Jump to content
Sign in to follow this  
body

Vecini Tembeli

Recommended Posts

Salve!

Acest topic a fost deschis pt toti cei ce vor sa-si descarce nervii pe vre-un idiot de vecin!

Eu unul , am niste idioti de pensionari ( stau la casa) care dupa ce ca nu fac nimic , stau pe langa gard si ne urmaresc toata ziua .Cum am un amic in vizita , hop si ei pe langa gard.

Pe langa asta din orice fac scandal , mai ales ca le beau puternic!

Uneori ma prinde asa o dorinta sa le dau una in cap si sa ii trimit pe lumea cealta unde le e locul.

Daca si voi aveti asa ceva scrieti!

Bafta

Share this post


Link to post

Am avut si eu unul, dar s-a dus pe lumea cealalta acum 2 zile (nu glumesc!) :banana: . Sustinea sus si tare ca, într-o noapte, am sapat un sant de 20 m si am bagat o teava de pvc pâna în mijlocul gradinii lui, ca sa deversez fecalele... :dizzy: Cred ca va dati seama ca mi-ar fi trebuit o întreaga echipa de sapatori (10-15 insi) ca sa sap acel sant într-o singura noapte, ba înca si în curtea lui!

Body, câteva propuneri pentru rezolvarea problemei tale:

- un "catelus" (doberman, dog, ciobanesc etc) care sa se plimbe liber pe lânga gardul cu pricina > :)

- exista un praf care provoaca mâncarime, pe care sa-l presari în portiunea în care îsi pun ei mâinile :tongue:

- poti ridica gardul cu 1 metru (daca este facut de tine sau de parintii tai si nu de vecin) :thumbl: .

- poti nascoci ceva (ia legatura cu un avocat) ca sa obtii pentru ei o restrictie referitoare la "holbat"

 

Fratilor, ajutati omul, nu stati cu mâinile în sân, veniti cu idei sa-l "scapam" de vecini :D !

Share this post


Link to post
Daca si voi aveti asa ceva scrieti!

Stai linistit, pe fiecare scara este cel putin o baba curioasa care monitorizeaza tot ce misca. N-ai ce sa le faci, dai ignore, ca pana si Dumnezeu nu vrea sa le ia la el.

Share this post


Link to post

Eu stau la casa si nu-sh cum pana mea au nimerit idiotii astia langa mine !Ei au venit cam prin 1nul 1980 , eu eram mic (cam 7-8 ani), dar nu erau asa de dobitoci!Cu timpul boala lor s-a agravat , iar cam de 2-3 ani au devenit insuportabili!

Bafta

Share this post


Link to post

Fa-ti un gard mai mare si ai scapat de orice problema.

Share this post


Link to post
Eu stau la casa si nu-sh cum pana mea au nimerit idiotii astia langa mine !Ei au venit cam prin 1nul 1980 , eu eram mic (cam 7-8 ani), dar nu erau asa de dobitoci!Cu timpul boala lor s-a agravat , iar cam de 2-3 ani au devenit insuportabili!

Bafta

 

defectele, dupa o varsta toate defectele se accentueaza...!

io...cu finamiu am coborat in fata blocului sa pornim o dacie 1300 ( nu mai pornise de cam 3 luni ) si a scos prima oara un fum...are toba ruginita...farmitzata,sparta...(masina a cam stat pe loc in ultimii 3 ani) si cam scotea unpic de zgomot...da nu foarte tare...si dupa cam jumatate de ora a iesit un tzaranoi jegos care s-a mutat de 1 an...si mi-a strigat : bah mai potoleste-te ca mi-ai bagat numai fum in casa de nu mai pot sa respir(ala sta la parter). mai trec vreo 5 min...eu reglam relantiul...o mia turam si iar iese mosu(are cam 58 ani) da bag-o mah min service ! dute dracu la poligon cu ea...si freaco aici...! ma ameninta ca o sa cheme politia...al naiba nebun...

mai demult (dar si acum ) daca stateam si noi la o bere...in spatele blocului la scara...iesea la noi,chema politia, ne-am luat amenda...dar si el o cuteie de vopsea pe usa > :) pana nu-i sparg toate geamurile nu se lasa... :tongue: imu asta e mai mereu beat...are o nevasta...nebuna si o fica de la spitalu 9 ! halal familie... :) )

Share this post


Link to post

Eu ii dau dreptate mosului.

Stand la bloc, unde densitatea de masini pe m. patrat e mai mare decat in zonele de case, se mai intampla sa se apuce careva sa isi regleze masina.

Daca chiar vrea sa plece undeva si se trezeste cu o prolema la masina, asta e, nu are incotro si trebuie sa ii faca ceva sa o ia de acolo. Dar cei care ies extrem de des sa isi regleze masinile nu mai au nici o scuza, in special cand sunt 'ore de liniste'. La fel ma enerveaza cei care vin in vizita si nu mai urca sa isi anunte sosirea celor la care au venit, se apuca sa claxonexe cateva minute insistent in schimb. :mda:

Acum cativa ani un tzaran din blocul vecin isi amenajase o rampa care in scurt timp (max. o luna) s-a umplut cu ulei, gunoaie, etc.

Avea vreo 2 masini aduse din Germania, neinmatriculare, si o masina pt taxi.

Pe langa masinile lui veneau acolo zeci de prieteni, colegi taximetristi sa isi mastereasca la masini. In plus, cand ajungeau la bloc incepeau sa claxonexe sau sa fluiere, probabil nu mai aveau credit pe cartela nici sa dea un bip :wallbanger: .

Anyway dupa ceva scandaluri intre vecini si ala s-a ales omul cu groapa astupata si ceva bataie zdravana si s-a potolit. :banana:

later edit : cred ca bataia i s-a tras in cele din urma de la manelele lui si ale pretenilor lui :) )

Edited by akaionut

Share this post


Link to post

nu are dreptate ! 1) sunt ceva masini la mine in parcare...da nu prea mestereste lumea la masini in parcare... ! 2) era trecut de ora 6 !!(pastrarea ordinii publice...sau cam asa ceva se tremina dupa ora 5 :tongue: ) bine i-a facut ala care i-a aruncat vopsea pe usa...mai avea si usa nou noutza > :)

iesea la geam....(prietenii se luau in gura cu el...l-au si injurat) si ne zicea nebuna aia de nevasta si el...: STATIONAREA INTERZISA !! :) ) deaj au tupeu...cica la ei sa CIRCULAM iar noi de frica ne-am ros ubnghiile  <img src= S">

Share this post


Link to post

Se poate sa fi fost mosul carcotash si sa fi sarit ca ars cand a auzit zgomotul de 'masina care se repara in fata blocului'.

Consider ca in fata blocului se pot face alte lucruri, care nu implica imprastierea completa a masinii, galagie care dureaza ore intregi, multa mizerie (schimbat ulei, etc).

De ex. schimbat o roata, pus lichid de parbriz... :P

Btw : cum va descurcati cu locurile de parcare, apropos de vecini ? :flaming: :rambo: b-(

Edited by akaionut

Share this post


Link to post

pai la mine fiecare are locul lui...ma mai inghesuie unu...(isi mai trage tico-ul cam prea aproape de partea mea...da ne intelegem oke) :banana:

Share this post


Link to post

la noi e vanatoare de locuri

 

din fericire am acaparat 2 zic eu destuld e buna :D si nu indrazneste nimeni sa zica ceva ... ca atat le trebuie

 

de la o vreme de cand l-am pus la punct pe bosorgu stresat si mereu pus pe cearta al blocului se pare ca e lumea recunoscatoare :banana:

Share this post


Link to post

jos cu BOSOROGII !! ai naiba comunisti ! sunt cei mai ai naibiii batranii astia ! ducease-ar pe lumea aialalta > :)

Share this post


Link to post

La mine multumesc lui D-zeu nu tipa nimeni dac mesteresc la masina in schimb am mari probleme cu locurile de parcare=Avand locurile de parcare pe colt chiar sub un stalp de lumina toti taranii care vin pe strada parcheaza acolo de parca locurile alea au miere. In schimb pe cei care i-am prins acolo nu se mai risca sa parcheze a doua oara (am 3 masini si ma folosesc de ele) adica blocam masina straina cu vehiculele din dotare. Cand vine omul incepe sa claxoneze-ii explic ca sunt locuri rezerv. si nu mai parcheaza a doua oara. Probleme sunt cu astia de vin in vizita care o pun pe unde "vrea" muschii lor. Cea mai tare faza a fost cu unu care m-a vazut ca plec, i-am facut semn sa nu parcheze acolo ca ma intorc repede si din inspiratie am dat o tura de bloc si m-am intors :shock: surpriza-omul tocmai parca masina in locul meu, Va dati seama ce a fost la gura mea dupa aceea :spumelagura: am vrut sa-l bat-noroc ca era taica-miu afara si m-a tinut ca ii f***** una peste ochisori b-(

Share this post


Link to post

Sa inteleg ca ai cele 3 locuri platite ?

Tu cand mergi la cineva in vizita cum te prinzi care locuri sunt rezervate si care nu ?

Nu-ti doresc sa ne intalnim in asemenea conditii !!!! :mda:

Share this post


Link to post

Am "hatamai" de stalpu' pe care scrie mare "Rezervat 3 locuri" si "e" platite!!!!

Share this post


Link to post
jos cu BOSOROGII !! ai naiba comunisti ! sunt cei mai ai naibiii batranii astia !  ducease-ar pe lumea aialalta  > :)

 

Pai zack, asa cum ai spus si tu, "dupa o varsta toate defectele se accentueaza...!", asa ca nu se stie cum vom fi si noi la batranete, ce ni se pare acum normal, mai tarziu e deranjant si alte chestii d'astea. Dupa cate zici tu, mosul ala e scandalagiu, dar ce este clar e ca batranii sunt cei ce suporta mai greu viata la bloc. Unii sunt totusi cuminti, iar altii parca au mancarici... nu pot sta locului, ca niste copii neastamparati.

Share this post


Link to post

Eu ii multumesc lu' Dumnezeu ca am niste vecin super. Sub mine stau o familie de pensionari super de gashca, care niciodata nu au facut pic de scandal, mai ales ca in vara (eram in vacanta) de cand ma trezeam la ora 12 pana pe la 17-18 cand iesam afara ii terorizam cu muzica, jocuri sau filme (am calcul bagat prin combina si sunetul era aproape de max), nu au batut odata in teava sau alte alea. O singura data cand am iesit afara m-a auzit iesind si m-a rugat ca a doua zi sa nu mai ascult muzica asa de tare intrucat ii vine nu stiu ce ruda din provincie si probabil va dormi la pranz ca va fi obosita de pe drum. Sa le dea D-zeu sanatate sa-i tina ca nus tiu ce vecini prind daca s-or muta.

Si mai am un vecin de la parter, o penalitate de om, care de cel putin 3 ori pe zi ma intalnesc cu el la scara. Uneori am senzatia ca este angajat ca portar...se plictiseste in casa si sta in fata scarii (in pijamale si u capod peste :D ) si daca fac prostia sa-l intreb de sanatate nu mai scap de el. :D

Share this post


Link to post

Eu stau la camin studentesc mai tot timpul anului asa ca vecinii sunt cum sunt.

In anul 1 s-a intamplat sa vin de vreo 3 ori la interval de o luna jumate asa ca bostorogii mei au considerat de cuviinta sa ma treaca din nou la intretinere :wallbanger:

Acu vreun an, in vara eu aveam obiceiul in vacanta sa ma trezesc vara pe la vreo 10 si sa ma apuc de ascultat cate o manelutza de suflet la calculator cu amplificare proin combina. Dupa vreo cateva zile ma intalnesc cu o vecina de la parter care imi spune ca de ce ascult muzica tare, ca o deranjez (eu stau la 4 :dizzy: ), bine acu recunosc ca nici eu n-am combina slaba, da nici sa ma reclame baba de la parter si nimeni din jurul meu, cand tot blocul e plin de mosi. Cik a auzit ea zgomot si a venit sa verifice (se deplaseaza cu greutate) si a auzit de la mine zgomot. :dizzy: Mai reclamase ea pe vecinul meu de deasupra ca daduse bairam si o deranjase (cum naiba eu nu stiusem :dizzy: , ca doar fusesem acasa).

In Iasi nu vine nici un vecin sa ma reclame ca dau vreun bairam, doar sa reclame ca dau bairam si el sta cu gatul uscat. :D Mai vine portarul sa ne anunte ca el cheama politia, noi "chemam" un pahar de vin si devine mosul surd deodata. Mai nasol a fost la bairamul de acum cateva zile, cand a venit de mai multe ori (era o portarita tembela, dar noi am gasit de cuviinta sa blocam usa (avem spatiu, o fosta sala de lectura transformata in 2 camere+spatiu intre ele folosit drept bucatarie si un balcon) asa ca n-am mai stiut daca a mai venit politia sau nu. Pentru eliminarea output-urilor bauturii am preferat sa folosim balconul decat sa ne luam amenda. :dizzy: :drinkers: Ce e bine la camin e ca te obisnuiesti cu zgomotele si trebuie sa "pedepsesti" in consecinta. N-am sau uit niciodata cum m-am apucat sa repar anul trecut incuietoarea de la usa la 8 dimineata duminica :dizzy: . Stiu doar ca a trebuit sa aman treaba. La noi se sparg usile destul de des cand uita vreun tartan cheia, mama lor de idioti. :mda:

Pentru mine mai trebuie si un topic: "colegi de camera idioti". :mda:

Share this post


Link to post

Ieri am fost prin Colentina pe la niste prieteni si am parcat in fata blocului in care am stat vreo 25 de ani. Cind sa plec seara, ce sa vezi, o nesimtita grasa si urita parcase exact in spatele meu si ma blocase, vezi Doamne i-am luat locu de parcare (bineinteles ca-mi stie masina, si am mai avut discutii - relativ amicale - cu ea pe cind inca locuiam acolo). Si bineinteles ca NIMENI nu plateste nici un loc de parcare acolo.

Booon, deci vin, imi vad masina blocata, trag citeva suduieli si ma duc la ea la usa sa-i bat obrazu. Raspunde fii-sa, o pustoaica de vreo 6 anisori. Eh, lu' asta nu puteam sa-i bat obrazu' asa ca i-am spus zimbitor ca vreau sa vorbesc cu mamica! A draku mamica, n-a binevoit sa iasa din casa, iar pushtoaica m-a trimis la plimbare zicindu-mi ca nu-i acasa! :wallbanger: Unde m***ii ma-sii umbla la ora aia, parashuta dra****ui!??

Norocul a facut ca masina parcata linga mine era a unei bune prietene de-a mea, asa ca m-am dus la aia la usa, i-am povestit ce si cum si a iesit biata fata sa-si traga masina de acolo ca sa pot eu sa plec. Toata faza s-a intamplat pe la 21:30 trecute fix.

Ma rog, pupaturi, multumiri, am plecat. Pe drum, suduiam in continuare, cred ca grasa mai sughitza si acum. Si ma gandeam cum sa io platesc (de la roti intepate, pina la o caramida aruncata in parbriz - de zgiriat nu se pune problema, ca are o janghina de dacie din '75 si daca dau cu cuiu pe ea se dezmembreaza!)

In cele din urma am revenit la sentimente relativ mai bune, in sensul ca ma bate gindul sa cumpar un Trabant si sa i-l pun pe locul cu pricina (care stiu ca-i place ei) si sa-l las acolo forever! > :)

 

Cam cit costa un Trabant?!?

Share this post


Link to post
  :wallbanger: Unde mortii ma-sii umbla la ora aia, parashuta drakului!??

 

OFFTOPIC: Domnu' Super Moderator, va rugam editati-va postul...

Ati incalcat punctul 2.3 din Regulamentul acestui forum.

Ati incalcat, deasemenea, si punctul 2.6 din care spune ca folosirea de limbaj mirc este interzisa.

Va multumesc.

 

ONTOPIC: un trabant nu cred sa fie mai mult de 2-3 milioane... Mai mult te chinui sa-l remorchezi pana la locul cu pricina...

Edited by alx

Share this post


Link to post

stau intr-un bloc mare cu parcare mica si e inevitabil sa nu apara discutii.

de multe ori se intampla sa gasesc locul ocupat. asta e deja normal. nu am facut nimanui nici un rau chiar daca eu platesc locul ala. daca in schimb lucrul asta se repeta. ii las civilizat un bilet in parbriz. repet CIVILIZAT. santem prea multi si orasul asta e prea mic. In schimb, acum cativa ani unul din blocul de vis a vis si-a luat masina si a parcat-o pe locul meu. am avut cateva discutii cu el si tot nu am rezolvat. I-am lasat bilet pe parbriz, in masina, in portbagaj - nimic. Intr-o zi, m-a blocat PE LOCUL MEU X( (ma grabeam). am pierdut 20 min pana a coborat. trebuia sa fac ceva!!! m-a luat de papagal. a doua zi omul nu mai avea masina. une e? nu stiu. m-a acuzat m-a dus la politie. logic am aratat chitanta de la hotel din predeal si o lista de 23 de numere de telefon a celor care puteu sa confirme ca am fost acolo in noaptea aia. totul ca la carte. cine a furat-o :tongue: "nu stiu dom'le politist, :tongue: nu vedeti ca asta e nebun? mai are putin si ma bate? dupa doua saptamani in care mi-a mancat sufletul, mi-a spart parbrizul, si mi-a zgariat masina, nu stiu cum s-a intamplat ca i-au spart apartamentul. ghinion! :tongue: . s-a mutat :D URASC OAMENII NERVOSI

 

acum doua zile vecinii mei s-au apucat sa puna faianta in scara la parter :( :mda: :o tigania tiganiilor. :mda: daca pun si o chiuveta ma duc la buda jos la parter.

un scaun somatologic, o tipa cu stetoscop, un pat ginecologic mai lipsesc din holul blocului.

Edited by ZLI

Share this post


Link to post

stai linistit, nu esti singurul cu buda la parter. si la mine au facut la fel si acu nu le mai ajungi cu prajina la nas de mandrie ca arata blocul "bine". probabil ca oamenii astia daca ar sta la curte si-ar pune gresie, "ca asa e frumos". si nu exagerez, gresia in curte (gresie din aia, ordinara, de baie, pusa stramb) e ultima moda in materie de design !!! :shock: un fel de "guta si muzica buna".

 

si cum, zli, vrei sa zici ca e o doar o coincidenta ca i s-a furat masina a doua zi? :D

apropo, poti sa-mi zici ce sa fac ca sa provoc si eu asemenea coincidente? :rolleyes:

Share this post


Link to post
acum doua zile vecinii mei s-au apucat sa puna faianta in scara la parter :(   :mda:   :o   tigania tiganiilor.    :mda:   daca pun si o chiuveta ma duc la buda jos la parter.

un scaun somatologic, o tipa cu stetoscop, un pat ginecologic mai lipsesc din holul blocului.

viitorul suna bine :dizzy:

Share this post


Link to post

Nu sufar oamenii cu bani care au uitat de unde au plecat!!!!

 

Acum trei zile a venit acasa vecinul meu de vis-a-vis care locuieste in Brasov iar asta e casa unde trage cand vine in bucuresti. Omul e plin de bani si are multe multe masini. De data asta a venit cu un Bmw 745 li =P~ . In prima zii a parcat pe locul meu-ok-am gasit loc la bloc la el si nu am zis nimic, a doua zii nu a parcat si eram fericit, A treia zi insa tot pe locul meu-de data aceasta nu am mai avut unde sa parchez-asa ca l-am strigat pe om sa-si mute masina. in momentul in care a coborat a inceput sa tipe "ca ce ne-am luat toti locuri de parcare si n-avem o chiftea in burta ca el e smecher si ca daca vrea p*** lui cumpara toata strada". Faza misto a fost ca au auzit cam toti vecii care erau pe acasa si au luat foc asa ca a iesit show-ul dracului si m-am cracanat de ras cand l-am vazut cum si-a mutat masina linistit fara sa mai scoata vre-un cuvant. :) ) :) ) :) )

Share this post


Link to post
acum doua zile vecinii mei s-au apucat sa puna faianta in scara la parter :(   :mda:   :o   tigania tiganiilor.    :mda:   daca pun si o chiuveta ma duc la buda jos la parter.

Daca vrei sfaturi in materie de grupuri sanitare "la comun" te ajut cu placere. La mine la camin la baie am 12 chiuvete, 6 WC-uri si 5 dusuri (cine mai e ca mine :banana: ). Sa vezi cum e dupa ce vine vreun tartan si-si spala oala cu fasole care a intepenit pe geam la soare 3 saptamani :dizzy: , sau sa-i vezi ca nu prea nimeresc gaura de la WC. Sau cum mai faci dus si altii ii auzi cum gem (polifonic pe 2 voci) in cabina de alaturi. As pune io si poze, da nu vreau sa-mi creasca warn-ul.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...