Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Masini Gwm Facute In Bulgaria

Recommended Posts

Prima va provoca multe vise umede in randul alora de-si tunau Audiul cu grila radiator din sarme cromate ... b-(

Share this post


Link to post

:rolleyes:

Un lucru e clar: chinezii nu le au cu designu'. Si nici nu s-au obosit sa cumpare pe cineva care le are, cum au facut koreenii de la Kia.

Share this post


Link to post

Cat dai atata face,personal mi se pare o afacere buna,6400 euro masina, ai o masina de la 0 km,si garantie 3 ani,pentru romani de rand,sunt o varianta mai buna ,fata de dacia slz sau logan sh,fara garantie si 100k km, 1.4mpi si fara a/c

 

Sau utilitara pentru cei din mediu rural e buna,fata de logan pickup la pretu de 12k euro,GWM wingle 5 e mai dotata,au versiune 4x4 .Si costa cam 14k euro

 

Un designer costa foarte mult,aceste masini sunt vandute la preturi aproape de dumping.

 

 

 

Sa fiti siguri ca toti cocalarii, se vor inspira si chiar vor aplica acest model pe propriile masini.

Share this post


Link to post

La 14000 iei Tata Telco, despre care am auzit ca face intr-adevar niste masini solide si fara pretentii (cum si Cielo a fost proiectat pentru India). In schimb, daca ai vazut cum arata o masina chinezeasca la un test de impact (sau mai bine zis dupa un test de impact) ... mai bine iei Logan.

Share this post


Link to post

Nu stiam ca ,,tata'' sunt prezenti in Ro

 

La teste de impact,toate se fac pulbere :mda: ,dar ce vrei de o masina de 6400 euro sau 10 000 euro (logan),cati nu au murit in accidente cu golanu?

 

La aceste masini viteza si imprudenta ucid,nu ai o masina sigura,si care sa te protejeze,nu te baga in depasiri ,nu face pe desteptu,si nu circula cu viteza mai mare de cat simti tu ca ai siguranta pe masina, si control.

Share this post


Link to post

Sunt (sau cel putin erau), am vrut eu acu' 2 ani sa cumpar una si am fost la reprezentanta.

 

Nu e vorba de murit, e vorba de niste elemente minime de siguranta pe care ar fi bine sa le ai totusi in caz de ceva (acel ceva presupunand ca poti sa mergi cat de grijuliu, tot se poate intampla sa fii implicat intr-un accident).

 

Compara:

 

http://www.youtube.com/watch?v=g5SRyG6UR2A cu http://www.youtube.com/watch?v=5kA9_vDKgBw.

Share this post


Link to post

Ai mei au la firma un van si doua berline dci,sunt masini spartane, se strica des,injectoare,turbina,pompa de motorina,cum ies din garantie pica piesele pe capete,400 euro o turbina.

 

Aceea comparatie nu e cinstita!

 

Aceea e o masina oarecare chinezeasca,poate una care se face rau de tot praf,dar uite masinile produse de gwm:

si Dusteru

 

Nu tot ce zboară se mananca ,unele prosti chinezesti sunt sicrie pe roti,dar nu toate! exemplu

 

 

mi-se pare mie sau la impactu frontal, dusteru sa facut praf, fata de hover ,iar hover a primit 3 stele c-ncap, echivalentu a 4 stele e-ncap

 

Ascultati ce zice la sandero,,o mama''

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Sicrie kitsch-oase pentru indivizi lipsiti de simt estetic dar care vor sa etaleze o lista cu dotari sau o garsoniera pe roti.

Share this post


Link to post

Mie SUV-ul lor mi se pare oarecum copiat dupa Forester..cel putin fata.

Share this post


Link to post

volex seama rau a yaris sau mi se pare mie?

Share this post


Link to post

Seamana bine de tot.

 

Iar suv-ul are caroserie de la Isuzu Axiom ( adica au cumparat licenta),iar motoru e produs de Mitsubishi + transmisie .

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Deci Hover CUV redesenat...

Share this post


Link to post

Hover cuv e un isuzu imbunatatit,iar sasiu si motoru + cutia de viteze + sistemu 4x4 e de la Mitsubishi,sistemu electric parca scrie vw pe el.

Share this post


Link to post

Iar suv-ul are caroserie de la Isuzu Axiom ( adica au cumparat licenta),iar motoru e produs de Mitsubishi + transmisie .

 

 

Hover cuv e un isuzu imbunatatit,iar sasiu si motoru + cutia de viteze + sistemu 4x4 e de la Mitsubishi,sistemu electric parca scrie vw pe el.

 

Cauta pe net o poza cu Isuzu Axiom, sa vezi ca seamana izbitor cu Hover-ul CUV, care e produs de aceeasi firma GWM. Asta pentru ca, dupa cum ai spus si tu, au cumparat drepturile de la Isuzu...Hover-ul este mai apropiat de Isuzu Axiom decat Haval H6. :thumbl:

Share this post


Link to post

Eu ce am zis? isuzu axiom imbunatatit,adica tot aia e,dar mai bun.

 

Iar haval h6 tot de GWM e facut,in alte tari se numeste haval/hover/x240.

 

Haval h6 e cea mai noua jucarie de la gwm.Hover cuv se mai numeste si Haval H3 iar versiunea facelift lui hover cuv,se numeste Haval H5.

Share this post


Link to post

Nu mai va luati de siguranta, aia a fost acum cativa ani cand erau la inceput, acum au inceput sa vina puternic din urma, si fac masini sigure.

Share this post


Link to post

Un test, o dovada, o samanta, ceva? Ca asa poate oricine sa faca afirmatii...

Share this post


Link to post

Da click pe linkurile puse de mine sa vezi crash testurile,cu gwm wizard si suzuki alto,concluzia o tragi tu.

Share this post


Link to post

Un test, o dovada, o samanta, ceva?

La tehnica este ca la atletism, este suficient sa vii tare din urma. =))

Share this post


Link to post

ma dor ochii :D

Share this post


Link to post

GWM a inceput sa comercializeze modele Haval H5,Voleex C10,si Steed 5.

 

Pretu pentru modelu Voleex C10,e de doar 8000 de euro cu tva,dotarea de serie cuprinde ABS EBD,sistem de franare pe discuri fata/spate,nu precum la Dacia unde pe toate modele ,de la 60 la 110 cp au tamburi pe spate,au servodirectie,si doua airbaguri,iar in 2012 va fi disponibil ca optional si ESP.Destul de bine pentru o masina de oras,are un motor VVTI de 1.5 litri DOHC si produce 97 de cp si 138 de Nm,norma de poluare Euro 5.O varianta la Dacia Sandero.

 

 

Haval H5 vine momentan doar cu motoru de 2.4 136 de cp si 200 Nm,avand un consum mediu de 10,3 L %,a de la Mitsubishi,versiune 4x2 echipare baza (One) costa doar 14622 de euro,desigur e mult fata de Duster 4x2,dar varianta 4x4 costa doar 15793 de euro,varianta de echipare One,iar varianta de top, 4x4 costa 15997,tinand cont de Duster unde varianta de top,plus vopsea,si toate optionalele, costa 15886 de euro fara tva,cu tva costa 19698 de euro :shock: ,extrem de mult pentru o masina simpla,cu foarte putine dotari,si un sistem 4x4 banal!

In vitor vor fi disponibile si motoarele de 2.0 VGT Diesel,respectiv 2.5 TCI.

 

Motoru 2.0 VGT,are sistemu de injectie de la Delphi ,si vine cu o cutie automata de la Hyundai in 5 trepte,si una manuala in 6 trepte,dar vine cu un sistem AWD si 2W,nu mai are 4low, motoru de 2.5 TCI vine cu sistemu de injectie de la Bosch,si are incalzire la primu filtru de motorina,are sistemu Borg-Warner,adica 2W 4H si 2L.

 

Varianta de 2.4i vine cu un diferential Eaton M Locker.

 

Un site cu foarte multe poze cu toata gama de masini de la GWM Haval H5

Iar din 2012~2013 apare un nou model numit haval H6,un SUV mai mic fata de varianta originala H3/H5,foarte dotat,cu motoare de la clasicu 2.4i,pana la 1.5 t benzina,si 2.0 VGT/2.5 TCI si respectiv 3.0 v6 diesel.

 

Motoru V6 va dezvolta 165 de KW la 3800 rpm si 480 Nm de la 1600 rpm pana la 2800 rpm  <img src= "> ,motorul va avea distributia pe lant.

 

Poze cu noul model H6,are un nivel de echipare foarte bun,si finisajele par de calitate,Haval H6

 

Sistemu de navigatie arata normal,nu mai are acele culori si desene precum H3.

 

GWM,cred e pe drumu cel bun,au inceput sa ofere masini mai calitative,tot la preturi bune,foarte dotate,si sigure,H6 ofera 6 airbaguri,si multiple ranforsari ale caroseriei.

 

H5 a luat 4 stele la A-ncap,adica Australia,si 3 stele la c-cap china,in europa sa speram ca vor fi testate,cred ca pot obtine 3 stele usor,poate si 4~5.

 

Personal mi se par masini ok,primesti foarte multe pentru cat dai pe ele.

 

Si au garantie de 5 ani integrala,sau 100,000 de km,daca s-au aruncat la 5 ani si 100 000,cred ca sunt fiabile,pana acum nu am auzit vreun posesor de h3 sa se planga de fiabilitate,doar de consum,benzinaru consuma cam mult dar o instalatie de GPL rezolva problema,am mers cu la vanatoare,cu un hover h3,am intrat in camp si am si iesit de acolo,zapada mare,noroi/dezastru.

 

La acest pret Duster vs Haval,preturi aproximativ identice,dar diferente imense Intre ele.

 

Nu fac reclama,sunt doar date despre aceste masini,care nu sunt foarte bine prezentate la noi in tara,dar se asambleaza la vecinii Bulgari.

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Am lansat clubul Great Wall Motors la adresa: http://gwm-club.ro/

Va fi un loc dedicat posesorilor de autoturisme Great Wall Motors (momentan al posesorilor de Hover si Steed, pana se vor lansa noile modele in Bulgaria), al posibililor viitori posesori si al celor interesati de aceasta marca auto aflata intr-o continua expansiune.

De asemenea pe GWM-Club.ro vor aparea toate noutatile legate de producator si de modelele auto produse.

Avem si un forum, deci putem comunica foarte usor cu oricine este interesat!

(nu este reclama, nu are nimeni nimic de castigat de pe urma acestui mesaj, scopul urmarit este acela de a informa posibilii interesati de un site unde subiectul principal de discutie este marca GWM)

Multumesc!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...