Jump to content
Sign in to follow this  
andreicri

Chevrolet Lacetti - Impresii

Recommended Posts

Mie mi-au spus de la BCR că dacă maşina întârzie atunci nu voi plăti rată pe luna respectivă aceasta plătindu-se atunci când soseşte auto. :-?

Share this post


Link to post

Ciudata faza cu factura de leasing emisa inainte de ridicarea masinii.

 

Eu am ridicat masina imediat ce s-a confirmat primirea avansului (am avut noroc ca am luat masinuta din show room ) :banana:

 

Prima factura de leasing mi-a parvenit dupa mai bine de o luna, si asta datorita faptului ca m-am agitat eu si am dat niste telefoane.

Firma de leasing a motivat intarzierea in emiterea facturii prin faptul ca ei nu au stiut ca am ridicat masina (s-au ratacit niste acte).

 

Nota bene - este vorba despre HVB Leasing.

 

So, este aceeasi situatie cu cea de mai sus - @lauamd

 

Referitor la MotorActive, mai stiu si ASIMO cate ceva ...

Edited by marr

Share this post


Link to post

Pe perioada de asteptare (de cand s-a platit avansul si pana cand masina este predata utilizatorului) cei de la leasing vor factura dobanda pe suma finantata., capitalul il vor factura doar cand masina incepe sa fie utilizata. Asa ca atentie la termenele lungi de asteptare, rezervati masina dar nu incheiati contractul de leasing...

Share this post


Link to post

da dar daca nu semnezi contractul de leasing si nu platesti avansul degeaba rezervi masina ca daca vine altcineva si plateste avansul fii sigur ca a lui o sa fie masina

Share this post


Link to post

Nu si daca lasi un mic aconto...cateva sute de euro sunt suficienti de obicei. Vor fi scazuti ulterior din avans. In acest fel dealerul are incredere sa comande masina, tu ai incredere ca-ti vine si pana vine faci actele de leasing...

Share this post


Link to post

Si eu am dat un "aconto" de vre-o 10 mil ROL ca sa-mi retina masina.

Si asta inainte chiar sa depun dosarul de leasing.

 

Cand a fost totul gata si mi-a venit factura de avans, am platit numai diferenta iar dealer-ul a virat banii respectivi (aconto) in contul firmei de leasing.

 

Este drept ca in cazul meu masina era in showroom, dar nu cred sa fie o situatie diferita in cazul in care masina pe care o vrei exista pe stoc.

Singurul semn de intrebare este legat de modul in care se fac comenzile / rezervarile pe relatie dealer - GMDAT SE Europe.

Share this post


Link to post

Eu am dat acont 40 mil. Cam mult , nu ? După ce mi-au dat factura finală să o duc la bancă mi-au returnat şi avansul pentru a-l preda personal la soc.de leasing.

Share this post


Link to post

eu platisem o parte din avans (aprox.150.000.000) si tot nu mi-au pastrat masina. cand am platit si ultima parte mi-au zis ca masina a luato altul si ca nu a putut sa o tina

Share this post


Link to post

Astia-s unii dealeri . Ce sa-i faci,daca banuii primeaza . :-W

Share this post


Link to post

Salutare oameni buni,

 

As vrea sa va rog si eu ceva. Ce imi puteti spune despre Lacetti 5 usi cu motorizarea 1.6 ? Credeti ca se merita o astfel de masinuta (din prisma fiabilitatii, costuri de intretinere, etc.). Eventuale probleme aparute la ele (stiu ca sunt relativ noi pe piata).

 

Astept raspununsurile voastre !

 

:osanale:

Share this post


Link to post

eu zic ca se merita.e cea mai buna alegere la pretul de acum cu reducere.da trebuie sa o iei in leasing ca sa scapi mai ieftinache.eu mi-am comandat lacetti 1.6 dar in 4 usi si imi vine cam in 2 sapt. dupa ce o iau o sati spun mai multe, dar am fost la drive-test si mia placut cum sa comportat. mai citeste si tu posturile anterioare si o sa-ti dai seama mai bine,dar vezi ca reducerea e pana la 31dec,asa ca dac vrei sati iei lacetti ar trebui sa te grabesti.succes

Share this post


Link to post
Credeti ca se merita o astfel de masinuta ...

Nu se merita, merita! :-W

Share this post


Link to post

Mersi frumos de raspunsuri ...desi cam putinele fata de ce ma asteptam eu. ;) . As mai vrea sa va intreb ceva. Cum sunt preturile la piesele de schimb. Sunt si ele supuse acelorasi taxe vamale ??

 

Toate bune !

Share this post


Link to post

Ai mai intrebat asta. Ti se va raspunde acolo. :)

Share this post


Link to post

Asa este ... am mai intrebat si la capitolul "Piese de schimb" ... poate doar doar o raspunde careva, mai ales ca se mai grupeaza mesajele si uneori ajung in zone mai putin vizibile. ;)

 

Toate bune.

Edited by Satori

Share this post


Link to post

e greu de spus despre piese de schimb pentru ca este o masina relativ noua si nu prea au avut probleme,unele masini nu au probleme la 10-20.000 km. cel mai bine e sa te duci la un dealer si sa-l intrebi dar o sa-ti spuna ca lacetti nu au probleme(asa mi-au spus si mie). si in plus nu sunt prea multi posesori de lacetti

Share this post


Link to post

Am doar 650Km cu masina, ultimii aproape 300km i-am facut in week-endul ce-a trecut pana la Pitesti /Stefanesti si inapoi. Cunoscand foarte bine traseul am fost surprins placut de stabilitatea masinii in curbe, pe care le-am putut aborda in viteza simtitor mai mare decat in trecut (cu Dacia...berlina :) . Motorul de 1,4 nu m-a dezamagit, trage excelent in pante de la 3000 ture in sus, dar n-am facut abuzuri, media orara a traseului trecand usor de 75Km/h (stil batranesc).

Am observat ca se simte excelent in jurul lui 3000, pe curbe/ pante am lasat-o in treapta 4 si de indata ce drumul se "limpezea" ii dadeam 5 si o tineam de voie la 100-110 (3000~3100). Fiind "bebelusa" am incercat-o numai pana la 120 si n-am urcat-o decat odata la 4000 intr-o depasire mai din scurt. Pana la viteza asta zgomotul este la fel ca si la 90km/h, extraordinar de redus, ca la orice masina respectabila din D cu care am mai mers. De frane slava domnului n-am avut nevoie sa incerc la limita ABS-ul dar isi fac datoria excelent (discuri si pe spate!).

Ramane sa stabilesc si consumul, data viitoare ca acum n-am facut plinul la plecare. In oras cred ca e cam 11l/100km.

FF multumit de masinuta, iar consoarta ff multumita de sistemul audio :)

Share this post


Link to post

Vei avea si in continuare satisfactii de pe urma ei. Sa ai parte de ea.

 

Eu am reusit sa ajung la limita kilometrilor de rodaj adica 2900. Ce pot spune . Sunt foarte încântat e maşina mea.Mă surprinde tot timpul. Pot spune că are o stabilitate demnă de invidiat şi sunt sigur că acelaşi lucru îl va spune orice posesor de lacetti. Este mult peste multe maşini mai scumpe.

Şi iată că am ajus unde vroiam. Pe la 2400 am considerat că rodajul s-a cam încheiat. Aşadar am pus benzină şi i-am făcut consumul. Pot spune că nu cred că aş putea fi mai mulţumit. Cam 30% drum l-am mers în oraş,iar 70% în afară unde viteza medie a fost cam de 120 Km/h (desigur că am mers şi cu 140 (3000 rpm) între localităţi). La aprinderea martorului benzinei am pus benzină şi am mers până s-a reaprins. Consumul meu mediu a fost de 8,1 l/100km Având în vedere că maşina are cutie automată care sincer să fiu este super ajutându-mă mai ales la manevre dificile ca depăşirile mie mi se pare un consum foarte bun. Sunt sigur că la vară la un mers cu 90km/h voi reuşi să scot sigur 5,5 % mai ales că am terminat şi rodajul.

 

Baftă!  <img src= ">

Share this post


Link to post

astazi in sfarsit mi-am ridicat masina de la gtt. am facut poze abia spre noapte ca nu mai ploua. o sa fac alte poze pe zi si cand nu o sa ploua. sunt super multumit de ea,imi place deocamdata,sa vad in timp cum se comporta

post-2137-1136306108_thumb.jpg

post-2137-1136306136_thumb.jpg

post-2137-1136306161_thumb.jpg

post-2137-1136306189_thumb.jpg

post-2137-1136306219_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Sa o stapanesti sanatos man.arata super Lacetti-ul.imi place...

Edited by andreicri

Share this post


Link to post

Am si eu o nelamurire: pe site-ul Di-Bas la caracteristici tehnice pt Lacetti scrie ca e in grupa de poluare Euro 2. E destul de ciudat, tinind cont ca Nubira 2 e Euro 3 si are pret mai bun.

Share this post


Link to post

chiar 3 scrie, asa-i :)

si nu se inmatriculeaza cu 2 in romania din 2004(productia interna), iar de afara din 2003

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Este euro 3 sigur!

În străinătate este dată cu Euro 4 dar la noi este suficient 3 au considerat ei.

 <img src= ">

Share this post


Link to post

Ia uitati-va in talon. O sa aveti o surpriza :)

Share this post


Link to post

In talon o sa scrie euro4 :thumbl:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...