Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

10.000-12.000 E Pret Cip

Recommended Posts

Sa va spun sincer numai motorul ce i-a luat omului fata! (intre noi fie vorba acum conduce espero 1.8 cdx, il are de cand a fost adus din Corea) si consumul mai ales.

 

Oricum concluzia mea a fost clara: Nu va mai luati dupa ce scrie pe pereti prin tot orasul!

Share this post


Link to post

Cu putin noroc, in 2 sapt dau comanda de clio fidji 80 cp dci.

am facut un test drive si e destul de sportiva pt un diesel. Pentru mine e mai mult decat de-ajuns.

problemele cu injectia au fost rezolvate prin schimbarea furnizorului pompelor (nu mai e delphi).

la 10.300 DDP (atentie, DDP!), full option (2airb, a/c, abs, oglinzi, etc) masina care consuma 5.5 in oras si 3.5-4 in afara NU ARE CONCURENT!

 

Apropos, cei 1000 de euro pe care-i dai in plus pt diesel fata de benzina cu aceleasi dotari se amortizeaza in 20-25 de mii de km. Dupa care mergi economic.

Edited by alx

Share this post


Link to post

Hehe, casa de piatra si Clio de otel!

La mai mare!

Share this post


Link to post

alx, sa-ti traiasca clio-ul... si al meu, daca mi se aproba creditul :D numai ca eu incerc sa iau 1.5 dci Expression (ala de 65cp) :( ...si cu ticolosul si loganul ce faci?

Share this post


Link to post

eu vreau sa schimb ticoul maica-mii si sa iau clio in leasing. nu vrea logan ca zice ca e mare pt ea (e adevarat)...optiunile erau matiz e/ac dar fiind oferta asta la diesel, si dupa ce am facut un test drive cu 80cp... m-am hotarat...

 

inca nu e sigur, tb sa vad cum ma invart de leasing...

 

iuzare, treci pe 80cp ca e alta mancare de peste... 65 e bun pt oras dar 80 se comporta cu totul altfel afara, are "vana". ma rog, eu sunt fan diesel, as da oricand o masina pe benzina pe una diesel...

 

masina e micutza (eu sunt obisnuit cu loganul) si am dat un cap sanatos in plafon cand am iesit din ea... dar pt maica-mea si pt mine in oras e perfecta.

 

mie unul mi se pare f. ieftina pt un diesel.

Share this post


Link to post

Felicitari pt Clio, alx! Iti pot recomanda eu o companie de leasing de treaba! Oricum mai buna ca RCI leasing.

 

Apropo: VAG dupa ce a terminat cu Octavia a inceput sa zbiere prin tot orasul ca la Golf V e mare ingramadeala! De pe la 11.000 euro CIP. Basca si AC gratuit!

=)) Pentru cei care nu stiu de ce ma prapadesc de ras: Golf a avut AC in standard de la lansare (cu exceptia variantei motorizarii 1.4 benzinar)! Dar acum aceeasi oferta e la oferta

Share this post


Link to post

Oferta: Seat Leon Comptetition 1,6 102 CP 14,126 DDP dotari:AC clima, RCD, ABS, 2xAirbag frontal, geamuri fata electrice, oglinzi reglabile din interior,frane spate disc, adica modelul chel dar cu 1000 de euroi reducere. Daca pui o metalizata, janta, pachet electric (geamuri spate + oglinzi el si incalzite si rabatabile) ajungi pe la 15,000 si un pic.

Octavia I Tour 1.6 tot pe acolo ajungi.

Share this post


Link to post

Masina cu cele mai multe optiuni pana in 12.000 CIP si cea mai accesibila, e Megane II. Masina cea mai "de lux" pana in 12.000 CIP e Octavia II MPI aia de 75cp , varianta Ambiente (comp bord/geamuri electrice si A/C) e in principiu destul de full..doar ca e pe benzina si cam submotorizata.

 

Bineinteles , am exclus masini din clasa mica!

 

Dar cine a zis ca are 12.000CIP ..inseamna ca are vreo 14.000 E , si la banii aia mi-as lua ceva cu un an vechime ! Vectra 2.0 DTI din 2004 full options ...cam bate orice masina noua pe care ai putea s-o iei la banii aia. Ma rog depinde de nevoia fiecaruia :dizzy:

Share this post


Link to post

de acord dar puteai sa dai si tu alt exemplu... vectra c este o masina nereusita si nu o zic eu ci toate testele facute cu ea... d-aia are pret super mic, atat noua cat si second hand.

Share this post


Link to post

Eu nu va prea inteleg de ce prefeati masina second hand, chiar daca aveti bani de una noua. Doar ca e alta clasa ? Aveti nevoie de spatiu si portbagaj ? Aveti cpoii multi, iar costurile ridicate nu va intereseaza ? Inseamna ca stam de vorba cu directori de firme la care imaginea conteaza.

 

Cineva spunea :nu imi place sa cumpar o masina a carui rodaj l-a facut altcineva (atat cat mai exista rodaj actualmente...). Probabil ca va place sa folositi lucruri care au fost ale altora, mie nu imi place.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Pai ce-i asa greu de inteles, intr-adevar cu banii de masina noua cumperi una SH de clasa superioara, pierzi mai putin la revanzare, ai poate costuri mai mari de intretinere doar daca te arunci la masini premium... Decat un Logan de 8400 euro mai bine un Focus din 2002 full sdau o Astra, parerea mea - care este!

Cand mi-am luat Cielo in mai 2003 cu 4000 euro luam o Dacia berlina noua, care acum avea deja rugina pe ici colo si ceva piese de schimbat; am optat pentru Cielo din 96 GLE/AC si am facut si economie de 1000 euro (am dat 3000 pe asta ala meu).

Share this post


Link to post

Da, aici iti dau dreptate, dar eu nu ma gandeam la Dacie (nici macar Logan), ci luasem exemplul lor cu Vectra veche in loc de Octavia II noua sau as pune si Astra noua ca sa fie aceeasi marca (cred ca si pret). Oricum, sa nu fiu inteles gresit, fiecare are libertatea de a alege, de altfel si piata de sh trebuie sa traiasca, adica unde am ajunge daca nu s-ar cumpara masini folosite ?

Share this post


Link to post

M-am hotarat Megane Sedan II Influence 1.4 98 CP ! AC, radiocd cu comenzi pe volan, geamuri electrice fata, computador bord; ABS and shit. Masina mare si multa; Gume R15 195/65 la care voi adauga niste jante CMS(cele de origine sunt tot CMS dar au dezavantajul ca sunt pe 16 si iti apar galme la greu si cauciucul e mai scump cu cel putin 1-1.5 mil) tot pe 15; pe jentile de tabla voi monta doua anvelope de iarna.

Va fi nevoie de timp de acomodat cu faptul motorul incepe sa traiasca de pe la 3500 rpm sau daca nu, ma voi resemna sa merg cu 3000rpm in tr a V-a cu 100km/h. Cel putin la versiunea 1.6 16v de la 100 km/h in tr. a V-a sprinturile spre 160 kmh sunt foarte rapide si e fun sa vezi cand TDI-ul ii da blana ca sa scape cu mandria nesifonata.

Partea proasta este ca pe la dealeri s-a dus perioada nasoala cand erau sub buget ca numar de unitati vandute si nu mai dau covorase, alarme moca.

Share this post


Link to post

e o alegere forte buna.

 

 

@and nu stiam ca skoda e masina de lux =))

Share this post


Link to post

Citeste mai bine " cea mai de lux pana in 12k cip "

Share this post


Link to post
Citeste mai bine " cea mai de lux pana in 12k cip "

 

 

pai e de 10 ori mai de lux megane decit octavia.

 

 

nicotine cit costa meganul tau?

Share this post


Link to post

12500+250 EUR DDP culoarea metalizata.

Dar inca nu am comandat-o, nici creditul nu e gata...dar m-am hotarat!

Edited by Nicotine

Share this post


Link to post

E mai de lux megane II decat Octavia II ? [-X

Share this post


Link to post
12500+250 EUR DDP culoarea metalizata.

Dar inca nu am comandat-o, nici creditul nu e gata...dar m-am hotarat!

 

 

chiar ca e super oferta

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Citroen C3 a fost alegerea finala. Pret 13.700 DDP din care au fost scazute toate taxele.

Share this post


Link to post

Pai spune si mataluta mai multe... Ce motorizare la C3, ce dotari esentiale, ce culoare (de parca ar conta :> ) ?

Nu de alta, dar e mai scump ca Megane-ul lui Nicotine... :scarpin: Si de ce au fost scazute taxele ? Adica TVA ca e pe firma banuiesc, nu ?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...