Jump to content
Sign in to follow this  
serghei

Probleme Accelerare Motor In Sarcina

Recommended Posts

Buna,

Am un Spark 0.8 l din 2005 si pana acum nu mi-a facut cine stie ce probleme. De vreo luna incoace insa imi scoate peri albi. Daca sta parcat mai mult de o ora, la plecare imi da in nas puternic. Practic, nu vrea sa accelereze in sarcina. Are doar niste zvacnituri, desi pedala e la podea. Dupa ce merg vreo 5-10 min, lucrurile intra in normal.

Am fost la mecanici, am schimbat filtru combustibil, fise bujii, am curatat injectoare, IAC, schimbat valva PCV ... nimic.

Nu mai stiu ce sa-i fac. Vreo idee?

Share this post


Link to post

Verifica si debitul pompei de benzina dupa o stationare indelungata.

 

 

Share this post


Link to post

O intrebare am si eu, poate reuseste sa ma lumineze cineva: ieri seara veneam spre casa cu Spark-ul pe ploaie puternica. La un moment dat intr-un giratoriu dupa Chitila am luat un mare crater cu roata dreapta si am aruncat multa apa in jur. Dupa giratoriu am apasat acceleratia , masina a demarat, dar scurt, cam jumatate de secunda, s-a infranat puternic si am auzit scartait de la cureaua de alternator. Dupa aceasta a continuat accelerarea normal. Alte simptome nu a mai avut si am mers fara problem pana acasa. Acum sper sa nu fie nimic, insa nu sunt lamurit ce s-a intamplat. Compartimentul motor era ud, dar motorul era uscat deoarece era incins. O fi intrat apa la alternator si l-a infranat scurt? O fi fost doar motorul infranat de vreun sughit iar alternatorul din inertie s-a invartit patinand pe curea (daca o fi posibil asa ceva )? :scarpin:

Edited by Corneda

Share this post


Link to post

cel mai probabil s-a oprit motorul si a repornit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...