Jump to content
Sign in to follow this  
Pepinno

Service Acasa.ro

Recommended Posts

Acum am inteles....te rog mult suna-ma maine dupa ora 10:00 si iti dau toate detaliile...multumesc

Share this post


Link to post

se poate un raspuns si pentru mine ?!

 

Share this post


Link to post

Salut Pepinno,

 

Merg cu Tico al meu de peste un an cu troncaneala in caseta de directie (bucsa?). Evident ca in ultima perioada zgomotul s-a accentuat iar mai nou (cam de o luna) a inceput sa se simta o scadere in precizia directiei (ca un mic joc in volan). As vrea sa ajung cu masina la tine la atelier dar pana atunci imi poti spune te rog daca mai pot merge cu ea asa vreo doua - trei saptamani?

 

Mersi frumos.

Share this post


Link to post

si daca pe 8 martie e ziua mea ... si nu-s femeie :| ... primesc si eu vreo reducere?????

Share this post


Link to post

cu respect ,

pentru probleme de natura electrica ( zic eu ) la un matiz din 2005 cu aer conditionat pot apela la dvs . in cazul in care se poate va rog sa stabilim o data cand pot veni la atelierul dvs pentru o constatare .

o seara buna va doresc

 

din nefericire problemele electrice imi depasesc atat pregatirea cat si cunostintele in domeniu....scuze pt intarzierea raspunsului

 

Salut Pepinno,

 

Merg cu Tico al meu de peste un an cu troncaneala in caseta de directie (bucsa?). Evident ca in ultima perioada zgomotul s-a accentuat iar mai nou (cam de o luna) a inceput sa se simta o scadere in precizia directiei (ca un mic joc in volan). As vrea sa ajung cu masina la tine la atelier dar pana atunci imi poti spune te rog daca mai pot merge cu ea asa vreo doua - trei saptamani?

 

Mersi frumos.

 

...sincer cred ca daca ai mers un an cu o caseta distrusa, cu siguranta mai merge inca o luna....

 

si daca pe 8 martie e ziua mea ... si nu-s femeie :| ... primesc si eu vreo reducere?????

 

1` Sincer imi faci inpresia ca ai intrat pe acest forum doar pt reducere ( membru in rodaj 1 post ...ciudat...)...nu mai pun la socoteala faptul ca nu faci parte din categoria sexului frumos...dar iti pot face o reducere la o reparatie de minim 500 ron...

 

 

O zi placuta tuturor...

Share this post


Link to post

Am fost si eu la Pepinno zilele trecute cu micul verde mancator de ... gropi - discuri, placute, rulmenti, cablu frana de mana, ulei cutie si alte cateva reglaje.

Dupa 70km, cam astea ar fi concluziile:

- reglajul de la cablul de ambreiaj - mi-a luat vreo 10minute sa ma obisnuiesc cu noua cursa a pedalei, dar la setarea de-acum e mult mai confortabil la 'alergat' cu ea

- partea de franare - nota 1000, acum simt si eu ca am frane

- cutia de viteze zici ca e noua, vad ca nu mai agata de nici un fel

- carburatia: diferenta de la cer la pamant; azi dimineata, pornit pe rece pe la 7:00, pana acum dupa cheie avea tendinta sa dea putin in nas, trebuia accelerat putin, acum sta la ralanti fara ajutor de la pedalier; consumul cred ca e si el "in mintile lui" acum - sunt curios cat scoate pe urmatoarele 2 alimentari

- pret si operativitate - ca de obicei, mai putin de cat am estimat eu

 

Inca o data, il recomand cu incredere pe Andrei!

 

Pepinno, mai trec pe la tine peste vreo 2-3 saptamani sa te mai "stresez" cu o operatiune - urca temperatura destul de repede acum pana cupleaza ELV, presupun ca taica radiator fie e cam infundat, fie se cere inlocuit (asta daca n-ai tu alta idee despre cauza sursei).

 

PS: nu-mi place culoarea visinie pe Ticozaur, chiar daca nu-i al meu :D

Share this post


Link to post

multumesc pentru raspuns.

am totusi si o problema cu pornirea masinii la care sunt sigur ca imi puteti da o mana de ajutor .

la ultimul service la care am fost mi s-a spus ca ar fi din cauza bujiilor sau a fiselor de la bujii .

am schimbat si bujiile si fisele dar problema a ramas .

am semnul check aprins majoritatea timpului in bord (au fost insa momente cand s-a mai stins ).

 

 

Share this post


Link to post

daca masina este Euro 3 ,te pot ajuta cu un tester ,respectiv cu aflarea motivului ceck motor...si posibil sa putem rezolva si cu pornirea greoaie..Pt. asta poti venii oricand..nu este nevoie de programare...Te astept ...o seara placuta

Share this post


Link to post

sigur vin ca m-a disperat pornirea , este un cosmar cand pornesc masina .

vin saptamana viitoare pe la service .

as vrea totusi sa stiu la ce ora deschideti ca sa fiu primul :D

am glumit , lucrez schimbul II sapt viitoare si de aceea vreau sa vin dimineata .

Share this post


Link to post

salut. te ocupi cumva si cu tinichigerie? am un cielo destul de mancat de rugina si sunt destul ca in unele locuri va avea nevoie de ceva munca de sudor . scuze daca te-au mai intrebat si altii dar... sunt atat de multe pagini si sunt si un pic obosit si nu am observat.

 

Share this post


Link to post

Din nefericire nu te pot ajuta cu tablaraia...

Share this post


Link to post

Salut, Andrei! Ceva vesti cu cu procesul? (Matiz albastru, placa de presiune ambreiaj) Era termen pe 6 februarie...

 

Peste 3 luni (sau 4 - nici nu mai tin minte) se implineste un an si inca nu mi-am recuperat banii... Tu ce ai face in locul meu? Crede-ma ca nu stiu cum sa reactionez... Incerc sa te inteleg si pe tine si, ca dovada, am asteptat atata amar de vreme sa recuperezi banii de la furnizor pentru ca apoi sa ajunga la mine.

 

Am inteles ca ai probleme cu furnizorul, adica am fost om intelegator, pentru ca te stiu de ceva vreme, am mai fost la tine cu masina si intotdeauna ai rezolvat problemele masinii prompt, bine si la un pret corect. Am oferit feedback la anumite interventii, te-am recomandat si la cunostinte, increderea si multumirea fiind reciproce si la un nivel maxim, cel putin din partea mea.

 

Pe de alta parte, de la termenul de maxim 2 saptamani (pe care tu mi l-ai dat) pana la cel de 8-9 luni (si poate mai dureaza sau poate nu se va rezolva vreodata) este o diferenta de timp uriasa.

 

Incearca sa te pui in locul meu: ma duc la mecanic, se decide schimbarea ambreiajului, accept fara sa comentez pretul kitului si al manoperei (piesele tale, manopera ta, furnizorul pe care l-ai ales tu), plec cu masina in concediu si cat p-aci sa raman pe la bulgari (~400 km rulati), s-a dus dracu' tot concediu, ma intorc la tine, se constata placa de presiune defecta, se schimba cu o alta placa pe banii mei (fara a plati si manopera, recunosc), desi piesele erau in garantie si astept termenul de maxim 2 saptamani pentru a-mi recupera banii. Asta se intampla vara trecuta...

 

Am luat piesele de la tine, desi la un pret mai mare comparativ cu ceea ce gasisem eu (vorbesc de furnizori persoane juridice si cunoscute) tocmai pentru a putea beneficia de garantie si pentru a evita situatii de genul celei in care ma gasesc eu acum.

 

Din punctul meu de vedere, diferenta aceea de pret precum si achizitionarea pieselor de la tine erau justificate daca in momentul in care a aparut problema cu placa in garantie se schimba fara sa mai scot bani din buzunar. E logic ceea ce spun? Cel putin asa li s-a intamplat celor din anturajul meu.

 

Repet, am platit placa schimbata pentru ca banii ii recuperam in doua saptamani, pentru ca am inteles ca esti si tu intr-o situatie dificila, din bun simt (poate prea mult bun simt dupa cum imi reproseaza prietenii) si, nu in ultimul rand, din respect pentru tine.

 

Am uitat sa precizez ca dupa ultima interventie, respectiv schimbarea placii de presiune, masina a mers impecabil si nu a mai avut probleme.

 

La masina sotiei, un Polo din 2007, trebuie sa schimb distributia si m-am interesat de costuri la tine acum un an (in vara aceasta trebuie s-o schimb) pentru ca intentionam sa vin la tine sa efectuez aceasta operatiune. La masina mea trebuie schimbate discurile de frana si placutele pe fata. In situatia data, cum pot depasi frustrarea pe care o am in prezent si teama de a nu intampina aceeasi situatie? Ai mai putea sa ma indemni sa vin la tine?

 

Ma simt stanjenit sa te tot intreb la fiecare 2-3 luni daca s-a rezolvat ceva, desi, pana la urma, te-am imprumutat cu banii de placa pentru 2 saptamani, cand trebuia sa-i recuperezi de la furnizor, iar neseriozitatea furnizorului tau, a fost transferata asupra mea: ghinion pentru mine!

 

Am tot asteptat ca dupa o luna, doua, hai sa zicem trei, problema sa fie rezolvata. Si am tot asteptat...

 

Dupa ghinionul cu ambreiajul, concediul ratat, placa de abreiaj defecta, neseriozitatea furnizorului tau, inca astept un semnal de la tine, macar pentru a-mi spune ca banii respectivi nu ii voi mai vedea vreodata.

 

Numarul meu de mobil este la voi la service.

 

Intreba cineva de identitatea furnizorului. Nu o stiu nici eu. Piesele sunt Valeo parca. Totusi, ar trebui precizat acest furnizor, pentru ca atata vreme cat timp de aproape 1 an de zile nu este in stare sa achite contravaloarea unei piese de sub 200 de lei, avem dreptul sa stim despre cine este vorba pentru ca nu merita sa mai cumpere cineva de la el, in primul rand pentru a nu se afla si altii in situatia mea si in al doilea rand pentru ca astfel de comercianti neseriosi nu au ce cauta pe piata!

Edited by wizzard

Share this post


Link to post

Imi pare extrem de rau pt situatia ta dar si pt a mea...valoare care trebuie recuperata de mine in total de la ei este de 6850 ron + cheltuieli de judecata ...bani pe care probabil am sa ii mai vad dupa ce vor fi valorificate activele firmei respective...adica ani....In momentul de fata te pot ajuta in 2 feluri la alegerea ta...1` Iti voi achita personal contravaloarea piesei ( BANI NERECUPERATI DE MINE) 2` iti pot face o reducere de 100% la manopera pt.urmatoarea interventie ...nu am nici macar pretentia sa cumperi piesele de la mine ( atat timp cat nu este vorba de distributie sau ambreaj) decizia este a ta si o voi respecta indiferent de situatie.... am rugamintea sa o faci publica asa cum ti-ai exprimat si celelalte opinii referitoare la situatia creata...multumesc si o zi minunata

Share this post


Link to post

Apreciez oferta ta si o consider de bun simt, desi, fara sa fiu carcotas, mi-ar fi placut sa o primesc cu mult timp in urma.

 

As vrea sa mai las timpul sa treaca inainte de a apela iar la tine pentru serivicii de service auto, si sper ca ma intelegi, mai ales ca pana la vara cand voi avea ceva de schimbat pe la masina mai este suficient.

 

Vreau doar sa-mi recuperez banii si cred ca esti de acord ca este normal sa vreau asta. Bani am dat pe placa, bani vreau inapoi.

 

Astept sa-mi spui cand sa vin la tine. Voi anunta aici cand se va rezolva situatia.

Share this post


Link to post

azi...

Share this post


Link to post

S-a rezolvat...

Share this post


Link to post

Salut Andrei. Cand vin si eu pentru un banal schimb de ulei? As prefera de luni incolo. Cost?

Share this post


Link to post

Salut Andrei. Cand vin si eu pentru un banal schimb de ulei? As prefera de luni incolo. Cost?

 

Cost pentru?...despre ce masina vorbim?...din cate stiu cea din semnatura nu mai este...mitzu era bolnav ultima oara....ce tip de ulei si ce firma filtrele?....te rog suna-ma maine si iti voi face cea mai tare oferta de pe piata... :) )

Share this post


Link to post

Vazut, placut, schimbat caloriferul la Leganza, repede si bine.

Share this post


Link to post

salut. am un cielo, si vreau sa aflu tot ce e `buba` la el. abia am luat masina, si vreau sa stiu din timp. chestii minore : la o usa siguranta de la usa nu se inchide cand armez din alarma, sau antena nu intra de tot (cred ca trebuie curatata, pentru ca e doar mizerie adunata) si as vrea sa stiu daca ai si vreun tester... in principiu, vreau sa-mi fac masina 100% ok mecanic vorbind. cred ca am si o problema pe la electromotor. nu sunt sigur, dar aici e de discutat fata in fata. un nr de telefon pe privat daca se poate...? salut!

Share this post


Link to post

Te salut Andrei! Stabilisem schimb 2 x cap bara + culise etrier! Daca se poate PM ptr. cost piese + confirmare programare pe data de 12 apr.? Multumesc!

Share this post


Link to post

salut. am un cielo, si vreau sa aflu tot ce e `buba` la el. abia am luat masina, si vreau sa stiu din timp. chestii minore : la o usa siguranta de la usa nu se inchide cand armez din alarma, sau antena nu intra de tot (cred ca trebuie curatata, pentru ca e doar mizerie adunata) si as vrea sa stiu daca ai si vreun tester... in principiu, vreau sa-mi fac masina 100% ok mecanic vorbind. cred ca am si o problema pe la electromotor. nu sunt sigur, dar aici e de discutat fata in fata. un nr de telefon pe privat daca se poate...? salut!

 

Nr meu de tel. se regaseste si in primul post ( 0766753381) ...te astept cu placere oricand te hotarasti...

 

Te salut Andrei! Stabilisem schimb 2 x cap bara + culise etrier! Daca se poate PM ptr. cost piese + confirmare programare pe data de 12 apr.? Multumesc!

 

Programare confirmata pt 12.04.2013...maine dimineata caut si cel mai bun pret pt piese...O seara placuta

Share this post


Link to post

 

 

 

 

Programare confirmata pt 12.04.2013...

 

Multumesc! ora? sau procedam ca si data trecuta? seara buna!

Share this post


Link to post

Pep-ule, candva dupa 10 aprilie ma primesti si pe mine cu Mazda? Vreau sa-i schimb ulei motor, ulei cutie, ulei diferential+filtrele. Eventual si distributia...

Sa faci tu un calcul piese+manopera si sa-mi zici sa stiu ce scot de la ciorap. :P

Share this post


Link to post

Te salut Andrei si MULTUMESC ptr calitatea si atentia cu care ai lucrat, daruirea si pasiunea ta pentru "fiare" este mare si acest lucru se vede din plin.

 

Am fost la Andrei la service Rux auto (un service bine dotat, cu 2 elevatoare, f multe SDV-uri, adica scule dispozitive si verificatoare, complet, una peste alta, mi-a placut) si din una in alta cred ca am stat vreo 6 ore pe capul lui ( sper ca nu s-a suparat) si mi-a pus la punct Nubirica.

A inceput cu:

1) Schimbatul kit-ului de distributie, dupa care si

2) Cureaua de accesorii, urmatorul a fost motorul la care a schimbat

3) Garnitura de la capacul supapelor,

4) Bujiile. Fisele si ele verificate. Totul a fost verificat ,sters, curatat, asamblat. Cand a rasuflat usurat l-am rugat sa schimbe si

5) Lichidul de frana si aerisire, evident.

 

A lucrat cu profesionalism si cu o deosebita atentie pentru detalii. La piesele de scimb pe care le-a comandat pe timpul sederii masinii in service, atent si a verificat personal calitatea si provenienta lor.

Pretul final a fost mai mult decat rezonabil, cinstit, foarte corect ( RECOMAND CU INCREDERE )

O persoana de mare corectitudine si foarte mult bun simt.

Multumesc Andrei !!!!! :)

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...