Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinno

Service Acasa.ro

Recommended Posts

Bună seara, tuturor!

De ceva vreme aveam o problemă majoră la Zafira şi anume se oprea când şi când ba prin Ploieşti, ba pe A2, ba prin Buzău, pe unde îi venea. Am fost cu ea la un service specializat Opel, apoi la alt service specializat Opel, am pus-o pe tester, i-am dat blană pe A2, dar nu s-a mai manifestat. Ca să nu zic că le-am dat banu' degeaba pe tester, m-au speriat un pic cu pompa de benzină. Pompă care e colea, vreo mie de Euro.

Probabil a auzit şi ea, Zafira, discuţia cu băieţii de la service, pentru că la scurt timp problema s-a agravat în sensul că după câteva minute de la pornire se aprindea "cheia" pe bord, apoi, la cea mai mică apăsare de acceleraţie sau de ambreiaj se oprea elegant. Nu pornea imediat, ci după vreun sfert, hai, maxim jumătate de minut, şi aveam aceeaşi problemă.

Am dat cu telefoane în stânga şi în dreapta şi toţi spuneau că-i pompa şi că să mă duc s-o schimbe. Într-un moment de inspiraţie capitală am dat cu telefonul şi în Vaxxi, care, la fel de inspirat, probabil, mi-a adus aminte că există EL, tatăl şi mamăl fierătaniilor, supranumit de cei din branşă "Il Dottore", noi, cei cu necazuri, ştiindu-l de "Pepinno".

L-am sunat, i-am expus problema pe scurt şi mi-a zis precum Moise în faţa mării: "Ad-o-ncoace, că-i dăm noi de cap! Doar e făcută de om, nu de Dumnezeu!".

După trei zile m-a sunat şi mi-a zis că-i gata. Rampa de injecţie fusese blocată/arsă/dusă/etc. "I-am făcut probe, am lăsat-o să meargă două zile, nu se mai opreşte. Oricum, dacă e ceva, sună-mă şi o rezolvăm!", mi-a zis el la plecare.

Aşa s-a făcut că în seara asta m-am întors cu rezervorul gol, dar extrem de fericit.

De-aia vă zic şi vouă, fraţi întru suferinţă: cine n-are Pepinno, să-l caute.

Sau să-l sune pe Vaxxi, că tot la Pepinno ajunge!

Tătuţule, mulţam fain şi pe această cale!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

ma bucura ca masina colaboreaza ...dar sa nu uitam ca aici la atelier nu sant singur...atat eu cat si colegii mei punem umarul la descifrarea ,decriptarea,exorcizarea , mantuirea si repararea tuturor masinilor cu probleme atat de delicate cum au fost la tine....oricum va multumesc pt. vb.fumoase si in numele colegilor... :)

Share this post


Link to post

salut Andrei am o leganza an 2002 trebuie schimbat caloriferul de caldura + cablul de ationare buton aer cald rece ,se poate face la tine si daca poti sa-mi dai un pret..

mersi mult

am uitat + o diagnoza...

Share this post


Link to post

La un matiz 2005 gpl o diagnoza si reglare completa (avans, tacheti etc ). Si daca se poate in weekend (sunt din cta).

Ca aici am patit cam asa:mers in service, reglat avans, platit, plecat. Serviceul fiind pe niste stradute mergeam 20-30km/h intentionand sa ies undeva la drum intins sa vad cum trage. Odata iesind la drum intins surpriza : cei 20, 30 la ora de pana atunci erau de fapt viteza maxima :) La alt service am fost pentru a inlocui radiatorul de clima si au rupt un racord de apa... etc...

Share this post


Link to post

La modelul 2005 Nu se regleaza avansul....Din nefericire reglajul de tacheti dureaza cam 3,5 ore...3 ore sa se raceasca ...30min reglajul...in concluzie nu este timp in Weekend ...lucrez sambata pana la ora 12:00...deh zii scurta...Daca aveti drum prin Buc.in cursul saptamanii,mi-ar face mare placere sa lucrez la o masina venita special pt mine ,tocmai de la Cta. :) O seara minunata...

Share this post


Link to post

Hmmm, si atunci de ce ar avea delcoul posibilitatea de mutare fata - spate prin cele doua suruburi de prindere ? Si schimbarea mersului prin mutarea lui nu e numai un placebo...

Ma rog, astept un raspuns direct, intervalul in intervalul 8-12 in cazul asta ..

delcou-matiz-distribuitor-aprindere-mati

Share this post


Link to post

Scuze....in ultima perioada am avut matiz 2005 Euro 3.....( fara delco...fiind inlocuit cu bobina tripolara)...de aici si confuzia...imi pare rau dar nu am cu ce regla avansul...

Share this post


Link to post

Buna seara

 

Am un Chevrolet Epica fabricat in 2009 cu motorul de 1991 cmc Diesel. As dori o oferta de pret pentru schimbul de ulei si filtre si pentru kitul de distributie. Masina are 80.000 km. Va rog sa specificati in oferta si producatorul pieselor.

 

Cu stima

 

Dan Popescu

Share this post


Link to post

Saptamana viitoare am liber, asa ca se schimba datele problemei

Deci matiz 2005 schimbat distributia pret manopera ? (Pentru avans am cumparat intre timp stroboscop.. )

Edited by Adydum

Share this post


Link to post

Scuze pt .intarzierea raspunsurilor....Astazi ma voi ocupa de problemele Dv...Revin cu detalii...

Share this post


Link to post

Salutare, am si eu o problema, dar fiind din Galati nu prea am cum sa ajung acolo: Matizul meu a inceput sa faca o figura ciudata de cateva ore: cand iau contactul, chiar inainte de oprirea completa a motorului se aud 2 sau 3 batai, aproape ca seamana cu scartaitul produs de un surub ruginit cand te chinui sa il desfaci, are cineva vreo idee ce ar putea fi?

Share this post


Link to post

Verifica sa nu atinga suportul cablului de ambreaj in scutul cutiei de viteza...

Share this post


Link to post

multumesc am sa fac si aceasta verificare in cursul diminetii de maine si revin cu un rezultat.

 

Edited by raven84

Share this post


Link to post

Salut Andrei

 

Am un Aveo din 2008 1.2 16v cumparat sh cu 68k km in bord. nu stiu daca fostul proprietar a schimbat sau nu cureaua de transmisie alternator, servo si compresor AC + uleiul la cutia de viteze ( am inteles ca e cutie cu intretinere si trebuie schimbat uleiul din 30k in 30k km).

 

Da-mi si mie un pret (piese+manopera) si un nr de tel pt o eventuala programare.

 

multumesc!

Share this post


Link to post

onorabile luni pe la 11 vin cu un tico la tine,,,am vb astazi la telefon...sa ma ai in vedere :) )

Share this post


Link to post

Vorbit , vizitat , rezolvat..!!! La Multi Ani....!!!

Share this post


Link to post

La multi ani Andrei! Il poti ajuta pe un amic cu un Opel Vectra C 1,9 cdti 150cp cu un schimb de ambreiaj+volanta? Masina e adusa, km sunt undeva ~165k si i-a picat subit. Am inteles ca trebuie data puntea jos. Imi poti spune si un cost estimativ? Multumesc.

Share this post


Link to post

Buna  <img src= "> !

 

Cu mana pe inima, va recomand:

RUX AUTO Service aka " PEPINNO fixes everything". :->

 

Daca ajungeti pe strada Veseliei nr.5A veti gasi urmatoarele caracteristici :

 

VESELIE: Pentru ca oricat de X( suparat/a sunteti din cauza masinii...RUX AUTO o sa va readuca zambetul pe buze!

INCREDERE,

PROFESIONALISM,

ONESTITATE si preturi fara concurenta :o avand in vedere calitatea pieselor si manopera ! =D>

 

Cu respect, :thumbl:

Catherine Radulescu.

 

 

Edited by Catherine

Share this post


Link to post

Sarut mana pt. recomandari dar a trecut ceva vreme decand ati plecat de la atelier...sa inteleg ca masina inca merge bine :) ) Sincer nu mai speram la review`ul dvs avand in vedere ca au trecut cateva luni de la vizita facuta...Ma bucur sa aud de bine atat despre dvs. cat si despre micul GIGANT!!!. Nu uitati de luna MARTIE...Astept toate floricelele cu cate o floare pt,verificari GRATUITE si preturi promotionale la o gama foarte variata de piese...Inca odata Maxime multumiri...PEP`u & Rux Auto

  • Like 1

Share this post


Link to post

Seara Buna !

 

Da, foarte bine ai pus problema " INCA "... sincer, si eu sunt surprinsa de aceasta performanta... dar sunt si mai surprinsa de faptul ca m-ai tinut minte :P !

De fapt, de ce ma mir... " Furia Mustar " este de neuitat :) ) ... pur si simplu , nu ai cum !

 

Stiu ca trebuia sa fi postat acum cateva luni, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Am "rasfoit" acest post si am observat ca a existat candva o ~O) mai tot laudata... Cu SIGURANTA ma voi prezenta in Martie cu inculpata Mustaritza pentru o verificare generala cu speranta ca voi primi cafeluta pe care, CLAR o voi savura in timp ce mica giganta se va rafata in mainile Doctorului de Fiare...

 

MrrRrRrrRr ! :-B

 

Inca o data felicitari pentru ceea ce faceti ! :thumbl:

 

Pep' don't forget to check my fluids ! :oops:

 

See you soon,

Cath and the little BEAST.

Edited by Catherine

Share this post


Link to post

Salut Andrei :)

Un pret daca se poate pentru schimbat rulmenti spate Cielo, de preferat cei mai buni rulmenti. Stiu ca ii pot schimba in spatele blocului dar am aflat ca ai 'pravalia' la 3 min de locuinta mea si mi-ar placea sa te revad dupa atata timp.

Si un pret pentru revizie de un an/10.000km numai manopera stii ca vin mereu cu piesele mele :P .

Edited by Alezz

Share this post


Link to post

Traiti` dom sef. Pai daca tot esti la 3 min treci pe la mine sa mai depanam amintiri ,facem revizia + un control sa nu ne trezim ca inlocuiesc ceva degeaba...orice piesa comandata ajunge la mine in MAXIM o ora...Mai vorbim la fata locului...Te astept ... :)

Share this post


Link to post

Salut,

Pentru seria UU6MF48415D068332 vreau si eu preturi pentru urmatoarele piese pe original si aftermarket + manopera pentru fiecare in parte:

- daca ai vreun pachet pentru revizie : filtru aer, benzina, ulei si 3l ulei (am inteles ca 10w40 dar nu sunt sigur)
- kit distributie + pompa de apa (masina are 37000km si inca nu s-a schimbat pana acum distributia din 2005 de catre fostul propietar)
- bascula fata(2)
- amortizor spate(2)
- 2 litrii antigel rosu.
Multumesc

Share this post


Link to post

Va salut. Am un matiz din 2005 la care s-a aprins martorul "check" si nu vrea sa se stinga. Masina din cate imi dau eu seama merge bine, sau cel putin la fel de bine. Intrebarea mea este daca aveti tester/scanner care sa identifice eroarea, si eventual s-o remediem? daca da, este necesara o programare? un cost estimativ pentru testare ar fi util pentru includerea in calculul bugetului familiei :)

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post

O inlocuire caseta de directie Matiz cit coasta?

Cu toate de la tine, inclusiv unghiurile.

Preferabil caseta noua, daca te tine sa montezi o caseta SH pentru care garantezi urmatorii 30kkm n-am nimic impotriva uneia SH.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...