Jump to content
Sign in to follow this  
tz3p

Motorul Nu Sta La Relanti Si Smunceste In Mers

Recommended Posts

Salut am si eu un Chevrolet Aveo 1.2 din 2007.Cand o pornesc si motorul este rece trebuie sa`i dau vreo 20 de chei (motorul moare).Dupa ce se incalzeste relanti`ul sta la 500 in loc de 900 normal iar de fiecare data cand dau jos geamurile, pornesc dezaburirea, farurile turatia scade inca putin (in jur de 400).In timpul mersului in jur de 2000 de ture motorul smunceste destul de puternic chiar daca este incalzit (cand e rece nu face acest lucru ceea ce e ciudat).A mai avut cineva aceste probleme si a reusit sa le rezolve?Multumesc

P.S. La service mi`au spus ca e clapeta de acceleratie cel putin asta a dat pe tester, dar am schimbat 2 si tot aceasi problema.Toate astea au inceput la vreo luna dupa e i`am schimbat distributia, cutia de viteze si bujiile dar nu cred ca de aici a venit problema.

Edited by tz3p

Share this post


Link to post

si mie imi zguduie. imi zguduia si inainte sa schimb distributia, cureaua de la alternator, bujii, fise, filtre. era sa zic eu acuma ceva de firma asta "chevrolet" care cica fabrica masini.

Share this post


Link to post

Dar diagnozele le-ați făcut la reprezentanță sau la nea Dorel?

Să știți că că are importanță! Pe de altă parte, contactați-l pe privat pe Tolin, poate vă răspunde. Vă poate da mai multe indicații. Pe mine personal m-a convins.

Share this post


Link to post

Da, diagnozele au fost facute la reprezentanta Chevrolet cu un tester special pentru aceasta masina!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...