Jump to content

Sign in to follow this  
draghicigrg

Captiva - Baie De Ulei Fisurata

Recommended Posts

Salut, problema este urmatoarea: Am facut revizia de 30.000 saptamana trecuta si au descoperit o fisura un baia de ulei. Ce au gasit: dupa turnare, baia de ulei este introdusa intr-o cuva cu cauciuc si de lipeste acel cauciuc pe baia de ulei, asfel, fisura nu a fost de gasit in cei 2 ani in care am circulat cu masina. Oricum masina era in garantie si au schimbat-o pe garantie, dar am scris aceste lucruri pentru a fi stiute de toti cei care au Modelul Captiva de la Chevrolet. Alta problema gasita si stiuta de GM este pentru modelele 2006-2007 care au o problema cu tijele de la culbutori. Aceasta problema fiind rezolvata la modelele din 2008. Mare grija pentru zgomotele de motor distincte. Alta problema de care am auzit este placa de presiune si discul de ambreiaj, care nu sunt proiectate pentru off road, in aceasta iarna numai la un service au fost schimbate 10 discuri de ambreiaj. Cam astea sunt problemele pe care le cunosc.

Edited by draghicigrg
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si in tot acest timp nu ti-a scazut nivelul uleiului din motor?

Share this post


Link to post
Share on other sites
draghicigrg ai dreptate cu ambreajul, in iarna asta am urcat cu masina pana la Straja langa Lupeni, pe un drum cu zapada si am c-am forjat-o si vreau sa-ti spun ca sus la Straja mireasea a incins ambreajul. Concluzia este ca nu trebuie fortata la urcare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ratiuni de costuri probabil ambreiajul folosit la Captiva/Antara este identic cu cel folosit la Epica si Lacetti. Este firesc sa nu reziste in off road, nu putem considera Captiva ca fiind un off roader...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×