Jump to content

Sign in to follow this  
krvn

Achizitionare Spark

Recommended Posts

Am gasit sa cumpar un spark din 2007,singura problema este ca nu merge servodirectia. Proprietarul actual spune ca nu sa mers foarte mult cu pompa servo stricata dar nu il pot crede pe cuvant. Intrebarea este: pot interveni alte probleme(de ex sa se deterioreze caseta de directie) daca a fost rulata cu servo stricat? Si daca puteti sa mi spuneti ce dezavantaje mai prezinta aceasta masina,care sunt problemele des intalnite? Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O mare problema la spark se pare ca e pompa servo. Aproape toate care le am vazut au probleme la servodirectie,ba curge ba nu merge etc si o pompa noua costa nici mai mult nici mai putin de 1100 lei. Suspensia are si ea mici hibe,zgomote ciudate plus costul riricat al amortizoarelor. Scriu toate aceste lucruri pentru cei ce sunt interesati sa si achizitioneze o astfel de masina si in conditiile in care nimeni nu mi a dat macar un sfat. Probabil acum vor fi multi care ma vor contrazice dar poate asa se deschide o discutie pe aceasta tema... Legat de functia search de pe forum,nu toti au timpul necesar sa caute printre 10000 de posturi impresii si pareri. Va multumesc oricum si luati o ca pe o parere personala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ti-e asa frica de pompa de servo, si nu tii neaparat sa aiba AC, poti cauta un spark fara servodirectie. (prima varianta de echipare)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Stiu ca e vechi topicul, dar poate ajuta cuiva si experienta mea.

 

Cand am cumparat masina (un Chevrolet Matiz 2006 motor 1.0), ziceai ca nu are servodirectie, volanul aproape ca nu il puteai misca stand pe loc.

 

Am fost la un mecanic si s-a rezolvat in 30 de secunde: cureaua de la servo nu era tensionata cum trebuie.

 

 

Edited by chevvy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×