent.

 

Motorul e de 1.4 si dezvolta 95 cp la imensa turatie de 6300. La turatii joase sub 3000 ii destul de lenesa dar dupa ce trece de 3000 isi "da drumul bine de tot" :)

altfel motorul e foarte silentios iar cand urca in ture scoate un sunet fain foarte "nervos" :) . Printre dotari are ABS, aer conditionat, geamuri electrice fata, airbag pasager si cd player blaupunkt cu 8 boxe (se aude superb). Spatiul interior mai mult decat incapator cu multe spatii de depozitare, iar la locurile din spate mi s-a parut ca este mai mult spatiu ca in audi A6 (nu exagerez!) - nota 10 la confort

Suspensiile care sunt indepente pe toate rotile ( 195/55 R15 ) sunt tari chiar sportive; masina sta si se comporta excelent in curbe la viteze maricele. Franele sunt pe discuri ventilate / fata respectiv discuri pline / spate si impreuna cu anvelopele Kumho standard actioneaza foarte prompt, chiar am trait o experienta in care ma si mir cum s-a oprit masina de la 100 km/h la cativa milimetrii de piciorul pietonului, pe care l-am observat in ultima clipa; acela a fost un gest de prostie umana de cel mai inalt nivel din partea mea - accept orice critica :) .

La drum lung masina este domeniul ei, nu degeaba am citit un review pe net in care se zicea ca lacetti e o masina de "cruising" desi are aspect sportiv.

Ce m-a uimit cel mai mult a fost consumul foarte mic care il scoate in orash ( eu ma asteptam la cel putin 10%), si am reusit la mers normal de rodaj fara forja consum de 7.2, iar cei de la service mi-au zis ca dupa 5000 km o sa scada consumu si mai mult. Oricum la forja ( condus sportiv :) ) a consumat 10 saracutza :)

 

 

Voi posta in viitorul apropiat si poze cu "sportiva" mea :) sa va faceti o parere...

Share this post


Link to post

Ne-ai innebunit! Auzi dom'le: 7,2! Nu cumva te dai cu sania (la vale la relanti si la deal te trage un Kalos)?

In rest, mda, asa am uzit si eu. Banuiesc ca ai si comenzi audio pe volan. Pacat ca un asemenea "cruiser" nu are si "cruise control", macar pentru drumul la mare sau la Pitesti.

Share this post


Link to post

la mers sub 3000 rot/min, mers de rodaj, atata scoate in jur de 7-7.5 la mers foarte economicos (cu treapta la neutru cand se poate) ii chestie ce tine de stilu de condus. Am zis ca la condus agresiv scoate 10 poate mai mult.

Share this post


Link to post

Nu cumva tu ai motorul de pe Kalos? :)

Share this post


Link to post

unii zic ca da, dar in multe locuri am citit ca nu e acelasi desi seamana. Eu sincer nu stiu exact dar oricum mi se pare cam mare pt kalos si ii trecut cu 1 cp mai mult ca la kalos... in fine o sa ma documentez sa aflu exact

Share this post


Link to post

Mie nu mi-au spus de vreun consum dinasta in oras. Imi pare mixt mai degraba.

 

Oricum, colegul nostru e de la Cluj: probabil ca nu merge dimineata cu 10km/h prin Bucuresti! (10 km am eu pana la noul loc de munca si exact o ora imi ia sa ii fac  <img src= ("> ) Poate fi si asta o explicatie.

Share this post


Link to post

Una la mana, eu zic ca e motorul de Kalos in care au dat de la ei 0,5 CP pentru 100 rpm.

A doua, cred ca Kristi impinge masina seara sus pe Feleac si dimineata isi da drumul cu ea de-acolo, si o si scoate din viteza, cu toate ca e indicator acolo care spune clar ca nu e recomandat.  <img src= )">

Share this post


Link to post

Nu stiu ce sa zic... E mic consmul, dar nu e imposibil de realizat.

Cred ca e acelasi motor. Poate un ECU remapat? Poze?

Share this post


Link to post

nu stiu daca motorul e acelasi dar cutia garantat nu e aceeasi.

am facut un drivetest cu un lacetti care avea 200km si avea o cutie super, chiar daca era "nerodata".

 

p.s. come on people, nu vrea nimeni un kalos la 10kkm? :) vreau si eu lacetiiii!!! :lavolan:

Share this post


Link to post

acesta e motorul 1.4 de pe lacettiul meu

 

nu cred ca este la fel deoarece la kalos cerinta minima pt combustibil este "premium" ,iar la lacetti se cere "super" (date din autocatalog)

post-1240-1116091192_thumb.jpg

Edited by kristi

Share this post


Link to post

Sa-l stapanesti sanatos!

E-TEC nu e cumva inscriptia si de pe noile Cielo EIII? Care e treaba?

Share this post


Link to post

E-TEC este inscriptia si de pe motorul meu (Kalos 1.4 16 V, 3 usi, model 2005).

 

Si mi se pare ca, la prima vedere, seamana perfect cu poza de mai sus.

Share this post


Link to post

Din cate am inteles , Lacetti in varianta de baza costa 10.500 euro DDP. Parerea mea este ca merita cu MULT peste orice alta masina noua la pretul asta (Clio , C3 etc) care sunt si cu o clasa mai jos.

Share this post


Link to post

ce sa zic sa o stapinesti sanatos, dar 7-7,5 cred ca nu i-ai facut tu bine consumul :D din pacate pe situl http://www.chevrolet.co.ro arata asa:urban9,3;extra-urban5,9;combinat7,1 ...cam greu sa iei tu cit ai zis poate da mergi cu ea oprita :thumbl: cit despre sportivitate , hmm cam slabut 0-100 (km/h) (sec) 11,6...iar la forja cum zici tu iti spun eu ca sare de 10 urban...depinde ce intelegi tu prin forja..

"iar cei de la service mi-au zis ca dupa 5000 km o sa scada consumu si mai mult."

 

aia spun multe, chiar prea multe sa fie adevarat :) >- ...

 

bafta la condus :lavolan:

Share this post


Link to post

Consumul chiar scade. E normal.

Share this post


Link to post
Din cate am inteles , Lacetti in varianta de baza costa 10.500 euro DDP. Parerea mea este ca merita cu MULT peste orice alta masina noua la pretul asta (Clio , C3 etc) care sunt si cu o clasa mai jos.

Nu are cum sa coste asa putin, caci are taxele vamale, fiind produsa in afara Europei. Pretul CIP este de 8900. Restul calculului puteti sa-l faceti singuri. In rest, sunt de acord ca merita mai mult decat Clio sau C3, dar trebuie neaparat luata in leasing.

Share this post


Link to post

E superb Lacetii in 5 usi. E preferata mea si nici nu e f scumpa.

Share this post


Link to post

Pai in cuprinsul articolului mi se pare ca totusi usor Lacetti ne destul de apreciat !

Am mers si eu cu unul la UMR marti cand mi-au pus alarma ( motor 1.8) si mi s-a parut excelent .

Pretul era super !A si inca o faza , era un Lacetti ( deja vandut ) la care UMR redusese 1800 de euro !Era pret CIP ( noul pret ) 9300 euro ( varianta cu motor de 1,8 cu 4 usi Daca as fi avut bani... :spumelagura:

Si iarasi ziarele mi se par ca abereaza , pai nici la roti nu se compara lacetti cu loganu' !

Share this post


Link to post

Intrebarea e: cine a platit acest articol din acest ziar independent?

Cine zice ca e un articol facut de un baietel cu drag de masini si care n-are nici o vina, sa vina cu dovezi! (conform practici, daca cineva emite o teorie, ea poate fi infirmata prin cel putin un argument importiva, care este; nu puneti problema "pe invers" ca nu are rost, cel putin zilele astea :redface: )

Share this post


Link to post

Eu inteleg din articolul ala asa: " masina frumusica, dar nu iesita din comun, finisare buna cu materiale corespunzatoare clasei, dotari bune, motorizare: 1.4 - submotorizare, 1.6 - ok, dar fara pretentii, 1,8 - motor australian, arata bine pe hartie dar nu rupe gura targului; tinuta de drum: buna dar fara sa exceleze, suspensii tari gandite pentru drumuri bune; Minusuri - cutie de viteze si timonerie, cursa/ dozare pedala frana. Dezavantaj: pretul cu toate taxele incluse. (daca o iei cu banii jos este intr-adevar mult prea scumpa ajunge la 18mii full option, in leasing merge...)

 

Concluzie: masina este OK dar nu iese in evidenta prin nimic in clasa ei, chiar si cu motorul de 1.8! Si cam asta zic toti prin presa auto...

 

PS: comparatia cu Loganul mi s-a parut ca nuca-n perete, ma gandesc ca ala a vrut sa zica sa comparam masina cu cele din clasa ei si nu cu Logan...cu care nu se compara evident nimeni si nimic :)

Edited by arp

Share this post


Link to post

Ma scuzati daca n-am dreptate , insa chevrolet.co.ro spune ca : Lacetti Star 1.4 16V costa 8900 euro CIP. Se mai adauga ceva inafara de 19% TVA?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...