Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Zona Libera

Recommended Posts

Nu stiu daca-l taiem voluntar ... par examplu, eu inca mesteresc cu drag la masina, da' nu stiu cati o mai fac. Astia care o mai facem, chiar si vorbim despre mesterit, da' nu se prea vede probabil :scarpin:

Share this post


Link to post

Nu se vede decat ca muti posturi de balacareala (in pur spirit DWCC) de pe topicurile de surubareala. Si se mai vede ca in loc sa-ti sudezi pragurile in parcare, spargi seminte la Costinesti si pui la cale politica acestui forum cu " fatucile" habarniste care conduc asa de prudent ca nu sunt un stare sa sparga un scut sau macar baia de ulei, nici n-au trecut pe la service la domnu' Tommy . Vorbesti de mesterit?! Deschizi topicuri despre carti, in loc sa faci mercurialul la piesele Daewoo/ Chevrolet si tips despre tuninguri .Voi suna la numarul ala pe care mi l-a dat tolin, poate se va indura Maria Sa Atotputernicul Admin sa iti dea ban pentru ineficienta pe acest forum :-W Tie si alora de vor sa-l auda pe Obi in loc sa ciuleasca urechea la subwooferul lu' 50 Cent! ...cu melcii vostri!

Share this post


Link to post

Ti-ai incurcat cumva pastilele sau doar profiti de pozitia favorizanta pe care o ai ca sa te iei de oameni care chiar au facut ceva pe forumul asta?

Share this post


Link to post

Sa justifici o extrema prin blamarea celeilalte nu este un argument valid.

Nici pe departe intentia mea! Ceea ce am spus (sau am vrut sa spun) este ca nu putem sa ii acuzam nici pe cei ce nu surubaresc, nici pe cei ce surubaresc prea mult. Iar cand e de strans randurile, atunci si aia si ceilalti trebuie sa fie laolalta. Si nu se intampla asa. Eu nu prea am scris pe aici, ce am avut de spus am spus cui trebuia si cand trebuia, dar mi-a parut rau joi cand am ajuns si cei din subclubul sau mai bine zic factiunea surubareala s-au dus intr-un colt si i-a durut in coor de restul...

Sunt curios, sunt tare curios, daca facem o mobilizare generala cum am facut acum 3 ani cand a facut Sharpe pozele alea cu parcarea plina, cati mai vin si cati mai participa efectiv...

 

De acord. Numai ca taiam liantul cu totul si... ne doare-n pix.

Tocmai ca nu (ma) doare, daca nu ma interesa, nu ma agasa atitudinea de joi... Bine, poate unii dintre noi suntem mai subiectivi, fie pentru ca au fondat acest forum, fie pentru ca am pus umarul la constructia lui...pe altii poate nu-i intereseaza, unii vad forumul strict la loc de socializare virtuala sau aievea, altii strict ca loc de discutat probleme tehnice si surubarit, altii ca matrimoniale ( :P ) dar in realitate forumul e cate un pic din toate, iar faptul ca unii se duc se duc intr-un colt al parcarii sau nu mai vin deloc invocand unul sau altul dintre motive nu ne face cinste!

Share this post


Link to post

Iar faptul ca unii vin la o astfel de intalnire si se muta in fundul parcarii (mai mult, unii au trecut pe langa noi ca si cand n-am fi existat!!!)

 

Eu sunt unul care am fost in "fundul" parcarii. Motivul? Acolo erau "fiarele" si asta este motivul principal pentru care vin aproape saptamanal la aceste intalniri. Cred ca am ajuns inaintea dvs, am salutat pe toata lumea, l-am felicitat pe Obi dupa care m-am retras la domeniul care ma interesa. Daca ne-ati vazut si ne-ati recunoscut de ce nu ati trecut macar sa ne salutati, chiar daca subiectele discutate de noi nu va ofereau placere? Asa era frumos si elegant in opinia mea.

 

In alta ordine de idei mi se pare normal sa stau alaturi de oamenii care imi impartasesc pasiunea. Mai ales ca acei oameni sunt prezenti in fiecare aproape joi acolo.

Ca si la intalnirile nationale toata lumea a fost invitata sa ia parte la "bisericuta" noastra insa nimeni nu a fost obligat si nimeni nu s-a suparat ca am fost doar 4 insi acolo.

 

Daca am trecut pe langa dvs imi cer mii de scuze, erau atatia oameni acolo (majoritatea necunoscuti mie) incat la plecare mi-am permis sa nu mai salut pe nimeni, ii salut acum pe toti si imi cer scuze si in fata lor.

Share this post


Link to post

Dj-ule, nu intelegi. "Bisericuta" trebuia sa mearga sa salute. Nu merge patriarhia la bisericuta ci invers. Nu se cade. Si daca nu se intampla cum cer canoanele, bisericuta este excomunicata. Simplu :)

Share this post


Link to post

Astea-s detalii, eu personal am salutat, posibil sa fi uitat pe cineva. Oricum, noi ne-am simtit bine, si ma bucur cand vad ca si din membrii mai vechi si cu greutate au fost cativa care au fost interesati de ce rahat faceam noi acolo in colt.

 

Restul, nu are rost sa il mai discut, din punctul meu de vedere intalnirea a decurs ca de obicei, cel putin pentru mine. Si nici nu am crezut ca am deranjat pe cineva dar se pare ca m-am inselat, asta este, nu poti sa ii multumesti pe toti la naiba :)

 

@zmeu. Presupun ca aia cu "nu mai vorbesc cu tine" cand am auzit ce masina ti-ai luat nu ai luat-o ad literam, era o gluma ;)

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Si acum imi zici, dupa ce ti-am dat deja o dunga cu cheia?

Share this post


Link to post

Dj, Madkat, am dat mana, remember? Nu la voi ma refeream. Iar trecutul pe langa e cam asa: toata gasca era la intrarea in parcare, este cineva care a trecut pe langa si s-a dus glont in spate, fara sa discute cu nimeni. Asta 1. 2. Nu a fost o intalnire oarecare, era o intalnire pentru Obi, fain-frumos era sa stam cu el. Erau locuri destule de parcare si pe stanga si pe dreapta dar voi v-ati tras de la inceput in spate, n-ati venit la prezentare, n-ati venit la poza, desi v-am chemat samd. Whatever, nu mai conteaza. Si nu in ultimul rand 3. De cand pana mea ne vorbim la persoana a II-a plural?

Share this post


Link to post

Ti-ai incurcat cumva pastilele sau doar profiti de pozitia favorizanta pe care o ai ca sa te iei de oameni care chiar au facut ceva pe forumul asta?

 

Un post fara emoticoane ar putea fi o capcana pentru un posesor de BMW X5 rrrroshu. Asa ca te sfatuiesc ca alta data sa fii mai circumspect cand nu ai grila de citire a posturilor. In alta ordine de idei, ceea ce inca nu intelegi tu, cu toate emoticoanele atasate explicatiilor si argumentelor venite de la foarte multi mambri de buna-credinta de pe acest forum, este ca nu exista pozitie favorizanta. Nu cred ca cineva isi aroga aceasta postura, sau actioneaza ca si cum ar avea acest avantaj! Prin urmare sunt ridicole si ideile induse de cativa inadaptati care "vad enorm si simt monstruos "schisme, monopol intelectual, bisericutze,Patriarhii, breasla favorizata , Suveran,etc", tocmai datorita faptului ca oamenii normali nu prea se sinchisesc de aceste " spaime" ( sau dorinte ale unora?) . Din cate vad eu, cei mai multi vor sa vina pe acest forum cu jucariile lor oricand doresc si sa interactioneze de la egal la egal in mod placut, degajat,util,civilizat si, pe cat posibil, fara comentarii deplasate din partea celor care " au facut ceva pe forumul asta" :redface: Si-ti bag si emoticonul, ca sa nu apelezi la maestru sa sesizeze " ridicolul situatiei" in locul tau!

Share this post


Link to post

Asa-i, am dat mana :)

La poza nu fusei, ca eram la testdrive cu un hyundai :D

 

Eu am incercat sa fac naveta intre cele doua grupulete. Da era greu de plecat de langa ambele :(

Share this post


Link to post

Tocmai ca nu (ma) doare, daca nu ma interesa, nu ma agasa atitudinea de joi...

 

De ce nu ai inceput cu asta? Nu tot forumul este din Bucuresti si nu cred ca are sens sa excluzi o problema pe care si tu ai contientizat-o la un moment dat pentru o interactiune ,,sociala" cu care multi (majoritatea) nu au avut nici o legatura. A participa la acel eveniment tine de relatii de amicitie, rivalitate, anitpatie etc si nu de problema enuntata anterior.

 

Nu se vede decat ca muti posturi de balacareala (in pur spirit DWCC) de pe topicurile de surubareala. Si se mai vede ca in loc sa-ti sudezi pragurile in parcare, spargi seminte la Costinesti si pui la cale politica acestui forum cu " fatucile" habarniste care conduc asa de prudent ca nu sunt un stare sa sparga un scut sau macar baia de ulei, nici n-au trecut pe la service la domnu' Tommy.

Care iti este oful defapt? Si daca e legat de intalnirea de joi si de lansarea cartii respective de ce nu il postezi acolo?

Share this post


Link to post

Asta cu trecutul pe la service-ul lui Tommy e fenomenala! =))

Share this post


Link to post

Tommy le curata sau le desfunda instalatiile? ...inca? ... :mrgreen:

Share this post


Link to post

Baga benzina bre...

Share this post


Link to post

Nee eu zic ca le in_funda! :shock:

Share this post


Link to post

Mare meserias Tommy asta, le rezolva pe toate!

Share this post


Link to post

Nu se vede decat ca muti posturi de balacareala (in pur spirit DWCC) de pe topicurile de surubareala. Si se mai vede ca in loc sa-ti sudezi pragurile in parcare, spargi seminte la Costinesti si pui la cale politica acestui forum cu " fatucile" habarniste care conduc asa de prudent ca nu sunt un stare sa sparga un scut sau macar baia de ulei, nici n-au trecut pe la service la domnu' Tommy .

Eu nu prea le stiu cu lectura, repar bine, dar numai cu ciocanul. La mine e service de lux, pentru programare cere si tu un bon de ordine la Zmeu.

Share this post


Link to post

Inseamna ca esti full-load de nu mai esti de vazut nici macar joia, de nationale ce sa mai vorbim.  <img src= )">

Share this post


Link to post

... pentru programare cere si tu un bon de ordine la Zmeu.

 

Zmeu cel rau

Posted 02 June 2011 - 15:05

 

...sunt peste si caut fecioara.

 

In sfarsit, v-ati gasit!

Share this post


Link to post

Vad ca te bagi la mijloc..

Share this post


Link to post

Asta cu trecutul pe la service-ul lui Tommy e fenomenala! =))

In ce ? Ca umorul lipseste, n-a trecut pe acolo. Cand n-ai ce spune, te bagi in poza la reusita unuia (felicitari Obi !) si spui ca prezenta ta in poza este spirit de ... oportunist din categoria "am trait la umbra Marelui Gorun". Sancta simplicitas !

 

"Aceste cuvinte mi-au adus aminte de celebrele cuvinte spuse de reformatorul protestant Jan Huss din Praga, atunci când a fost osândit la moarte de către un consiliu al catolicilor cu moartea prin ardere pe rug. Atunci o femeie de la ţară, simplă, care a auzit de această condamnare la moarte publică, a adus şi ea o legătură de lemne pentru ca focul să se înteţească mai mult. Jan Huss a înţeles ca din simplitatea ei a făcut acest lucru, ea chiar crezând ca Huss este un inamic public şi al lui Dumnzeu. Huss a exclamat atunci murmurând: Sancta simplicitas *(Sfânta simplitate)…"

Share this post


Link to post
" fatucile" habarniste care [...] n-au trecut pe la service la domnu' Tommy

:-W Nu cumva pentru că e genul de service unde se "repară" motorul prin eşapament?

Pentru "zâne" şi nu pentru "fătuci"? :mrgreen:

Share this post


Link to post

Stai linistit, nu te mai forta sa scoti glumite, pe tine nu te mai poate repara nimeni.

Mai bine vezi de socoteala ta la minusi, mai sterge dosarele alea de praf.

 

Inseamna ca esti full-load de nu mai esti de vazut nici macar joia, de nationale ce sa mai vorbim.  <img src= )">

Sunt chiar overloaded, dar nu ma plang :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...