Jump to content

Recommended Posts

Am citit pe http://www.hidrogen-auto.ro/ despre funcţionarea cu hidrogen a motoarelor montate pe autoturisme. Fiind un preţ destul de rezonabil, comparabil cu instalaţiile GPL, am considerat a fi o alternativă de luat în calcul pentru reducerea cheltuielilor cu benzina. Cred că ar fi interesant să aflăm dacă din utilizatorii acestui forum are cineva montată o asemenea instalaţie şi care sunt beneficiile reale ale acesteia?

Share this post


Link to post

Nu exista beneficii decat pentru escrocii ce le vand, e un scam pe sistemul magnetilor de benzina.

Share this post


Link to post

Nu a zis nimeni ca nu e asa, dar problema e de fizica elementara. Pentru a scoate cat de putin hidrogen ca sa se simta, trebuie niste curenti mult mai mari decat poate da alternatorul oricarei masini din lumea asta. Masina merge cu hidrogen, nu-i problema, dar in nici un caz preparat la bord, ori cu hidrogen lichid cum exista prin state deja, ori daca-ti iei tubul de hidrogen comprimat la bord, in nici un caz sa-l fabrici instant din apa cu porcaria aia din reclama.

Edited by argon

Share this post


Link to post

Mai bagi si un panou solar si faci plinu cat stai la terasa!

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Eu zic mai bine ca decat sa investesti in sistemul asta cu hidrogen iti montezi GPL pe masina consuma cu 1 sau 2 litri mai mult fata de benzina si iesi mai bine la bani datorita faptului ca GPL-ul este la jumatate de pret fata de benzina,dar asta nu trebuie sa va zic eu pentru ca deja stiti... ;)

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...