Jump to content
Sign in to follow this  
barda

Vand Leganza Avariata Spate - Piese Poate De Interes- - Toate Actele Ok (Ro)

Recommended Posts

Masina fabricatie cel mai probabil 1998, prima inmatriculare in Romania Martie 1999, cumparata de la Daewoo.

 

Personal conduc masina de 9 ani, fara mari probleme cu ea.

 

Din pacate anul trecut cineva a intrat in mine destul de tare, in timp ce asteptam linistit ca cineva sa faca stanga pe un drum cu o banda pe sens - venea din Pipera spre Bucuresti, fix in fata la Porsche Bucuresti Nord.

 

Am primit niste bani de la minunata firma de asigurari EUROINS - sper sa nu aveti vreodata de-a face cu ei. Banii primiti imi sunt mult insuficienti pentru a repara masina - dar nu sunt nici foarte priceput, nu imi pot da seama daca un service ar putea s-o repara cat de cat ok intr-un anumit buget.

 

KM - 136.000. Stiu ca daca cineva a ajuns pana aici i se va parea imposibil :) In situatia de fata nu cred ca cineva ar mai sta sa minta in privinta asta. Masina se prezinta intr-o stare deloc buna indiferent de KM.

 

Defectele cosmetice pe care nu le-am mai reparat nestiind ce se va intampla cu masina - parbriz crapat (mi l-au crapat niste baieti de treaba cand mi-au furat stergatoarele), bordul copt/sarit specific pt Leganza, vopsea sarita pe alocuri, daca totul ar fi fost ok as fi revopsit complet masina primavara asta.

 

Cateva piese cu care am avut probleme sunt destul de noi poate intereseaza pe posesorii actuali de Leganza - le vedeti in poze. Alternatorul l-am inlocuit acum 2 ani, caseta de directie anul trecut cam in iunie, cu vreo 2 luni inainte de accident :(

 

Compresor A/C este ok, dar masina pierdea freon pe undeva - in fiecare an faceam umplere cu freon in primavara, si racea bine pana pe la inceputul toamnei cand nu mai foloseam A/C-ul.

 

Mai sunt si cauciucuri Vredestein Quatrac 3 all season - au undeva intre 6000 si max 10000 km, nu mai am facura la ele. Pot fi folosite cu incredere si ca caucicuri de iarna din cate am citit.

 

Motorul este foarte ok, merge f bine - a beneficiat de segmentare in jurul a 90 000 km cred - nu stiu exact perioada pentru ca atunci masina era mai mult la tatal meu.

 

Masina in starea de acum merge bine, drept, ma doare inima stiind ca sunt sanse mari sa ajunga la REMAT. Daca cineva din Bucuresti vrea sa mearga cu ea - se poate. ITP valabil Mai 2014 ( luat complet pe bune - mi-a batut obrazul inspectorul doar pentru parbrizul fisurat ). RCA valabil septembrie 2013 la groupama dar asta nu cred ca intereseaza pe cineva. Impozit evident platit...

 

NU dezmembrez eu personal masina, nu ma pricep si nu am unde sa o tin si ce sa fac cu ea in cazul in care as da piese.

 

Pe langa asta, ofer comision 150 euro in cazul in care cineva ma poate directiona catre un service / mecanic care in bugetul de 2000 euro sa:

- inlocuiasca tot ce e lovit in spate (este afectat si lonjeronul dreapta spate), podeaua si ce e prin portbagaj, farul dreapta spate, bara completa cu armatura

- vopseasca toata masina in culoarea originala

- inlocuiasca parbrizul, repare bordul

(cu piese evident din dezmembrari)

 

Poze aici:

http://imgur.com/a/KubM2

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Eu unul nu am inteles... o vinzi, o dezmembrezi, o repari?

Share this post


Link to post

Eu nu o dezmembrez. O vand asa cum este. Ca pret - 3600 RON.

 

Piesele le-am scris acolo pentru cineva care are o Leganza si ar fi interesat de o a doua masina pt piese, mai ales sa stie ca are undeva un motor / caseta directie bune. Evident daca cineva vrea sa o ia si sa o dezmembreze el apoi - treaba lui :)

 

Cand am inlocuit caseta de directie, le-am zis celor de la service sa inlocuiasca orice altceva li se pare in neregula pe partea mecanica si au adaugat doar acel "rulment flansa amortizor". Nu zic ca masina era perfecta atunci, dar cred ca le-ar fi placut sa-mi mai ia niste bani :) mai ales ca reparatiile le faceam la Radacini si imi luau banii si pt piese si pt manopera.

 

Daca se poate repara in bugetul pe care l-am scris - o pastrez eu, reparatia oricum depaseste valoarea ei pe piata SH. Dar cum service-ul in care am facut devizul pentru RCA au fost niste jegosi, nu au inclus totul in deviz, iar cand a venit vorba de reperat efectiv masina (dupa 2 luni de stat in curtea lor), au venit cu scuze ca banii de la EUROINS nu sunt de ajuns, sa ma duc sa renegociez la sediul asiguratorilor, etc. Cat a stat masina acolo au reusit sa rupa si suportul de la oglinda din stanga, nu mai sta foarte bine prinsa. La alte 2 service-uri estimarile lor depasesc cu mult bugetul. De banii aia, oricat as tine la masina asta, se poate lua ceva mult mai nou si in stare buna. Sincer cred ca daca mai pun ceva peste ce mi-au estimat ei iau o Epica..

 

Eu nu mai caut activ cum sa o repar, m-am dat batut, dar daca cineva de pe forum cunoaste un service care s-ar incadra in buget, primeste comisionul.

 

Am uitat de contact - Adrian, 0721 216 456 sau barda15@yahoo.com

Edited by barda

Share this post


Link to post

Sa inteleg ca masina este in Bucuresti ?

Daca raspunsul este afirmativ iti dau maine un raspuns legat de reparatie .

 

PS Nu am nevoie de comision , important e sa nu ajunga la REMAT !

Share this post


Link to post

Da, eu si masina suntem aproape permanent in Bucuresti, sta in principal parcata pentru ca in ultima vreme am vazut foarte multa politie si nu cred ca am voie sa umblu cu ea asa, si toata tapiteria din portbagaj sta pe bancheta din spate...

 

Am iesit acum sa vad daca mai porneste (in caz ca vrea cineva de aici sa dea o tura cu ea), sa nu se fi dus bateria, am mers un pic cu ea si am facut 2-3 poze in plus.

 

http://imgur.com/a/Qdblq

 

 

Share this post


Link to post

Se poate muta la "Masina mea", multumesc.

 

Masina a fost reparata si nu se mai vinde (nu ca ar fi fost cineva interesat dar na :mrgreen: ).

 

Daca e cineva curios, am facut 3 poze rapide, eram pe fuga si am parcat la umbra din pacate :) http://imgur.com/a/8bcII

  • Like 1

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...