Jump to content
Sign in to follow this  
ZDN

Espero 1.8 SOHC Bej

Recommended Posts

Haidi bre ca fu bajeti calumea ... au dat si ei o tura, au saltat ce aveau nevoie si-au parcat-o frumos la vedere sa fie gasita cu usurinta. Asa hotomani mai rar, ce mai ... Io le-as face si-o cinste ca nu mi-am vazut etrieru' pe vreo taraba prin piata ... 😁

Share this post


Link to post

Ce tare, au deschis-o cu numarul? Au pornit-o din fire? 🙂

Share this post


Link to post

Ai dreptate asa tigan cu bun simt mai rar,daca iti spun ca era parcata regulamentar si in viteza cu frana de mana trasa la 2 dinti wtf!

Au facut si mizerie in ea,tapiteria super curata acum e patata de praf(jeg) si cred ca erau raciti ca mi-au consumat/lasat servetele cu ADN in masina.Trusa de scule ravasita si lipsa doar un triunghi reflectorizant michelin,bine mi-au lasat carcasa de la el.torpedou rupt din suruburi era inchis pentru ca aveam fata de la radio si toate actele masini acolo🐒

Trebuie sa cablej din nou radio,la boxe e simplu dar trebuie sa vad cum vin firele pentru plus permanent si masa,bine ca sunt doar 4 fire pe alimentare.

Nu au fortat nimic la usi,ori au avut cilindru pentru butuc ce reproduce forma cheie ori tija pe la geam sau pe la cheder,cum am reglat usa sa se inchida se poate cred trage de ea si pe langa cheder bagat o tija si apasat pe butonul de deschis.

Chestia e ca la contact nu au umblat la el,ori au folosit cilindru si au cautat combinatia corecta, ori cum am mai auzi pornit cu surubernita.

Chestia e ca au stricat contactul electric si nu a mai pornit,altfel cred ca era piese sau ascunsa pe undeva.

Dj o poti deschide cu numarul? lol

Maine sau luni cand ajunge contactul electric voi pun cateva fotografii.Incarc si bateria preventiv.

Edited by ZDN
  • Sad 1

Share this post


Link to post

Update. Era de vina electromotorul.A fost blocat pe direct pana s-a ars si implicit gripat.cand l-am deschis mirosul era de extra crispy.

Bun am comandat unul nou dar find grabit si neatent cand l-am comandat  nu am tinut cont ca raza intre surubul de sus si cel de jos de pe cutie nu era de 38 de grade ,dar pe site scrie pentru motoare de 1.8 si 2.0 woo si opel,spun e bun nou cu garantie,dar am primit de espero 1.5 ,acum dai retur.

Adica un destept de la magazin a pus descrierea de 1.8 la electromotor de 1.5 16v. Ajung la service, coborat de pe platforma si in 30 min avem electromotorul in mana,incepem sa il analizam/mirosit,si cand sa il montam pe cel nou mecanicul imi spune e prea mic! Eu wtf Ii spun sa vad cum e mai mic,si da era.

Am comandat unul sh dupa codul bosch 0001108078/delco remy DRS 3610,am gasit de 1.4 kw (woo vine cu model mai scurt de 1.1kw) e de pe un saab 9-5 2.3t,asta porneste foarte usor la sfert.

Dar cum am noroc,am plecat pana termina el tot de fixat,si ma suna mecanicul sa imi spuna, Domnule electromotorul e bun invarte dar acum nu mai porneste masina nu stiu ce are! Eu wtf stai ca vin eu sa vad ce are.Adica esti prost, sigur a facut/uitat sa puna un cablu etc.La telefon il intreb ai pus fisa la bobina,el da.Ai pus mufele la delco ? El da.Si ajung la service ma uit la sigurante si toate sunt ok, ma uit la mufe toate sunt ok.Ii spun scoate o fise usor!el trage precum animalu si dau la automat, are curent pe fise? el nu.Verific bobina si cred wtf e delco-ul  din nou.

Eram sa dau comanda de bobina si delcou complet,dar ma mai uit odata sub delco daca totul e mufat bine,si ce sa vezi o mufa lipsa.Ii spun omule unde e mufa de la modulul de aprindere ,el sigur are? Eu, tu esti normal?cum sa fie un slot gol acolo,pe modulul de aprindere sunt 2 mufe.Un alt mecanic ce a scos electromotorul a scos si mufa si a ascuns-o bine langa cabluri.Pun mufa el ma intreaba crezi ca porneste?Eu Ii raspund sigur ca da,doar tu esti amator in materie de woo! porneste la sfert! Si am plecat cu baby acasa.Poze de pe site,am uitat sa fac la electromotor pe banc sh/ars.Dar se vede starea si codul.electromotor-1.8-2.0-2.3-0001108079-opel--ascona-c-(1981-1988)-opel--astra-f-(1991-...-446.jpg.47ed19900d862129348c54561fee2216.jpgelectromotor-1.8-2.0-2.3-0001108079-opel--ascona-c-(1981-1988)-opel--astra-f-(1991-...-827.jpg.03b14743f1c638be86f0c048ea3cbb87.jpg

Edited by ZDN
  • Like 1

Share this post


Link to post

La tine s-o bulit electromotorul ori fu mina faptasilor ?

Share this post


Link to post

Eu cred ca de-aia au abandonat-o, i-a lasat in drum 🙂  

Share this post


Link to post

Brazilieni au pornit pe direct cred si a ramas electromotorul blocat pe pornit,iti dai seama ca au mers cativa km cu el asa pana au oprit.

In zona unde era masina a fost ridicat unul dintre Brazilieni cu radio.Noroc ca nu a mai pornit, altfel era pe taraba sau ascunsa.

Electromotorul era ok pana la incident,nu am avut probleme de pornit sau zgomote ciudate din partea lui.

Edited by ZDN

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...