Jump to content
Sign in to follow this  
laurentziu83

Vor Sa-mi Ia Matizoiul

Recommended Posts

Poate cu putin noroc iti vei gasi aleasa, suportand si ea, la randul ei, "batjocura din mijloacele de transport in comun de tot rht-ul din Iasi". :)

Share this post


Link to post

omule daca ai tai iti dau masina aia pe cap ... sunt constienti ca ca vei avea nevoie de mai multi banuti de benzina ... si daca le-ai expus problema ca si noua iarasi vor stii ca esti cu capu pe umeri si nu vrei sa le papi banii.

 

daca tu vroiai un jeep de 5 litrii atunci erai aiurea si puteai sa te simti cu musca pe caciula dar daca ei au propus stiau ei pe ce se bazeaza ...

 

si copil de bani gata hais a fim seriosi intr-un clio chel???

Share this post


Link to post

Eu nu pot sa zic ca nu il inteleg pe Laurentiu. Pana la urma, vorba lui, conteaza sa iti iei ce masina iti poti permite. Si eu, daca ar fi sa imi dea cineva o masina a carei intretinere nu mi-o pot permite as vinde-o si mi-as lua una pe care as putea s-o tin. Eu am o SLZ dar saraca in ultima perioada a stat mai mult prin parcare in fata blocului ca nu am avut bani de revizie. Sa nu mai zic ca un plin n-a mai vazut de nu stiu cand iar cand bag benzina de 3-400k lei e zi mare. Asta e viata. Acum am ajuns sa vand RCS-ul sa pot sa-i schimb placutele si filtrele. Pot merge si fara muzica. Asa ce fac? O las sa putrezeasca in parcare? Mi-e mila de banii dati pe ea.

Share this post


Link to post
Si eu, daca ar fi sa imi dea cineva o masina a carei intretinere nu mi-o pot permite as vinde-o si mi-as lua una pe care as putea s-o tin.

Daca nu era pe leasing o maritam de pe-acuma. :D

Nu cred ca sunt prea constienti, mai degraba sunt eu genul care prefera sa nu-i incarce prea mult la plata, mai ales ca fac facultatea in alt oras. Poate imi doream si eu sa-i pun masinutei faruri de ceata, deschidere portbagaj din interior, BOXE KLUMEA :spumelagura: placa la portbagaj si alte 1000 de chestii, (doar imi face placere sa surubaresc, ce naiba, nu sa-mi fac planuri pe 3-4 luni ca sa-mi iau boxe sau sa le fur pe cele de pe dacie ca ale mele baraie) nu sa stau sa umblu cu cauciucuri cu galme pe fata. Acu eu ce o sa fac: o sa primesc o masina nu tocmai cheala, trebuie sa recunosc, anexez detalii (Nu se vede pe poza diferenta de 48 de euro in favoarea Dieselului) si comparatii cu ce voiam eu la dotari, dar pe mine n-o sa ma incalzeasca toate chestiile alea cand eu o sa merg mai mult cu otobuzul din lipsa de bani de benzen. Sa nu mai vb ca eu aveam 4 X 50 W mp3 pe Matiz, nu ce imi pun ei acolo si cica nu pot sa-l scot (da cine stie). De banii aia imi plus nu puteam sa fac altceva oare... :rolleyes: Sau de banii de benzen pe care ii economiseam, nu?

Vad si eu in sfarsit cum incepe lumea sa gandeasca mai rational.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Daca e vorba de casetofon, poti sa-l scoti pe cel origional si sa-ti p[ui de care vrei tu. Atat tot ca o sa pierzi functia de afisaj deasupra consolei centrale. Clio are afisajul casetofonului separat, in cochilia aia de deasupra consolei centrale. Tu daca iti pui altceva o sa ai afisajul pe casetofon si nu acolo. Asta e tot ce pierzi. Merita sau nu, ramane la latitudinea ta.

Share this post


Link to post
PS: Pentru admini vreau si eu sa moderez un topic de caterinca se poate? :mrgreen: (ma ajuta si Alx/Claz daca e nevoie)  =)) .

N-ai sanse! Stai la coada: Iuzar este Katerincar shef iar eu Katerincar adjunct :tongue: !

ON TOPIC: Laur, accepta-l pe Clio! Inca nu stii cât va consuma... In timp, îl vei cunoaste, iar daca va consuma prea mult atunci ai toate motivele sa te certi cu ai tai dar pâna la proba contrarie, mai va! Ai mai mult spatiu pentru bagajele celor 5 colegi ai tai, colegi care, presupun, împart costurile benzinei cu tine. Ai mai mult confort si probabil o siguranta sporita în conducere. Dar daca te muti pe reno.ro ai din partea nostra întrega compasiune :tongue: ! Parerea mea, care este!

Edited by florinbad

Share this post


Link to post
nu e fata de asha de departe!...mai p-aci, pe la dunare..da' daca e cam abstinent, nu'shtu ce sa mai zic :-? ..ca io-s mai zvapaiata!...

si cu nashii mai vedem...ca pe la noi e o vorba...intai o vede nashu shi apoi ginericu' :dizzy:

 

Chiar asa zvapaiata esti?Cred ca o sa ai mai multi "nasi" decat "ginerici" , asta doar daca nu te lauzi. =)) =)) =))

Share this post


Link to post
.. :-? si nu ai vrea sa...? :redface:

Io-s nasul ca-s mai batran si sunt si insurat! :-? :thumbl:

Si ca dar de nunta hartile cu traseele conductelor Petrotransului ( aia care plimba benzina si motorina) hehehe :P

Edited by body

Share this post


Link to post
Io-s nasul ca-s mai batran si sunt si insurat! :-?   :thumbl:

Si ca dar de nunta hartile cu traseele conductelor Petrotransului ( aia care plimba benzina si motorina) hehehe  :P

 

Mai batran decat cine?Fa si tu afirmatii argumentate , nu ne lasa in "aer"! :thumbl:

Edited by TYBY

Share this post


Link to post
Dar daca te muti pe reno.ro ai din partea nostra întrega compasiune  :tongue: ! Parerea mea, care este!

De ce ? S-au scumpit autocolantele cu daewooclub? ca voiam sa-mi mai cumpar unul de pus la luneta :tongue: Nu plec de aici, nu scapati de mine.

Problema e ca nu tot timpul plec la drum cu alti colegi (difera programul lor, azi am avut noroc ca m-am intors la iasi cu inca 2, era sa plec singur), iar maxi-taxi nu fac. Si poate mai ies si eu in oras la :X si nu pot sa-i cer prietenei mele bani de gaz.

@body cat ceri pe bucata de harta din estul tarii? :D

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post
nu pot sa-i cer prietenei mele bani de gaz.
De ce nu? Sa nu regreti ca ai invatat-o ca esti gentelemen! (nu mai repet bancul cu gentelmen-ul si cocosul - e vechi!) :mrgreen:

Share this post


Link to post
De ce nu? Sa nu regreti ca ai invatat-o ca esti gentelemen! (nu mai repet bancul cu gentelmen-ul si cocosul - e vechi!) :mrgreen:

E vorba de alte lucruri aici. La altele pot sa le cer foarte bine sau sa spun ca merg pe jos :tongue: . Ma refeream acum la cineva mai special la care nu se poate numi ca asa am invatat-o, pe ea oricum n-ar deranja-o sa mearga fara masina, mai mult eu vreau pt sa sa nu ma conditioneze ca nu are cum sa ajunga acasa pe la 2-3 noaptea :mrgreen:

Masina voi fi nevoit intr-adevar sa o accept asa cum e, n-am ce face. S-a incercat sa se dreaga busuiocul prin schimbarea comenzii, dar nu se poate :wallbanger:

Va veni in jur de 20 iunie, deci dupa 1 iunie nu mai calc pe acasa pana la 15 iulie, sa ma mai bucur si eu de un consum decent. :redface:

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Nu vrei un matiz nou si cu reviziile gratis si benzina pt 5000 de km pe clio ala "gurmandu"?

Share this post


Link to post
Nu vrei un matiz nou si cu reviziile gratis si benzina pt 5000 de km pe clio ala "gurmandu"?

Ba da =P~ si daca se poate sa dau motorul nou pe motorul meu uzat 48000km (si care merge brici, desi papa putin ulei cand sar de 140) pe un set nou de amortizoare non-compa, 5 anvelope non-montana si jante negre =P~ :tongue: E bine? Mie-mi convine, da masina e pe leasing si nu pot s-o dau pana-n decembrie. @-)

Share this post


Link to post

Se poate ceda contractul de leasing imediat ce l-ai incheiat.

 

Dar mai bine convinge-i sa dreaga busuiocul cu diferenta de bani pt benzina! :) >-

Share this post


Link to post

Pai cam asta e singura solutie ce mi-a ramas. meanwhile am inceput sa trag mai tare de matiz, daca tot vor sa mi-l ia... macar sa-l dau pe platforma. glumeam :tongue:

O sa trag mai tare de ei cu banii de gaz si le zic frumusel la ai mei acasa: am fost baiat finut si nu v-am cerut bani mai mult decat ar fi fost decent (nici acum nu pot sa uit cand m-au sunat de la mare iar eu aveam un proiect de terminat in noaptea aia, iar bani canci) dar daca voi vreti sa-mi bagati pe gat masina mai mare si care consuma mai mult atunci bagati-mi si ceva bani in plus, nu? doar va perimteti. Poate mie nu-mi place doar sa am o masina, poate imi place si sa-i mai adaug cate ceva, nu? Nu sa stau sa-mi curga balele cand vad postarile de la tuning referitoare de ex la jante de aliaj etc, iar eu sa nu-mi permit un cauciuc nou, le iau de la sh sau sa ma gandesc daca sa-mi iau o janta noua in locul celei care fuleaza si care e acum la rezerva. totusi. pe mine nu ma intereseaza ce masina am, ma intereseaza sa am bani de gaz, sa o intretin in mod decent si eventual sa-i mai adaug cate ceva in plus. Asta iarna cand le-am zis ca ar fi bune niste cauciucuri de iarna s-au uitat la mine ca la masini straine si mi-au zis ca: ce-ti trebuie asa ceva, ca oricum nu-i bine sa mergi pe zapada etc. :spumelagura:

Ei pana la urma cand m-au intrebat daca mi-ar place sa dau mtz-ul etc ei deja faceau comanda, desi eu cam raspunsesem NU. :spumelagura: asa ca...

Share this post


Link to post

Macar reviziile o sa le plateasca ei nu ?

Nu dispera Clio nu consuma decit 10% cind e nou dupa citeva luni o sa scada pe la 9,5% ,oricum o sa ai 5% confort in plus fata de matiz si cam atit ,dar in schimb o sa schimbi muzica de la volan :D

Share this post


Link to post
Nu dispera Clio nu consuma decit 10% cind e nou dupa citeva luni o sa scada pe la 9,5% ,oricum o sa ai 5% confort in plus fata de matiz si cam atit ,dar in schimb o sa schimbi muzica de la volan :D

matizul meu ia maxim 7 in oras si asta in conditiile in care il forjez de-l iau dracii pana la 100 la ora cand cobor de la mine din targusor pana in tudor, inca pe la europa dupa ce trec de semafor am obiceiul sa cobor pe contrasens ca sa nu mai stau dupa toti mormolocii. Pai la regimul asta cat o sa ma haleasca clio?? auzi 10...

confortul oricum nu ma intereseaza, atata timp cat pana si in cel mai prost trabant calatoresti mai bine (daca nu te lasa in drum) decat in orice autobuz si asta pentru ca masina te lasa in fata blocului si nu trebuie sa astepti sa vina ea. ori daca eu voi fi constrans sa merg mai mult cu otobuzu' atunci ma doare-n koor de confortul in plus, eu n-o sa-l simt.

eu o sa-mi pastrez oricum mp3 player-ul meu JVC si pe clio, orice ar zice unchi-miu ca nu merge montat din cauza la afisajul ala cretin si la joystick-ul de pe volan sau ce naiba are, prefer sa intind mana si ochii la mp3 player ca sa umblu in folderele cu 180 de melodii decat sa schimb 10-15-20 track-uri (cat are un cd audio maxim) de pe volan, ce mama masii.

acu sunt curios daca iesirea de la mp3 player pentru joystick (am asa ceva pe el, nefolosit deocamdata) s-ar potrivi cu comanda de pe volan, dar nu cred ca am sperante, dar n-am sa mor eu din asta, eu matizul nu-l predau cu mp3 player, no way. ce bine ca mai am pioneer-ul in dulap. :banana: ca eu voiam sa arunc stiftul ala la gunoi.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post
De ce ? S-au scumpit autocolantele cu daewooclub? ca voiam sa-mi mai cumpar unul de pus la luneta  :tongue: Nu plec de aici, nu scapati de mine.

Problema e ca nu tot timpul plec la drum cu alti colegi (difera programul lor, azi am avut noroc ca m-am intors la iasi cu inca 2, era sa plec singur), iar maxi-taxi nu fac. Si poate mai ies si eu in oras la  :X   si nu pot sa-i cer prietenei mele bani de gaz.

@body cat ceri pe bucata de harta din estul tarii?  :D

Pai Buzau - Faurei chiar eu am facut-o pe jos acu' 3-4 ani !Cat dai =))

 

Mai batran decat cine?Fa si tu afirmatii argumentate , nu ne lasa in "aer"! :thumbl:

Pai mai batran decat cei care erau implicati in discutie ! :D

 

Nu mai posta consecutiv. Foloseste EDIT!

Share this post


Link to post
Pai Buzau - Faurei chiar eu am facut-o pe jos acu' 3-4 ani !Cat dai  =))

Negociem in functie de timpul in care imi amortizez investitia. Dau mai mult daca-mi spui unde e mai subtire. =))

oricum o sa am nevoie la 10-11 cat imi va hali in oras turcoaica.

am intrat pe reno.ro si mi s-a sculat parul in cap cand am vazut consumul. Eu mai speram sa fie ca la matiz, unde consuma mai putin decat in datele tehnice, dar vad ca... :-W

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

m-a sunat acu 10 minute maica-mea sa ma anunte ca vine pe la sf saptamanii masina. eu i-am urat felicitarile mele fetei ce va lua in primire masina; iar a inceput cearta, si-mi pare rau ca trebuit sa fac asta (maine e ziua ei), dar n-am avut ce face. cand am auzit ca eventual sa ma si duc acasa de-aiurea (eu am o groaza de invatat si e foarte important) ca sa dau matizul (aia noua nu ma intereseaza) mi-a sarit tandara.

Amenintare: "daca nu vii acasa cand vine masina nu mai vezi bani de cheltuiala" ce fac?  <img src= S"> (nici caminul nu l-am platit pe luna asta inca) trebuia sa le cer bani mai din timp, sa-mi fac stoc, dar daca tot isi pun termopane acasa :mda: am zis sa nu fiu nesimtit.

asta ca cica o fac de ras in fata unchilor mei. DA EU AM ZIS VERDE-N FATA CA NU, ce dreaku?

oare ei chiar nu inteleg ca eu vreau sa fiu multumit de viata mea oare? si asta in nici un caz nu se rezolva cu masina aia.

sper sa se rastoarne trailerul, sa se blocheze drumul, ORICE  <img src= S">

P.S. am mers mai calm cu matizul w/e asta si am bagat benzina de 100k lei si m-a tinut mai mult

Andrei, nu vrei un Renault Clio Symbol pe Nubira ta deja uzata? nu cer diferenta. macar la tine sunt mai ieftine piesele. hai ca are portbagajul mai mare.

Share this post


Link to post
Amenintare: "daca nu vii acasa cand vine masina nu mai vezi bani de cheltuiala" ce fac?   <img src= S"> (nici caminul nu l-am platit pe luna asta inca) trebuia sa le cer bani mai din timp, sa-mi fac stoc, dar daca tot isi pun termopane acasa  :mda: am zis sa nu fiu nesimtit.

Io zic sa-ti vezi interesul... du-te , da Matizul, ia Symbolul si banii de cheltuiala. Hai, ca tot raul e spre bine. Unde mai pui ca Symbolul o sa dea si mai bine in parcare la camin, sa nu mai vorbesc da pitzipoancele care or sa creada ca ai avansat pe scara sociala! Poate te scoti si de un scurt gratis! =))

Share this post


Link to post

X(

Bai nene laurentiule chiar incepi sa ma enervezi... TU CHIAR NU ITI DAI SEAMA CAT DE PUERIL ESTI?

 

Sa stearga domne cineva topicul asta... Maine vine unu sa se planga ca i se schimba Chevy-ul cu Mercedes...

Share this post


Link to post

pacat.. ai de ales intre a te certa cu familia si a renunta la matiz..

sfatul meu e sa renunti la matiz dar sa specifici asta ca e o concesie mare a ta..

nu merita totusi un mic rau ce poate fi cu stricarea relatilor cu familia , sfatul meu

Share this post


Link to post
Io zic sa-ti vezi interesul... du-te , da Matizul, ia Symbolul si banii de cheltuiala. Hai, ca tot raul e spre bine. Unde mai pui ca Symbolul o sa dea si mai bine in parcare la camin, sa nu mai vorbesc da pitzipoancele care or sa creada ca ai avansat pe scara sociala! Poate te scoti si de un scurt gratis!  =))

Nu-i camin mixt, ca inca nu se poarta moda asta capitalista pe la noi. Nu ma scot de nici un scurt gratis. :rolleyes: si pana la urma daca era asa era bun si matizul, nu?

Mda, n-am ce face, trebuie sa-mi vad interesul.

@alx: si daca te enervez, ce? :dizzy: m-au mai enervat destui si pe mine saptamana asta.

ziceam eu ceva da nu vreau warn si nu vreau sa mai explic a suta mia oara de ce vreau asa. ai spus mai demult "daca ai fi condus gioarsele pe care le-am condus eu, nu mai comentai" da masina mea e gioarsa sau ce? merge foarte bine, atat doar ca-i trebuie cauciucuri, care se scot ieftin din 3 plinuri la symbol. si am 48500km la masina, nu-i anormal cauciucuri la km astia facuti pe toate coclaurile patriei.

daca aveam vreo cazatura de masina la care bagam jumate din bani benzina jumate piese mai ziceam, dar asa pacat mi-ar fi. cand bag de 200k lei benzina si merg de bubui un w/e intreg, adica ies 3 seri la rand prin oras, adica in traversez ceva, ma si invart, fac vreo 100 si ceva de km, ce nu-i bine. cat am sa mai merg cu 200 ca lei cu aia?

ca fapt divers: acu mai am exact 186k lei in buzunar cu care trebuie sa stau restul saptamanii (sau mai mult...), bine ca am de haleu. asta ca sa intelegi de ce nu-mi convine sa bag 100k lei in plus benzina la fiecare 100 de kilometri.

si sa vina dom'le sa se planga cu Chevy si cu Mercedesul; sa te vad eu pe matale cum ti-ai permite sa mergi cu S-Classe cum mergi cu Loganu', si cum ti-ar place sa te duci si sa vezi nush ce preturi la ora de manopera (si nu mai zic cate).am strans eu din dinti, dar n-am mai rezistat.

@aztec: asta este, asa am sa fac. asa se intampla cand nu tine nimeni cont de ce spui tu.

Ajung acum sa schimb masinile mai des decat telefonul mobil, ceasul, calculatorul, si cine stie cate mai am mai vechi si nu mi le amintesc.

le-am specificat ca fac o mare concesie dar mi-au raspuns mai rau decat alx.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...