Jump to content
Sign in to follow this  
romeosuta

Chevrolet Cruze - Revizii

Recommended Posts

Facut revizie azi la Radacini Motors cost 520 ron in care au intrat :

-filtru aer

-filtru ulei

-filtru polen carbon activ

-spray curatat frana 500ml

-ulei 5w30 dexos 2 -4l GM

-ulei 5w30 dexos 2 -1L GM

-montat scut metalic

-curatat placute frana

 

Am stat langa mecanic si toate astea sau petrecut in fata mea, a curatat si placutele deoarece aveam un scartait cand mergeam in marsarier si puneam frana.

Scutul metalic a fost adus de mine, cumparat de la scutauto, pret 310 cu transport cu tot.

Mi-au fost date inapoi uleiul ramas din bidonul de 1l si filtrul de aer si polen.

Share this post


Link to post

Facut revizia la 9600 km, 1,6 benzina la Cluj.Schimbat ulei si filtre 168 manopera.Consumabile aduse de mine originale GM.(280 ron).Cred ca urmatoarea revizie va fi totusi la Oradea fiindca am fost dezamagit de felul cum au decurs lucrurile.De exemplu la schimbarea filtrului de polen mecanicul s-a asezat cu salopeta murdara pe husa mea noua din dreapta fara sa puna naylon ca si pe scaunul soferului, am ramas cu o pata urata pe care nu am vazut-o decat dupa ce am plecat de acolo.

Share this post


Link to post

prima revizie la 1.6 se face la 15.000 km nu?

Share this post


Link to post

prima revizie la 1.6 se face la 15.000 km nu?

 

sau un an

Share this post


Link to post

Prima revizie la Radacini Vitan 384,31 ron (cu reducere 15%).

 

Schimbat ulei ,filtru ulei si filtru benzina,reglat si curatat frane.

Share this post


Link to post

salut tuturor vreau sa va intreb si eu ceva ,a facut cineva a doua revizie respectiv la 30000 de km? si cam cat l a costat?

multumescsi inca ceva uleiul recomandat de service pot chevrolet cruze 1.6 benzina este GM 5w 30?pt ca eu as vrea sa ii bag castrol 5w 30 long life sintetic 100% am auzit ca ar fi mult mai bun?as vrea o parere de la cineva care are habar .multumesc anticipat

Share this post


Link to post

Eu as merge tot pe GM 5W30 daca asta ai avut pana acum in masina. Ma indoiesc ca uleiul de la Castrol te va da cu ceva pe spate. Stiu persoane care au mers cu GM 5W30 >200000km fara nici o problema. Eu am Castrol Magnatec 5W40 pt motoare cu DPF in a mea si este OK. Singurul motiv pt care merg cu el este ca toate schimburile facute de vechiul proprietar au fost cu uleiul asta. Altfel ar fi mers si acum cu ulei GM.

Share this post


Link to post

Am o masina Daewoo de noua si in 6 ani si ceva am aproape 200kkm si am sa imi permit sa va dau cateva sfaturi.Daca vreti sa tineti masina mai mult de 4 ani si peste 100kkm atentie la durata schimbarii uleiului.Daca o tii doar perioada asta puteti baga ulei Gm si cu schimb la an sau 30kkm cu filtru ulei obligat,filtrul de aer la an sau 2 daca rulajul e mic,filtrul de polen la an sau 2 daca rulajul e mic,cel de benzina la 3 ani sau 60kkm,bujii la fel.Daca masina o vreti pentru o viata uleiul neaparat intre 10 si 15kkm,toamna-iarna 5w30,primavara-vara 5w40 doar Castrol Edge si/sau Slx Profesional,Motul 8100 Excess sau X-clean pt diesel cu filtru particule(sunt bidoane de 5l la 150lei),LiquiMolly sau Repsol=putinele uleiuri necontrafacute si de certa calitate.Am facut acest lucru la masina mea si la km de acum nu am reparatie la motor,masina consuma cel mult 100g ulei in 10kkm.Uleiul Gm sau Daewoo dupa 6kkm il consuma ajungand la 10kkm la cateva sute ml.Nu Aral,nu Magnatec 10w40,nu Elf,Valvoline,Mobil sau celelalte mizerii.Am testat de toate si la -1 grad Celsius cu ulei nou(5w40 Aral din bidon insemnat Made in Germany) bateau culbutorii si tachetii de imi venea sa urlu.Dat ulei jos imediat,pus Motul si mergea ca uns.Am pornit la -22 grade anul trecut si torcea,deci...succes.

Share this post


Link to post

Salut!

In primul rand vreau sa-i salut pe toti posesorii de Cruze.

In al doilea rand vin cu mai multe intrebari legate de revizia de 30.000 km la Cruze 1.8 - benzina, 141 CP

- ce se schimba odata cu aceasta revizie?

- cam la ce pret s-ar ridica revizia?

- se poate pierde garantia daca vin cu kit-ul meu de revizie ?

- cine imi poate da un pret bun pentru achizitionarea kit-ului de revizie?

 

 

Share this post


Link to post

Salut,

 

M-am documentat si eu referitor la revizii la 15.000 vs 30.000 km (sau 1 an) insa mi s-a comunicat faptul ca e recomandat sa faci reviziile la 15.000 pentru a schimba filtrele. La noi calitatea aerului si a combustibilului este mai proasta decat in vest si daca vrei sa nu ai probleme cu masina, asa recomanda ei.

Daca vreti la 30.000, iarasi e OK pentru ei, insa poate e bine sa tineti cont de ce este scris mai sus.

La achizitionarea masinii, mi-au aratat un document conform careia prima revizie este in jur de 100 EUR (daca se schimba doar optionalele).

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...